Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory - sex stories - Ήμουν ακόμα στη Θεσσαλονίκη. σε μια ταβερνούλα και τα έπινα με άτομα που είχα γνωρίσει από το internet.
Περνούσαμε καλά, αλλά η ώρα είχε περάσει και είχα αρχίσει να νυστάζω.
Έδωσα ένα φιλάκι στον Jojo, χαιρέτησα τους υπόλοιπους και έφυγα.
Η διαδρομή μέχρι το δωμάτιο που έμενα ήταν αρκετά μεγάλη και έτσι θα περπατούσα αρκετή ώρα.
Ο δρόμος ήταν σκοτεινός και με τρόμαζε. Περπατούσα γρήγορα για να φτάσω όσο το δυνατό γρηγορότερα σε ένα σημείο που θα υπήρχε φως.
Ξαφνικά άκουσα βήματα.. Άρχισα να τρέχω, άλλα μάταια. Κάποιος ήταν πίσω μου και με πλησίαζε ολοένα και περισσότερο.
Ένα χέρι με έπιασε από το μπράτσο και με τράβηξε προς το μέρος του.
Ήταν ένας τύπος που φορούσε κουκούλα και έδειχνε να θέλει να ικανοποιήσει τις ορέξεις του πάνω μου.
Άρχισα να ουρλιάζω. Μου έκλεισε το στόμα με το χέρι του. Το άλλο χέρι το ήταν κιόλας κάτω από τη φούστα μου και προσπαθούσε να μου βγάλει το string.

Με έριξε κάτω. Εγώ προσπαθούσα να αντισταθώ, τον χτυπούσα με όλη μου τη δύναμη ,αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός από μένα.
Όταν κατάλαβα ότι είναι μάταιο να αντιστέκομαι, τον κοιτάζω στα μάτια και του λέω: « Τι θες από μένα; Θες να με κάνεις δική σου; Θες να με ξεσκίσεις; Έλα λοιπόν... Κάντο!»

Για μια στιγμή έμεινε ακίνητος, σα να είχε παγώσει!
Του λέω: «Έλα! Τι περιμένεις; Πάρε αυτό που θες! Σκίσε με!»
Ξεκούμπωσε το παντελόνι του, μου έβγαλε το string, μου άνοιξε τα πόδια και με μια κίνηση καρφώθηκε μέσα μου!
Ένιωσα σα να με έσκιζαν στα δύο! Ένιωσα τα πόδια μου να παραλύουν και μια μακρόσυρτη κραυγή πόνου βγήκε από τα χείλη μου!
Έμπαινε και έβγαινε από μέσα μου με μανία! Κάθε φορά που καρφωνόταν μέσα μου, ένιωθα ότι θα λιποθυμούσα από τον πόνο.
Σε κάποια στιγμή άρχισε να αλλάζει ρυθμό και να μειώνει αισθητά την ένταση.
Τύλιξα τα πόδια μου γύρω από τη μέση του και του λέω: «Να με πηδήξεις δεν ήθελες ρε; Τότε πήδα με ρε άτιμε! Σκίσε με ρε καριόλη! Γάμησέ με! Δείξε μου τι θα πει γαμήσι!» Άρχισε να κουνιέται μέσα μου σαν μαινόμενος ταύρος! Είχε πραγματικά αφηνιάσει! Κουνιόταν τόσο απότομα που κάθε κίνηση του, κυριολεκτικά, μου έκοβε την ανάσα!

Άρχισα να του λέω: «Έτσι μπράβο! Αυτό είναι γαμήσι! Μη σταματάς! Τώρα με γαμάς σαν άντρας! Σκίσε με!!! Ξέσκισέ με μέχρι να ματώσω!»
Τα πόδια μου, που ήταν τυλιγμένα γύρω του, έσφιγγάν και χαλάρωναν σύμφωνα με τις κινήσεις του έτσι ώστε να καρφώνεται όσο το δυνατό πιο βαθιά.

Το χέρι του προχώρησε προς τα κωλομέρια μου. Με ένα δάχτυλό του έψαξε για τη σούφρα μου, την έτριψε για λίγο και μετά το έχωσε μέσα με όλη του τη δύναμη!

Άρχισα να ουρλιάζω από τον πόνο! Αυτή η διπλή διείσδυση ήταν πολύ επώδυνη και ταυτόχρονα με έκανε να παραληρώ από ηδονή! Σχεδόν είχα πέσει σε έκσταση.

Ένιωσα για άλλη μια φορά ότι παρέλυαν τα πόδια μου. Ήμουν ένα βήμα πριν να ξεσπάσει ο οργασμός μου.
Συσπάσεις και ρίγη τύλιξαν το κορμί μου. Άρχισα να παραληρώ, φώναζα. Σχεδόν ούρλιαζα: «Τελειώνω!!! Χύνω!!! Μη σταματάς!!! Ναι!!! Ναι!!! Χύνω!!! Ναι!!! Ναι!!! Ναι!!!»

Πάνω στο παραλήρημα του οργασμού μου, δεν κατάλαβα ότι τέλειωνε κι εκείνος ταυτόχρονα με μένα.
Πήγε να σηκωθεί από πάνω μου όμως τα πόδια μου, που ήταν ακόμα τυλιγμένα γύρω από τη μέση του, τον εμπόδισαν.
Τον κοίταξα για άλλη μια φορά στα μάτια και του είπα: «Για πού το βαλές κούκλε μου; Συλλαμβάνεσαι! Απόψε είσαι υπό κράτηση και αύριο πας αυτόφωρο. Και μη νομίζεις ότι το δικαστήριο θα σε κρίνει επιεικώς. Έκανες δύο μεγάλα σφάλματα και αυτά σε κάρφωσαν. Φόρας τα ίδια ρούχα που φορούσες πριν μια ώρα και ξέχασες να καλύψεις τα ματάκια σου!»

Click here for more!