Είμαι η Χρύσα, από την ιστορία που σου έστειλε ο Νίκος, το «ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ». Η κάβλα που ένιωσα όταν διάβασα την ιστορία μας στην σελίδα σου και θυμήθηκα λεπτό προς λεπτό την εμπειρία μας, μου έβαλε στο μυαλό την ιδέα να σου γράψω και εγώ με τη σειρά μου, με το δικό μου τρόπο, μια άλλη εμπειρία που έζησα με το Νίκο.

Είχαμε να βρεθούμε αρκετές μέρες και εγώ ανυπομονούσα να τον ξαναδώ. Πιο πολύ όμως τον αναζητούσε το σώμα μου, το στήθος μου, το μουνάκι μου. Τον φανταζόμουν συχνά, αλλά αυτό δεν μου έφτανε. Μου έλειπαν τα χάδια του, τα φιλιά του, η παρουσία του, ο πούτσος του.

Όταν βρεθήκαμε επιτέλους είχα άγχος και η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή, λες και ήταν το πρώτο μας ραντεβού. Όσο φιλιόμασταν και ο ένας άγγιζε τον άλλον, το μουνάκι μου έπαιρνε φωτιά και περίμενε με αγωνία να το αγγίξει ο σκληρός του πούτσος. Τα δευτερόλεπτα, τα λεπτά περνούσαν βασανιστικά!!!

Πριν πάμε στο δωμάτιο, φιλιόμασταν όλο πάθος, με έσφιγγε πάνω του και δεν άργησα να νιώσω τον ερεθισμένο πούτσο του να τρίβεται πάνω στο μουνί μου. Πίεζε και φιλούσε το στήθος μου και σιγά σιγά μου κατέβασε το σορτς. Δεν φορούσα εσώρουχο και έσκυψε φιλώντας το υγρό μουνάκι μου, το οποίο λαχταρούσε να νιώσει την καυτή υγρή του γλώσσα.

Πήγαμε στο δωμάτιο, ξαπλώσαμε και το γλυκό βασανιστήριο ξεκίνησε. Τα φιλιά του, το άγγιγμα του με ανατρίχιαζαν, το στήθος και οι ρώγες μου πέτρωναν, ενώ το μουνί μου ερεθιζόταν συνεχώς. Χάιδευε την κλειτορίδα μου και εγώ τιναζόμουν με το κάθε άγγιγμα της γλώσσας του. Με τρέλαινε, με βασάνιζε, αφού μόλις πήγαινε να ερεθιστεί το μουνάκι μου και να φτάσω σε οργασμό, με άφηνε η γλώσσα του και έπειτα συνέχιζε το γλυκό μαρτύριο, να με χαϊδεύει πάνω κάτω γλείφοντας με. Δεν άντεχα, φώναζα, σπαρταρούσα και τα νύχια μου καρφώνονταν στα χέρια του.

Το μουνί μου έπαιρνε φωτιά και αναζητούσε απεγνωσμένα τον πούτσο του για να την σβήσει. Κάποια στιγμή έφτασα σε οργασμό και φώναξα με όση δύναμη μου είχε απομείνει ότι τρελαίνομαι. Συνέχισε το βασανιστήριο, χαϊδεύοντας το μουνάκι μου πάνω κάτω, ερεθίζοντας την κλειτορίδα μου και κάνοντας με να τρελαθώ.

Πιο πολύ τρελαινόμουν όμως όταν φανταζόμουν τον πούτσο του ο οποίος θα είχε γίνει πέτρα, θα έκαιγε και τον ήθελα μόνο για μένα. Για μένα και το μουνί μου. Κάποια στιγμή ξάπλωσε και τότε, αφού τον έγδυσα, αντίκρισα τον πούτσο του, τι μεγαλείο!!! Είχε ερεθιστεί και περίμενε να παραδοθεί στην αχόρταγη γλώσσα μου. Τον έγλειφα, τον πίεζα με τα χείλη μου και δεν χόρταινα να τον γλείφω, να τον αγγίζω. Ήταν πέτρα και ήθελα να τον νιώσω παντού, στο στόμα μου, στο στήθος μου και στο καβλωμένο και υγρό μουνί μου που έκαιγε από την τόση αναμονή.

Η ώρα περνούσε βασανιστικά, το μουνάκι μου δεν άντεχε άλλο, ήθελε να νιώσει αυτό το μεγαλείο να μπαίνει σιγά σιγά και να μου μουδιάζει όλο το σώμα μου. Η λύτρωση δεν άργησε να έρθει και ο πούτσος του έγινε επιτέλους δικός μου. Μέχρι να μπει, κάθε κίνηση ήταν σκέτη τρέλα, το στήθος μου ερεθιζόταν, οι ρώγες μου γίνονταν πέτρα και εγώ μούδιαζα ολόκληρη με την αίσθηση ότι ήταν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μέσα μου. Δεν ήθελα να βγει ποτέ. Το άγγιγμα του, τα φιλιά του, και η ανάσα του μου άναβαν φωτιά! Επιτέλους το μουνάκι μου του είχε παραδοθεί, τώρα ήμουν όλη δική του. Αφεθήκαμε και οι δύο στο ρυθμό του πάθους μας, φιλιόμασταν και τρελαινόμασταν με αυτό που ζούσαμε.

Το μουνί μου ένιωθε κάθε κίνηση του, ειδικά όταν έμπαινε και έβγαινε σιγά σιγά, βασανιστικά και με έναν ρυθμό που με τρέλαινε. Στο τέλος κάρφωνε τον πούτσο του όλο μέσα μου και εγώ ένιωθα ΤΕΛΕΙΑ!!! Τον έσφιγγα με τα πόδια μου έτσι ώστε το μουνί μου να μην χάσει καμιά επαφή με το καβλί του.

Τα νύχια μου καρφώνονταν στην πλάτη του και του παραδινόμουν. Τα πόδια μου έτρεμαν και σιγά σιγά έχανα κάθε δύναμη για να τον σφίγγω. Δεν μπορούσα να φανταστώ να τελειώνει αυτή η επαφή που ήταν τέλεια. Δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ!!! Ήταν το καλύτερο που μπορούσε να πάθει το μουνάκι μου! Δεν άργησα να φτάσω σε οργασμό και φώναζα σαν τρελή από πάθος και ηδονή, αφήνοντας τον πούτσο του να με τρελαίνει ακόμα πιο πολύ. Όταν βγήκε από μέσα μου ανυπομονούσα να δω και να νιώσω τον πούτσο του. Ήθελα να τον γλείψω. Σίγουρα ήταν καυτός! Δεν με άφησε όμως να τον γευτώ και συνέχισε να με βασανίζει.

Βάζοντας λαδάκι για μασάζ στον κώλο μου, έμπαινε αργά με το δάχτυλο του. Πονούσα αλλά ταυτόχρονα με ερέθιζε τρελά και ήθελα να νιώσω τον πούτσο του μέσα μου. Συνέχισε να με γαμάει με το δάχτυλο του και ταυτόχρονα να χαϊδεύει το μουνάκι μου και να ερεθίζει την κλειτορίδα μου. Εγώ δεν άντεχα, σπαρταρούσα με κάθε άγγιγμα του και ζητούσα τον πούτσο του. Ήθελα να γίνει δικός μου. Ήταν σκληρός και τέλειος στην αφή! Τα αρχίδια του καυτά και εγώ κάβλωνα ακόμα πιο πολύ. Μετά από τα γλυκά αυτά βασανιστήρια, μπήκε επιτέλους μέσα μου. Ο κώλος μου ένιωθε τον σκληρό, καυτό πούτσο του να μπαίνει σιγά σιγά και τα αρχίδια του να με αγγίζουν, τρελαίνοντας με περισσότερο. Τώρα πλέον του είχα παραδοθεί τελείως. Ήμουν δική του!

Όσο με γαμούσε, μου χάιδευε το μουνάκι μου, το στήθος μου και εγώ πιεζόμουν πάνω του για να νιώσω κάθε επαφή μας. Ήταν τέλειο και δεν άντεχα τόση ηδονή, σπαρταρούσα και φώναζα συνεχώς. Μόλις βγήκε, πήρα επιτέλους τον πούτσο του στο στόμα μου, που με τρέλαινε τόση ώρα. Είχε τέλεια στύση και η γλώσσα μου δεν χόρταινε να τον γλύφει. Ήταν δικός μου. Τον ήθελα πολύ!!! Τον φιλούσα και τον έγλυφα, αλλά το μουνάκι μου τον ήθελε περισσότερο!!! Δεν άργησε να τελειώσει και όταν έχυσε, εγώ τον ρούφαγα και τον έγλυφα, κάνοντας τον να υποφέρει

Click here for more!