Συγχαρητήρια για την σελίδα σας και τις ατέλιωτες κάβλες που μας προσφέρεις .

θα σας περιγράψω την πιο έντονη σεξουαλική εμπειρία που είχα. Έμενα στο σπίτι του θείου μου όπου φιλοξενούσε και τον γαμπρό του και τη νύφη του . Τις πρώτες 3 νύχτες δεν κοιμήθηκα καθόλου , άκουγα το ζευγάρι να πηδιέται και μάλιστα ο τύπος μίλαγε , έβριζε και βογγούσε πολύ δυνατα .

Ένα βράδυ διάβαζα ένα βιβλίο και χτυπάει η πόρτα και είναι η θερμόαιμη φωνακλού νύφη του θείου μου . Ήθελε να της δώσω μανό και έκατσε εκεί να βάψει τα νύχια της . Από δω από κει μου γυρνάει την κουβέντα σε ερωτικό περιεχόμενο . Αν έχω φίλο και αν με ικανοποιεί και τελικά η ερώτηση βόμβα αν το έχω κάνει ποτέ με γυναίκα . Της απαντάω όχι και με ρωτάει αν θα ήθελα να το κάνω .

Η τύπισσα δεν ήταν όμορφη αλλά είχε τελιο σώμα αν και πενηντάρα και πολύ μεγάλο στήθος . Εγώ είμαι 25 χρονών ξανθιά πράσινα μάτια 1-65 ύψος 52 κιλά , όχι ιδιαίτερα μεγάλο στήθος αλλά με φοβερό κώλο . Συγκαταλέγομαι στα όμορφα θυληκά . Απο δώ απο κει αρχίζει να μου κάνει μασσαζ και εγώ να είμαι αγχωμένη μέχρι αηδίας . Μου έλεγε να χαλαρώσω και αρχίζει να μου βγάζει τα ρούχα μου με πολύ αισθησιακό τρόπο . Μου άρεσε αλλά ταυτόχρονα ήμουνα και σφιγμένη .

Τελικά έμεινα ολόγυμνη και αυτή να με τρίβει όχι όμως στα απόκρυφα σημεία μου . Είχα κατακαβλώσει έκλεισα τα ματάκια μου και αφέθηκα . Μου άνοιξε τα πόδια και μου χύνει κοκακόλα κατευθείαν στην τρύπα μου . Μετά έκανε το στριγκάκι μου ένα κουβάρι και σιγά σιγά μου το έχωσε στο μουνάκι με εμένα να τρέμω από κάβλα . Αρχισε να μου
γλύφει τις ρώγες και μετά φτάνει στο περιποιημένο μου μουνάκι όπου το φτύνει και χτυπάει δυνατά . Πέφτει επάνω μου σαν λυσσασμένη και το ρουφάει . Μου έλεγε για τη γεύση του με πολύ χοντρή φωνή , όχι πάντως τη δικιά της . Και μετά αρχίζουν τα όργια , ότι έβρισκε μπροστά της μου το έχωνε , (κουτάλι , χτένα , μπουκάλι άρωμα ) – με ξέσκισε!!!!!!!!!!!!!!

Μου γλύφει μετά στα τέσσερα την κολωτρυπίδα και αφού της λέω ότι είναι αγάμητη ενθουσιάστηκε . Και τότε η πουτάνα χτυπάει τον άντρα της στο κινητο και του λέει – Μωρό μου την ετοίμασα , έλα και έχουμε και παρθένο κωλαράκι . Μου την είχαν στημένη παιδες Έρχεται και κάθεται στην πολυθρόνα ενθουσιασμένος με αυτό που βλέπει . Αυτή μου κάνει πλακομούνι και με χύνει στο μουνί με τα ζουμιά μας να τρέχουν σαν ποτάμια . Με ξαναγυρναει στα τέσσερα και μου ξαναγλύφει την κολωτρυπίδα .............

Βλέπω την πουτσάρα του και τρελλαίνομαι γιατί από φύσης μου είμαι στενούλα και δεν έπαιρνα όλο αυτό το παλαμάρι , ποσο μάλλον από το κωλαρακι . Η τύπισσα παιρνει μια φράουλα και μου την λιώνει στην κολωτρυπίδα , έρχεται αυτός και μου τρίβει το πουτσοκέφαλο . Μετά από αρκετη ώρα μπήκε ο μισός μέσα μου και εγώ σφάδαζα από τον πόνο . Η άλλη μου έχωσε τις βυζάρες της στο πρόσωπο και με έδερνε με αυτές . Ο πόνος αντικαταστήθηκε απο κάβλα και ο κύριος γκάριζε σαν ζώον από την κάβλα φωνάζοντας ότι είμαι στενή .

Με έχυσε στην σούφρα και η καλή του γυναικούλα τα έφαγε . Μου κάνει ένα τελικό γλυφομούνι και μου βάζει ολόκληρη την παλάμη της στην μούνα μου . Έχυσα
θεικά και ανακάλυψα ότι γουστάρω πολύ να γαμιέμαι με γυναίκες , ξέρουν τι να σου κάνουν . Μετά από αυτό δεν ξανάγινε τίποτα αλλά πολύ θα ήθελα να συνεχίσω να έχω εμπειρίες με γυναίκες .

Click here for more!