Ερωτικές Ιστορίες - Ο φίλος μου ο Γιώργος, παλαβός μέχρι αηδίας, είχε μια αδερφή τη Μαρία, που με είχε βάλει στο μάτι. Ποιος δε θα έχανε ευκαιρία να το χώσει σ’ ένα εικοσάχρονο γκομενάκι θα μου πείτε. Έλα που η Μαρία είχε ένα σημαντικό μειονέκτημα:

Ήταν θεόχοντρη σαν άροτρο! Μιλάμε για καμιά 40αριά κιλά πάνω από το κανονικό. Την πηδάτε εσείς μια τέτοια γκόμενα; Έλα, όμως, που εγώ δεν μπόρεσα ν’ αντισταθώ στην αστείρευτη καύλα μου.
Τότε ήταν που πήρα το πρώτο μου κινητό και η συνάντηση στο σπίτι της κανονίστηκε εύκολα. Τέτοιο πάχος δεν είχα ξαναδεί! Ένιωθα σαν… φαλαινοθήρας που αντικρίζει το ιδανικό θήραμα. Στο σπίτι της, λοιπόν, έκατσα δίπλα της μετά από λίγες ανούσιες κουβεντούλες και άρχισα να χαϊδεύω τα σγουρά μαλλιά της και το λαιμό της. Απίστευτο! Είχε λίπος και στο σβέρκο!

Κατευθείαν όρμηξε στα χείλια μου χώνοντας τη γλώσσα της στο στόμα μου, ενώ το χέρι της έπιασε τον πούτσο μου που ήδη άρχισε να σκληραίνει κάτω από το παντελόνι. Άρχισα να χουφτώνω τα μαλακά βυζιά της, ενώ η παλάμη μου ακουμπούσε τα πατσοκοίλια της. Όση αποστροφή και να μου προκαλούσε το τεράστιο, ασύμμετρο σώμα της, τόσο η καύλα μου μεγάλωνε.

Το χεράκι της επιδέξια μπήκε μέσα στο παντελόνι μου και τυλίχτηκε γερά γύρω από το καυλί μου, ανεβοκατεβάζοντας το πετσάκι. Την διευκόλυνα ξεκουμπώνοντας τα κουμπιά και ο πούτσος μου πετάχτηκε έξω σκληρός και υγρός.

“Μμμμμ….” έκανε και τον πήρε στο στόμα της. Η χοντρή πουτάνα ήταν μεγάλη πιπατζού. Ρουφούσε, άλλοτε αργά, άλλοτε γρήγορα, έχω ολόκληρο το εργαλείο στο στόμα της, έγλυφε τη βάση του πουτσοκέφαλου τέλεια και σάλιωνε την κορυφή του, φέρνοντας ρίγη ευχαρίστησης στη ραχοκοκαλιά μου. Κατάλαβε ότι πήγαινα να χύσω και άρχισε να κάνει πιο γρήγορες κινήσεις.

-    “Ρούφα τον μωρό μου! Ρούφα την πουτσάρα μου και πιες τα ζουμιά μου!!!”

Βογκούσα από την καύλα. Το ψωλόχυμα ανέβηκε ορμητικό και παχύρευστο.

-    “Χύνωωωωωωωωω!!!” φώναξα και ποτάμια σπέρματος έτρεξαν μέσα στο στοματάκι της.

Κι ενώ ρουφούσε τα χύσια μου, κάποια από αυτά βγήκαν από το στόμα της και έλουσαν τον πούτσο μου την ώρα που το πουτανάκι προσπαθούσε να τα καταπιεί. Ήταν από τις πιο όμορφες εικόνες που είχα δει: σπέρμα να τρέχει από ένα στοματάκι που τρομπάρει αχόρταγα τον καυλωμένο μου πούτσο. Η πουτάνα τα έγλυψε όλα, δεν άφησε σταγόνα! Το καυλί μου παρέμεινε ντούρο.

-    “Σ’ έκανα να χύσεις μια φορά για να με γαμάς ώρα…” μου είπε και έβγαλε τα ρούχα της.

Το χοντρό κορμί της γέμισε τον καναπέ. Το αξύριστο μουνί της ίσα που φαινόταν ανάμεσα στα χοντρά μπούτια της και όταν άνοιξε τα πόδια της φάνηκαν τα ζουμιά και ο ιδρώτας που έσταζε από την αχανή σχισμή της, ενώ άρχισε να τη χαϊδεύει και να της χώνει τα δάχτυλά της. Τα βυζιά της κρέμονταν σαν σάπια πεπόνια και ακουμπούσαν πάνω στη… σαμπρέλα που είχε για κοιλιά. Η πούτσα μου, όμως, παρόλο το θέαμα ήταν κάγκελο και έσταζε από καύλα, μη βλέποντας την ώρα να χωθεί στην παχύρευστη μάζα του κορμιού της.

Ο πούτσος μου μπήκε εύκολα στο υγρό και γλοιώδες βάθος του μουσκεμένου μουνιού της. Η Μαρία βόγκηξε σαν γελάδα σε οργασμό. Άρχισα να μπαινοβγαίνω με δύναμη μέσα της, ενώ ο ιδρώτας της έτρεχε ποτάμι πάνω στα ξίγκια της. Η κοιλιά μου (τότε τέλεια!), τριβόταν με τη δικιά της δημιουργώντας έναν υγρό θόρυβο.

-    “Σκίσε με! Ξεμούνιασέ με!!!”

Φώναζε η ψώλα καθώς το κρεάτινο έμβολό μου έμπαινε όλο και πιο βαθιά μέσα της, ενώ τ’ αρχίδια μου χτυπούσαν με δύναμη την κωλοτρυπίδα της.

Μ’ έσπρωξε από πάνω της, ήταν σε κατάσταση παροξυσμού από το δυνατό γαμήσι, άρπαξε τη, μουσκεμένη από τα υγρά της, ψωλή μου και άρχισε να τη γλύφει μετά μανίας. Η γκόμενα, την πίπα την είχε στο DNA της.

-    “Έτσι καριολίτσα! Γλύψε το μουνόχυμά σου!”

Της έλεγα, ενώ κρατούσα το κεφάλι της και έσπρωχνα το κοντάρι μου βαθύτερα στο λαρύγγι της. Κόντεψε να πνιγεί, τα μάτια της δάκρυσαν. Μ’ έσπρωξε απότομα και από το στόμα της έβγαινα υγρές κορδέλες σάλιου πασαλείβοντας τα βυζιά της.

-    “Έλα πισωκολλητά…”

Είπε γυρνώντας την τεράστια ιδρωμένη κωλάρα της προς το μέρος μου.
Προσπάθησα να βρω την κωλοτρυπίδα της, αλλά μάταια ανάμεσα στις ιδρωμένες συμπληγάδες των τεράστιων κωλομάγουλων. Την ξάπλωσα μπρούμυτα και το ξαναέχωσα στη γλιστερή μουνάρα της.

-    “Σ’ αρέσει να σε καβαλάω πουτανάκι, ε;”

Ως απάντηση βόγκηξε δυνατά.

-    “Χύνω, χύνωωωωω!!!”

Και άρχισε να συσπάται σαν σφαγμένο γουρούνι. Συνέχισα να τη γαμάω δυνατά μέχρι που έβγαλα τον πρησμένο μου πούτσο και έχυσα στην πλάτη της αμέτρητες ποσότητες σπέρματος. Είχα χύσει κιλά δυο απανωτές φορές! Το ψωλόχυμα κύλησε στη μουσκεμένη πλάτη της και πασάλειψε τον καναπέ. Το πουτανάκι γύρισε και με το στόμα της στράγγισε και τις τελευταίες σταγόνες καταπίνοντας αχόρταγα σπέρμα και ιδρώτα.

Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που τη γάμησα.

Click here for more!