μου αρέσει πολύ η σελίδα σου με τις ερωτικές ιστορίες και με καβλώνουν τόσο πολύ, που αποφάσισα να γράψω κι εγώ τι δική μου για να καβλώσω αυτούς που θα τη διαβάσουν!

Όλα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στη Χίο. Είχα βγει βολτίτσα με το αγόρι μου στην παραλία. Φορούσα ένα τοπάκι άκρως αποκαλυπρικό και ένα πολύ καυτό σορτσάκι. Εκείνος ενα t-shirt και μια βερμούδα. Η βερμούδα ήταν αρκετά φαρδια για να κρύβει το εξόγκωμα στο σημείο όπου υπήρχε το καυλί του.

Θέλαμε και οι δύο να γαμηθούμε αλλά δεν το λέγαμε. Θέλαμε να απολαύσουμε τη βόλτα μας. Κάποια στιγμή, αφού με το περπα΄τημα είχαμε απομακρυνθεί αρκετά από τα φώτα της πόλης, αρχίσαμε να ακούμε κάτι βογκητά.λίγο πιο πέρα απο μας!!

Προχωρήσαμε αργά να δούμε τι είναι και λίγα μέτρα πιο πέρα απο μας κάτω απ' το φως του φεγγαριού, προς μεγάλη μας έκπληξη, είδαμε μια κοπελίτσα γύρω στα 24-25 να μαλακίζεται πολύ έντονα! Τα παίξαμε! Ήταν πολύ καβλωτική. Και οι δύο είχαμε αναστατωθεί! Του αγοριού μου του είχε γίνει μούσκεμα το παντελόνι και εμένα μου έτρεχαν τα χύσια στα μπούτια. Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε είχαμε αφοσιωθεί στην κοπέλα. Ούτε εκείνη μας είχε προσέξει και συνέχιζε να τρίβει το μουνί της και να χώνει το δονητή στον κώλο της. Θα πρέπει να ήταν πολύ στερημένη. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και άρχισα να βογκάω από καύλα. Η κοπελιά τότε γύρισε και μας είδε και τρόμαξε πάρα πολύ. Πήγε να σηκωθεί να φύγει, όμως εμέις είχαμε άλλες προθέσεις! Τρέξαμε την αρπάξαμε και τη βάλαμε κάτω. Της είπαμε πως μας είχε καβλώσει πάρα πολύ και δε μπορούσε να μας αφήσει έτσι. Εκείνη δίσταζε στην αρχή, αλλά εμείς χωρίς να τη ρωτήσουμε βάλαμε κάτι πάνω της και πήγαμε στο αυτοκίνητο.
Την πετάξαμε στο πίσω κάθισμα και πήγμα στο σπίτι.

Εκεί μόλις μπήκε προσπάθησε να τρέξει να κρυφτεί αλλά ο Πάνος (το αγόρι μου) την άρπαξε από τα μαλλιά και την πέταξε στο κρεβάτι. Τότε άρχισε να ουρλιάζει μα εμείς της είπαμε πως δεν έβγαινε τίποτα με το να φωνάζει. Σταμάτησε μετά απο κανένα τέταρτο.

Ο Πάνος με έγδυσε και άρχισε να μου τρίβει τα βυζιά. Η κοπέλα κοίταζε αποχαυνωμένη. άρχισε να της αρέσει η όλη φάση. Έγδυσα τον Πάνο και άρχισα να του παίρνω ένα τρελό τσιμπουκι. Πάντα του άρεσε. Η κοπέλα δεν άντεξε και είπε ότι ήθελε να πάρει μέρος στο γαμήσι. Την τραβήξαμε στο πάτωμα και άρχισε να παίρνει πίπα από τον Πάνο. Εγώ της έγλυφα από πίσω το κώλο. Η κοπέλα δεν ήξερε όμως ότι μια ωραιότατη κάμερα μας τραβούσε. Το έμαθε βέβαια στο τέλος. Έβαζα την γλώσσα μου στον κώλο της τον παρθένο και ο Πάνος έχυνε ασταμάτητα ενώ η κοπελιά έπινε το σπέρμα του.

Εγώ ζήλευα και δεν άντεχα μόνο να γλύφω κώλους. Άρπαξα την κοπέλα και άρχισα να τη φιλάω στο στόμα. Εκείνη δεν αντιστάθηκε. Ο πάνος της έγλυφε το μουνί κι έπινε τα χύσια της. Αργότερα εγώ έγλυφα το μουνί της καθώς αυτή έπαιρνε πάλι πίπα από τον Πάνο. Την έσπρωξα και άρχισα να γεύομαι εγώ την καυτή και σκληρή πούτσα του Πάνου.

Η κοπελιά ήταν παρθένα και ο Πάνος γούσταρε πολύ να της ξεσκίσει το μουνί, το οποίο βέβαια ήταν λίγο αξύριστο αλλά αυτό δεν είχε σημασία. Ο πάνος της τον έχωνε κανονικά ενώ εκείνη κοίταζε εμένα που χάζευα την όλη φάση.

Αργότερα κράταγα και έσφιγγα το κωλαράκι της κοπελιάς καθώς ο Πάνος εισχωρούσε μέσα του. Ήταν απέραντη η κάβλα για μένα εκείνη τη στιγμή. Μετά ο Πάνος ξανάεχωσε την πουτσάρα του στον κωλο της ενώ εγώ ρούφαγα το βυζάκι της.

Ύστρα κάναμε μια τέλια στάση. Ο πάντος μου την έχωνε στον κώλο, εγώ ρούφαγα το μουνί της κοπελιάς και η κοπελιά το δικό μου. Η απόλαυση ήταν αφάνταστη!!!!!

Όλες οι στάσεις ήταν τέλειες. Στο τέλος για φινάλε, εγώ έριξα ένα πολύ βαρύ χαστούκι στην κοπέλα και την έριξα πάνω στην πούτσα του πάνου. Εκείνος της τον έχωσε όσο πιο βαθιά και απότομα μπορούσε στο μουνί. Εκείνη άρχισε να ουρλιάζει από πόνο αλλά και από ηδονή. Ο πάνος ανεβοκατέβαινε πάνω της και τότε εγω΄βλέποντας την κάβλα του δεν έχασα την ευκαιρια!!!!!!!

Πήγα, έσπρωξα την άλλη, κι έκατσα πάνω στον πούτσο του πάνου με τον κώλο. Ανεβοκατέβαινα μέχρι που η κωλοτρυπίδα μου έγινε ηφαίστειο και έβαλα την πουτανίτσα να τη γλείψει. Το καριολάκι όμως ζήλεψε και ήθελε κι αυτή. Δεν είχα πρόβλημα την κάθισα πάνω στο σηκωμένο κατάρτι του πάνου και άρχισα να την ανεβοκατεβάζω φαίνεται πολύ άπειρη και τρομαγμένη.

Ο Πάνος το είχε καταευχαριστηθεί, όπως κι εγώ με την κοπελιά.
Εγώ έχω δύο πράγματα να πω. Τα βυζάκια της κοπέλας όπως και το μουνί της, ηταν παρθένα και πολύ ζουμερά.
Επίσης έφαγε πολύ ξύλο και βρισίδι ειδικά απο'μένα και ήταν σαν να τη βιάσαμε , αλλά ήταν όλα τέλεια για όλους μας και από τότε με τον Πάνο κάνουμε συχνά τέτοιες καταστάσεις!!!!!!!

Click here for more!