Εγώ είμαι ο Βασίλης ένας 45αρης αρκετά καλής οικονομικής κατάστασης με σωστή οικογένεια που θα ζήλευαν πάρα πολλοί.    Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα και έχουμε την ίδια ακριβώς ηλικία, γνωριζόμαστε δε από τα 18 μας –πρωτοετής φοιτητές και οι δυο, άγνωστοι στην μεγαλούπολη που περάσαμε- γίναμε εύκολα φίλοι και σε μικρό χρονικό διάστημα ζευγάρι.   Οι σχέσεις στην δεκαετία του 80 δεν ήταν όπως είναι σήμερα, ούτε τα κορίτσια είχαν ερωτικές σχέσεις από τα 14, επομένως παρθένα αυτή και το δεύτερο θηλυκό για μένα που ζευγάρωνα.    Κολλήσαμε  και ταιριάξαμε σε πάρα πολύ  πράγματα  και μοιραία μείναμε παρέα μέχρι τα 25 που έμεινε κατά λάθος έγκυος.  Όπως καταλαβαίνετε καταλήξαμε στην εκκλησία και είμαστε ακόμα μέχρι σήμερα ένα ταιριαστό και ευτυχισμένο ζευγάρι.   Πάντα όμως είχαμε φαντασιώσεις που τις συζητούσαμε, πάντα βάζαμε στα παιχνίδια μας και άλλους,  άντρες και γυναίκες.  Αυτά όμως μόνο νοερά  και στην φαντασία μας. Αυτό όμως μας ερέθιζε αφάνταστα και κατέληξε να μας είναι έμμονη ιδέα.   Μεγαλώνοντας τα παιδιά  και έχοντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο και οι δυο μας αρχίσαμε αργά αργά να ψαχνόμαστε και να το συζητάμε σοβαρά την συμμετοχή ακόμα ενός ζευγαριού, αρχικά για σεξ στον ίδιο χώρο, και σιγά σιγά βλέποντας και ακλουθώντας τις αισθήσεις και τις ορμές μας.


Στις αναζητήσεις –μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης-  βρεθήκαμε με πολλά ζευγάρια (καφεδάκι, ποτάκι, διασκέδαση) με κανένα όμως δεν καταλήξαμε στο ίδιο δωμάτιο. Σχεδόν απελπισμένοι από την σχεδόν διετή αναζήτηση και φλυαρία αποφασίσαμε να το αναβάλουμε προσδοκώντας στην τυχαία συνάντηση μιας καλής παρέας.   Παράλληλα όμως με όλα αυτά η γυναίκα μου που είχε αρκετό ελεύθερο χρόνο τα πρωινά και ήταν ολομόναχη στο σπίτι έμπαινε σε ένα τσατ και έπαιζε διάφορα παιχνίδια με αντιπάλους η μόνη της.  Εκεί έπαιζαν συνέχεια με κάποιον κύριο –30αρης-  από Θεσσαλονίκη, παντρεμένος και αυτός,    τάβλι, σκάκι και διάφορα αλλά παιχνίδια, παράλληλα μιλούσαν και αντάλλασαν απόψεις και αστεία. Αργά αλλά σταθερά δημιουργήθηκε μια σταθερή φιλιά  και ενειμερώνωντάς με αντάλλαξαν msn & facebook  συνεχίζοντας εκεί ποια να μιλανε και να βλέπονται…               Άρχισε να αρέσει και στους δυο μας το παιχνίδι αυτό, άρχισε να μας ερεθίζει τρελά και τους δυο και εφόσον είχε ενημερωθεί και αυτός ότι δεν πρόκειται για μόνη 40αρα γυναίκα αλλά για ζευγάρι και δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει παρέα μαζί μας  πείρε το ο.κ. η γυναίκα μου και συνέχιζε να μιλούν τα πρωινά στο msn….
Ο κύριος ήταν ένστολος, παντρεμένος και με μωράκι και όπως καταλαβαίνετε μάλλον άσκοπα μιλούσαν αλλά….. άρεσε στην γυναίκα μου το παιχνίδι,  άρεσε και σε μένα να πλάθουμε ιστοριούλες την ώρα των ερωτικών μας παιχνιδιών άρεσε  και σε αυτόν  και το συνεχίζαμε……… μιλούσαν σχεδόν ένα χρόνο και σε αυτό το διάστημα είχε κατέβει οικογενειακώς Αθήνα μόνο  ένα σαββατοκύριακο και στα κλεφτά είχαμε πιει ένα καφεδάκι οι  τρεις μας…
Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως και στα ξαφνικά ένα μεσημέρι γυρνώντας σπίτι,  η γυναίκα μου,   μου ανακοινώνει ότι ο όμορφος  30αρης θα κατέβαινε με απόσπαση αττική για ένα τουλάχιστον χρόνο….!!!!!!!!!!  Τρομοκρατήθηκε αρχικά  (όλο αυτό το θεωρούσε ακίνδυνο παιχνίδι εξ αποστάσεως) αλλά  εγώ ο ποιο ------ψύχραιμος και μετρημένος------  την συγκράτησα και την καθησύχασα λέγοντας της ότι δεν σημαίνει τίποτα για εμάς η κάθοδος του εδώ.  Εάν θέλαμε θα βρισκόμασταν, αν θέλαμε θα πίναμε ένα ποτάκι, αν θέλαμε θα κάναμε παρέα, αν δεν θέλαμε όμως μπορούσαμε κάλλιστα να χαθούμε, να σβήσουμε διαδικτυακά τα ίχνη μας και να μην βρεθούμε ποτέ.       Συνεχίσαμε όμως να τον βάζουμε νοερά στα παιχνίδια μας, συνεχίσαμε να λέμε για αυτόν κάθε φορά που κάναμε έρωτα…….  Και αυτή συνέχιζε να χύνει σαν τρελή κάθε φορά που το συζητούσαμε, συνέχιζε να ουρλιάζει και να φωνάζει ότι θέλει και τους δυο μας, ότι θέλει να την έχουμε στην μέση, ότι θέλει να τον δοκιμάσει, ότι θέλει να την γαμούμε  εναλλάξ και οι δυο μας.
Μοιραία αυτός κατέβηκε μέσα Μαρτίου του 2009  και αρχικά έμενε στην υπηρεσία του ψάχνοντας για σπίτι και προσπαθούσε να προσαρμοστεί με νέες παρέες..   Αποφασίσαμε να βγούμε ακόμα μια φορά για καφεδάκι και σύντομα έγινε ποτάκι, φαγητό, κρασάκι, κουβεντούλα, παρεουλα φιλική που σταδιακά ανταλλάσοντας τηλέφωνα βγαίναμε 1 έως 2 φορές την εβδομάδα…. Αυτός είχε ένα πολύ πολύ ωραίο στυλ, σε έκανε εύκολα να αισθανθείς ότι είναι φίλος, δικός σου άνθρωπος, πρόσεχε εμένα και την γυναίκα μου, μιλούσε και απευθυνόταν και στους δυο,  κοιτούσε μεν τις κινήσεις και το σώμα της γυναίκας μου –που αν και 40αρα που ήταν τότε , οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν και ακόμα  είναι κορμάρα-----  δεν έδινε ποτέ όμως την εντύπωση του λιγούρη, του ανθρώπου που είχε το σεξ και μόνο αυτό στο μυαλό του….
Βγαίναμε , μιλούσαμε , πίναμε το κρασάκι η ποτάκι μας, ζεστή χειραψία και αποχωριζόμασταν.   Βρήκε σπίτι μετά από κάνα μήνα, ήρθε η γυναίκα του το τακτοποίησε (δημόσιος υπάλληλος αυτή και δεν μπορούσε να πάρει μετάθεση)  είχε τακτοποιηθεί και σαν εργένης είχε σαφώς περισσότερο ελεύθερο χρόνο από εμάς, τον όποιο σπαταλούσε σε αθλητικές δραστηριότητες.   Εκεί κάπου στις διακοπές του Πάσχα τα παιδιά  έφυγαν  να πάνε στους παππούδες στο χωριό και εμείς μείναμε λίγες ημέρες μόνοι Αθήνα. Ελεύθεροι –εργένηδες- και εμείς είχαμε περισσότερο χρόνο να βρισκόμαστε, να εξοικειώνονται  η γυναίκα μου και αυτός, να προχωρούν  αργά αλλά σταθερά το ερωτικό παιχνίδι. Χάδια στις εξόδους, φιλάκια μετά, μικρό χουφτωματακια, και ακόμα ποιο χοντρά χουφτώματα υπό την επήρεια του αλκοόλ αλλά  μέχρι εκεί………
Εμείς εν τω μεταξύ κάναμε τα ποιο τρελά μας γαμήσια λέγοντας και φέρνοντας νοερά στο κρεβάτι μας και αυτόν…………….η γυναίκα μου (από τότε που αρχίσαμε να βγαίνουμε οι 3 μας)    είχε γίνει μια κούκλα, πρόσεχε τα πάντα, γυμναστική πρωί απόγευμα, περπάτημα 5-6 χιλιόμετρα, με το ποδήλατο στις δουλείες  της………….
Περιμέναμε όλοι την έκρηξη, όλοι ξέραμε τι θέλαμε αλλά η γυναίκα μου το πήγαινε πολύ αργά, αργά και βασανιστικά για όλους μας, αλλά κανείς μας δεν μπορούσε να πιέσει για κάτι περισσότερο η κάτι διαφορετικό. Κανείς από τους 3μας δεν ήξερε πότε και κάτω από ποιες συνθήκες θα γίνει η έκρηξη.  Δεν ξέραμε καν αν θα γίνει!!!!!!!!!!!  Ίσως να μην γινόταν τίποτα αλλά  το παιχνίδι άρεσε σε όλους και όλοι βάζαμε και ……... κάθε φορά από ένα μικρό λιθαράκι………
Έφτασε έτσι και με αυτούς τους ρυθμούς ο Ιούνιος και πολύ σύντομα τα σχολεία σταμάτησαν και τα παιδιά  έφυγαν για τους παππούδες στο χωριό….  Φορτωθήκαμε όλοι και κάναμε  ένα μικρό διάλλειμα 4 ημερών στο χωριό.     Πολύ ποιο σύντομα από τα άλλα χρόνια εγώ και η γυναίκα μου γυρίσαμε στην Αθήνα, γυρίσαμε  γιατί –ίσως και οι δυο μας --  κάτι ζητούσαμε κάτι έλειπε, κάτι είχε μείνει στην μέση…………..
Μια παρασκευή βράδυ –26 Ιουνίου του 2009-- είχαμε κανονίσει οι 3 μας να πάμε κάπου παραλιακά για ψαράκι και κρασάκι (η γυναίκα μου είχε από το απόγευμα που ετοιμαζόταν) και γύρω στης 9 περάσαμε από το σπίτι του –ήταν στον δρόμο μας- τον πήραμε μαζί μας και συζητώντας αστειευόμενοι φτάσαμε στον προορισμό μας.  Εκείνο το βράδυ είχαμε καλή διάθεση και οι 3μας, ήμασταν ευδιάθετοι, χαρούμενοι και εντελώς ξεχασμένοι από όλα και όλους.   Η μια κουβέντα έφερε την επόμενη, το ένα κρασάκι έφερε το επόμενο και η διάθεση ήταν στα καλύτερα της,   αυτός και η γυναίκα μου κοιταζόντουσαν περίεργα……….., απόψε υπήρχε μια ιδιαίτερη ζεστασιά και το ένιωθα,  πολλές φορές αντάλλασαν χειρονομίες, πολλές φορές της μιλούσε και κοιταζόντουσαν στα μάτια, κάποιες φορές της φιλούσε το χέρι και τα δάκτυλα ………κατακόκκινη αυτή σαν παντζάρι…….., τρελαμένος εγώ από αναμονή, δίπλα στην θάλασσα, ακούγοντας το κύμα, απολαμβάνοντας την απόλυτη ηρεμία μας η ώρα έφτασε 1:30  τα μεσάνυχτα χωρίς να το συνειδητοποιήσει κανείς μας. Ευγενικά επέμενε να πληρώσει και από τα πολλά δεχτήκαμε με την προϋπόθεση  να κεράσουμε εμείς ένα ποτάκι πριν πάμε σπίτια μας.
Απόψε όμως –πρώτη φορά —μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, αυτός κάθισε στο πίσω κάθισμα και η γυναίκα μου το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα, ---εγώ δεν του έδωσα καμία ιδιαίτερη σημασία μέχρι που κατάλαβα ότι αυτός καθόταν ακριβώς στην μέση και με τα χέρια του ψαχούλευε την γυναίκα μου---   αρχικά από το πρόσωπο, μετά λαιμό, μετά στήθος--------------  η γυναίκα μου ξάπλωσε λίγο παραπάνω το κάθισμα της και απολάμβανε τα χάδια αδιαμαρτύρητα με τα μάτια κλειστά και μαγουλάκια κατακόκκινα…………………..   το ποτάκι θα το πίναμε σε ένα κλαμπακι κοντά στο σπίτι του –είχαμε ξαναπάει- και μέχρι εκεί είχαμε τουλάχιστον μισή ώρα και έτσι αργά που οδηγούσα εγώ απόψε κάναμε ¾ της ώρας. Σε όλη την διαδρομή μιλούσαμε μεν αλλά  τα χάδια δεν σταμάτησαν ούτε για λίγο.
Η γυναίκα μου ;;;;;;;;;;;;;  πύραυλος είχε γίνει, ίσως να είχε χύσει στο κάθισμα πάνω από 10 φορές, εγώ που την ξέρω 25 χρόνια ξέρω τις αντιδράσεις της, ξέρω πως, τι και πότε το θέλει.
Μάλλον δεν θα ήθελε ποτάκι απόψε    και ευτυχώς πλησιάζοντας μας έκανε την πρόταση να ανεβούμε σπίτι του και να πιούμε το ποτό στην μεγάλη βεράντα του………………………
Εγώ την κοίταξα λοξά να δω πως το άκουσε, να δω αντιδράσεις και ………………… παρόλα που είχε καρά-καυλώσει………….   Αντέδρασε αρνητικά καταλαβαίνοντας ότι θα έπεφτε με το παραμικρό…  επέμενε αυτός και είπα εγώ ………….άντε πάμε για ένα μόνο και την κάνουμε νωρίς..!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό ήταν
Αυτή ήταν η αρχή ενός τρελού παιχνιδιού που κράτησε  σχεδόν 3 ολόκληρα χρόνια!!!!!!!
Ανεβήκαμε και από το ασανσέρ,   η δικιά μου είχε λιώσει, εκεί έδωσαν και το πρώτο γλωσσόφιλο  , απαλό τρυφερό αλλά  …………..……….. δεν σας είπα ότι η γυναίκα μου παρόλη την ηλικία της έχει καταπληκτικό στήθος και εκείνο το βράδυ φορούσε ένα μπλουζάκι κολλητό χωρίς σουτιέν ----να μην φαίνετε---    και μια φουστίτσα  με πλισέ ποιο πάνω από τα γόνατα αλλά με αέρα!!!!!  Επίσης δεν σας είπα ότι η γυναίκα μου είναι με το ζόρι 1,55 και 44-45 κιλά… μινιατούρα  αλλά φωτιά!!!!!!!!!  Και ιδικά  όταν πιει 4-5 ποτηράκια κρασί!!!!!!!!!!
Στο καναπέ του σπιτιού του καθίσαμε οι δυο μας,   ---      αυτός έφερνε ποτήρια  και ποτάκι αλλά,   η γυναίκα μου,     δεν κρατιόταν για πολύ με αποτέλεσμα να μου ορμίσει με φιλιά και χάδια. Φυσικά ανταπέδωσα γιατί δεν ήμουν και σε καλύτερη κατάσταση εγώ με αποτέλεσμα σε λίγα δευτερόλεπτα να είναι με την φουστίτσα στην μέση, το ένα μου χέρι ανάμεσα  σε μια …………………πραγματικά  ολόκληρη λίμνη!!!!!!!!!!!!  Υγρών και το Άλο να γυροφέρνει στα βυζάκια της.  Αγνοώντας αυτόν είχε αρχίσει να γλύφει σαγόνι, λαιμό, στήθος,  σπάζοντας κυριολεκτικά τα κουμπιά του πουκαμίσου μου, στήθος ρόγες  και πλησίαζε στον αφαλό και την κοιλιά μου….  Τεντώθηκα λίγο, κάθισα ποιο αναπαυτικά και  της άφησα περιθώριο να με ξεκουμπώσει και να τον πάρει στο χέρι, να τον πετάξει όλον έξω και να αρχίσει να γλύφει…. Απαλά  τρυφερά  γεμίζοντας τον σάλια, σάλια και…………………………………… με κοιτούσε……………….. τα μάτια της θολά έτοιμα να εκραγούν. Με μια κίνηση τον πείρε όλον στο στόμα και στο λαρύγγι της  αρχίζοντας αυτό το φοβερό γλείψιμο και ρούφηγμα της………………..
ΑΥΤΟΣ ;;;;;;;;;;;;;; το ξεχάσαμε  τελείως και με την άκρη του ματιού μου είδα ότι φορούσε μόνο  το παντελόνι του και –νομίζω--  δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση….
Γυρνώντας στο πλάι στον καναπέ η  Κατερίνα Ίδη είχε βάλει το ένα πόδι πάνω στον καναπέ και το Άλο στο πάτωμα…
Αποτέλεσμα  ;;;;;;;;;
Ανοικτά τα ποδαράκια της και να χαϊδεύω του μουσκεμένο της μουνάκι κάνοντας στην άκρη το –σχεδόν— ανύπαρκτο  βρακάκι της…
Υπέροχη θέα για αυτόν
Δεν άργησε να γονατίσει μπροστά της και ανοίγοντας της τα ποδαράκια να βρεθεί η γλώσσα του εκεί ανάμεσα
Αυτή ;;;;;;;
Ούρλιαζε Ίδη
Σπαρταρούσε όλο της το κορμί
Αυτός;;;;   διακριτικά της έβγαλε τελείως την φουστίτσα και το βρακάκι της.
Έμεινε με το στενό της μπλουζάκι το όποιο εγώ έβγαλα στην συνέχεια!!!!!
Ολόγυμνη
Ανάμεσα μας
Έτσι όπως το φανταζόταν πολλά χρόνια τώρα.
Είδα  αυτόν να κατεβάζει το παντελόνι , μπροστά μου σχεδόν, και …………….. τρόμαξα…!!!!
Πραγματικά τρόμαξα με αυτό που είδα,  τεράστιο  σε μήκος  (22-23εκ.)  αλλά  το ποιο τρομακτικό ήταν το πάχος του …………..διπλάσιο πάχος από το δικό μου με ένα τεράστιο φουσκωμένο πουτσοκεφαλο έτοιμο να εκραγεί.  Στητό όρθιο σαν παλούκι, ολόισιο,  με φουσκωμένες νεύρες ορατές, χωρίς ούτε μια μικρή ατέλεια, όμορφο (ακόμα και εγώ σαν άντρας πραγματικά το ζήλεψα, μάρεσε)………..εσταζε και…………
Η γυναίκα μου γύρισε λοξά, το είδε, δεν έδηξε να εκπλήσσετε ούτε να φοβάται  αντιθέτως το έπιασε με το ένα χεράκι της, μετά με το δεύτερο, το χάιδευε το τραβούσε προς τα κάτω και το άφηνε απότομα να κτυπά στην κοιλιά του,  ξανά πάλι χαδάκια περιμετρικά, έβαλε  σάλιο –πολύ σάλιο--  στα χέρια της και συνέχιζε να το αγκαλιάζει και να το παίζει αργά αργά με τα δυο της χέρια…….  Με κοιτούσε λοξά με τα μάτια της θολά, θολούρα  και μισόκλειστα , το χέρι μου στο μουνάκι της έπιανε  τους σπασμούς της, συνεχόμενοι,   σπαρταρούσε και αυτό, ένιωθα να χύνει αργά αργά  αλλά συνέχεια  στα δάκτυλα μου, είχε μουσκέψει  τα πάντα……… εγώ την ήξερα την καταλάβαινα απόλυτα ……………..  τώρα ήθελε όσο τίποτα άλλο στην ζωή της να γαμηθεί με αυτό το τεράστιο πούτσο,  ήθελε να τον νιώσει να ανοίγει το μουνάκι της, να την ξεσκίζει άγρια και δυνατά…!!!!!!!!
Της έγνεφα ναι…. Με κοιτούσε στα μάτια και της έλεγα  με τα μάτια  ΝΑΙ  ΝΑΙ  ΚΑΝΤΟ………..
Ναι πάρτον μωρό μου !!!!!!! απόλαυσετον !!!!!!!!!!!!! Άστον να σε γεμίσει ολόκληρη με το παλούκι του!!!!!!!!  Μην αργείς  πουτανάκι μου γλυκό!!!!!!!!!!!!!!!!
Τον είδα να σκύβει πάλι ανάμεσα στα μπούτια της και να την βρίζει  ψιθυριστά, ισα ισα που ακουγόταν αλλά  αυτή έκανε πως δεν άκουγε!!!!!!!!!!!!!!!..  ήθελε να ουρλιάξει, ήθελε να το φωνάξει δυνατά ότι της έλεγε  και το κατάλαβε πολύ γρήγορα και αυτός!!!! Της άνοιξε τα ποδαράκια  και ρούφηξε τα χυσια της σαν τρελός,     βογκούσε, έλυσε την γλώσσα της  και άρχισε να μιλά, να τον βρίζει και αυτή, να του λέει πόσο θέλει να την γαμήση, να του λέει  τη ψωλάρα έχει, πόσο θέλει να την γεμίσει με αυτήν και να την κάνει να ουρλιάξει από πόνο και καύλα…………………………….
Νομίζετε  ότι θα αργούσε αυτός;;;;;;;;
Δεν ήθελε  και πολύ !!!!!!!!!!!!!
Δίπλα του στο τραπεζάκι –εντελώς τυχαία— βρέθηκαν τα προφυλακτικά και με μια κίνηση το φόρεσε μονός του(την πρώτη φορά γιατί μετά όσο έκαναν με προφύλαξη του τα φορούσε πάντα η γυναίκα μου).
Η πουτανίτσα μου βολεύτηκε ποιο άνετα στην άκρη του καναπέ ανοίγοντας τα πόδια  και στηρίζοντας τα στην άκρη των μαξιλαριών.
.Εγώ είχα μείνει μαλάκας
Καθόμουν ακριβώς δίπλα της και απλά χάιδευα τα βυζάκια της  την φιλούσα και την έγλυφα στο λαιμό και στους ώμους και κοιτούσα αυτόν!!!!!!!!
Αυτό το τεράστιο πράμα  θα έμπαινε μέσα στην γυναίκα μου!!!!!!!!!!
Θα την ξέσκιζε σκεφτόμουν,  θα πονούσε πολύ, αδύνατον να χωρέσει σκεπτόμουν!!!!!!!!
Αυτός γονάτισε  στο χαλί μπροστά της
Έπιασε τα ποδαράκια της και τα κρατούσε στα χέρια του, τα έβαλε να αγκαλιάσουν την μέση του και…………………………. Αυτό το τεράστιο πραμα  πλησίαζε, κάθε  δευτερόλεπτο και ποιο κοντά, ακίνητο τεράστιο με μεγάλη κλήση προς την κοιλιά του……………
Η Κατερίνα το έπιασε με το ένα της χεράκι και το λύγισε προς τα κάτω, έτοιμο να χωθεί στην δική της  κοιλίτσα, άρχισε να το παίζει πάνω κάτω στα μουνόχειλα της –αργά-αργά- κάθε φορά που πλησίαζε στην τρύπα της έκανε και μια κίνηση αυτός προς το μέρος της, άρχισε σιγά σιγά να χάνετε ο πουτσοκέφαλος………..  αυτό το τεράστιο φουσκωμένο πραμα είχε χωθεί όλο μέσα της!!!!!!!!!!!!! Αυτή αναστέναζε, με κοιτούσε  με μάτια ανύπαρκτα, τα χείλη της υγρά, το στόμα της μισό ανοικτό να αναστενάζει βαθειά και να μιλάει αργά,  αργά και ψιθυριστά….
Μετά……………………….. με μια απότομη κίνηση αυτός χώθηκε όλος μέσα της, εξαφανίστηκε τελείως, αδύνατον σκέφτηκα.!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτή………………………. Ούρλιαζε, φώναζε, κτυπιόταν, αλλά παράλληλα καρφωνόταν πάνω του………………..
Πούστη, καργιόλη άντρα, μαλάκα, κολοπαιδαρά,
Με πονάς  καργιόλη, πονάω με ξεσκίζεις με τρελαίνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιο σιγά  μαλάκα  άντρα,  κάντο ποιο δυνατά παλιοπούστη
Έτσι ξέσκισε την μουνάρα μου  κολοπαιδαρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ είχα  χαζέψει, τα είχα χάσει τελείως, είχα πάθει σοκ………………………… μπορεί σαν θεωρία να το λέγαμε χρόνια αλλά ……………………….. άλλο πράγμα να βλέπεις να γαμάνε την γυναίκα σου…………….. άλλο πράγμα να βλέπεις την γυναίκα σου να γαμιέτε με ένα τέτοιο πούτσο ………………………..αλλο πράγμα να την ακούς να ουρλιάζει να χύνει συνεχόμενα και να το φωνάζει ουρλιάζοντας με έναν άλλον άντρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αχόρταγος και αυτός   αχόρταγη και αυτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εκείνο το πρώτο βράδυ την γαμούσε όλη νύχτα, όλη νύχτα μέχρι αργά το πρωί,  μας κτύπησε ο ήλιος και καταλάβαμε ότι έπρεπε να κάνουμε διάλειμμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετά τον καναπέ  βρέθηκαν στο πάτωμα, μετά  στις καρέκλες  της κουζίνας, μετά στα όρθια στηριζόμενος στον τοίχο η στην πόρτα, μετά  στο κρεβάτι  οι 3μας……………………………
Αυτός έχυσε  4 φορες……αυτή  άπειρες, αμέτρητες……………………….
Από τότε και για σχεδόν  δυο –τελικά-  χρόνια που έμεινε  Αθήνα  βρισκόμασταν και μου γαμούσε την γυναικούλα μου συνέχεια, πολλές φορές φτάσαμε να βρισκόμαστε και κάθε βράδυ,  κάναμε διακοπές μαζί, πηγαίναμε  Π/Σ/Κ  διακοπές οι τρεις μας,  ………………………….. 


Click here for more!