Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory -Sex Stories - Γεια σας είμαι καινούργια εδώ μπήκα στο forum πρώτη φορα πριν 2 μήνες περίπου αλλα μετά λόγω διαφορων προβλημάτων δεν μπόρεσα να ξανάμπω. Τώρα που ηρέμησαν τα πράγματα είπα να σας πω την ιστορία μου που σχετίζεται με το forum.

Είμαι 27 χρόνων και είμαι παντρεμένη. Δουλεύω σε μια εταιρία ως γραμματέας, μια μέρα μαζί με έναν συνάδελφο αρχίσαμε να επισκεπτόμαστε διαφορα site με chat και κάναμε χαβαλέ. Μια μέρα με έβαλε και στο xstream, και ανταλλάσσαμε μηνύματα με μια κοπέλα πολύ ερωτική για να μην πω πολύ \"καυλιαρα\" !

Με την συγκεκριμένη κοπέλα που από οτι βλέπω είναι ακόμα ενεργό μέλος του site μιλήσαμε και στο τηλέφωνο ! μπορώ να πω ότι με έκανε να βγάλω από πάνω μου τον μανδύα της σεμνότυφης.

Καθόμασταν λοιπόν με τον συνάδελφο που θα τον ονομάσω Γιάννη και κάναμε chat μαζί από τω γραφείο του. Καθόμασταν διπλα διπλα και χαϊδευόμασταν όση ώρα κάναμε chat. Μια μέρα που μιλάγαμε με την κοπέλα που γνώρισα από τω forum και είχαμε καυλώσει και οι τρεις παρα πολύ μας προέτρεψε να πάμε στην τουαλέτα και να πηδηχτούμε.

Με πίεζε πολύ και ο Γιάννης να πάμε και εδώ που τα λέμε ήμουν πολύ καυλωμένη και όντως πήγαμε. Φόραγα μια φούστα και ο Γιάννης έβαλε άμεσος τω χέρι του από κάτω και με έτριβε. Τρελάθηκα στην καύλα. Πήγε να μου βγάλει το βρακί αλλα δεν τον αφησα. Φοβόμουν μην ξεχνάτε ότι ήμουν στην τουαλέτα τις εταιρίας.

Όπως μου χάϊδευε το μουνί με το χέρι έχοντας παραμερίσει το βρακί μου ξεκουμπώνει το παντελόνι του και βγάζει έξω τον πούτσο του. Ήταν πολύ καυλωμένος. Με το ένα χέρι έπαιζε με το μουνί μου και με το άλλο τον πούτσο του. Τελικά τον πήρα στα χερια μου και άρχισα να του τον παιζό και εγώ. Έτσι χύσαμε την πρώτη φορα… μονο με τα χερια μας!

Τις επόμενες μέρες μόλις βρίσκαμε ευκαιρία πηγαίναμε τουαλέτα και τού έπαιρνα πίπα έχυνε στο στόμα μου και τρελαινόμουν από καύλα! Μια μέρα που σχολάσαμε λίγο νωρίτερα και είχα χρόνο με πήρε με το αμάξι του και πήγαμε επιτέλους και πηδηχτήκαμε. Λίγο στριμωχτά αλλα ήταν πολύ καλο. Το ήθελα πολύ !

Η κατάσταση είχε αρχίσει να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Μόλις βρίσκαμε ευκαιρία πηγαίναμε τουαλέτα για πίπα αλλα και γαμήσι καμια φορα στα γρήγορα.

Δυστυχώς ένα μεσημέρι λίγο πριν σχολάσουμε και είχαν φύγει οι περισσότεροι συνάδελφοι πήγαμε τουαλέτα αλλα δυστυχώς ξεχάσαμε να κλειδώσουμε την πόρτα και ξαφνικά βλέπω μπροστά μου το αφεντικό ενώ ήμουν στα γόνατα και έπαιρνα πίπα στο Γιάννη,


Το αφεντικό δεν πίστευε στα ματια του γιατί είμαι γύρο στα 5 χρονια στη δουλειά και ποτε δεν είχα δώσει την παραμικρή αφορμή. Με έπιασαν τα κλάματα και φώναζα σας παρακαλώ μην το πείτε σε κανένα. Το αφεντικό το μονο που είπε είναι να πάμε και οι 2 στο γραφείο του… έτσι και έγινε. Ο Γιάννης που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν αμίλητος άρχισε να λέει στο αφεντικό να μην τολμήσει να τω κάνει θέμα και να σεβαστεί ότι είμαι παντρεμένη, και ότι δεν θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Το αφεντικο του λέει καλά θα δω τι θα γίνει με σένα κα τού είπε να φυγή. Μένοντας μονοι άρχισε το κήρυγμα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά για μια παντρεμένη γυναικα και αλλα τέτοια! Τον παρακάλεσα να μην πει τίποτα γιατί δυστυχώς γνώριζε και τον άντρα μου δυστυχώς όμως μου ζήτησε αντάλλαγμα για αυτό όπως σίγουρα θα υποπτευθήκατε!

Μου λέει λοιπόν επί λέξη…. Αν θέλεις να σταματήσει αυτή η ιστορία εδώ θέλω να συνεχίσεις με μένα αυτό που σε διέκοψα να κανεις στην τουαλέτα! Εγώ του είπα όχι και ότι δεν θα έκανα σε καμια περίπτωση κάτι τέτοιο. Τότε μου λέει ok θα τα μάθει όλα ο άντρας μου και θα με έδιωχνε από την δουλειά. Για να κερδίσω λίγο χρόνο του είπα ότι θα του απαντήσω αύριο. Για να μην πολυλογώ την επομενη μέρα στο γραφείο του και αφού είχα σκεφτεί ότι είναι μαλακια να γίνω ρεζίλι και εδώ πού τα λέμε για μια πίπα θα κλείσω τα ματια και θα τω κάνω! Έρχεται λοιπόν στην καρεκλα που καθόμουνα ξεκουμπώνει το φερμουάρ και βλέπω ένα πράμα που έπαθα πλακα. Όσο το χάιδευα και το έτριβα τόσο μεγάλωνε πρέπει να ήταν πάνω από 20 πόντους και χοντρός. Δεν σας είπα ότι το αφεντικό μου είναι 50άρης αλλα όχι και τόσο καλοδιατηρημένος. Άρχισε να μου μιλάει πρόστυχα και να με προτρέπει να τω βάλω στο στόμα μου. Φάε την ψωλαρα μου \"παλιοκαριολα\" που κανεις πίπες στις τουαλέτες! Γλείψε τα αρχίδια μου πουτάνα! Εκείνη την στιγμή πραγματικά αισθανόμουν πουτάνα και τιποτένια ήθελα να χύσει όσο πιο γρήγορα γινόταν και να φύγω.

Με είχε πιάσει από τα μαλλιά και με έσπρωχνε πάνω στον πούτσο του ένιωθα ότι θα πνιγώ μου κοβόταν η αναπνοή , μου ερχόταν να κάνω εμετό και έσταζαν τα σάλια μου στο πιγούνι. Όπως συνέβαινε αυτό ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι είχα καυλώσει με αυτήν την φάση όμως δεν τόλμησα να του τω δείξω ξαφνικά άρχισε να φωνάζει και να χύνει μου λέει δεν θέλω να τα καταπιείς θέλω να τα πασαλείψεις στα μούτρα σου, μιλάμε ότι έχυνε 1 λεπτό σχεδόν σαν να με είχαν χύσει 2 άντρες. Τυσιά πήγαν παντού στα ματια στη μύτη στα μαλλιά. Μου λέει να τα σκουπίσω με τα δάκτυλα μου και να τα γλυφό μέχρι να φύγουν όλα, αυτό έκανα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε.


Click here for more!