Γεια σας. Καταρχήν συγχαρητήρια για της Ερωτικές Ιστορίες που μας προσφέρεις. Είμαι η χωρισμένη μαμά, που είχα γράψει στον Ευταξία την καλοκαιρινή περιπέτεια που άνοιξε νέους ορίζοντες στην ερωτική μου ζωή. Ήδη, έχω δοκιμάσει σχεδόν όσα δεν έκανα σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου.

Πριν λίγο καιρό, κάνοντας chat, κάποιος μου μίλησε για δεσίματα και τέτοια. Στην αρχή η ιδέα με απώθησε, αλλά συνέχισα να συζητώ και να ρωτώ λεπτομέρειες, μέχρι που αισθάνθηκα το μουνί μου να υγραίνεται και τις θηλές του στήθους μου να σκληραίνουν. Τελικά μου είχε καρφωθεί στο μυαλό η ιδέα να γαμηθώ δεμένη, είτε στο κρεβάτι είτε οπουδήποτε.

Φορούσα μόνο το βρακάκι μου και ένα ξεκούμπωτο πουκάμισο όταν συζήτησα με το φίλο μου την καινούργια μου εμμονή. Όπως το περίμενα αυτός δεν έχασε καιρό. Βρέθηκα με τα χέρια πίσω στην πλάτη και με γρήγορες κινήσεις έδεσε τους καρπούς με ένα κορδόνι. Με οδήγησε σε ένα σημείο όπου πέρασε ένα σκοινί από ψηλά, το έδεσε στα χέρια μου και το τράβηξε έτσι ώστε υποχρεώθηκα να σκύψω. Μετά έφερε μια πολυθρόνα για να ακουμπάω λίγο στην πλάτη της κι ήρθε μπροστά δίνοντάς μου στο στόμα την πούτσα του. Με άφησε λίγο να τη γλείψω και μετά έπιασε τα μαλλιά μου και με κράτησε σταθερά για να τη σπρώξει όσο μπορούσε πιο βαθιά μέσα μου. Μου γάμησε το στόμα με αργές κινήσεις και μετά με άφησε και πήρε θέση πίσω μου.

Μου κατέβασε το βρακί και μου έδωσε μερικά σκαμπίλια στα κωλαράκια πριν μου καρφώσει το καυλί του στο ήδη υγραμένο μουνί μου. Συνέχισε να με χτυπά ενώ με γαμούσε και δεν σταμάτησε ούτε όταν ένας δυνατός οργασμός συγκλόνισε το κορμί μου…

Αυτό όμως δεν ήταν τίποτε ακόμη… Το επόμενο σαββατοκύριακο, πήγα όπως πάντα να κοιμηθώ στο σπίτι του. Όμως εκεί με περίμενε μια έκπληξη. Μαζί του ήταν δύο ακόμη άντρες. Χωρίς πολλά λόγια με υποχρέωσαν να γδυθώ και έτσι γυμνή με οδήγησαν στο γκαράζ. Με έσπρωξαν να σκύψω πάνω στο καπώ και μου άνοιξαν τα χέρια για να μου τα δέσουν με χειροπέδες, ένα σε κάθε καθρέφτη. Βρέθηκα λοιπόν δεμένη και εκτεθειμένη στις ορέξεις τους. Ήδη τα υγρά μου έτρεχαν και το κορμί μου διαπερνιόταν από αλλεπάλληλα κύματα ζεστασιάς και προσδοκίας.

Όμως με άφησαν και έφυγαν…

Μου φάνηκε πως είχε περάσει μια αιωνιότητα μέχρι που ξαναγύρισαν κι ενώ ήδη το κορμί μου μούδιαζε από την ακαμψία. Άνοιξα λίγο τα μπούτια μου περιμένοντας την πρώτη ψωλή, αλλά αισθάνθηκα μόνο το χάδι ενός χεριού που μπήκε ανάμεσα στα σκέλια μου και δοκίμασε την υγρασία του μουνιού μου. Φούντωνα από καύλα.

Αισθάνθηκα το χέρι του κάτω απ' το κορμί μου. Μου πέρναγε κλιπς στις θηλές του στήθους μου, που έτσι σκλήρυναν ακόμη περισσότερο ενώ ο οξύς πόνος που μου προκαλούσαν με καύλωνε χειρότερα.

Σε μια κατάσταση σαν σε όνειρο, έκλεισα τα μάτια και περίμενα να αρχίσουν. Όμως δεν σκόπευαν να με λυτρώσουν τόσο σύντομα… Ξαφνικά ένα σφύριγμα έσκισε τον αέρα κι ένιωσα την πρώτη βουρδουλιά στον κώλο μου. Χρησιμοποιούσε μια φαρδιά ζωστήρα, που ήξερα ότι την είχε γι αυτή τη δουλειά. Ούρλιαξα. Η ζωστήρα έπεσε άλλες τρεις φορές στα κωλομέρια μου και μετά, χωρίς λέξη, βγήκαν και με άφησαν μόνη. Δεμένη, μουδιασμένη και με τον κώλο μου να καίει από τα χτυπήματα.

Με είχαν πάρει τα κλάματα από την καύλα όταν άκουσα πάλι βήματα πίσω μου. Ένας από τους άγνωστους ήρθε στο πλάι και με έπιασε από το σαγόνι γυρίζοντάς με να τον κοιτάξω.

"Σε παρακαλώ… γαμήστε με…" ψέλλισα κι η φωνή μου ακουγόταν σαν ξένη.

Μου έδωσε το δάχτυλό του να το γλείψω κι εγώ ανταποκρίθηκα χωρίς καθυστέρηση. Τραβήχτηκε όμως πολύ γρήγορα και σύντομα ο γνώριμος ήχος της ζωστήρας έσκισε πάλι τον αέρα. Άλλες τέσσερις βουρδουλιές που με έκαναν να τιναχτώ και να ουρλιάξω πάλι. Μετά με άφησαν, αλλά όχι για πολύ αυτή τη φορά. Αισθάνθηκα ένα υγρό χάδι στα αναψοκοκκινισμένα κωλομέρια μου. Κάποιος με έγλειφε. Άνοιξα τα μπούτια μου για να του δώσω πρόσβαση στις τρύπες μου και πράγματι μετά από λίγο τον ένιωσα να μου χαϊδεύει το μουνί με τη γλώσσα του. Στέναζα από ηδονή.

Σε λίγο τραβήχτηκε. Είχα φτάσει στο κόκκινο και τους παρακαλούσα να με γαμήσουν. Ήθελα να ελευθερώσω τα χέρια μου για να χαϊδευτώ, αλλά το μόνο που μπορούσα ήταν να συσπάται το κορμί μου και να μεγαλώνει η καύλα μου. Σκεπτόμουν τις τρεις χοντρές πούτσες σε απόσταση λίγων εκατοστών απ' το κορμί μου και τρελαινόμουν.

Ένοιωσα το σώμα του φίλου να κολλάει στο δικό μου. Μου έγλειψε λίγο το λαιμό και το αυτί και μου ψιθύρισε:

"Ετοιμάσου για πολλά σκισίματα, πριν νοιώσεις πούτσα στο μουνί σου…"

Τραβήχτηκε.

"Καυλώνω να σε ακούω να φωνάζεις" είπε. Αμέσως μετά η ζωστήρα προσγειώθηκε πάλι στον κώλο μου. Οι επόμενες ήρθαν ψηλά στα μπούτια και μετά στην εκτεθειμένη πλάτη μου. Αισθάνθηκα παλάμες να μου ανοίγουν τα κωλομέρια. Ήθελα να χαϊδευτώ, αλλά τα χέρια μου ήταν δεμένα…

Στεγνά και βίαια η πρώτη πούτσα καρφώθηκε μέσα μου. Ήταν του φίλου μου. Του άρεσε να σοδομίζει. Έσκουξα ξέροντας ότι αυτό θα πολλαπλασίαζε την ένταση του πηδήματος. Και πράγματι αφού με αργές κινήσεις με άνοιξε αρκετά, οι ψωλιές του έγιναν δυνατές ναι βίαιες. Τραβιόταν και με κάρφωνε με μια κίνηση μέχρι τέρμα. Και πάλι το ίδιο… Το μουνί μου έτρεχε κι εγώ χτυπιόμουν πάνω στο καπώ ενώ οι γαμιάδες μου διαδέχονταν ο ένας τον άλλον καρφώνοντας διαδοχικά τις ψωλές τους στον κώλο μου.

Δεν ξέρω πόσο κράτησε αυτό και πόσες φορές με κάρφωσε ο καθένας τους, αλλά αποσύρονταν πριν χύσουν και κρατούσαν τις δυνάμεις τους για μετά.

Η κωλότρυπά μου πονούσε και έτσουζε όταν με έλυσαν και με έριξαν ανάσκελα σε μια κουβέρτα που είχαν στρώσει στο πάτωμα.

Ο φίλος μου γονάτισε δίπλα στο πρόσωπό μου κι άρχισε να μου το χτυπά με την πούτσα του. Ο δεύτερος μου σήκωσε τα μπούτια και ο τρίτος πήρε θέση για να μου γαμήσει το μουνί. Δεν χρειάστηκαν παρά λίγες διεισδύσεις για να έρθω σε έναν από τους πιο δυνατούς οργασμούς της ζωής μου.

Μόλις ηρέμησα λίγο ο φίλος μου είχε βάλει πάλι το καυλί του στο στόμα μου και το γαμούσε ενώ ο δεύτερος με είχε καβαλήσει και είχε φέρει την πούτσα του ανάμεσα στα στήθη μου. Τα έσφιξα και τον άφησα να τα γαμήσει μέχρι που έχυσε. Ο φίλος μου τελείωσε στο στόμα μου και μετά γύρισα να γλείψω το καυλί του τρίτου και τελευταίου που τα χύσια του φύγανε σχεδόν με το που τον άγγιξα με τη γλώσσα μου.

Έμεινα εκεί ξαπλωμένη με τα χύσια τους πάνω στο κορμί μου για κάμποση ώρα. Μετά με βοήθησαν να σηκωθώ και με πήγαν στο μπάνιο όπου περίμενε η μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό. Χαλάρωσα τελείως και μετά κοιμήθηκα σχεδόν μέχρι το βράδυ.

Click here for more!