Είχα τον παππού μου στο νοσοκομείο όπου τον επισκεπτόμουν συχνά και δίπλα ήταν άλλος ένας γέρος που κάθε μέρα που πήγαινα στον παππού στο επισκεπτήριο ήταν εκεί η νύφη του! Ήταν μια κυρία γύρο στα 45 αλλά με ένα φοβερό σώμα και μια πολύ καβλίαρικη φάτσα μελαχρινά χαρακτηρίστηκα και τέλειο κώλο!

Μια μέρα βρέθηκα μόνος μου στον παππού είχε περάσει μια εβδομάδα από τότε που την γνώριζα και είχαμε πολύ καλές σχέσεις (και με τον άντρα της) μια και δεν την ένοιαζε και τόσο για τον πεθερό της ! Ήταν εκεί μια άλλη κυρία που όπως έμαθα ήταν κόρη του παππού. Φορούσε όπως συνήθως ένα μαύρο κολλητό παντελόνι και πάλι δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της! Πολύ έξυπνη όπως ήταν το είχε πάρει γραμμή! Είχε πάει κάπου η άλλη και τότε με πλησίασε και μου είπε—θα πάω σε λίγο τουαλέτα άμα θέλεις έλα! Τι να έκανα και χωρίς να ξέρω τι θα γίνει αποφάσισα να πάω αν και φοβήθηκα ότι θα μου την ‘πεί’ για το ότι ήμουν πολύ αδιάκριτος.

Με το έφτασα στην τουαλέτα με άρπαξε και με έβαλε στις γυναικείες τουαλέτες χωρίς να χάσει χρόνο—τι νομίζεις μικρέ μου , δεν έχω καταλάβει τόσες μέρες τον τρόπο που με κοιτάς (ήμουν μόλις 26 και μικρός για αυτήν) άμα είσαι μάγκας εδώ σε θέλω και χωρίς πολλά αρχίσαμε τα φιλία με γλώσσα! Ο πούτσος μου είχε γίνει τούρμπο! Ιδίως όταν ένιωσα το χέρι της να προσπαθεί να μου ανοίξει το φερμουάρ ενώ με το άλλο είχε πιάσει το χέρι και το έβαζε να τρίψω την μουνάρα της δεν άργησα και τότε έβαλα το χέρι μου από μέσα για να αγγίξω την υγρή και τριχωτή μουνάρα της και αυτή έπαιζε με τον πούτσο μου ενώ όλη αυτή την ώρα δε σταματήσαμε τα φίλια και εκεί που δεν ήξερα τι θα γίνει ξαφνικά μου λέει-- φτάνει και με παρατάει και μου λέει—αύριο σε θέλω να έρθεις προετοιμασμένος να έχεις μαζί σου καπότες!!!

Την άλλη μέρα περίμενα πως και πώς να πάω να δω !!!!!!!!!!!!!!!!! τον παππού.

Πήγα με την μικρή αδερφη μου και αυτή ήταν εκεί μόνη της τρελάθηκα έγινε ανελέητο παιχνίδι μεταξύ μας αλλά δεν έγινε τίποτα έκτος από το ότι έμαθα ότι ο άντρας της στρατιωτικός έχει φύγει έκτος και θα μείνει όλο το σ/κ! (ήταν Παρασκευή) Μέχρι και η αδερφή μου κατάλαβε και σε στιλ πλάκας μου είπε ότι – η διπλανή στο γέρο πρέπει να σε γουστάρει. Τότε αποφάσισα να την βάλω και αυτή στο παιχνίδι λέγοντάς της τι είχε γίνει και της ζήτησα με μια δικαιολογία να φύγει όπως και έγινε.

Χωρίς να χάσουμε χρόνο και με μια δικαιολογία βρεθήκαμε στην τουαλέτα και πάλι αρχίσαμε τα φιλία. Ελπίζω να πήρες ότι σου είπα και αφού της έδωσα το προφυλακτικό το πέρασε στον πούτσο μου ενώ μου γύρισε την κολάρα της.

Άρχισα να της γαμάω το τριχωτό μουνί της ενώ αυτή δάγκωνε τα χείλη της για να μην βογκάει και καθώς την γαμούσα έσπασε το προφυλακτικό και τελειώσαμε απότομα με παράτησε και έφυγε!

Το σ/κ το περάσαμε μαζί και από τότε όταν λύπει ο άντρας της τα λέμε ……

Click here for more!