Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory -Sex Stories - Θα θελα και εγώ να μοιραστώ μια εμπειρία που είχα πρόσφατα! Πιστεύω πως είναι αρκετά ερεθιστική.

Δούλευα πριν λίγο καιρό σε μια εταιρία και η δουλειά μου ήταν να ταξιδεύω στην επαρχία πλασάροντας στα καταστήματα διάφορα προϊόντα! Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη είχα ένα ραντεβού σε ένα κατάστημα το οποίο πήγαινα μια φορά το μήνα. Προς μεγάλη μου έκπληξη όταν μπήκα με υποδέχτηκε μια νέα Γυναίκα (συνήθως ήταν μια πενηντάρα λιγομίλητη και ξερακιανή) γύρω στα 30 και πολύ όμορφη! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κάτω από το φαρδύ μπλουζάκι της μπορούσε κανείς να διακρίνει ένα τεράστιο στήθος. Τη ρώτησα αν ήταν εκεί η κυρία που μου έδινε τις παραγγελιές κι εκείνη μου εξήγησε πως είχε αγοράσει το μαγαζί και πως ήταν αυτή υπεύθυνη για τις παραγγελιές. Έπειτα μου είπε πως αν ήθελα μπορούσαμε να ανέβουμε στο διαμέρισμα της για να δούμε τα προϊόντα με την ησυχία μας.

Με οδήγησε στη σκάλα και με έβαλε να κάτσω στο μικρό σαλονάκι της, ενώ η ίδια πήγε στη κουζίνα να φτιάξει ένα καφέ. όταν γύρισε στο σαλόνι, ο πούτσος μου ορθώθηκε αυτόματα! Βλέπετε είχε βγάλει το φαρδύ μπλουζάκι της και φορούσε ένα διάφανο πουκάμισο κι από κάτω τα τεράστια βυζιά της αγωνιζόταν να απελευθερωθούν, απειλώντας να σπάσουν τα μικροσκοπικά κουμπάκια! Κάθισε απέναντι μου, σταυρώνοντας τα πόδια της και επιτρέποντας μου να δω τα μπούτια της και το σημείο που τελείωναν οι κάλτσες της. Νόμιζα πως θα χύσω επιτόπου, χωρίς καν να κουνηθώ. είχα πια ξεχάσει όλα αυτά που ήθελα να της εξηγήσω και το μόνο που με ενδιέφερε ήταν τα τεράστια βυζιά της και τα αφράτα μπουτάκια που είχα απέναντι μου. Στη διάρκεια της πεντάλεπτη συζήτηση μας έμαθα πως την έλεγαν Γιάννα και πως είχε χωρίσει τρία χρόνια !

Βασικά δεν θυμάμαι και πολλά από ότι λέγαμε γιατί όλη η προσοχή μου ήταν στραμμένη στα υπέροχα εκείνα μπαλόνια που ήταν στριμωγμένα στο τεράστιο σουτιέν της. Φαίνεται πως το κατάλαβε ότι είχε ένα ωραίο και χοντρό πούτσο έτοιμο να πέσει στα χέρια της, γιατί χωρίς πολλές περιστροφές είπε - Θα ‘θελες να μου σφίξεις τα βυζιά, έτσι δεν είναι?

Δεν πίστευα στα αφτιά μου και το μόνο που κατόρθωσα ήταν να ψελλίσω

- Ναι πολύ.

Εκείνη άρχισε σιγά σιγά να ξεκουμπώνει τα κουμπιά του πουκαμίσου της

- Βγάλε και εσύ τα ρούχα σου λοιπόν, είπε. Θέλω να δω τον πούτσο σου να μεγαλώνει ενώ θα γδύνεσαι!

Η τύχη μου ήταν απίστευτη, πέταξα τα ρούχα μου σε χρόνο ρεκόρ… μόνο που εκείνη δεν μπόρεσε να δει τον πούτσο μου να μεγαλώνει, ήταν ήδη τεράστιος! Φαίνεται ότι το θέαμα άρεσε στην Γιάννα, γιατί μου είπε πόσο της ήθελε να της τον χώσω στο μουνί της. Στο μεταξύ είχε βγάλει το πουκάμισο της και ετοιμαζόταν να βγάλει το σουτιέν της.

- Είσαι έτοιμος για αυτό που θα δεις, μου είπε γελώντας καθώς ξεκούμπωνε το τεράστιο εσώρουχο. Δεν θυμάμαι τι της απάντησα. αλλά σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ το θέαμα εκείνων των τεράστιων σάρκινων βουνών, που πετάχτηκαν έξω κι έπεσαν προς τα κάτω! Έπειτα η Γιάννα σηκώθηκε όρθια κι έβγαλε τη φούστα της. άρχισε να κατεβάζει τις κάλτσες τις ενώ τα βυζιά της χτυπούσαν στα γόνατα της καθώς έσκυβε! έβγαλε το κιλοτακι της που όπως με πληροφόρησε ήταν μούσκεμα. Κόντευα να τρελαθώ από την καβλα. Η Γιάννα ήρθε κοντά μου και εγώ βούτηξα μέσα σε εκείνα τα κολοσσιαία βυζιά ρουφώντας τα άπληστα και μανιωδώς. Τότε η Γιάννα ήρθε και γονάτισε στο πάτωμα μπροστά μου, για να μου κάνει το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής μου. Στο μεταξύ μου ήταν αδύνατο να σταματήσω την επίθεση μου στα μεγάλα μπαλκόνια της που λικνίζονταν προκλητικά στην κάθε κίνηση της! Η Γιάννα κατάλαβε ότι κόντευα να χύσω και τραβήχτηκε.

Οι πρώτες σταγόνες από το σπέρμα μου άρχισαν να εκτοξεύονται με δύναμη πάνω στο πελώριο στήθος της. Έτριψε με το σπέρμα μου τις ρώγες της και ύστερα το άλειψε παντού βογκώντας από ηδονή. Και μόνο που την έβλεπα να χαϊδεύει με τα χέρια της εκείνες τις βυζαρες φτιαχνόμουν! μέσα σε λίγα λεπτά ήμουν ξανά έτοιμος να της γαμήσω το ωραίο ξυρισμένο μουνάκι της! αυτή τη φορά την πήρα από πίσω, γονάτισε στο πάτωμα κι εγώ έμπηξα το κοντάρι μου στην βαθιά της τρύπα, κρατώντας την από τα γιγάντια στήθια της. Η Γιάννα αναστέναζε και έβγαζε άναρθρες κραυγές ηδονής και καθώς έχυνε χώνει το πρόσωπο της σ ένα μαξιλάρι για να μην ακούγονται οι φωνές της έξω στο δρόμο!

Όταν μπήκε στο μπάνιο για να πλυθεί, σκέφτηκα να κλέψω το σουτιέν της και να το κρατήσω για σουβενίρ… σε όποιον το έχω δείξει αυτό το σουτιέν έμεινε με το στόμα ανοιχτό!

Κανένας δεν πίστευε ότι υπάρχει Γυναίκα με τόσο μεγάλα βυζιά!!!

Click here for more!