Είχαμε πάει στη Ναύπακτο το καλοκαίρι με τη γυναίκα μου και το μωρό μας επίσκεψη στους κουμπάρους μας (έχουν βαπτίσει την Κάτια μας) για να τους δούμε και να περάσουμε μαζί λίγες ημέρες. Ο κουμπάρος μου (Δημήτρης 33 ετών) είναι ελεύθερος επαγγελματίας και η κουμπάρα (Γιάννα 28 ετών) ασχολείται με τα οικιακά και με τον τετράχρονο γιο τους. Είχαμε προγραμματίσει να κάτσουμε σε κάποιο ξενοδοχείο για να μη τους βάζουμε σε φασαρίες. Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, φιλότιμος, με πολύ χιούμορ αλλά ιδιαίτερα συντηρητικός.
 
 Σε καμία περίπτωση λοιπόν δε δεχόταν να μείνουμε σε ξενοδοχείο. Έτσι μετά από πολλές συζητήσεις, αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να μην του χαλάσουμε το χατίρι και να μείνουμε όλοι μαζί στο σπίτι τους.
 
Η γυναίκα μου δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τη Γιάννα γιατί τη θεωρεί κάπως «πεταχτούλα» όπως λέει. Εγώ για να πω την αλήθεια δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της, αντιθέτως την έκανα πάντα κέφι γιατί είναι πολύ ωραία γυναίκα (μελαχρινή με κοντό μαλλί, γύρω στο 1.70, καστανά μάτια, σαρκώδη χείλη και πολύ ωραίο σώμα) και πολύ ευχάριστη στην παρέα. Από τη γενικότερη συμπεριφορά της είχα καταλάβει ότι και αυτή με συμπαθεί Εδώ που τα λέμε η γυναίκα μου είχε και τα δίκια της να ανησυχεί, γιατί η Γιάννα δεν περνούσε απαρατήρητη από τα αντρικά μάτια και το μάτι της γενικά ψιλο-παίζει. Τέλος πάντων, όταν αρχίσαμε να συζητάμε τα τεχνικά θέματα της διαμονής, διαπιστώσαμε ότι έπρεπε να βρεθεί ένα κρεβατάκι για την Κάτια μας, το οποίο θα το βάζαμε δίπλα μας στο δωμάτιό μας. Η γυναίκα μου έμεινε στο σπίτι με τα μικρά και εγώ με τη Γιάννα ξεκινήσαμε για το σπίτι μιας θείας της για να πάρουμε ένα ράντζο. Ο Δημήτρης είχε πάει στην Αντίκυρα για κάποια δουλειά. Όπως πηγαίναμε με το αυτοκίνητό μου είχα τη αίσθηση ότι η Γιάννα προσπαθούσε να προκαλέσει την προσοχή μου με διάφορους τρόπους… είχε σηκώσει το φουστάνι της πάνω από τα γόνατα (έκανε και ζέστη βλέπεις), η φωνή της είχε γίνει ερωτική και ναζιάρικη, δεν έκανε καμία αναφορά για το Δημήτρη και τη γυναίκα μου, μου έκανε διάφορα παράπονα για τη ζωή της στην επαρχία και άλλα πολλά που δε θυμάμαι.

Όλα έδειχναν ότι κάτι ζητούσε, αλλά πάλι δυσκολευόμουν να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα.

Φτάσαμε στο σπίτι της θείας της που ήταν σχετικά ερημικό στην άλλη άκρη της πόλης και κατεβήκαμε για να πάρουμε το κρεβατάκι. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και κανείς δεν απαντούσε στα χτυπήματα του κουδουνιού και της εξώπορτας. «Την πατήσαμε της είπα, τζάμπα ήρθαμε». «Μισό λεπτό…» μου είπε «γιατί συνήθως η θεία μου αφήνει το κλειδί κάτω από το χαλάκι». Σήκωσε το χαλί και πράγματι το κλειδί ήταν εκεί. Ανοιξε την πόρτα και μπήκαμε μέσα. Αφού κοίταξε μέσα να δει μήπως ήταν κανείς, μου είπε να την ακολουθήσω σε κάποιο από τα δωμάτια που ήξερε ότι ήταν το ράντζο (το είχε ξαναχρησιμοποιήσει). Ανοιξε μια μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα και μου είπε «Νάτο εδώ είναι» και έσκυψε να το πάρει. Αυτό που αντίκρισα μου έκοψε την ανάσα Μέσα στο μισοσκόταδο ένας τέλειος τουρλωτός κώλος με ένα μαύρο δαντελωτό κυλοττάκι ήταν στημένος στο ένα μέτρο μπροστά μου.

«Τέλειο!!!» ξεφώνησα χωρίς να το καταλάβω, γύρισε τότε, με κοίταξε με ένα πολύ ναζιάρικο βλέμμα και μου είπε «Μισό λεπτό, έρχομαι… » και κατευθύνθηκε στην εξώπορτα. Ακουσα το κλειδί να γυρίζει στην κλειδαριά και κατάλαβα ότι η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει. Γύρισε πίσω στο δωμάτιο και στάθηκε απέναντί μου κοιτάζοντάς με προκλητικά. Το μυαλό μου θόλωσε, δεν καταλάβαινα τίποτα, δε σκεφτόμουνα τίποτα άλλο εκείνη τη στιγμή παρά μόνο τη Γιάννα. «Είσαι κούκλα» της είπα «σε θέλω πολύ!», με πλησίασε και μου είπε «την ονειρευόμουνα πολύ καιρό αυτή τη στιγμή, κάνε μου έρωτα…». Αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα. Την έσφιγγα στην αγκαλιά μου και τη χούφτωνα παντού. Αυτή σήκωνε το μπλουζάκι μου και με φιλούσε στο στήθος μου. Σιγά-σιγά κατέβηκε πιο χαμηλά ώσπου γονάτισε μπροστά μου. Ξεκούμπωσε το σορτσάκι μου και είπε ότι ήθελε να μου τον πάρει στο στόμα της, «δεν το έχω ξανακάνει αυτό» μου είπε «αλλά το θέλω πολύ». Χούφτωσε τον ήδη πρησμένο πούτσο μου και άρχισε να τον γλύφει με μεγάλη μαεστρία.

Τον ρούφαγε και ένοιωθα την καύλα της από την καυτή της ανάσα και από τα μουγκρητά της. Δεν την άφησα για πολύ γιατί δεν ήθελα να χύσω γρήγορα. Γονάτισα και εγώ δίπλα της και τη φίλαγα παντού. Το στήθος της είχε πεταχτεί έξω από το φόρεμά της και σιγά-σιγά έγειρε πίσω ξαπλώνοντας στο μικρό στρωματάκι του ράντζου που είχε τραβήξει έξω από την ντουλάπα. Την έγδυσα εντελώς και άρχισα να τη φιλάω σε όλο της το σώμα. Έγλυψα τις σκληρές της ρόγες και με πολύ αργό ρυθμό κατέβηκα ανάμεσα στα πόδια της. Τα άνοιξε διάπλατα και άρχισα να τη γλείφω με όλη μου τη μαεστρία. «Φτάνει μου είπε» κάποια στιγμή, «θέλω να με γαμήσεις» Έγειρα πάνω της και μπήκα βαθιά μέσα της. Αρχίσαμε να κουνιόμαστε ρυθμικά με τέλειο συγχρονισμό «Σταμάτα για λίγο» μου είπε «θέλω να σε νοιώσω όσο περισσότερο γίνεται».

Σταμάτησα για λίγο. Θεέ μου σκέφτηκα τι καύλα είναι αυτή!!!! Είχα πολύ καιρό να νοιώσω έτσι. Ήθελα να της κάνω τα πάντα, ήθελα να θυμάται για πάντα αυτές τις στιγμές. Αφού ταλαντευτήκαμε για λίγο, τη γύρισα μπρούμυτα. Ήθελα να δω την τρομερή κωλάρα της που πριν λίγο είχε αποκαλυφθεί μπροστά στα μάτια μου. Αφού γύρισε, στήθηκε στα τέσσερα και μου ζήτησε να την ξεσκίσω. Έβαλα τον πούτσο μου μέσα στο μουνί της και άρχισα να κινούμαι σαν τρελός. Ήταν τέλεια !! Έβγαλα τον πούτσο μου από το υγρό της μουνί και τον ακούμπησα στην κωλοτρυπίδα της. Ήθελα να δω πως θα αντιδράσει. «Με έχεις πεθάνει χώστον μου αγόρι μου, ξέσκισέ με!!!» μου είπε. Ο κουμπάρος, σκέφτηκα, συντηρητικός μεν αλλά την είχε κάνει τη δουλειά από την πίσω πόρτα… Ο πούτσος μου μπήκε με σχετική ευκολία και κόντευε να εκραγεί . Δεν άντεχα άλλο… αυτό ήταν! Μετά από λίγο έχυσα μέσα της και μαζί μου έφτασε και εκείνη σε έναν πολύ δυνατό οργασμό. Οι φωνές μας πρέπει να ακούστηκαν έξω. Κάτσαμε διπλωμένοι ο ένας πάνω στον άλλον για μερικά λεπτά, ώσπου επανήλθαμε στην πραγματικότητα. Έπρεπε να φύγουμε το συντομότερο. Σε λίγα λεπτά τα μαζέψαμε όπως-όπως και γυρίσαμε πίσω. Ευτυχώς δεν κατάλαβε κανένας τίποτα.

Μέχρι που επιστρέψαμε στην Αθήνα δεν έτυχε να ξαναβρεθούμε μόνοι μας με τη Γιάννα. Πάντως δεν το μετάνιωσα και αν μου ξαναδοθεί ευκαιρία θα την εκμεταλλευτώ στα σίγουρα. Κάνω υπομονή μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναβρεθούμε με την κουμπάρα μου. Ο δρόμος πλέον είναι ανοιχτός. Νομίζω ότι και αυτή θα περιμένει το ίδιο.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Click here for more!