Είμαστε μια παρέα από 6 ζευγάρια, όλοι αρκετά ευκατάστατοι, οι άντρες είναι μέχρι 45 ετών και οι γυναίκες μέχρι 40.

Ζούμε στην Κέρκυρα και ασχολούμαστε οι περισσότεροι με τα ξενοδοχειακά ή τα τουριστικά. Περνούμε μαζί τον ελεύθερο χρόνο μας βγαίνοντας με τα παιδιά μας ή χωρίς και μαζευόμαστε, όποτε μπορούμε, σε σπίτια και εξοχικά.
Είμαστε πραγματικοί φίλοι τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας. Διασκεδάζουμε πολύ όσο είμαστε μαζί και έχουμε θερμές και ειλικρινές σχέσεις.

Όλα τα ζευγάρια τής παρέας είναι αγαπημένα και τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες είναι κομψοί και περιποιημένοι.
Εγώ είμαι ο Γιάννης, 45 ετών, πρώην όμορφος και τώρα αρκετά εμφανίσιμος και γοητευτικός, παρά τα κιλά που έχω βάλει.

Φλερτάρω αθώα με όλα τα «κορίτσια» μας και μάλιστα τις περισσότερες φορές όταν μαζευόμαστε, κάθομαι μαζί τους και μετέχω στις συζητήσεις τους γιατί με διασκεδάζουν ιδιαίτερα. Γενικά είμαστε πολύ ελεύθεροι και μιλάμε σαν έφηβοι, πράγμα που ξενίζει μερικούς που δεν μας γνωρίζουν καλά.
Δεν έχω απατήσει τη γυναίκα μου ποτέ, όχι μόνο επειδή είναι ιδιαίτερα όμορφη και είμαστε ερωτευμένοι, αλλά και γιατί δεν είχα ποτέ την επιθυμία.

Στην παρέα μας όμως είναι και η Μαίρη, η οποία πλησιάζει τα 40, είναι ψηλή, λεπτή, με ωραία βυζιά και κώλο και ευχάριστο πρόσωπο. Δεν είναι εξαιρετικά όμορφη, είναι όμως πολύ ελκυστική και καλοντυμένη, με εξαιρετικό χιούμορ. Αυτό που λέμε καυλιάρα.
Είναι η αγαπημένη μου. Παρά το ότι την αισθάνομαι πολύ φίλη μου και έχω ιδιαίτερο δέσιμο με το γυιό της, που είναι μεγαλύτερος από τους δικούς μου, η Μαίρη είναι επί χρόνια το αντικείμενο τών φαντασιώσεών μου.

Ταξιδεύω για τη δουλειά μου πολύ συχνά στην Αθήνα και το εξωτερικό, και μερικές φορές, όταν το επιβάλλουν οι ώρες των ταξιδιών μου, διανυκτερεύω στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Βενιζέλος, το οποίο είναι δικαιολογημένα ακριβό, αφού τα δωμάτια και οι υπηρεσίες του είναι απίθανα.

Προ καιρού, χειμώνα, μία από τις φορές που επέστρεφα από ταξίδι στο εξωτερικό, βρήκα τη Μαίρη στο αεροδρόμιο που γύριζε από την Αθήνα στην Κέρκυρα με το ίδιο αεροπλάνο. Ήταν νωρίς το απόγευμα.

Η πτήση μας ματαιώθηκε λόγω καρού και συμφωνήσαμε να μείνουμε στο ξενοδοχείο που σας είπα αντί να δεχθούμε τη φιλοξενία τής αεροπορικής εταιρείας.
Πήγαμε στη reception, κλείσαμε δύο διπλανά μονόκλινα, αφήσαμε τα πράγματα μας, μείναμε λίγη ώρα στα δωμάτιά μας για ντους και φρεσκάρισμα και κατεβήκαμε για φαγητό.

Περάσαμε όσο απίθανα περνάμε όταν είμαστε μαζί. Γελάσαμε, συζητήσαμε, είπαμε τα σοβαρά μας, κουτσομπολέψαμε και ήπιαμε στο εστατόριο και το bar αρκεtό κρασί και Bacardi cola.

Οι ώρες περνούσαν θαυμάσια, ειδικά όταν αρχίσαμε τις εξομολογήσεις για τολμηρά θέματα που μας αφορούν, τις σεξουαλικές μας εμπειρίες πριν το γάμο μας, τις προτιμήσεις μας τις φαντασιώσεις μας.

Ήρθε κάποια στιγμή και το θέμα τού κώλου, με μένα μεν να λέω πόσο καυλωτικό και τρυφερό μπορεί να είναι και για τον άντρα και για τη γυναίκα, τη δε Μαίρη να λέει τα χειρότερα, διότι είχε στο παρελθόν μια πολύ κακή εμπειρία (χωρίς να διευκρινίζει αν ήταν με τον σύζυγό της ή με άλλον, πριν παντρευτεί).
Με τη συζήτηση είχα θυμηθεί τις φαντασιώσεις που είχα κατά καιρούς για τη Μαίρη και είχα καυλώσει αφάνταστα.

Φαίνεται όμως πως κι εκείνη είχε ανάψει αρκετά, γιατί τα μάγουλά της είχαν κοκκινίσει και η φωνή της είχε αποκτήσει μιά παράξενη βραχνάδα.
Πάντα ήμασταν διαχυτικοί μεταξύ μας, ανταλλάσσοντας εγκάρδια φιλιά και αγκαλιές όποτε βρισκόμασταν, χωρίς οι σύζυγοί μας να ενοχλούνται, λόγω τής φιλικής σχέσεως και τού χαρακτήρα μας.

Τώρα όμως, όπως καθόμασταν στον άναπαυτικό αλλά μικρό καναπέ τού bar κολλητά ο ένας στον άλλο, αγγιζόμασταν με διαφορετικό τρόπο.
Η ατμόσφαιρα, το αλκοόλ, αλλά και η οικειότητα που πάντα είχαμε, με βοήθησαν να αμβλύνω τις αναστολές μου και να αρχίσω να γίνομαι τολμηρότερος. Αρχισα να τής λέω, παρατηρώντας τις αντιδράσεις της ότι πάντα με έλκυε ερωτικά και ότι την έλξη αυτή τη θεωρώ μέρος τής φιλίας μας.

Όπως σας είπα ήδη, πάντοτε μιλάμε ανοιχτά και δεν ντρεπόμαστε τις λέξεις. Έτσι και τότε, δεν είχαμε πρόβλημα να χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες για την περίσταση λέξεις.
Παρατήρησα όμως ότι, όταν της είπα πως με καυλώνει συχνά σκέψη της, το πρόσωπό της φωτίστηκε περισσότερο και έφερε ασυναίσθητα το ένα της χέρι στο στήθος της. Μου φάνηκε ότι ήθελε να το χαϊδέψει.

Ελπίζοντας ότι μπορούμε να προχωρήσουμε περισσότερο, τής πρότεινα να ανεβούμε σε κάποιο από τα δωμάτιά μας, όπου υπήρχε ψυγειάκι με ποτά και άνετο σαλονάκι, γιατί είμασταν ήδη αρκετή ώρα στο bar τού ξενοδοχείου και είχε αρχίσει να μας ενοχλεί ο θόρυβος και ο καπνός.

Δέχθηκε χωρίς κανένα σχόλιο, πήραμε το ασανσέρ και καταλήξαμε στο δωμάτιό της.
Σύντομα, χωρίς να μπορώ να θυμηθώ ακριβώς τις λεπτομέρεις, βρεθήκαμε όρθιοι, αγκαλιασμένοι, να φιλιόμαστε με πάθος.

Πρώτη φορά αισθάνθηκα το καυλί μου τόσο σκληρό και μεγάλο. Ούτως ή άλλως είναι 19 εκατοστά και ιδιαίτερα χοντρό, με πολύ εξογκωμένες φλέβες, που το κάνουν να φαίνεται πιο επιβλητικό. Τώρα όμως ήμουν βέβαιος ότι θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο. Το χαρακτηριστικό του είναι το δυσανάλογα χοντρό πουτσοκέφαλο, που στο στην ένωσή του με τον κορμό σχηματίζει ένα αρκετά μεγάλο «σκαλοπάτι».
Πονούσα ευχάριστα από τη καύλα.

Όπως είχαμε αγκαλιαστεί η ψωλή μου πίεζε τη Μαίρη στην κοιλιά, κι εκείνη φρόντιζε να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να με καυλώνει ακόμη περισσότερο.
Βρεθήκαμε, χωρίς να αφήσουμε ο ένας τον άλλο, στο κρεβάτι, όπου παλεύαμε να απαλλαγούμε όχι από τα ρούχα μας, αλλά από τα πολλά πουπουλένια μαξιλάρια και το πάπλωμα μέσα στα οποία βουλιάξαμε και περιόριζαν την ελευθερία μας.
Όταν καταφέραμε να τα πετάξουμε από το κρεβάτι, κάποιος από μας πάτησε τον διακόπτη και το μόνο φώς που έμεινε αναμένο ήταν τού διαδρόμου, το οποίο έδινε έναν ωραίο και απαλό φωτισμό στο δωμάτιο.

Φιλιόμασταν και και χαϊδευόμασταν με μανία, ενώ ταυτόχρονα τραβούσαμε όπως-όπως ο ένας τα ρούχα τού άλλου μέχρι που τελικά καταφέραμε να τα βγάλουμε τελείως.
Αρχισα πρώτος εγώ την εξερεύνηση τού σώματός της με το στόμα και τη γλώσσα μου. Η γεύση και το φυσικό άρωμά της με τρέλαιναν.
Όταν την έγλειφα στο λαιμό και στ αυτιά ξεκίνησε να μου μιλά ενθαρύνοντάς κάθε τι που έκανα με λέξεις που με πέθαιναν από καύλα. «Γλύψε με καυλιάρη μου, κάνε το μουνί μου να λειώσει. . . Πέθανέ με απόψε, πόνεσέ με, κάνε με να ντρέπομαι. Σε θέλω τόσο καιρό!. . »

Τα νύχια της όργωναν την πλάτη μου, ενώ το σώμα της σπαρταρούσε και κουνιόταν ασταμάτητα σαν φίδι. Με αγκάλιαζε με χέρια και με πόδια και νόμιζα πως κάθε τετραγωνικό εκατοστό τού κορμιού της ακουμπούσε πάνω μου.
Κατέβαινα γλύφοντάς την αργά, μέχρι που έφθασα στο στήθος της με τα μεγάλα, βαριά βυζιά και τις τεράστιες σκληρές ρόγες. Εκεί σταμάτησα για να επιμείνω ιδιαίτερα. Ήταν κάτι που περίμενα χρόνια και ήθελα να το κάνω να κρατήσει πολύ. Αισθανόμουν σαν παιδί που τού χάρισαν το παιχνίδι τών ονείρων του.

Ενώ άρχισα να δαγκώνω, να γλύφω και να ρουφάω τις θαυμάσιες βυζάρες της με θόρυβο, έφερα το δεξί μου χέρι στο μουνί της.

Δύο πράγματα αποκλείεται να ξεχάσω: τα ποτάμια που τρέχανε από εκεί και τον πόνο που αισθάνθηκα από τα νύχια που χώθηκαν στην πλάτη μου.
Ευτυχώς που η μόνωση τών τοίχων είναι καλής ποιότητος. Ποτέ, όσες φορές έμεινα σ’αυτό το ξενοδοχείο δεν είχα ακούσει το παραμικρό από τα διπλανά δωμάτια. Έτσι δεν είχα άγχος μήπως ακουγόμαστε από άλλους, γιατί οι φωνές που βγάζαμε και οι δύο ήταν απίστευτες.

«Δάγκωσε τα βυζιά μου, ρούφα τα. . . Χάιδεψε το μουνί μου που καίγεται, τσίμπα την κλειτορίδα μου, σε θέλω. . . βάλε τα δάχτυλά σου μέσα μου. . . »
Όταν έπιασε το καυλί μου με το χέρι της, τής έφυγε μιά κραυγή : «. . δεν το πιστεύω. . . που θα μπεί όλο αυτό;… θα με σκίσεις. . . »
«Θα σε σκίσω και θα σού αρέσει . . . . θα με παρακαλάς να μη σταματήσω. Αυτά που θα σού κάνω απόψε θα σε σημαδέψουν. . . από αύριο θα με βλέπεις και θα κοκκινίζεις. »

Συνέχισα να κατεβαίνω γλείφοντας προς τα κάτω και αφού περιποιήθηκα την κοιλιά και τον αφαλό της, προχώρησα προς το μέρος απ’ όπου ερχόταν μιά απίθανη ευωδία: το μουνί της!

Τι αποκάλυψη ήταν αυτή! Τα μουνόχειλά της συμμετρικά σαν λουλούδι ροζ, μουσκεμένα στα ατέλειωτα υγρά της που έτρεχαν προς τον κώλο της και κατέβαιναν μέχρι το σεντόνι που είχε ήδη λιμνάσει. Ο κόλπος της που φαινόταν ανοιχτόχρωμος, ζεστός και φιλόξενος, αλλά κυρίως η κλειτορίδα της!. . .
Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο! Ηταν ακριβώς σαν πούτσος σε μικρογραφία. Το μήκος της ήταν περίπου δυόμισι εκατοστά και στεκόταν όρθια και σκληρή.

Την πήρα αμέσως στο στόμα μου και τής έκανα «τσιμπούκι».
Μόλις τα χείλια μου ακούμπησαν εκεί, η Μαίρη τέντωσε το σώμα της σαν τόξο και έβγαλε μια κραυγή σαν πληγωμένο ζώο. «Αχχχχ!!!! Πεθαίνωωω πούστη, λιώνω!!!. . . δώσε μου να γλείψω το καυλί σου τώρα!!!!»
Δεν κατάλαβα πως κατάφερε και βρέθηκε από κάτω μου σε 69 χωρίς να βγει η κλειτορίδα της απ’το στόμα μου.

Ξέρω όμως πως τέτοιο τσιμπούκι δεν μου είχαν ξανακάνει ποτέ. Ήθελα να χύσω από την πρώτη στιγμή που το καυλί μου βρέθηκε στο απίθανο στόμα της. Αισθανόμουν το λαρύγγι της να αγκαλιάζει το πουτσοκέφαλό μου και να κάνει σπασμούς, ενώ η γλώσσα της εξερευνούσε τις φλέβες μου.

Εκείνη, με τρόπο που με τρέλλαινε, χάιδευε τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα μου και ρουφούσε μέσα από την τρύπα μου το προσπερματικό υγρό, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να αναπνεύσει.

Με την υπομονή μου να φθάνει στο τέρμα της, άφησα από το στόμα μου την κλειτορίδα της που τώρα πια είχε πρηστεί και ξεπεράσει τα τρία εκατοστά και άρχισα να κάνω μεγάλες πινελιές με τη γλώσσα μου στα μουνόχειλα και την αρχή τής τρύπας της. Έπινα άπληστα τα υγρά που τρέχανε, ενώ τα βογγητά και το τρέμουλό της μου έλεγαν ότι βρίσκεται σε διαρκή οργασμό.

Οι γουλιές που κατάπινα μού θύμιζαν πηχτό μυρωδάτο τσάι με μέλι. Η γλώσσα μου άρχισε να μπάινει στο μουνί της σε μιά προσπάθεια να τη γαμήσει και η αντίδραση τής Μαίρης ήταν ό,τι χειρότερο εκείνη τη στιγμή. Έσπρωξε με τα δυό της χέρια τα κωλομέρια μου και υποχρέωσε τη ψωλή μου να καρφωθεί βαθιά στο λαρύγγι της. Ήδη συγκρατιόμουν με μεγάλη δυσκολία να μη χύσω, αλλά οι σπασμοί τού οισοφάγου της στο πουτσοκέφαλό μου με κατέστρεψαν.

Κατάλαβα ότι σπέρμα έτρεχε αργά από την τρύπα μου και ήξερα ότι ότι δεν έπρεπε να χύσω κανονικά, γιατί θα την έπνιγα.

Αρχισα να κατηφορίζω στη χαράδρα της που είχε γίνει καταρράκτης για τα υγρά της. Ανοιξα με τα χέρια μου τα κωλομέρια της και τότε κατάλαβα ποιός έπρεπε να είναι ο στόχος μου: εκείνη η τρυπούλα που περίμενε κλειστή και ροδαλή, βρεμένη, παρθένα και απαγορευμένη. Απόψε θα τα έβλεπε όλα. Χρειαζόταν όμως τέχνη.
Ξεκίνησα να γλείφω αργά την περίμετρό της και ένοιωσα τη Μαίρη να σφίγγεται. Αδιάφορα γύρισα προς τα πίσω και έδωσα λίγη προσοχή ξανά στο μουνί της. Σύντομα άρχισα να πηγαινοέρχομαι από το μουνί στην κωλοτρυπίδα της, επιμένοντας σταδιακά περισσότερο στη δεύτερη. Η τακτική αυτή την χαλάρωσε και με κυκλικές κινήσεις έφυγα από την περιφέρεια και προχώρησα προς το κέντρο τής τρυπούλας της.
Όμως η αντοχή μου είχε ήδη ξεπεράσει τα όριά της. Το καυλί μου ήταν πια στα πρόθυρα της έκρηξης. Τα αρχίδια μου, που η Μαίρη δεν είχε σταματήσει να χαϊδεύει με τρόπο μοναδικό, έκαιγαν.

«Μωρό μου θα χύσω!» τής είπα για να την προειδοποιήσω να μην πνιγεί, και πήρα ξανά την κλειτορίδα της μέσα στο στόμα μου.

Αυτό που ακολούθησε είναι δύσκολο να περιγραφεί.

Η Μαίρη έφερε το πουτσοκέφαλό μου από το βάθος τού λαιμού της στο στόμα της και άρχισε να το ρουφά με τα χείλια της και να το χαϊδεύει με τη γλώσσα της, ενώ εγώ έκανα το ίδιο στη μικρή ψωλή της.
Χρειάσθηκαν λιγότερα από 5 δευτερόλεπτα για ν’ αρχίσουμε και οι δύο να χύνουμε με μουγκρητά. Νόμισα πως δεν θα σταματούσαμε ποτέ!!! Ξέρω πως είναι αδύνατον, αλλά μού φάνηκε πως έχυνα για περισσότερο από τρία λεπτά, και όλη αυτή την ώρα η Μαίρη κατάπινε ασταμάτητα τα λίτρα σπερματος που έβγαζα, ενώ είχε παγιδεύσει το κεφάλι μου ανάμεσα στα μπούτια της για να είναι σίγουρη πως δε θα σταματήσω να τσιμπουκώνω το απίστευτο «καυλί της».

Όταν άρχισε να υποχωρεί η ένταση, μείναμε ακίνητοι και λαχανιασμένοι. Ένιωθα μια ζάλη και ο πούτσος μου, ενώ είχε μαλακώσει λίγο, παλλόταν έντονα μέσα στο στόμα της, στον ρυθμό των παλμών τής καρδιάς μου, θυμίζοντάς μου την παρουσία του.
Η κλειτορίδα της, πρησμένη, ήταν ανάμεσα στα χείλια μου και το πρόσωπό μου ολόκληρο είχε γίνει μούσκεμα από τα υγρά τού μουνιού της.
Χωρίς να ξεκολλήσουμε, γυρίσαμε σε κανονική αγκαλιά, και με απίστευτη τρυφερότητα, με γλυκόλογα ανακατεμένα με προστυχιές, φιλούσαμε και γλύφαμε ο ένας το άλλο στο στόμα και στο πρόσωπο για να καθαριστούμε και να μοιραστούμε τις γεύσεις και τις μυρωδιές.

«Παλιοπούστη ετοιμάσου σε δυο λεπτά να με ξεσκίσεις! Το μουνί μου περιμένει την ψωλάρα σου και θέλω να με κάνεις να ουρλιάξω από τον πόνο. Δεν έχω ξανανιώσει μέσα μου τέτοιο μέγεθος σωλήνα! Περιμένω να μού τρυπήσεις τη μήτρα, να με γεμίσεις με τα χύσια σου και να με καθαρίσεις μετά με τη γλώσσα σου! Ήθελα νάταν η κλειτορίδα μου μεγάλη σαν τη ψωλή σου σήμερα. »
«Μπα!! Κουράστηκα. . . . Θέλω να κοιμηθώ τώρα». Είπα δήθεν σοβαρά, και προσποιήθηκα ότι γυρίζω από την άλλη πλευρά.


Σκύλιασε. Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση! Αφού με δάγκωσε και με γρατζούνισε στην πλάτη που τής είχα γυρίσει, ανέβηκε πάνω μου, με καβάλησε, και με κάθε τρόπο προσπαθούσε να με γυρίσει ανάσκελα.

Αυτό που με πέθαινε ήταν η αίσθηση τού υγρού μουνιού της που τριβόταν πάνω στον κώλο μου και το βάρος των βυζιών της στην πλάτη μου.
«Σε παρακαλώ αγάπη μου...., γύρνα να σε δω..., μη με παρατάς έτσι καυλωμένη, λιώνω.....! Γύρνα παλιοπούστη να σε ξεσκίσω! Θα στον κόψω με τα δόντια μου, θα σε τιμωρήσω φοβερά για το φέρσιμό σου».

Οταν είδε ότι ούτε τα λόγια της ούτε η δύναμή της φτάνανε για να γυρίσω, άλλαξε τακτική: άρχισε να με χαiδεύει και να μου τρίβεται, ενώ σιγά – σιγά γλείφοντας και φιλώντας με κατέβαινε προς τα κάτω.

Με τρέλανε το αποτέλεσμα. Μού άνοιξε με τα χέρια της τα κωλομέρια μου και ξεκίνησε να γλείφει όλη την περιοχή τού κώλου μου, την κωλοτρυπίδα μου, το κάτω μέρος των αρχιδιών μου και όσο από τον πούτσο μου μπορούσε να φτάσει.

Η αγωνία της να ξαναασχοληθώ μαζί της μόνο με την καύλα μου μπορεί να συγκριθεί. Η ψωλή μου, όπως ήταν καυλωμένη και πιεζόταν από το σώμα μου, είχε γίνει πέτρα και πονούσε γλυκά. Ήμουν σίγουρος ότι είχε σπάσει νέο ρεκόρ μεγέθους, γιατί ένιωθα το πουτσοκέφαλό μου που είχε πλακωθεί από το μπούτι μου να είναι σαν ξένο σώμα.
Αποφάσισα να την αφήσω να τυραννιέται, γιατί αυτά που έκανε με έστελναν σε άλλους κόσμους.

Η γλώσσα της στην κωλοτρυπίδα μου έκανε ανασκαφές, ενώ ταυτόχρονα μού έλεγε λαχανιασμένη: «Μπάσταρδε τι άλλο πρέπει να σού κάνω; Εγώ δεν είχα ποτέ ασχοληθεί με κωλοτρυπίδες και τώρα μούδειξες καινούρια πράγματα! Γύρνα, θα μετανιώσεις!»
Την άκουσα να με φτύνει και ένιωσα το σάλιο της καυτό στην τρύπα μου. Κάτι ξένο άρχισε να με σπρώχνει. Κατάλαβα ότι δειλά μού έβαζε κωλοδάχτυλο. Το έκανε καλά η πουτάνα! Πρέπει να ήταν το δαχτυλάκι της, γιατί χωρίς να πονάω καθόλου, αισθανόμουν μιά γλυκιά πίεση να ανοίγει την τρύπα μου και να ακουμπά τα εσωτερικά τοιχώματα τού έντερού μου.

Το έβγαλε αργά και άρχισε να το ξαναβάζει, πιό αποφασιστικά αυτή τη φορά.
«Μη γυρίσεις πούστη! Θα σε γαμήσω εγώ τώρα, και αν αντέχεις μείνε όπως είσαι».
Έβαζε όλο και πιό βαθιά το δάχτυλό της, και ένιωθα τη μεμβράνη τού εντέρου μου να σφίγγεται γύρω του σαν να ήθελε να το απολαύσει όσο περισσότερο μπορούσε.
Η ψωλή μου χτυπούσε από την καύλα. Κατάλαβα ότι έβγαιναν μουγκρητά πόθου από το στόμα μου. Το δαχτυλάκι της ευτυχώς δεν έφτανε αρκετά βαθιά ώστε να ακουμπήσει τον προστάτη μου. Ήξερα πως άν τον ακουμπούσε, θα έχυνα την ίδια στιγμή.

Δεν άντεχα άλλο. Αργά, για να μη βγεί από μέσα μου και για να μην πονέσω, γύρισα ανάσκελα κι εκείνη έβγαλε ένα σιγανό επιφώνημα θριάμβου. «Τώρα θα τα δεις όλα κωλόπαιδο! Είσαι δικός μου!» και προσπάθησε να πάρει τον πούτσο μου στο στόμα της. Ακόμα κι εκείνη ξαφνιάστηκε από το πόσο μεγαλύτερος ήταν τώρα. Το πουτσοκέφαλό μου τέντωσε τα χείλια της σε ένα ολοστρόγκυλο «Ο» για να χωρέσει. Αυτή τη φορά δεν το πήρε βαθιά. Εχοντας ακόμη το δάχτυλό της θαμένο μέσα μου και κουνώντας το ελαφρά δεξιά και αριστερά, έπαιζε μη τη γλώσα της πάνω στο τεντωμένο δέρμα τής ψωλή μου, και προσπαθούσε να τη χώσει στην τρυπούλα μου.

Ενιωθα σταγόνες να κυλούν μέσα στο καυλί μου, να καταλήγουν στην τρύπα του και να χάνονται πάνω στη γλώσσα που τις περίμενε.
Ήμουν στον Παράδεισο! Δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ αυτό που ζούσα.

Δεν θα άντεχα για πολύ. Την τράβηξα προς τα πάνω και προσπαθήσαμε να καταπιούμε ο ένας τον άλλο με ένα φιλί που κράτησε ώρα και συνοδευόταν από χάδια παντού.
Ήταν ώρα να την υποτάξω. Κατέβηκα προς το μουνί της και ξαφνιάστικα για μιά ακόμη φορά από το μέγεθος τής κλειτορίδας της, από την ομορφιά τών μουνόχειλών της που με περίμεναν όμορφα ξυρισμένα και από την πλημμύρα των υγρών της. Αρχισα πάλι να γλέιφω και να τρίβομαι μανιασμένα στα υγρά της, ενώ χάιδευα την κωλοτρυπίδα της και την λίπαινα με τα πηχτά και γλυκά υγρά τού μουνιού της.

Οι οργασμοί της ήταν ασταμάτητοι και τα λόγια της (όσα καταλάβαινα) μπορούσαν να καυλώσουν ένα λόχο ολόκληρο.

Αποφάσισα να φθάσω πιό κοντά στο σκοπό μου. Πήρα κατάλληλη και βολική θέση και ξεκίνησα να γλείφω την τρυπούλα της, που αυτή τη φορά ήταν πιο ήμερη.
Θα εφάρμοζα την αλάνθαστη μέθοδο που τόσες φορές είχα δοκιμάσει με απόλυτη επιτυχία. Δεν θα της έβαζα δάχτυλο, αλλά θα τη γαμούσα με τη γλώσσα μου, στην αρχή αφήνοντά την μαλακή και βάζοντάς την μέσα πολύ λίγο, καΙ στη συνέχεια σκληραίνοντας την και σπρώχνωντας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι προσπάθειές μου την ενθουσίασαν, αν κρίνω από τα μουγκρητά και από το πόσο δυνατά με αγκάλιαζε με τα μπούτια της, σα να μου έδειχνε ότι δεν θέλει να απομακρυνθώ καθόλου.

Δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο κράτησε αυτό το αγκάλιασμα. Ξέρω όμως πως η κωλοτρυπίδα της δεν προέβαλε καμία αντίσταση, αλλά, μόλις έμπαινε η γλώσσα μου, εσφιγγε γύρω της με ευγνωμοσύνη.
Ανέβηκα ξανά προς το πρόσωπό της, και, την ώρα που με καθάριζε με τη γλώσσα της απολαμβάνοντας τη γέυση τών δικών της υγρών, έφερα τα πόδια της στους ώμους μου και γονάτισα όσο πιό κολλητά της μπορούσα.

Η πέτρινη ψωλάρα μου, που τώρα πια είχε μωβ χρώμα, είχε ακουμπήσει πάνω στην κοιλιά της και έφθανε μέχρι τον αφαλό της.
Κατάλαβε τί την περίμενε και για μιά στιγμή το βλέμα της μούδειξε, εκτός από ανυπομονησία και προσμονή, λίγο τρόμο και αβεβαιότητα, από το μέγεθος που είχε μπροστά της.

Είναι αλήθεια ότι και μένα το μέγεθός μου με ξάφνιασε.
Το έφερα στην είσοδο τού μουνιού της και, κοιτάζοντάς την στα μάτια, το κάρφωσα με μια βίαιη και ξαφνική κίνηση μέχρι τη μήτρα της.
«ΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!.....» η κραυγή της τα είπε όλα: καύλα, ανακούφιση, πόνο, τρυφερότητα.

Από κει και μετά δεν είχα τρόπο (ούτε ήθελα) να την κάνω να σταματήσει να φωνάζει δυνατά και ασυνάρτητα.
«Με σκίζεις πούστη!!.. Με καταστρέφεις!!.. Φύγε από πάνω μου, θα με ξεμουνιάσεις!!!!!... Μη σταματάς, θα σε σκοτώσω.... ξεφτίλισέ με... κάρφωσέ με, δεν θέλω να ξανασηκωθώ!!!!!!..... Γαμιά μου!!!... Δεν μπορώ να χύνω άλλο, με παρέλυσες!!!!»

Το καυλί μου ταξίδευε συνέχεια μέσα και έξω από τη μουνάρα της, από τα μέσα της μουνόχειλα, μέχρι το βάθος της κοιλιάς της, τη μήτρα της που την ακουμπούσα και την έσπρωχνα κάθε φορά που έμπαινα μέσα.

Πίεσα με τα δυό μου χέρια την κοιλιά της κάτω από τον αφαλό, και ένιωσα το έμβολό μου να κινείται αδίστακτο. Η πίεση αυτή την τρέλανε: «Εχει μουδιάσει το μυαλό μου..... γιατί μού φέρεσαι έτσι;… Με σκίζεις,.. με τρυπάς,.... με οργώνεις.....!!!!!! Σταμάτα πούστη μ’έχεις κάνει πουτάνα!!!!... δε θέλω να χύνω άλλο!!.....στέγνωσα!!!!!...»
Το καυλί μου πονούσε ολόκληρο και δεν άντεχα το βάρος των αρχιδιών μου, που την χτυπούσαν ρυθμικά στην κωλοτρυπίδα.

Όμως δεν πλησίαζα καθόλου να χύσω. Το είχα ξεπεράσει. Ήθελα η τυρανία μας να κρατήσει για πάντα.

Έβγαλα την ψωλή μου από μέσα της, σηκώθηκα όρθιος και την έφερα στο στόμα της.
«Γλύψε την απαλά και βρέξε την πολύ!.. Νόμισες πριν ότι θα σε συγχωρούσα για το κωλοδάχτυλο..... τώρα θα ζήσεις την τιμωρία σου παλιοπουτάνα!!!... Φτύσε τον και ετοιμάσου να γίνεις σκλάβα μου!!!!...»
«Όχι Γιάννη..» είπε έντρομη, «όχι αυτό, σού είπα δεν μου αρέσει, δεν μπορώ, μη μου το κάνεις!! Ζήτα μου ο,τιδήποτε άλλο!!»
«Δεν έχεις επιλογή, ούτε θα σε ρωτήσω τι θέλεις και τι όχι!!! Αν αντισταθείς, θα σε βιάσω και θα πονέσεις. Αν είσαι το πουτανάκι μου και με υπακούς, θα μου ζητάς να μη σταματήσω ποτέ! Ξαναφτύσε τον!!»

Στα μάτια της φάνηκε η παράδοση. Έκανε να γυρίσει μπρούμυτα, αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Ήθελα να την ξεκωλιάσω, να της σκίσω τη σούφρα, αλλά να της αρέσει και να βλεπω την έκφρασή της.

Παρά τα δήθεν σκληρά λόγια μου, αυτό που ήθελα στην πραγματικότητα ήταν να της δώσω την υπέρτατη ηδονή. Να την κάνω να κλαίει από καύλα και από ευγνωμοσύνη. Να μπώ μέσα της από δρόμο απαγορευμένο και ανεξερεύνητο, να φτάσω βαθιά στα σωθικά της και να τη γεμίσω με το σπέρμα που έβραζε στ’αρχίδια μου.

Ήθελα μετά από απόψε να ξέρουμε και οι δύο ότι ένα μέρος τού εαυτού της ανήκε για πάντα σε μένα. Ήθελα να δείξει στον άντρα της τον καινούριο της εαυτό, να αλλάξει τις συνήθειές τους και η χαρά τους αυτή να οφείλεται σε μένα, τον φίλο τους.
Ήθελα όταν θα βρισκόμαστε όλοι μαζί, οι στιγμές που ζούσαμε τώρα να μας έκαιγαν και να μας ένωναν ξεχωριστά από την υπόλοιπη παρέα.

Ήθελα όταν πήγαιναν στα μαγαζιά και για καφέ με τη γυναίκα μου να αναρωτιέται πόσα απ’αυτά που της έκανα απόψε έκανα κάθε βράδι στο κρεβάτι μας.
Κατέβηκα και πήρα τη θέση που είχα πριν, με τα πόδια της ψηλά στους ώμους μου και τη λεκάνη μου κολλημένη στα κωλομέρια της.

Ακούμπησα το πουτσοκέφαλό μου στην κωλοτρυπίδα της και άρχισα να πιέζω πολύ απαλά. Η αντίσταση ήταν γλυκιά και αναμενόμενη, αλλά υποχωρούσε αργά. Ήξερα πως όταν έμπαινε το κεφάλι μέσα τα βάσανά της σχεδόν θα τελείωναν. Αμέσως μετά το κεφάλι, το πάχος τού πούτσου μου υποχωρούσε πολύ και αυτή η διαφορά θα την ανακούφιζε και θα την ηρεμούσε.

Τώρα όμως χρειαζόταν μεγάλη υπομονή και προσοχή.
Τη φιλούσα, τη χάιδευα, τής ψιθύριζα γλυκόλογα, αλλά ταυτόχρονα έσπρωχνα αργά και αμείλικτα.

Η Μαίρη ήταν σαν λιπόθυμη.... παραδομένη.... Ήξερα πως δεν πονούσε, γιατί ήταν απολύτως χαλαρή, αλλά σίγουρα ήταν έντρομη μπροστά στο άγνωστο που περίμενε.
Όσο το κεφάλι τού πούτσου μου έμπαινε χιλιοστό – χιλιοστό πιό βαθιά, τόσο χόντραινε και υποχρέωνε την τρύπα της να ξεχειλώνει και να φτάνει στα όριά της.

Αυτή η διαδικασία που φαινόταν να έχει σταματήσει το χρόνο με καύλωνε αφάνταστα. Αισθανόμουν κυρίαρχος και υπεύθυνος για τον κόσμο που της άνοιγα.
Η κωλοτρυπίδα της είχε τεντώσει και λεπτύνει τόσο πολύ που με έκοβε και με πονούσε, αλλά σίγουρα η ψωλή μου ήταν στον Παράδεισο.

Αισθανόμουν ότι ελάχιστα χιλιοστά είχαν μείνει για να μπεί το πουτσοκέφαλό μου ολόκληρο μέσα της, κι ύστερα τα πράγματα θα άλλαζαν.

Πράγματι, ξαφνικά, το απίστευτο σφίξιμο υποχώρησε, επειδή ο σφικτήρας της είχε βρεθεί να αγκαλιάζει τον κορμό της ψωλής μου, αμέσως μετά το τελείωμα τού κεφαλιού.
Όπως περίμενα, αυτά τα χιλιοστά διαφοράς σε πάχος έφεραν μεγάλη ανακούφιση.
Τα μάτια της που με κοιτούσαν υγρά συνέχεια τόσην ώρα έδειξαν αμέσως μια γλύκα και το πρόσωπό της χαμογέλασε αχνά. Ένα «αχχχχχχ!» βγήκε από τα μισάνοιχτα χείλη της και οι παλάμες της έπιασαν απαλά τα κωλομέρια μου, με τα δάχτυλά της να βρίσκονται βαθιά μέσα στην χαράδρα τού κώλου μου με τρυφερότητα.

«Πρόσεξέ με αγάπη μου!!.. Δείξε μου ποιός είσαι στ’αλήθεια...»

Το έντερό της με έκαιγε και με έσφιγγε απαλά στο πουτσοκέφαλο, που είχα ξαναβρεί το σχήμα του μετά από την πίεση που είχε δεχθεί. Η ζέστη και η υγρασία εκεί μέσα με προσκαλούσαν σιωπηρά να προχωρήσω, να βρώ τί υπάρχει στο βάθος.
Αρχισα ξανά να σπρώχνω, αυτή τη φορά πιό εύκολα, αλλά εξίσου αργά, αισθανόμενος τις χοντρές μου φλέβες και τα εξογκώματα τού πούτσου μου περνούν ένα – ένα από τις συμπληγάδες τής κωλοτρυπίδας της.

Έφερα το δεξί μου χέρι στο σημείο της ένωσής μας για να χαϊδέψω και να αισθανθώ. Μαγεία. Σχημάτισα στο μυαλό μου την εικόνα που θα έβλεπα αν μπορούσα να δω τι συνέβαινε εκεί.

Φαντάστηκα την κωλοτρυπίδα της τεντωμένη και σκληρή, άσπρη, με το αίμα της να έχει φύγει από την πίεση και μουσκεμένη από τα υγρά τού μουνιού της και το σάλιο μας.
Τον πούτσο μου να φαίνεται μισός, με το δαχτυλίδι τού σφικτήρα της γύρω του, μάυρος και με τις φλέβες φουσκωμένες περισσότερο απ’ότι συνήθως. Δεν μπορούσα να φανταστώ μεγαλύτερη αντίθεση από το ροδαλό τρυφερό κωλαράκι της και τον βίαιο, σκληρό, άγριο πούτσαρό μου, που ανυπομονούσε να χωθεί ολόκληρος μέσα.

«ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!...Με πεθαίνεις... με χωρίζεις στα δύο... με καίει το καυλί σου μέσα μου. Μέχρι πού θα πας;»
Σε λίγο η ρίζα τής ψωλής μου ακούμπησε στον κώλο της.
Κοίταξα κάτω και είδα το μουνί της μισάνοιχτο και μουσκεμένο, την κλειτορίδα της όρθια και πιο μεγάλη από ποτέ.

Σταμάτησα για να με συνηθίσει και έφερα το δεξί μου χέρι στο μουνί της. Αρχισα να τη χαϊδεύω με τον αντίχειρα στο καυλάκι της και στα μουνόχειλα, να τον βάζω μέσα της όσο βαθιά πήγαινε και να την πασαλείβω με τα υγρά της.

Ο οργασμός της δεν άργησε. Ήταν μακρύς και ήρεμος, χωρίς τις προηγούμενες φωνές. «Γάμησέ με!! Κάνε με να χύνω συνέχεια αγόρι μου!! Φανέρωσέ μου την αγάπη σου...»
Ακούμπησα με τα δύο μου χέρια σταθερά στο κρεβάτι και άρχισα να κινώ το έμβολό μου στο έντερό της.

Πολύ αργά έφερα το πουτσοκέφαλό μου μέχρι την έξω, αλλά άφησα το δαχτυλίδι της να φρενάρει την έξοδό μου μόλις βρήκε αντίσταση.
Έσπρωξα αργά προς τα μέσα και πάτωσα ξανά. Η αίσθηση που έδινε το κωλάντερό της στον πούτσο μου ήταν μοναδική.

Αρχισα να επιταχύνω και να γίνομαι πίο βίαιος. Η Μαίρη ήταν σε νιρβάνα. Τώρα πια μόνο ψιθύριζε «Χύνω...χύνω...χύνω...!! Με σκίζεις γαμιά μου!!...»
Πιστεύοντας ότι είχε συνηθίσει αρκετά, αποφάσισα να γίνω τολμηρότερος. Εβγαλα την ψωλή μου έξω και χάρηκα όταν είδα την κωλοτρυπίδα της να με κοιτάζει ορθάνοιχτη και ανυπόμονη. Ξαναμπήκα καρφώνοντάς την απότομα, και επανέλαβα αυτή την κίνηση πολλές φορές.

Εκείνη τώρα είχα γίνει απόλυτα σιωπηλή... Μόνο τα μάτια της που με κοίταζαν βαθιά στα δικά μου και οι άκρες των δαχτύλων της που είχαν χωθεί στον δικό μου κώλο και τον ακολουθούσαν στις κινήσεις του πρόδιναν την έντασή της.

Ήμουν περήφανος. Αυτή η γυναίκα πριν από λίγη ώρα ούτε που φανταζόταν τον κόσμο στον οποίο την είχα τώρα βάλει. Είχα επιδράσει στο σώμα της και στο μυαλό της. Η κωλοτρυπίδα της και το έντερό της θα ήταν τώρα πρόθυμα και ανοιχτά, το μυαλό της θα μούδιαζε με προσμονή όποτε σκεφτόταν γαμήσι από τον κώλο. Τί αλλαγή!
Έβγαλα τα πόδια της από τους ώμους μου και τα έβαλα να ακουμπούν χαμηλά στο στήθος μου. Η στάση αυτή με βοήθησε να φθάνω σε νέα ανεξερεύνητα βάθη τού εσωτερικού της.

Τώρα έβλεπα για πρώτη φορά με προσοχή τα δαχτυλάκια της, καλοσχηματισμένα, άσπρα, τα νύχια τους βαμμένα κόκκινα. Πήρα το ένα της πόδι και το έφερα στο στόμα μου.
Αργά, απαλά, άρχισα να γλείφω ένα – ένα τα δάχτυλά της, να τα βάζω στο στόμα μου, να περνάω τη γλώσσα μου ανάμεσά τους, την ίδια ώρα που αλύπητα το πουτσοκέφαλό μου έφθανε στο στομάχι της, κάνοντας ξανά και ξανά όλη τη διαδρομή μέχρι εκεί μέσα από το κωλάντερό της.

Η Μαίρη, όπως είχα χουφτώσει τα κωλομέρια μου και με έσπρωχνε ρυθμικά προς το μέρος της, είχε βάλει την άκρη ενός δαχτύλου από κάθε χέρι της μέσα μου. Η επαφή αυτή με τρέλαινε. Η αίσθηση της κωλοτρυπίδας μου που άνοιγε και δεχόταν κάτι ξένο μέσα της συμπλήρωνε την απίστευτη καύλα που είχα ούτως ή άλλως. Επιπλέον αισθανόμουν ότι μοιραζόμασταν την ίδια εμπειρία με τη Μαίρη: δίναμε χαρά ο καθένας στον κώλο τού άλλου.

Παραδόξως η «παραχώρηση» τού να δέχομαι κάτι μέσα στον κώλο μου με έκανε να αισθάνομαι ότι επιβεβαιώνεται ο ανδρισμός μου. Οτι είμαι τόσο άντρας που τολμώ, χωρίς συμπλέγματα, να απολαμβάνω και εκείνο το μέρος τού σώματός μου, που άλλοι το θεωρούν taboo.

Τ' αρχίδια μου ήταν ασήκωτα. Το βάρος τους μου θύμιζε συνεχώς το φορτίο που περιείχαν. Αν δεν υπήρχε αυτή η υπενθύμιση δεν θα ήθελα να χύσω ποτέ. Αντίθετα η Μαίρη έχυνε ασταμάτητα.

Ξέροντας ότι ο οργασμός μου θα ήταν μακρύς και πλούσιος, αποφάσισα να χύσω και μέσα της και πάνω της. Σκεφτόμουν το πρόσωπό της στολισμένο με τα μαργαριτάρια τού σπέρματός μου και ανατρίχιαζα.

Έβαλα το σκοπό αυτό στο μυαλό μου και οι κινήσεις μου τώρα αποσκοπούσαν εκεί. Κάθε σπρώξιμο με έφερνε και πιο κοντά. Είχα όμως αρκετό δρόμο μπροστά μου.
«Θα σε γεμίσω με το σπέρμα μου.... Θα φυλάξω όμως αρκετό και για το προσωπάκι και τη γλώσσα σου... Σε θέλω ποτισμένη από μένα, με το υγρό που συμπυκνώνει τις αισθήσεις μου...»

«Χύσε με καύλα μου τώρα!... Σβήσε τη φωτιά μου!!!... Δώσε μού τα να τα πιώ, κάνε με να αισθανθώ ολόκληρη γεμάτη από σένα...»
Ένα γλυκό τσούξιμο άρχισε στην ουρήθρα μου και σύντομα πίδακες σπέρματος πεταγόταν με δύναμη από την τρυπούλα τού πουτσοκέφαλού μου βαθιά στην κοιλιά της. «ΑΑΑΑΑ!!!!.... με καις, μη σταματάς.... χύσε με παντού, άλοιψέ με με την αγάπη σου.... κοίταξέ με στα μάτια!!...»

Όταν κατάλαβα πως άδειασα το μισό από όσο είχα να δώσω, έπιασά σφιχτά τον πούτσο μου, φράζοντάς τον από τη ρίζα τού σωλήνα του.
Κατέβασα τα πόδια της και έφερα το σώμα μου έτσι ώστε η κατάμαυρη τώρα ψωλή μου, που οι φλέβες της κόντευαν να εκραγούν, έφτασε στο ύψος τών βυζιών της.

Την είχα τώρα καβαλήσει και ορθωνόμουν γονατιστός από πάνω της, μούσκεμα στον ιδρώτα και οι δύο μας, εγώ να κρατώ σφιχτά το καυλί μου που ήταν έτοιμο να σπείρει το περιεχόμενό του παντού πάνω της.
«Δώσε μού τα αγάπη μου!!!.. Τελείωσέ με....»

Σφίχθηκα όσο μπορούσα και ταυτόχρονα ελευθέρωσα τον πούτσο μου από το σφίξιμο των δαχτύλων μου. Ένα πηχτό, κατάλευκο, οριζόντιο συντριβάνι πετάχτηκε και σημάδεψε το πρόσωπό της. Η χοντρή γραμμή που έγραψε όταν προσγειώθηκε, ξεκινούσε από το πηγούνι της, περνούσε ξυστά από το στόμα της και έφθανε μέχρι κάτω από το δεξί της μάτι.

Η δεύτερη βολή μπήκε σχεδόν όλη στο ολάνοιχτο λαίμαργο στόμα της, που την περίμενε με τη γλώσσα να καλύπτει το κάτω της χείλος. Η γεύση την τρέλανε... Με τράβηξε προς το μέρος της, έπιασε εκείνη τη ψωλή μου και τώρα που είχε τον έλεγχο ψέκαζε όπου ήθελε. Η γλώσσα της μάζευε ό,τι μπορούσε και το έφερνε στο στόμα της, που κατάπινε ασταμάτητα.Το άλλο της χέρι πήγαινε όπου δεν έφθανε η γλώσσα.

Οι πίδακές μου είχαν τώρα αρχίσει να χάνουν τη δύναμή τους, αλλά μεγάλες ποσότητες σπέρματος έπεφταν στο λαιμό της, μέχρι που στέρεψα. Χωρίς ν’ αφήσει τον πούτσο μου, άρχισε να απλώνει το υγρό με το άλλο της χέρι στα βυζιά της και ταυτόχρονα τα έτριβε και τσιμπούσε τις ρόγες με μανία.
Σύντομα με τράβηξε κι άλλο και έβαλε μόνο το πουτσοκέφαλό μου στο στόμα της. Έγλυφε και ρουφούσε την ώρα που η ψωλή μου διστακτικά μαλάκωνε, χωρίς όμως να μικραίνει αισθητά.

Όταν κατάλαβε ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο να πιεί, με ελευθέρωσε και είπε: «Θέλω να φιληθούμε παντού μέχρι να μάς πάρει ο ύπνος...» και κόλλησε τα χείλη της στα δικά μου. Είχα ξαναγευτεί το σπέρμα μου, αλλά αυτή η φορά μου φάνηκε διαφορετική. Ήθελα να μοιραστώ όσο μπορούσα μαζί της. Φιληθήκαμε έντονα στο στόμα και μετά άρχισα να γλείφω το πρόσωπό της και να κατεβαίνω στο λαιμό και το στήθος της. Μάζευα ό,τι μπορούσα από εκεί, φιλώντας και δαγκώνοντας, και γύριζα συχνά πίσω στο στόμα της για να της τα δώσω.

Τελειώνοντας εκείνη την περιοχή, πήγα πιό κάτω, γυρνώντας σε 69 και βόλεψα το στόμα μου έτσι που να φτάνω τα πάντα στο μουνί και τον κώλο της.
Το μαλακό καυλί μου μέσα στο στόμα της, με την τρυφερότητα που το έγλειφε και το φιλούσε, ανακουφιζόταν από την ταλαιπωρία που είχε περάσει.

Τα πάντα εκεί έκαιγαν και ήταν μούσκεμα από την καύλα και των δύο μας. Αρχισα μεθοδικά να τα καθαρίζω. Οι αναστεναγμοί της και οι θόρυβοι που έβγαιναν από το γεμάτο με την ψωλή μου στόμα της μου έλεγαν να μη σταματήσω. Φρόντισα να ανακουφίσω τον κώλο της με τη γλώσσα μου, όσο ήταν δυνατόν. Η κωλοτρυπίδα της ήταν ξανά σφιχτή και ροδαλή, όμως έτρεχε από μέσα της αργά μιά γραμμούλα σπέρμα.

Έβαλα τη γλώσσα μου λίγο μέσα στο κωλαράκι της και μετά το εγκατέλειψα.
Δεν άντεχα πια... Έφυγα από το στόμα της, γύρισα το σώμα μου προς τα κάτω, αλλά κράτησα το πρόσωπό μου μπροστά στο μουνί της με το στόμα και τη μύτη μου σχεδόν μέσα του. Η απίθανη κλειτορίδα της είχε φωλιάσει και ζέσταινε το αριστερό μου μάτι. Κρατούσα τη Μαίρη αγκαλιάζοντάς την με το ένα μου χέρι πάνω από τα κωλομέρια της.
Ένιωσα τα πέλματά της να αναζητούν το καυλί μου. Το βρήκαν, βολεύτηκαν γύρω του, και αφού το χάιδεψαν λίγο με το βελούδινο δέρμα τους, έμειναν εκεί να το αγκαλιάζουν.
Μας πήρε ο ύπνος....Βαθύς, χωρίς όνειρα...

Με ξύπνησε ο πούτσος μου. Καυλωμένος και έτοιμος να χύσει. Στο λήθαργό μου, με το πρόσωπο θαμένο στο μουνί της, κατάλαβα ότι μου τραβούσε μαλακία με τα πόδια της.
Έβαλα την κλειτορίδα της στο στόμα μου και άρχισα να τής ανταποδίδω.
Χύσαμε αθόρυβα και ήρεμα, χωρίς να κουνηθούμε καθόλου από το αγκάλιασμα στο οποίο βρισκόμασταν.

Μείναμε έτσι για κάμποση ώρα, μέχρι που ένας από μας πρότεινε να μπούμε στο μπάνιο.
Στην τεράστια μπανιέρα σαπούνισε χαϊδεύοντας ο ένας τον άλλο χωρίς να μιλάμε, μέχρι που χάθηκαν από πάνω μας τα σημάδια τού έρωτά μας.
Ήταν ώρα να πάμε στο αεροδρόμιο.
Όταν καθίσαμε στο αεροπλάνο, πρόλαβε να μου πει : «Αισθάνομαι τελειωμένη.... Ο κώλος μου αισθάνεται σαν να βρίσκεσαι ακόμη μέσα του... Θα περάσει καιρός για να ξανακάνω έρωτα .....»

Μετά, ακουμπώντας ο ένας στον άλλο κοιμηθήκαμε μέχρι την προσγείωση.
Όσο περιμέναμε τις αποσκευές και προετοιμάζαμε τους εαυτούς μας για να γυρίσουμε στην καθημερινότητα μού δήλωσε: «Θέλω να με πάρεις τηλέφωνο όταν πρόκειται να γυρίσεις ξανά από ταξίδι. Μπορεί να κανονίσω να βρεθούμε στο Βενιζέλος. Α!.. Εκείνο που σου είπα στο αεροπλάνο, ότι θα αργήσω να κάνω έρωτα, δεν ισχύει. Τα παιδιά βρίσκονται στο σχολείο και ο Θανάσης θα με περιμένει στην έξοδο. Δεν θα τον αφήσω να γυρίσει στο γραφείο.... Έχω ένα – δυο πράγματα να τού δείξω, που θα τον καταπλήξουν».

Όταν βγήκαμε, πράγματι την περίμενε ο Θανάσης, και η συνάντησή τους ήταν ειλικρινά γεμάτη αγάπη.

Τους αποχαιρήτησα, έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο τής Μαίρης και πήγα προς το αυτοκίνητό μου.
Ήμουν χαρούμενος.


Click here for more!