Τη γνώρισα στο νετ. Χιλιάδες τέτοιες γνωριμίες συμβαίνουν κάθε μέρα εμένα όμως πρώτη φορά μου συνέβαινε. Από την αρχή υπήρχε χημεία. Δεν μας έκανε καρδιά να κλείσουμε το pc. Μετά ήρθαν τα τηλέφωνα κι ένα βράδυ του Μαίου σηναντηθήκαμε στο Καλλιμάρμαρο. Δεν ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας, ήρθε σιγά σιγά γι' αυτό και το πρώτο μας ερωτικό βράδυ ήταν σκέτη αποκάλυψη!

Γυναίκες κι οι δύο που δυστυχώς δεν μένουν μόνες. Μόνο καταφύγιο του έρωτά μας το αυτοκίνητό μου. Μια πολύ ζεστή βραδυά πήγαμε στο Καβούρι. Κάπου, μακρυά από τα αδιάκριτα βλέμματα μοιραστήκαμε στιγμές ηδονής και πάθους.

Ξεκινήσαμε με φιλιά. Πεταχτά, σχεδόν παιδικά στην αρχή που όμως σύντομα έχασαν την αθωότητά τους κι έγιναν βαθιά, γεμάτα πάθος. Οι γλώσσες μας εξερευνούσαν το στόμα μας και τα δόντια μας δάγκωναν ηδονικά τα χείλη μας. Τα χέρια της με κρατούσαν σφιχτά στην αγκαλιά της και τα δικά μου έπαιζαν με τα σγουρά κοντά μαλλιά της.
 

Τραβήχτηκε και με κοίταξε βαθιά στα μάτια. Δεν μου είπε κουβέντα, το βλέμμα της τα έλεγε όλα. Μου ξεκούμπωσε το πουκάμισο και τράβηξε το σουτιέν μου προς τα κάτω απελευθερώνοντας έτσι και τα δύο στήθη μου. Έσκυψε και πήρε στο στόμα της τη μια μου θηλή. Με το που με άγγιξε νόμισα ότι θα πεθάνω. Μου κόπηκε η αναπνοή. Aρχισε να ρουφάει τη ρόγα μου και να τη γλύφει. Που και πού σκόρπαγε πεταχτά φιλάκια στην κορυφή της ή την δάγκωνε ελαφρά. Εγώ αναστέναζα ηδονικά και ένοιωθα την υγρασία να κυλά ανάμεσα στα πόδια μου.

Συνεχίζοντας να φιλά το στήθος μου, έβαλε το χέρι της κάτω από την φούστα μου κι άρχισε να χαιδεύει το μουνάκι μου, πάρα πολύ απαλά, πάνω από το στρινγκ κιλοτάκι μου. Ήταν ένα ανεπαίσθητο άγγιγμα που όμως αρκούσε για να με απογειώσει. Την ήθελα απελπισμένα. Την ήθελα σαν τρελλή. Ήθελα να νοιώσω το μικρό χεράκι της μέσα μου να με γαμάει δυνατά. Εκείνη συνέχισε για ώρα έτσι να με βασανίζει και να μου ψιθυρίζει κουβέντες άκρως ερωτικές και ερεθιστικές μέχρι που έτσι απλά χωρίς ουσιαστικά να με αγγίξει είχα τον πρώτο μου οργασμό. Ένα σύννεφο ήρθε να με τυλίξει κι απ' το λαρύγγι μου βγήκε ένα παρατεταμένο βογγητό καύλας.

Όταν το χέρι της κατέβηκε στην ευαίσθητη περιοχή ανάμεσα στα πόδια μου με τίναξε ηλεκτρικό ρεύμα. Ένοιωθα τα δάκτυλά της να χαιδεύουν το υγρό μουνάκι μου και το μόνο που ήθελα ήταν να μπει μέσα μου. Όμως εκείνη συνέχισε έτσι να με βασανίζει γλυκά κι ηδονικά με το χέρι της στην ερεθισμένη φύση μου και το στόμα της στο στήθος μου. Την παρακαλούσα να σταματήσει το μαρτύριο και να με πάρει γρήγορα όμως τα λόγια μου έπεφταν στο κενό. Τελικά ώρα μετά έκανε την πολυπόθητη κίνηση και μπήκε μέσα μου. ?ρχισε να με γαμά άγρια ενώ ταυτόχρονα ρούφαγε τα στήθη μου. Εγώ έτριβα σαν τρελή την κλειτορίδα μου και φώναζα το όνομά της. Ξαφνικά την άκουσα να αλλάζει θέση και βρέθηκε σκυμένη πάνω από το μουνάκι μου. Τράβηξε το χέρι μου και τη θέση του πήρε η γλώσα της. Με έγλυφε υπέροχα και με το χέρι της να με γαμάει δεν άργησε να έρθει και ο δεύτερος οργασμός μου ο οποίος ήταν και από τους πιο δυνατούς στη ζωή μου. Κράτησε πιο πολύ απ'ότι συνήθως και στο τέλος του δάκρυα ικανοποίησης και καύλας πλημμύρισαν τα μάτια μου.

Με άφησε να ηρεμίσω λίγο και με φίλησε στα χείλη ψιθυρίζοντας μου γλυκόλογα. Συνέχισε να με φιλάει μέχρι που με κατέστησε έτοιμη για ένα νέο γύρο. Ήταν η σειρά μου τώρα να της δώσω πίσω λίγη από την ηδονή που τόσο απλόχερα μου χάρισε πριν από μερικά λεπτά κι εκείνη.

Γύρισα προς το μέρος της και έριξα πίσω τα καθίσματά μας. Χάιδεψα το περίγραμμα του προσώπου και των χειλιών της και έσκυψα από πάνω της. Ένοιωθα την ανάσα της γοργή στο πρόσωπό μου. Έκλεισε τα μάτια κι ετοιμάστηκε για το φιλί που επρόκειτω να έρθει. Και πράγματι την φίλησα σε αυτό το υπέροχο και απολύτως αισθησιακό της στόμα. Η γεύση της ήταν συναρπαστική και το άρωμά της υπέροχο. Την φιλούσα ώρα μέχρι που την έννοιωσα έτοιμη και για τα υπόλοιπα χάδια μου. Ανέβασα την μπλούζα της πάνω κι ελευθέρωσα τα στήθη της από το σουτιέν της. Έχει υπέροχο στήθος, μικρό, σφηχτό και στητό και ένα μικρό τατουάζ με μια φτερωτή καρδούλα το στολίζει. Θαύμασα για λίγο αυτό το αριστούργημα της φύσης και κατόπιν έσκυψα και άρχισα να αφήνω μικρά, πεταχτά φιλάκια στις ερεθισμένες της θηλές. Όσο την άκουγα να βαριανασένει και που και που ν' αναστενάζει τόσο έπερνα θάρρος και τα φιλιά μου στο στήθος της γίνονταν όλο και πιο τολμηρά μέχρι που έπαιρνα ολόκληρο το στήθος της στο στόμα μου και το ρούφαγα και δάγκωνα ελαφρά την ορθομένη του θηλή.

Ενώ φιλούσα το στήθος της ξεκούμπωσα το κουμπί του παντελονιού της και κατέβασα το φερμουάρ. Έσπρωξα το παντελόνι προς τα κάτω παρασέρνοντας και το εσώρουχό της μαζί. Εκείνη ανασήκωσε τους γοφούς της για να με διευκολύνει. Σχεδόν γυμνή, ήταν πια έρμαιο των χαδιών μου. Φιλώντας την στο στόμα έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της. Έννοιωσα την υγρασία της πριν ακόμα αγγίξω το καυλωμένο της μουνάκι. Με το πρώτο μου άγγιγμα, τινάχτικε σαν να ηλεκτρίστηκε. Η αισθηση ήταν υπέροχη. Να αισθάνομαι τον ερεθισμό της και να βλέπω το προσωπάκι της να βυθίζεται στον ωκεανό της καύλας της. Aρχισα να την χαιδεύω γύρω γύρω από την κλειτορίδα της κι εκείνη βογγούσε και με παρότρινε να συνεχίσω. Έβαλα ένα δάχτυλο μέσα στο μουνάκι της κι εκείνη άρχισε να κουνά τους γοφούς της στο ρυθμό που την ευχαριστούσε. Με το άλλο μου χέρι άρχισα να χαιδεύω την κλειτορίδα της κι όταν είδα ότι αυτό την ευχαριστεί περισσότερο απ' ότι το να είμαι μέσα της άρχισα να ασχολούμε αποκλειστικά με αυτήν. Ξάπλωσα στο κάθισμά μου και την τράβηξα πάνω μου. Τα βογγητά της όσο πήγαιναν γίνονταν όλο και πιο δυνατά και πιο συχνά."Ναι μωρό μου" μου έλεγε με το πρόσωπό της χωμένο στο λαιμό μου, "Ναι, έτσι", κι εγώ ακολουθούσα τις υποδείξεις της ... και ξαφνικά κλείνει τα πόδια της γύρω από το χέρι μου και άφησε ένα μακρόσυρτο βογγητό, σημάδι ότι τελειώνει. Αμέσως το χέρι μου πλημμύρισε υγρά από το μουνάκι της.

Αυτή την βραδυά ακολούθησαν κι άλλες πολλές, γεμάτες έρωτα, ηδονή και παιχνίδια διάφορα που όμως θα τις κρατήσω για τον εαυτό μου.

Click here for more!