Η ιστορία αυτή είναι συνέχεια της ιστορίας η Θεία μου η Αλίκη.

Την Κυριακή το βράδυ οι θείοι μου με την Σοφία είχαν πάει να δουν μια βραδινή θεατρική παράσταση, ενώ εγώ έμεινα σπίτι για να διαβάσω. Γύρω στις 7.00 το βράδυ επέστρεψε η Ελένη από το νησί και με βρήκε να είμαι στο κρεβάτι γυμνός φορώντας μόνο ένα μπλε σλιπάκι, παρακολουθώντας τηλεόραση. Αφού με καλησπέρισε, μου είπε Δημήτρη πάω για ένα ντους και εσύ βάλε να πιούμε κανένα ποτό και να δούμε στη τηλεόραση την ταινία που βλέπεις. Σύμφωνοι αλλά εγώ βλέπω τσόντα, της είπα γελώντας. Έτσι εξηγείται γιατί είσαι στο δωμάτιό σου, μου απάντησε η Ελένη, συνεχίζοντας, ξέρεις Δημήτρη, του Πέτρου δεν του αρέσουν οι τσόντες, και εγώ ποτέ μου δεν έχω δει τσόντα, γι΄ αυτό ετοίμασέ μου ένα ποτό και θα έρθω στο δωμάτιό σου να δούμε τσόντα. Αλήθεια Ελένη, θέλεις να δεις τσόντα τη ρώτησα, γιατί εγώ το είπα για πλάκα. Ναι Δημήτρη, μου είπε, αλήθεια σου λέω, δεν έχω δει ποτέ μου τσόντα και είναι ευκαιρία που λείπουν οι γονείς μου να δω για πρώτη φορά. Εντάξει, κάνε το ντους σου και έλα. Ετοίμασα δύο ουΐσκυ και έβαλα μια ταινία στο video και περίμενα την Ελένη να έρθει.

Μετά από δέκα λεπτά η Ελένη ήρθε φορώντας ένα διάφανο ροζ νυχτικό που άφηνε να φαίνεται το στενό μαύρο Bardot κυλοτάκι της, ενώ από κάτω φαινόντουσαν οι μαύρες ρώγες των δυο κατάλευκων στητών στηθιών της, της έδωσα ένα ποτήρι με ουίσκι και παγάκια, και της είπα να καθίσει δίπλα μου στο κρεβάτι, έβαλα την ταινία και έκλεισα τα φώτα, αφήνοντας αναμμένο μόνο το φως που είχα στο κομοδίνο του κρεβατιού. Ουίσκι μου έβαλες Δημήτρη, δεν έχω πιει ποτέ μου, φοβάμαι μη με ζαλίσει, μου είπε. Μην ανησυχείς, σήμερα θα τα κάνεις όλα για πρώτη φορά, της είπα γελώντας, πίνεις ουίσκι και βλέπεις τσόντα. Δημήτρη μη με πειράζεις, μου είπε χαμογελώντας η Ελένη, αυτό το μελαχρινό θηλυκό (έμοιαζε του πατέρα της) με πράσινα μάτια, ψιλή αδύνατη με μακριά μαύρα μαλλιά μέχρι τη μέση της πλάτης της και κορμάρα, που της αρέσει να προκαλεί και να ανάβει τα αρσενικά γύρω της φορώντας πάντα ότι πιο καυτό βρίσκει αλλά κυρίως κολλητά παντελόνια και κολλάν που τα θεωρεί σέξι, και αυτό το θηλυκό τώρα ήταν δίπλα μου στο κρεβάτι και ακουμπούσε ο ώμος της στον δικό μου.

Όσο προχωρούσε η ταινία άρχισα να νοιώθω τρομερές εξάψεις, και πώς να συμβεί το αντίθετο όταν έχεις μια τόσο όμορφη γυναίκα έστω και αν είναι η εξαδέλφη σου δίπλα σου στο κρεβάτι, ενώ η πούτσα μου ήταν έτοιμη να σπάσει και εγώ προσπαθούσα να παραμείνω ήρεμος. Η Ελένη έπινε σιγά – σιγά το ουίσκι της, ενώ έριχνε κλεφτές ματιές στο εξόγκωμα που κρύβεται κάτω από το μπλε μου σλιπάκι και κάποια στιγμή μου λέει ξέρεις Δημήτρη άρχισε να με ζαλίζει το ουίσκι και ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι βάζοντας δυο μαξιλάρια πίσω από το κεφάλι της συνεχίζοντας να βλέπει την ταινία με μεγάλο ενδιαφέρον. Η Ελένη με ρώτησε δειλά – δειλά, Δημήτρη είναι δυνατόν να υπάρχουν άνδρες να γλύφουν το αιδοίο των γυναικών και γυναίκες να παίρνουν στο στόμα τους το πέος των ανδρών ή να υπάρχουν άνδρες με τόσο μεγάλο πέος. Ελένη, της είπα, κατ’ αρχάς η καθαρεύουσα τέρμα με εμένα, λοιπόν μουνί, τσιμπούκι, πούτσα οι σωστές λέξεις και τέλος είναι δυνατόν εσύ αρραβωνιασμένη γυναίκα δύο χρόνια και φοιτήτρια στην Αθήνα, να μην έχεις κάνει τίποτε από αυτά που βλέπεις στην τσόντα με τον Πέτρο σου, πιστεύω ότι δεν ξέρετε τι χάνετε.

Ναι Δημήτρη, γιατί σου φαίνεται περίεργο δεν έχουμε κάνει ποτέ τίποτα από αυτά, μου λέει, είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι και ο Πέτρος την έχει κανονική όπως κάθε άνδρας, άσε που δεν πιστεύω να γίνονται αυτά που βλέπω στην ταινία. Πάντως εγώ Ελένη, της λέω γελώντας, έχω πούτσα όπως αυτή που βλέπεις στην τσόντα και άμα θέλεις στη δείχνω, και άσε που έχω κάνει αυτά που βλέπεις στην τσόντα. Και πότε πρόλαβες, Δημήτρη, με ρώτησε, ούτε δύο μήνες δεν είσαι στην Αθήνα, και απ’ ότι είχαμε συζητήσει το καλοκαίρι στο νησί μου είπες ότι ήσουν και παρθένος, ζητώντας μου να σου συστήσω καμιά πεπειραμένη φίλη μου όταν θα ερχόσουν στην Αθήνα. Της απάντησα ότι οι δύο μήνες στην Αθήνα είναι αρκετός καιρός για να παύσω να είμαι παρθένος και βρήκα φίλη μόνος μου και χωρίς την βοήθεια της, και σηκώθηκα να φύγω για να κρύψω την καύλα μου ρωτώντας την αν θέλει και άλλο ουΐσκυ γιατί εγώ πάω να βάλω άλλο ένα. Όχι δεν θέλω, εδώ το ένα με ζάλισε, θα πιω και άλλο, μου απάντησε.

Έφυγα και την άφησα ξαπλωμένη, πήγα στο μπάνιο, έριξα μπόλικο νερό στο πρόσωπό μου και στην πούτσα μου για να συνέλθω, και στη συνέχεια έβαλα άλλο ένα ουίσκι και γύρισα στο δωμάτιό μου. Όταν γύρισα αντίκρισα ένα απίστευτα όμορφο θέαμα την Ελένη να είναι γυρισμένη στα πλάγια παρακολουθώντας με τρομερό ενδιαφέρον την ταινία. Μόλις αντίκρισα το μικρό τουρλωτό κωλαράκι της με το στενό κυλοτάκι της να το χωρίζει στη μέση, έπαθα την πλάκα μου με το τέλειο θέαμα και έμεινα στην πόρτα με το ποτό στο χέρι σαν άγαλμα, να την βλέπω χωρίς να πάρει είδηση ότι επέστρεψα, ενώ η πούτσα μου άρχισε να σηκώνεται κοιτάζοντας προς το όμορφο κωλαράκι της εξαδέλφης μου, που θα ήθελαν πολλοί να το γαμούν για μέρες. Το μυαλό μου άρχισε να θολώνει, ενώ η πούτσα μου μεγάλωνε συνεχώς από την καύλα και πηγαίνοντας δίπλα της άπλωσα το χέρι μου της χτύπησα ελαφρά το κωλαράκι της με αποτέλεσμα να κουνηθεί και να γυρίσει ανάσκελα με το νηκτικό της να σκεπάζει μόνο το στήθος της αφήνοντας να φαίνεται ο αφαλός της, ενώ κάτω από το στενό κυλοτάκι της διέκρινα το ξυρισμένο μουνάκι της να γυαλίζει από τα υγρά του κόλπου της, με αποτέλεσμα να καυλώσω πιο πολύ.

Στη συνέχεια η Ελένη επηρεασμένη από την ταινία που έβλεπε άπλωσε το χέρι της και άρχισε να τρίβει απαλά το μουνάκι της λες και την έτρωγε και όπως ήταν μισοζαλισμένη από το ουίσκι μισόκλεισε τα μάτια της, ενώ με το χέρι της ανάμεσα στα πόδια της άρχισε να χαϊδεύει αργά – αργά το μουνάκι της βγάζοντας απαλά βογκητά και κάνοντας όλο και πιο γρήγορη την κίνηση του χεριού της. Ήταν σκέτη καύλα και εγώ καθόμουν δίπλα της στο κρεβάτι παρατηρώντας την. Χωρίς να το καταλάβω και μη μπορώντας να ελέγξω τον εαυτό μου, έβαλα το χέρι μου πάνω στο μουσκεμένο μουνάκι της. Άπλωσε το χέρι της και άρχισε να ζουλάει το χέρι μου πάνω στο υγρό μουνάκι της τρίβοντας το, ενώ στη συνέχεια κατέβασε το χέρι μου πιο κάτω και το έβαλε ανάμεσα στα πόδια της, σφίγκοντάς το και αρχίζοντας να κουνιέται τρελά και καυλιάρικα. Εγώ δεν έκανα τίποτα για να την σταματήσω. Σκέφτηκα να της ορμήξω και ότι ήθελε ας γίνει, αλλά κώλωνα πολύ και φοβόμουν την αντίδρασή της, αλλά αυτή δεν σταματούσε να παίζει το μουνάκι της και να βογκάει. Με είχε πιάσει πανικός και ατέλειωτη καύλα, ενώ η πούτσα μου ήταν έτοιμη να εκραγεί. Με το άλλο χέρι μου έβγαλα την πούτσα μου έξω από το μπλε μου σλιπάκι και άρχισα να τραβάω μαλακία. Δεν ήξερα τι έκανα, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησε τι έκανε, σηκώνει όρθιο το κορμί της σκεπάζοντας τη γύμνια της με το νυχτικό, ενώ γούρλωσε από έκπληξη τα μάτια της βλέποντάς με να τραβάω μαλακία. Δημήτρη τι κάνεις, τρελάθηκες μου λέει. Με συγχωρείς Ελένη, της είπα, ήταν μια στιγμή αδυναμίας, βλέπεις λίγο η τσόντα, λίγο το ουΐσκυ, λίγο η γύμνια σου, δείχνεις τόσο σέξι, το δέρμα σου μου έδωσε μια τόσο απαλή αίσθηση, λίγο το χάδι του χεριού σου, με έκαναν να συμπεριφερθώ με αυτό τον τρόπο, ένα πράγματι τελείως χαζό φέρσιμο που άλλη φορά δεν θα επαναληφθεί. Αυτό έλειπε να επαναληφθεί, και η συγνώμη σου γίνεται δεκτή, μου είπε, ενώ αναψοκοκκινισμένη, αρκετά καυλωμένη και με μια περίεργη αλλά όλο πρόκληση ματιά, με αγκάλιασε τρυφερά και με φίλησε στο μάγουλο, ενώ στη συνέχεια άρχισε με την γλώσσα της να μου γλείφει το αυτί μου. Πάγωσα κυριολεκτικά και μη μπορώντας να αντιδράσω, της είπα, Ελένη σταμάτα την πλάκα, μη ξεχνάς είμαι άνδρας, σε παρακαλώ σταμάτα γιατί δεν αντέχω άλλο και δεν θα φταίω εγώ για ότι συμβεί, έλα κορίτσι μου σταμάτα.

Αυτή όμως δεν σταμάτησε, και όπως καθόμουν στο κρεβάτι με την πούτσα ακόμη έξω από το μπλε μου σλιπάκι έρχεται μπροστά μου με κοιτάει στα μάτια και αποφασιστικά μου την πιάνει και μου λέει δεν είναι μόνο πολύ μεγάλη αλλά και διπλή από του Πέτρου, και ρίχνοντάς με απαλά ανάσκελα στο κρεβάτι, μου χαμογελάει και σκύβει πάνω στην πούτσα μου και αρχίζει να μου την γλύφει γύρω – γύρω, να την τρομπάρει και στη συνέχεια την βάζει όλη μέσα στο στόμα της. Μου έκανε καλύτερη πίπα και από την μάνα της, την Αλίκη. Μου έγλυφε την πούτσα λες και ήταν παγωτό, ενώ της έσπρωχνα με δύναμη το κεφάλι της στην πούτσα μου και τότε άρχισε να την πιπώνει με όλη της την δύναμη, βγάζοντας ταυτόχρονα το διάφανο νηκτικό της, ενώ τα στητά ζουμερά βυζάκια της κουνιόταν σε ένα τρελό ρυθμό με τις ρώγες της διογκωμένες και τις θηλές της να έχουν σκληρύνει και όπως ήταν ανάμεσα στα πόδια μου έτριβε τα βυζάκια της με την πούτσα μου, ενώ πότε – πότε έτριβε με το χέρι της το μουνάκι της και άνοιγε τα μουνόχειλά του. Δεν άντεξα άλλο και άρχισα να εκτοξεύω το σπέρμα μου πάνω στα βυζιά και την κοιλιά της. Ελένη τώρα είναι η σειρά μου να σου δώσω χαρά, γι’ αυτό άφησέ με να σου γλείψω το μουνάκι της είπα, και εκείνη χωρίς να πει κουβέντα έλυσε μόνη τα φιογκάκια που συγκρατούσαν το στενό κυλοτάκι της και αφήνοντάς το να πέσει στο κρεβάτι, κάθισε με διπλωμένα τα πόδια της πάνω στο στέρνο μου φέρνοντας το μουνάκι της στο πρόσωπο μου ώστε να κάνουμε τη στάση 69. Τι ήταν αυτό το μουνάκι, ένα μουνάκι με ροζέ χρώμα και ξυρισμένο μέχρι και την τελευταία τρίχα. Τρελάθηκα και άρχισα αργά – αργά να το πιπιλάω, να ρουφάω, να γλύφω τα μουνόχειλά του και να δαγκώνω με τα χείλια μου απαλά την κλειτορίδα της και στη συνέχεια άρχισα να γλύφω εσωτερικά το υγρό μουνάκι της βυθίζοντας βαθιά μέσα του τη γλώσσα μου κάνοντάς την να βογκάει τόσο πολύ που ενώ με το χέρι της μου τρόμπαρε την πούτσα και με τη γλώσσα της μου την έγλυφε και την έπαιρνε αργά – αργά πίπα σταμάτησε απότομα και αρχίζοντας να τρέμει ολόκληρη από την καύλα, και φωνάζοντας, αχ, ναι, μμμ, αχ πρώτη φορά με γλύφουν, αχ, ναι, τι γλείψιμο είναι αυτό, μμμ, αχ, ναι μου αρέσει που με γλύφεις, αχ είναι τόσο όμορφο, αχ, ναι, μμμ, νοιώθω υπέροχα, αχ, ναι, μμμ, τι ωραία που με σκαλίζεις, αχ, ναι, μμμ, σκάλισέ με κι’ άλλο Δημήτρη σε παρακαλώ, θέλω κι’ άλλο πιο βαθιά τη γλώσσα σου, μμμ, αχ, ναι έτσι βαθιά μου αρέσει, αχ, ναι, έλα μη σταματάς σε παρακαλώ, αχ, ναι, θα χύσω, μμμ, αχ, ναι, χύνω, μμμ, αχ, ναι έχυσα αγόρι μου, μμμ, ναι ήταν τέλειο το γλείψιμο που μου έκανες μωρό μου, νοιώθοντας τα χύσια της να μου γεμίζουν το στόμα και τα μπούτια της να τρέμουν. Η Ελένη σηκώθηκε απότομα και σκύβοντας μου έδωσε ένα παρατεταμένο γλωσσόφιλο και παίρνοντας τα ρούχα της μου είπε σε ευχαριστώ και έφυγε τρέχοντας για το δωμάτιό της.

Μετά από λίγο πήγα στο δωμάτιο της να δω τι κάνει, και την βρήκα ξαπλωμένη μπρούμυτα. Δεν άντεξα στην θέα που έβλεπα, ένα λαχταριστό κωλαράκι με δύο υπέροχα στρογγυλά κωλομέρια με το στενό Bardot κυλοτάκι της ανάμεσα τους, και παίρνοντας απόφαση να κάνω την κίνησή μου έκατσα δίπλα της και όπου έβγαινε. Άπλωσα το χέρι μου ανάμεσα στα μπούτια της και άρχισα να την χαϊδεύω χωρίς να φέρει καμιά αντίδραση. Προχώρησα προς το μουνάκι της, της άνοιξα τα μπουτάκια της έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη έλυσα τα φιογκάκια που συγκρατούσαν το κυλοτάκι και τραβώντας το πετάχτηκε το ξυρισμένο μουνάκι της έξω. Ήταν θαυμάσιο, έσκυψα και άρχισα να την γλείφω, βγάζοντας ταυτόχρονα το σλιπάκι μου. Έτσι όπως ήταν μπρούμυτα συνέχισα να την γλείφω στα κωλομέρια και σιγά – σιγά άρχισα να ανεβαίνω προς την πλάτη της, φτάνοντας μέχρι τον λαιμό της, ενώ έτριβα τα αρχίδια μου στο κωλαράκι της. Άρχισε να βογκάει, δείχνοντας ότι της άρεσε, ανασηκώνοντας την λεκάνη της για να με διευκολύνει. Έπιασα την πούτσα μου και άρχισα να την τρίβω από πίσω στο μουνάκι της. Είχα μπει ανάμεσα στα μπούτια της όπως ήταν μπρούμυτα προσπαθώντας να μπω στο ξυρισμένο μουνάκι της. Της ανοίγω σιγά – σιγά τα πόδια για να μπω ανάμεσα τους χωρίς να κάνει καμιά ενέργεια για να με σταματήσει. Έτσι όπως είμαι ανάμεσα στα μπούτια της τώρα απλώνω και πάλι το χέρι μου στο ξυρισμένο μουνάκι της που ήταν υγρό και έτοιμο. Δεν το σκέφτηκα καθόλου την τράβηξα ακόμα λίγο προς το μέρος μου και της σήκωσα και τα πόδια ερχόμενος φάτσα με το μουνάκι της. Δεν αντιδρούσε καθόλου και σε συνδυασμό με το ότι πριν από λίγο στο δωμάτιο μου της έγλυφα το μουνάκι της και εκείνη μου πιπίλαγε την πούτσα ήμουνα σίγουρος πως ήθελε να την γαμήσω. Ακούμπησα την πούτσα μου για λίγο στα μουνόχειλά της και αφού δεν αντέδρασε με μια δυνατή κίνηση μπήκα στο μουνάκι της και την άκουσα να βγάζει μια κραυγή πόνου και ηδονής, συνέχισα να την γαμάω έτσι όπως ήταν μπρούμυτα και να την ξεσκίζω, η Ελένη βογκούσε και προσπάθησε πολύ χαλαρά να με διώξει από πάνω της λέγοντάς μου, Δημήτρη κατάλαβες τι κάνεις, μπήκες μέσα στο μουνάκι μου και με γαμάς, σταμάτα σε παρακαλώ δεν πρέπει είσαι εξάδελφός μου, έλα σταμάτα μη συνεχίζεις δεν πρέπει, και χωρίς να κάνει καμία κίνηση για να με διώξει μου έδειχνε ότι δεν ήθελε με τίποτα να σταματήσω να την γαμάω, συνεχίζοντας να μου λέει σχεδόν ψιθυριστά, έλα σταμάτα να με γαμάς, δεν πρέπει σε παρακαλώ μη συνεχίζεις σταμάτα. Συνέχισα να την γαμάω χώνοντας την πούτσα μου όλο και πιο βαθιά στο μουνάκι της γαμώντας την δυνατά μη θέλοντας τελειώσει ποτέ το γαμήσι που της έκανα, λέγοντας της, Ελένη μη μιλάς, αφού το θέλεις πολύ κορίτσι μου να σε γαμήσω, απόλαυσέ το και μη μιλάς, όπως το απολαμβάνω και εγώ. Η Ελένη συνέχισε να μουρμουρίζει, βγάζοντας συνέχεια αναστεναγμούς και βογκητά, μμμ, αχ, ναι, γιατί σε μένα, μμμ, αχ, γιατί, μμμ, αχ, γιατί μου το κάνεις αυτό, μμμ, αχ, γιατί δεν μπορώ να σου αντισταθώ, μμμ, αχ, δεν πρέπει, μμμ, αχ, τι όμορφα που γαμάς, μμμ, αχ, ναι με τρελαίνεις, μμμ, αχ, ναι τι γαμήσι είναι αυτό, μμμ, αχ, ναι το ήθελα πολύ, αχ, ναι τι χοντρή πούτσα έχεις, μμμ, αχ, ναι σε θέλω σαν τρελή, μμμ, αχ, ναι μη σταματάς, αχ, ναι βάλτην πιο βαθιά στην σπηλιά μου, αχ, μη σταματάς, μμμ, αχ, ναι θα χύσω, μμμ, θέλω κι΄ άλλο, μμμ, αχ, ναι πιο δυνατά σε παρακαλώ, μμμ, αχ, ναι θα χύσω, μμμ, αχ, ναι πιο βαθιά, μμμ, αχ, ναι χύνω, ναι μου αρέσει που με γαμάς, μμμ, αχ, ναι μου αρέσει, χύνω μωρό μου. Συνέχιζα να την γαμάω μέχρι που ένιωσα τα καυτά της υγρά να περικυκλώνουν την πούτσα μου στα βάθη του μουνιού της, να την γεμίζουν με υγρά και βγήκα γρήγορα από το μουνί της και γυρίζοντάς την γρήγορα ανάσκελα έβαλα την πούτσα μου μέσα στο στόμα της, με την Ελένη να την δέχεται αδιαμαρτύρητα και χαμογελώντας μου ρούφηξε και κατάπιε όλα μου τα χύσια, ενώ στη συνέχεια με αγκάλιασε δίνοντάς μου ένα παθιασμένο παρατεταμένο γλωσσόφιλο. Μετά όπως ήτανε ανάσκελα η Ελένη ξάπλωσε βάζοντας τα χέρια της πίσω από το κεφάλι της και έμεινε ακίνητη κοιτάζοντας το ταβάνι, ενώ εγώ ξάπλωσα δίπλα της αγκαλιάζοντάς την με τρυφερότητα, λέγοντάς της, Ελένη μου είσαι τόσο σέξι και μου αρέσει τόσο πολύ όταν με αγγίζεις βάζοντας το μυαλό μου να κάνει πολλές ανήθικες σκέψεις που θα ήθελα να περάσω όλη τη νύχτα μαζί σου.

Μετά από δεκαπέντε περίπου λεπτά, με μια ξαφνική κίνηση γύρισε προς το μέρος μου, και βγάζοντας το διάφανο νηκτικό της, λέγοντας μου θέλω να σε βλέπω και να με βλέπεις στα μάτια Δημήτρη καθώς είναι η σειρά μου να σε γαμήσω εγώ τώρα, μου είπε και χωρίς να χάσει χρόνο έπιασε με πολύ προσοχή και αγάπη την πούτσα μου και την έβαλε στο υγρό μουνάκι της. Στη συνέχεια άρχισε να βγάζει άναρθρες κραυγές, λέγοντάς μου, ξέσκισέ με μωρό μου, γάμα την μουνάρα την εξαδέλφη σου, έλα γάμησέ με πουτσαρά μου, έτσι μπράβο πήρε φωτιά το μουνάκι μου, τι καυλί είναι αυτό αγόρι μου, τι πούτσα είναι αυτή, έλα βάλτην όλη στο μουνάκι μου, την θέλω να πιάσει πάτο, γάμα με, δεν έχω ξανακάνει τέτοιο γαμήσι και άλλα πολλά καυλώνοντάς με αφάνταστα. Στη συνέχεια βγάζει την πούτσα μου από το μουνάκι της, μου πιάνει το κεφάλι και με σπρώχνει ανάμεσα στα μπούτια της, ζητώντας μου να της γλείψω και πάλι το ξυρισμένο μουνάκι της που ήταν μέσα στα ζουμιά και είχε την πιο ωραία μυρωδιά του κόσμου. Έβαλα το μεσαίο μου δάχτυλο μέσα στο εντελώς μουσκεμένο μουνάκι της, ενώ ένα μικρό αχ ακούστηκε και μετά άρχισα να χαϊδεύω μια τα μουνόχειλά της και μια την ήδη διογκωμένη κλειτορίδα της παίζοντάς την με κυκλικές κινήσεις και βάζοντάς την ανάμεσα στα δάχτυλά μου της την έτριβα. Στη συνέχεια άρχισα να της ρουφάω και να πιπιλίζω την κλειτορίδα της που είχε σκληρύνει, αρχίζοντας να γλύφω γύρω – γύρω την ροζ τρυπούλα της και με την γλώσσα μου να της πηδάω το μουσκεμένο από υγρά μουνάκι της, με την Ελένη να βογκάει και να λέει αχ, ναι, μμμ, αχ, ναι, έτσι γλύψε με καύλα μου αχ, ναι, χύνω για σένα αγόρι μου, με τρέλανες μωρό μου, αχ, ναι χύνω και πριν τελειώσει νιώθω τα χύσια της να κυλάνε και να τα γεύομαι. Δεν μπορούσα να πιστεύσω ότι αυτό το πλάσμα το είχα δικό μου και έχυνε βογκώντας από καύλα και σκύβοντας μου παίρνει την πούτσα στο στόμα γλύφοντάς την από πάνω μέχρι κάτω. Σε λίγο με διέταξε να την ξαναγαμήσω κάτι που το έκανα με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση. Ήμουν ανάμεσα στα μπούτια της και την γαμούσα αλύπητα μέχρι που άρχισα να χύνω στα μπούτια της και την κοιλία της. Πριν τελειώσω το χύσιμο με σπρώχνει ώστε να ξαπλώσω ανάσκελα στο κρεβάτι και σκουπίζει με το χέρι της την πούτσα μου καβαλώντας με και χώνοντας την πάλι στο υγρό μουνάκι της. Ο πόνος ήταν απερίγραπτος αλλά η καύλα ήταν αρκετά μεγάλη. Η Ελένη άρχισε να ουρλιάζει χωρίς υπερβολή, αχ, ναι, αχ γάμα με, σκίσε με, αχ, ναι, γάμα με, είσαι τέλειος Δημήτρη, τι ωραία που γαμάς, πήδαμε αγόρι μου μη σταματάς, γάμησε με δυνατά μωρό μου, θέλω να χύσουμε μαζί σε παρακαλώ. Δεν ξέρω για πόσο χρόνο την γαμούσα, και φτάνοντας στην κορύφωση της λέω δεν αντέχω άλλο μανούλι μου, δεν αντέχω γλύκα μου, θα χύσω. Και εγώ μωρό μου, μου λέει, ναι, χύνω, αχ, πόσο με τρελαίνει το γαμήσι σου Δημήτρη, μμμ, αχ, ναι χύνω άνδρα μου, αχ, ναι χύνω, ενώ η λεκάνη της συσπάστηκε, βγάζοντας γρήγορα – γρήγορα την πούτσα μου από το μουνί της και χτυπώντας την στο πρόσωπό της άρχισα να χύνω σε αυτό και στα βυζιά της, πασαλείβοντας τα με το πηχτό σπέρμα μου. Έπεσα ξερός, ενώ εκείνη έχοντας κλειστά τα μάτια της ξάπλωσε δίπλα μου χωρίς να πει κουβέντα, λες και δεν συνέβη τίποτε ανάμεσά μας και πασάλειψε με τα χύσια μου όλο της το κορμί. Μετά από ένα μισάωρο περίπου μου γύρισε λίγο στο πλευρό με το κωλαράκι της τουρλωμένο προς τα εμένα. Δεν άντεξα και η πούτσα μου άρχισε να διογκώνεται πάλι και αργά – αργά αλλά σταθερά την οδήγησα προς το μουνί της. Αυτή την φορά δεν κουνήθηκε καθόλου. Ακούμπησα την πούτσα μου από πίσω στο μουνί της σηκώνοντάς της το ένα πόδι και όπως δεν κουνιόταν καθόλου άρχισα σιγά – σιγά να της την βάζω μέσα στο γεμάτο υγρά μουνάκι της, ενώ η Ελένη τούρλωσε το κωλαράκι της όσο μπορούσε καλύτερα σηκώνοντας το πόδι της στο κατάλληλο ύψος για να διεισδύσω πιο εύκολα στο όλο γλύκα μουνάκι της. Δεν έκανε καμιά άλλη κίνηση και συνέχισα να την γαμάω, ενώ έβαλα από μπροστά το χέρι μου να χαϊδεύει την διογκωμένη πάλι σκληρή κλειτορίδα της. Η Ελένη άρχισε να κουνιέται στον δικό μου ρυθμό, φωνάζοντας, μμμ, αχ, ναι, αχ γάμα με, μμμ, αχ, ναι, σκίσε με, αχ, ναι Δημήτρη μου γαμάς τόσο ωραία, μμμ, αχ, ναι γάμα με, αχ κανείς δεν με γάμησε τόσο όμορφα, μμμ, αχ, ναι γάμα με, αχ, ναι μη σταματάς αγόρι μου, μμμ, αχ, ναι γάμησε ακόμη πιο δυνατά μωρό μου, μμμ, αχ, ναι, χύνω, μμμ, αχ, ναι, μη σταματάς γαμιά μου, μμμ, αχ, ναι χύνω, αχ, ναι χύνω αγόρι μου, μμμ, αχ, ναι, χύνω, αχ, ναι τώρα χύσε αγόρι μου, αχ, ναι έλα μωρό μου χύσε και εσύ. Νοιώθοντάς την που έχυνε, βγήκα και έχυσα και εγώ πάνω στα κωλομέρια της. Μετά από τρία λεπτά της είπα Ελένη είναι 12.30 η ώρα και θα γυρίσουν η αδελφή σου και οι γονείς σου. Σηκωθήκαμε και οι δυο στα γρήγορα από το κρεβάτι με αγκάλιασε σαν ερωτευμένο κοριτσόπουλο και μου έδωσε πάλι ένα παρατεταμένο παθιασμένο γλωσσόφιλο λέγοντάς μου Δημήτρη σε ευχαριστώ για αυτή την τόσο έντονη και ερωτική βραδιά που μου χάρισες, που όσο ζω δεν πρόκειται ποτέ να την ξεχάσω. Την ίδια ώρα που η Ελένη έφευγε τρέχοντας για το μπάνιο της απάντησα το ίδιο ισχύει και για μένα Ελένη και γύρισα νιώθοντας υπέροχα στο δωμάτιο μου.

Click here for more!