Ήταν καλοκαίρι του 92 εγώ ήμουν 18 χρονών και μόλις είχα ανακαλύψει ότι με έλκουν τα γυναικεία πόδια . Οι γονείς μου δούλευαν κι έτσι εγώ πήγα διακοπές με την θεια μου 22 χρονών τότε στο εξοχικό της οικογένειας στην εύβοια. Η θεια μου ήταν αρκετά ωραία αλλά από πόδι δεν έλεγε τίποτα.

Ήμασταν εκεί καμιά 15αρια μέρες όταν μου είπε ότι θα έρχονταν η φίλη της η νάντια για καμιά βδομάδα. Η νάντια ήταν 28 μια θεά τέλειες αναλογίες σφικτό στήθος και υπέροχο κώλο όμως το πιο ωραίο πάνω της ήταν τα θεϊκά πόδια της . Είχε τα πιο ωραία πόδια που είχα δει ποτέ τέλεια πατουσιτσα γύρω στο 38 και εκπληκτικά δακτυλάκια. Για να μην τα πολυλογώ εγώ πέταξα από την χαρά μου όταν έμαθα ότι θα έρθει το άλλο απόγευμα έφτασε.

Το βράδυ η θεια μου πήγε σε ένα κλαμπ της περιοχής όμως η νάντια έμεινε σπίτι γιατί ήταν κουρασμένη από το ταξίδι αφού κάτσαμε λίγο μαζί στην βεράντα και συζητήσαμε (είχαμε πολύ καλές σχέσεις) πήγε για ύπνο ενώ έκατσα έξω. Μετά από κάμποση ώρα είπα να πάω για ύπνο περνώντας από το δωμάτιο της η πόρτα ήταν μισανοικτη και Νάντια ξαπλωμένη στο κρεβάτι κοιμόνταν ξεκεσπαστη και τα θεϊκά της πόδια κοίταζαν κατευθείαν εμένα τότε μου μπήκε η μεγάλη ιδέα ήθελα όπως και δηποτε να τις τα γλύψω μπαίνω στο δωμάτιο με απόλυτη ησυχία και κατευθύνομαι στο κρεβάτι γονατίζω μπροστά στο κρεβάτι και αρχίζω να αγγίζω διστακτικά με την υγρή γλώσσα μου. Αφού σιγουρεύτηκα ότι κοιμόνταν άρχισα να τις γλύφω κάθε πιθαμή των ποδιών της και να πιπιλάω τα ζουμπουρλουδικα δαχτυλάκια της ξαφνικά νιώθω να κινείτε παγώνω ευτυχώς όμως μόνο άλλαξε πλευρά και συνεχίζω ακάθεκτος το γλείψιμο μέχρι που από την καύλα μου βγάζω έξω το φιδάκι μου που είχε γίνει ανακοντα και αρχίζω νατο παίζω ξαφνικά ακούω την φωνή της Νάντια να λέει πρόσεξε μόνο μην λερώσεις το πάτωμα και τότε σηκώνετε και έρχεται από πάνω μου ...
Η Νάντια από πάνω μου να με κοιτά και εγώ στα πόδια του κρεβατιού με την πούτσα στα χέρια και γυρνάει και μου λέει τι έγινε μικρό ανωμαλακη την βρίσκουμε με τα πόδια μου εγώ πάγωσα οκ., αφού σου αρέσουν τόσο και δεν θα ήθελες η θεια σου να μάθει τίποτα θα γίνεις ο σκλάβος μου ότι λέω για σένα είναι θεϊκός νόμος γκεγκε ; εγώ πήγα να ψελλίσω ναι μέσα στην καύλα μου αλλά τρώω μια κλωτσιά στο πρόσωπο που από την μια δεν θα την ξεχάσω και από την άλλη με καύλωσε ακόμα ποιο πολύ΄. Μετά με διατάζει συνέχισε να την παίζεις μικρούλη μου. Εγώ στην αρχή δυσταξα αλλά μετά από άλλη μια κλωτσιά άρχισα να την παίζω

πιο γρήγορα .. Την έπαιζα όσο πιο γρήγορα μπορούσα μέχρι που άρχισα να χύνω και τότε νιώθω το πόδι της να πατάει με φοβερή δύναμη τον πούτσο μου φάνταξα από τον πόνο είπα μα γιατί σκάσε μόνο όταν θέλω εγώ θα μιλάς γιατί έχυσες χωρίς την άδεια μου; να μην ξανασυμβεί λοιπόν φέρε κάτι να μαζέψεις τα ζουμιά σου από το πάτωμα.

Όπως και έκανα αφού τελείωσα λέει έλα εδώ. . λοιπόν άρχισε να γλύφεις τα ποδαράκια μου μέχρι να σου πω εγώ πιάνω το ένα πόδι της και αρχίζω να το φυλώ και να το γλύφω απαλά σιγά σιγά το γλείψιμο δυνάμωνε μέχρι που είχα όλο της το πόδι μέσα στον στόμα μου το ίδιο έγινε και με το άλλο τέλος το καλλίτερο σημείο τα δάχτυλα που άρχισα να τα γλύφω και να τα πιπιλάω ένα ένα μου είχαν μείνει αλλά 2 δάχτυλα και είχαν περάσει περίπου 40 λεπτά όταν την άκουσα να λέει φτάνει για απόψε γρήγορα ύπνο πήγα στο κρεβάτι μου και όλο το βράδυ την ονειρευόμουν .

οι μέρες πέρναγαν και η Νάντια συνέχιζε να είναι η θεά μου κάθε μέρα της έγλυφα τα πόδια και έκανα ότι άλλο ήθελε και για ανταμοιβή μου έκανε και κάνα footjob όλα αυτά γίνονταν τις πρώτες 10 μέρες (τελικά έμεινε στο εξοχικό μας όλο το καλοκαίρι) όταν η θεια μου έλειπε όμως η Νάντια είπε στην θεια μου την γίνονταν και εκείνη όχι μόνο δεν πειρακτικε αλλά με έβαζε που και που να της γλύφω τα πόδια της που είχαν αρχίσει να μου αρέσουν.

Έτσι όλη την μέρα υπηρετούσα την Νάντια και την θεια μου εκείνο το καλοκαίρι δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ αφού ήταν καθοριστικό για την φετιχιστική μου πλευρά έτσι για την ιστορία συνέχισα να είμαι ο σκλάβος τους μέχρι το 1996

Click here for more!