Ήρθε από πίσω μου, ενώ ήμουν αποσχολημένη και τακτοποιούσα κάποια πράγματα στο γραφείο μου. Τύλιξε τα χέρια του γύρω από τη μέση μου και μου ψιθύρισε στο αυτί μου:

-Σε θέλω..

Το σώμα μου αντέδρασε αμέσως. Το στήθος μου πρήστηκε, μια ζέστη με διαπέρασε και η αναπνοή μου έγινε πιο γρήγορη. Η καρδιά μου χτυπούσε άγρια όταν άρχισε να δαγκώνει και να γλύφει το αυτί μου, δίνοντας μου χρόνο για να αντιδράσω στην πρόταση του. Έχοντας ακόμα τα χέρια του γύρω από την μέση μου, γύρισα και τον κοίταξα βαθιά στα μάτια και έβαλα και τα δικά μου χέρια γύρω από το λαιμό του και μετά ακολούθησαν τα χείλη μου στο ίδιο σημείο.

-Πάρε με λοιπόν.. του είπα με κομμένη την ανάσα.

Με φίλησε με πάθος, μετακινώντας γρήγορα την γλώσσα του μέσα και έξω από το στόμα μου με λαχτάρα, ενώ έσπρωχνε το σώμα μου κόντρα στο γραφείο. Τώρα που με είχε πλησιάσει περισσότερο, μπορούσα να αισθανθώ τον σηκωμένο πούτσο του και καταλάβαινα πως ήθελε την ζεστασιά του μουνιού μου. Έβαλε το ένα του χέρι κάτω από τα ρούχα μου και όπως ήταν κρύο ανατρίχιασα από το άγγιγμα του. Άρχισε να αγγίζει το στήθος μου με το παγωμένο χέρι του, ενώ με το άλλο μου έβγαλε το πουκάμισό μου και αφού το πέταξε μακριά μου ξεκούμπωσε το σουτιέν μου. Στα μάτια του είχε φωτιά όταν έσκυψε και πήρε το στήθος μου στο στόμα του και άρχισε το πιπίλισμα. Έσκυψα το κεφάλι μου πίσω από την ευχαρίστηση και βόγγηξα. Ο ήχος από το βογγητό μου τον έφερε πίσω στην πραγματικότητα και ενώ γύρισα το κεφάλι μου προς το μέρος του, συνέχισε να με φιλάει στο στόμα. Όπως κατέβηκε και φίλησε το λαιμό μου, μου ψιθύρισε στο αυτί μου:

-Γιατί είμαστε ακόμα ντυμένοι?

Ξεκούμπωσα την ζώνη του και το παντελόνι του άρχισε να γλιστράει κάτω. Έβγαλε το πουκάμισό του, το έριξε στον καναπέ και μου έκλεισε το μάτι. Ενώ κοίταζα το μποξεράκι του, ξεκούμπωσα το παντελόνι μου και ανάσανα με ανακούφιση γιατί ήταν πολύ στενό για να τονίζει τους μεγάλους γοφούς μου. Τον είδα να με παρατηρεί και να είναι απόλυτα γοητευμένος από το σώμα μου. Τώρα, φορούσα μόνο τα κόκκινα εσώρουχα μου που ήταν από λεπτή και διάφανη δαντέλα. Με έσπρωξε πάλι και με την καθοδήγηση του, κάθισα επάνω στο γραφείο και εκείνος τύλιξε τα πόδια μου γύρω του. Τράβηξα το μποξεράκι του και όταν του το έβγαλα είδα ότι η στύση του ήταν τόσο όμορφη που το μόνο που μπορούσα να το κάνω, ήταν.. να προσκυνήσω..

Τον μετακίνησα στο πλάι και άλλαξα θέσεις. Του είπα να ακουμπήσει στο γραφείο και έβγαλα το εσώρουχό μου. Όταν το είχα κάνει, εκείνος άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο του που τον είχε έξω για μένα. Του έπιασα τα χέρια και τον σταμάτησαν να το κάνει και έπεσα αμέσως κάτω στα γόνατά μου.

Άρχισα με το γλείψιμο πάνω και κάτω στο μακρύ και λεπτό πούτσο του. Η αντίδραση του ήταν έντονη. Όπως τον είχα στο στόμα μου, μπορούσα να αισθανθώ πως σε κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε, η στήση του ήταν και πιο έντονη και ο πούτσος γινόταν όλο και πιο σκληρός, αν και δεν είμαι σίγουρη πως αυτό ήταν δυνατό να γίνει, γιατί ήταν ήδη τεράστιος . Τον άρπαξα με το χέρι μου και άρχισα χαϊδεύοντας τον να του τον παίζω. Κάνοντας αυτό, άρχισα να του τον πιπιλάω στην κορυφή, στο κεφάλι και να κάνω εναλλαγή μεταξύ γρήγορου και αργού γλυψίματος, κάνοντας τον να με ικετεύει να μην σταματήσω. Σε λίγα λεπτά, όταν ήταν έτοιμος να χύσει, του τον στριφογυρίσα στο στόμα μου, κάθισα στο γραφείο και τον ανάγκασα τον βάλει στον κόλπο μου που έσταζε και δεν μπορούσε να περιμένει άλλο.

Ξέροντας ότι αυτό ήταν το φόρτε του, άρχισε να πιέζει τον εαυτό του για να κρατήσει λίγο περισσότερο για να με ευχαριστήσει και εμένα. Έμπαινε βαθιά μέσα μου και μετά τραβιόταν έντονα έξω, κάνοντάς με να φωνάζω το όνομά του, σιγά στην αρχή, μετά να ουρλιάζω, μετά πιο γρήγορα, πιο σκληρά και μετά, ω ναι! Με όλη του τη δύναμη έχυσε μέσα μου, τα υγρά του τα αισθάνθηκα ζεστά και υπέροχα μέσα στο μουνί μου και με την τελική του ώθηση εγώ κορυφώθηκα από κάβλα και ήθελα να χύσω μαζί του. Αυτή η καινούργια υγρασία ήταν τόσο ζεστή για μένα που με τρέλλανε.. Ξαπλώσαμε στο χαλί του γραφείου μου και έχυσα μέχρι που ούρλιαζα για έλεος και να μην βγει ποτέ από μέσα μου.

Μετά από μερικές στιγμές που η ανάσα μου είχε αρχίσει να γίνεται καλλίτερη, ανέβηκα σιγά-σιγά επάνω του. Τον φιλούσα στο στήθος, στο στομάχι του, και φυσώντας τον απαλά, ο κρύος αέρας επάνω στον πούτσο του τον έκανε να εξακολουθεί να έχει σκληρό και σηκωμένο πούτσο. Τότε εγώ όπως ήμουν ανεβασμένη επάνω του, ανασηκώθηκα και τον κάρφωσα πολύ αργά όλον μέσα μου. Αυτό το αίσθημα του σηκωμένου και σκληρού πούτσου του μέσα μου με έκανε και έγινα άγρια. Προσπάθησα να κρατήσω το πάθος μου σε αργές κινήσεις, αλλά ένιωσα τόσο κοντά στην κορύφωση και στον οργασμό, που πάλι τον οδήγησα με τον τρόπο μου να κάνει ορισμένες από τις κινήσεις που ήξερε πως ήταν καθοριστικές για μένα αυτή τη στιγμή.

Εγώ απλά έγειρα προς τα πίσω, σχηματίζοντας αψίδα με την πλάτη μου και βάζοντας τα χέρια μου πάνω από το κεφάλι μου και πίσω στον λαιμό μου, δίνοντάς του μια πλήρη εικόνα από το στήθος μου και την κοιλιά μου. Αυτός κρατούσε κόντρα και με δύο – τρία πηδήματα επάνω του, έχυσα ξανά.

Είμασταν και οι δυο μας ξαπλωμένοι μαζί στο πάτωμα του γραφείου βαριανασαίνοντας και αναστενάζοντας, απλά κρατώντας ο ένας τον άλλον αγκαλιά μέχρι που αποκοιμηθήκαμε, γυμνοί, πνιγμένοι στο άρωμα του έρωτα, που τον ζούσαμε μόνο στο γραφείο και πάντα κλεφτά..


Click here for more!