Εδώ και καιρό διαβάζω και απολαμβάνω τις περιπέτειες των φίλων μας, αποφάσισα να σας πω τι έπαθα όταν έφυγε η γυναίκα μου στο χωριό, και πέρασε για επίσκεψη η κουνιάδα μου η Αννούλα!

Από πολλές συζητήσεις με κολλητούς και φίλους, είχα μάθει ότι η Αννούλα είχε μανία να τσιμπουκώνει πούτσους! δεν περίμενα ποτέ να τσιμπουκώσει εμένα! Η Αννούλα είναι 30 χρόνων ανύπαντρη, και νηπιαγωγός εδώ στα Γιάννενα, δεν είναι ούτε πολύ όμορφη ούτε άσχημη, αλλά με το πουτανίστικο της βλέμμα σε κάνει να θέλεις να την πηδήξεις!

Μια μέρα που η γυναίκα μου έλειπε στο χωριό στους γονείς της το βραδάκι χτύπησε το κουδούνι, ανοίγω και βλέπω την κουνιάδα μου, πως από εδώ την λέω; να βαριόμουνα και ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορείς να μου γράψεις κάτι δισκάκια με καινούρια τραγούδια! Πήγαμε στο δωμάτιο που είχα τον υπολογιστή, ενώ εκείνη με ζάλιζε με ερωτήσεις: Δημήτρη καμία τσόντα DVD έχεις; Ναι τις λέω τι γουστάρεις; Να, κάνα σκληρό γαμήσι θα μου άρεσε! Επειδή ήξερα τι τρελό είναι δεν έδωσα σημασία! την έβαλα να δει κάτι τσόντες και μου λέει με ένα καυλιάρικο ύφος: Δημήτρη όταν σου παίρνουν πίπα τι ζητάς από μια γυναίκα; ¶σε ρε ¶ννα λέω, όλο μαλακίες είσαι ! Όχι αλήθεια θέλω να ξέρω! Γιατί θέλω να βελτιώσω την τεχνική μου! Καλά, την λέω μια ζωή μπούρδες λες! Από τις τσόντες που παίζανε στον υπολογιστή όμως ο πούτσος μου κάπως έλεγε να βγει από το σορτσάκι! Η ¶ννα το είχε καταλάβει και μου λέει: "τώρα" εσένα ένα τσιμπούκι θα σου ήτανε ότι πρέπει! Ναι την λέω αλλά ποίος να μου το κάνει; ( είχα καυλώσει και από τις μαλακίες που έλεγε με είχε φτιάξει, ήθελα να χύσω οπωσδήποτε)! Ήρθε κοντά μου και άρχισε να μου τρίβει πάνω από το σορτς τα αρχίδια: ΜΜΜΧΧΧΧ γεμάτα φαίνονται να σου τα αδειάσω, και μετά θα μου πεις αν ήτανε καλό το τσιμπούκι! Κατέβασα το σορτσάκι και κάθισα στη καρέκλα, ο πούτσος μου χτύπαγε στην κοιλιά μου! Γονάτισε μπροστά μου έβγαλε το πουκάμισο , και άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια: Τώρα θα σου μάθω εγώ τι θα πει τσιμπούκι! Μου ρούφαγε τα μπαλάκια ενώ ταυτόχρονα κρατούσε τον πούτσο μου σφιχτά και τον πάταγε: Σε αρέσει εεε, είδες καυλιάρη είδες! Και άρχισε να τρομπερνει αργά τον πούτσο μου πάνω κάτω πολύ αργά! ΑΑΑΑΑ γλύφε πουτάνα γλύφε!!!! Όχι θα σε κάνω να φωνάζεις ρε καριολή, θα χύνεις και θα φωνάζεις το όνομα μου !!!! Τον πήρε στο στόμα και τον εξαφάνισε ως το λαρύγγι της, έτρεμαν τα πόδια μου, τέτοιο τσιμπούκι δεν μου είχε κάνει ούτε η γυναίκα μου, που είναι τέλεια στα τσιμπούκια! έγλυφε το πουτσοκεφαλο μου και έλεγε: πουτσαρα μου έλα γάμα μου το στόμα! Τι σκοπό είχε η πουτάνα; Τι είχε πάθει; στην αρχή είχα τύψεις αλλά μόλις τον έγλυψε έμεινε μόνο ατελείωτη καύλα!!
Βγαλτα την λέω να σε πηδήξω! ΟΟΟΟΧι αγόρι μου πρώτα θα σου πιω τα ζουμιά και μετά βλέπουμε! Και την λέω τσόντα δεν θέλεις; Σηκώνομε και βγάζω την βιντεοκάμερα και την στήνω! Τι κάνεις λέει ; άμα την δει κανείς; Την άναψα και τις έχωσα τον πούτσο πάλι στο στόμα! Συνέχισε σαν πουτάνα να μου γλύφει τον πουτσοκεφαλο, ενώ μα τα δυο τις χέρια μου έκανε μασάζ στα αρχίδια, δεν άντεξα και έχυσα μέσα στο στόμα της! Σβήσε μου λέει την κάμερα αν δει κανένας την κασέτα θα έχουμε προβλήματα! Την πιάνω την φιλάω και την ρίχνω στο κρεβάτι και της ξαναμπουκωνο το στόμα με το καυλί μου, παίρνω την κάμερα από το τραπέζι και τραβάω το ωραίο θέαμα. μχχχχμχχχχ έγλυφε και έκανε σαν καυλωμένη πουτάνα: ήθελες να με τσιμπουκονεις τώρα γλύφε πουτάνα γλύφε μι σε ξεσκίσω τον κώλο παλιοτσουλα! Της άρεσε αυτό και τώρα σαν μανιασμένη ρούφαγε!

Εβαλα την κάμερα στο τραπέζι κανόνισα το ζουμ και άρχισα να την γλύφω, μόλις ακούμπησα την κλειτορίδα της έχυσε φωνάζοντας: Ααααααααχχχχ μμμμχχχχχχχ χυυυυυνοοοοοο καριολη χύνω! δεν είχε τελειώσει το χύσιμο πήρα τον πούτσο μου και της τον κάρφωσα στο μουνί: ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ πεθαίνω καριολη πεθεεεενοοοοο! Τα τοιχώματα του μουνιού της έκλεισαν σφιχτά γύρο μου! Αρχισα να σπρώχνω με σιγανό ρυθμό, την κοίταζα στα μάτια και η γλώσσα μου μια πήγαινε στα χείλη της μια στις ρόγες! Καριοοοολιιιι με σκίζεις αααααααχχχχχχ! Το κορμί της άρχισε να τρέμει και άδειασε για μια φορά ακόμα τα ζουμιά του πάνω στον πούτσο μου! Το βλέμμα της ήταν θολό όταν γονάτισα στις βιζαρες της και άδειασα το σπέρμα μου στα μούτρα τις γαμιοντας τα βιζομπαλα της! Ανοιξε το στόμα και προσπαθούσε να πιει τις βολές!

Με έσκισες καριολι, έτσι σκίζεις και την αδερφή μου; Οχι την λέω και της βάζω κολοδαχτιλο1 άμα θέλεις να δεις πως γαμάω την αδερφή ξάπλωσε και σήκωνε τα πόδια! Της έγλυψα την ροδέλα και σιγά της τον έβαλα στον πάτο: Μιιιιι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνω καριολη θα με σκίσεις Μηηηηηηη! Σκάσε πουτάνα, σκάσε γιατί θα σου δώσω το έντερο στο χέρι!!!! Κράτησα τον πούτσο μου στον κώλο τις καρφωμένο και περίμενα να συνέρθει, μετά από λίγο άρχισε να δίνει ρυθμό. Ναι εκεί , έτσι, αααααχ Ναι πήδα ρε μαλάκα σκίσε μου τη σούφρα! έχωσα τα δάχτυλα μου στο μουνί τις και άρχισα σαν μανιασμένος να της μπουκώνω τις τρύπες! Πουυυυστηηηηη με εσκισεεεες αααααχ καριοοοοολι Αααααααα, πεεεεεθεεεενο.

Από του σπασμούς τις κατάλαβα ότι χύνει, τότε αμόλησα και εγώ το ψολοχυμα μου στο κώλο της! Κοιμηθήκαμε μαζί, και το πρωί συνεχίσαμε το τρελό γαμήσι! έτσι περάσαμε μέχρι που γύρισε η γυναίκα μου!

Από το γαμήσι στο κώλο το πουτανακι, για εβδομάδες θα κάθετε και θα με σκέφτεται!!!!!!!!!!

Τώρα αν ξανά γίνει κάτι; θα το δείξει στο μέλλον!

Click here for more!