Στο διπλανό διαμέρισμα ήρθαν καινούργιοι γείτονες .Ένας νεαρός που έπιασε δουλειά σε ένα νυχτερινό μαγαζί για την καλοκαιρινή σεζόν και η αδερφή του η Ελενίτσα , ένα πολύ γλυκό κοριτσάκι που μόλις τελείωσε το λύκειο και βρήκε ευκαιρία να κάνει τις διακοπές της . Τους βοήθησα να κουβαλήσουν τα πράγματα τους και να τακτοποιηθούν , τους έκανα καφέ μιας και ακόμα ήταν ανοργάνωτοι και έτσι γνωριστήκαμε και είχαμε καλές σχέσεις .

Η Ελενίτσα που της αρέσει πολύ η μουσική μου ζήτησε να της γράψω cd με αυτά που άκουγε στο στέρεο μου και τις άρεσαν . Εγώ φυσικά πρόθυμος την κάλεσα στο διαμέρισμα μου για να τα γράψουμε και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να δω από κοντά το νεανικό κορμάκι της .

Μέτριο ύψος με ωραίο πρόσωπο και ένα σώμα σφιχτό χωρίς περιττά κιλά πάνω του . Λόγω ζέστης δεν φορούσε σουτιέν και κάτω από το κοντομάνικο μπλουζάκι της διαγράφονταν τα στρόγγυλα βυζάκια της με τις ρωγιτσες τους . Το σορτσάκι της φανέρωνε το υπέροχο κωλαρακι της και τα νεανικά μπουτάκια της ήταν για δάγκωμα. Είχε ένα ύφος ντροπαλό και αμήχανο . Αφού πήρε το cd με ευχαρίστησε ευγενικά και έφυγε αφήνοντας με στη φαντασία μου που οργίαζε . Για έναν σαραντάρη σαν εμένα αυτό το πλάσμα ήταν σκέτο γλυφιντζουρι .

Το σκηνικό επαναλήφθηκε άλλες τρεις φορές μόνο που τώρα η Ελενίτσα είχε γίνει πιο άνετη και πιο ομιλητική , πάντα όμως με το σεμνό ύφος . Μεγαλωμένη σε μια κλειστή κοινωνία ενός χωριού στα 18 της δεν είχε ποτέ πάρε δώσε με αγόρια . Με ευχαριστούσε με το χαμόγελο της και έφευγε και εγώ έτρεχα στην τουαλέτα για εκτόνωση . Με τον αδερφό της δίπλα δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει τίποτα. . Τα βράδια πήγαινε στο μαγαζί που δούλευε ο αδερφός της . εμένα μου είχε γίνει έμμονη ιδέα . Ήθελα πολύ να δοκιμάσω αυτό το γλυφιντζουρι . Το μαρτύριο αυτό κράτησε δέκα μέρες

Εκείνη τη μέρα βγαίνοντας από το σπίτι για τη νυχτερινή έξοδο πρόσεξα πως είχε φως κάτω από την πόρτα στο διαμέρισμα της και χτύπησα το κουδούνι .
¶νοιξε η Ελενίτσα φορώντας ένα σορτσάκι και από πάνω ένα μπλουζάκι με τιραντουλες .

Δικαιολογήθηκα ότι ανησύχησα που είδα φως και ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλά , μήπως είναι αδιάθετη και χρειάζεται βοήθεια .
-καλά είμαι , ευχαριστώ .
Το πρόσωπο της άστραψε από το ενδιαφέρον που έδειξα
-Δεν βγήκες σήμερα ? τη ρώτησα .
-Όχι . Εσύ βγαίνεις έξω?
-Δεν θα βγω , βαριέμαι . Αν θέλεις έλα δίπλα να μην είσαι μόνη και να δούμε και τα cd μου .

Δέχτηκε με χαρά και έτσι βρεθήκαμε στο σαλόνι μου να κοιτάμε τα cd και να συζητάμε . σήμερα ήταν πολύ πιο οικεία και μιλούσε με πολύ άνεση . Μου εξήγησε ότι δεν ένοιωθε άνετα στο μαγαζί που δούλευε ο αδερφός της γιατί ήταν μόνη και της την έπεφταν συνέχεια οι άνδρες , και μερικοί από αυτούς ήταν πολύ αισχροί και της έλεγαν προστυχόλογα . Είπε ακόμα ότι δεν είχε ποτέ σχέση με αγόρι και ότι ήθελε να κάνει έρωτα για πρώτη φορά με αυτόν που θα αγαπήσει και θα παντρευτεί.
Τότε ήταν που κόντεψα να τρελαθώ . ήθελα όσο τίποτε άλλο να γλύψω αυτό το παρθένο μουνάκι και να ρουφήξω τους χυμούς του.
Της εξήγησα ότι μπορεί να έχει σχέση με κάποιο αγόρι και να ικανοποιούνται χωρίς να κάνουν έρωτα και ότι δεν πρέπει να καταπιέζει αυτή την επιθυμία γιατί είναι ενέργεια και πρέπει να εκτονωθεί. είχε κοκκινίσει ολόκληρη αλλά έδειξε δειλά ενδιαφέρον

-Δηλαδή πως ?
-Θα ξεκινάει με χάδια και φιλάκια στο στήθος σου μέχρι να ερεθιστεί καλά μετά στην κοιλίτσα σου , στα πόδια σου και σιγά σιγά θα προχωρήσει στο μουνάκι σου ώσπου να νοιώσεις τον οργασμό. μετά θα κάνεις και εσύ το ίδιο

Η Ελενίτσα έδειξε λίγο σοκαρισμένη αλλά έσφιξε τα πόδια της σημάδι πως το μουνάκι της αντιδρούσε καυλωτικα σε αυτά που άκουγε
-Δεν είναι πρόστυχο, ψέλλισε .
- Καθόλου , ίσα ίσα αυτά τα παιχνιδάκια πρέπει να γίνονται πάντα πριν από κάθε επαφή για να ερεθίζονται και οι δυο και να ικανοποιούνται καλύτερα .
-Δεν ξέρω , ψιθύρισε με φωνή που μόλις έβγαινε από τα χειλάκια της .
-¶σε με να σου δείξω λίγο
Και πριν προλάβει να αντιδράσει άπλωσα το χέρι μου και ακούμπησα το στήθος της . Μια ηλεκτρική εκκένωση διαπέρασε το κορμί της αλλά και το δικό μου ¶γγιζα επιτέλους αυτό το στήθος και το κορμάκι που είχα τραβήξει μαλακίες για πάρτη του . Με το δάχτυλο χάιδευα κυκλικά τη ρώγα που πετάχτηκε αμέσως .
-Σ αρεσει , ρώτησα χαϊδεύοντας και το άλλο στήθος της
-Ναι , απάντησε με τα μάτια κλειστά

-τώρα θα φιλήσω λίγο το στήθος σου , και με μια κίνηση έβαλα το χέρι μου μέσα από την τιράντα και έβγαλα το βυζάκι της έξω , ένα βυζάκι απαλό στην αφή και σφιχτό Το πήρα στο στόμα μου και άρχισα να γλύφω απαλά τη ρώγα και να τη ρουφάω ποτέ ποτέ . Η ρώγα της είχε σκληρύνει πολύ και είχε εξογκωθεί . Η Ελενίτσα κρατούσε με τα χέρια της το κεφάλι μου και ανάσαινε βαριά . Πολύ απαλά την ξάπλωσα στον καναπέ και βρέθηκα από πάνω της . Κατέβασα την τιράντα ώστε να πεταχτεί και το άλλο στήθος της έξω . Η γλώσσα κινήθηκε προς τα εκεί και το χέρι μου κάτω από το μπλουζάκι της χαϊδεύοντας την κοιλιά της .

Και αυτή η ρώγα της δεν άργησε να σκληρύνει και σηκώνοντας ψηλά το μπλουζάκι της η γλώσσα μου έπαιζε με την κοιλιά της και τον αφαλό της και μετά προχώρησε προς τα κάτω . Όταν πήγα να βγάλω το σορτσάκι της προσπάθησε να με σταματήσει με το χέρι της ¶σε λίγο θα δεις είναι ωραία , της είπα και τράβηξα το σορτσάκι μαζί με το κυλοτακι της που ήταν ήδη βρεγμένο. Έκλεισε τα πόδια της για λίγο σφιχτά αλλά όταν η γλώσσα μου χάιδευε τα μπουτάκια της και μετά τις τριχουλες της χαλάρωσε και ασυναίσθητα άνοιξαν λίγο . Η γλώσσα μου χώθηκε ανάμεσα τους και ακούμπησε το μουνάκι της .

Τραντάχτηκε ολόκληρη και τα πόδια της άνοιξαν πιο πολύ . Συνέχισα απαλά με τη γλώσσα μου να σπατουλαρω το μουνάκι της και με τα χέρια μου έβαλα το ένα πόδι της στην πλάτη του καναπέ και το άλλο κάτω . τώρα το μουνάκι της βρισκόταν μπροστά μου με τα μουνοχειλακια λίγο ανοιγμένα και κατακόκκινο από καύλα . ¶νοιξα τα μουνοχειλακια και ξεπρόβαλε η τρυπούλα της από όπου έβγαιναν σταγόνες ηδονής . έπιασε το κεφάλι μου με τα χέρια της και το πίεσε πάνω στο μουνάκι της ανασηκώνοντας λίγο τη λεκάνη της . Τα χείλη κόλλησαν στην κλειτορίδα της και τη ρουφούσαν ελαφρά ενώ η γλώσσα μου τη χάιδευε απαλά . Η Ελενίτσα κουνούσε ρυθμικά τη λεκάνη της ενώ από τα χείλη της έφευγαν μικρά βογκητά ηδονής . Χούφτωσα τα κωλομέρια της και με τους αντίχειρες άνοιξα τα μουνοχειλα σπρώχνοντας τη γλώσσα μου στη στενή της μουνοτρυπα .

Τώρα η μύτη μου ακουμπούσε στην κλειτορίδα της και όπως κουνιόταν τριβόταν πάνω της . Έσπρωχνα και εγώ ρυθμικά τη γλώσσα μου στην τρυπούλα ρουφώντας και λίγο το μουνάκι της και η Ελενίτσα άρχισε να τραντάζεται δυνατά
-Αααχχχχχ. . . . . .αααααααχχχχχχχχχχ. . . . . . . .αααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ . . . . . . . . . . αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ

Εγώ συνέχισα να χώνω τη γλώσσα μου στην τρυπούλα της και να ρουφάω τους χυμούς της ηδονής που έβγαιναν από το μουνάκι της μέχρι που ηρέμησε . Τραβήχτηκα και κοίταξα το μουνάκι της που ήταν γυαλιστερό από τα υγρά της και πούτσος μου πήγε να σπάσει από καύλα . Δεν άντεχα άλλο , ήθελα να χύσω . Όπως ήταν ακίνητη με τα πόδια ορθάνοιχτα και τα μάτια κλειστά και το κεφάλι γερμένο στο πλάι ακούμπησα τον πούτσο μου στα χειλάκια της λέγοντας την
-Κάνε με και συ να τελειώσω

Ένοιωσα την γλωσσίτσα της να χαϊδεύει το κάτω μέρος του πουτσοκέφαλο και αμέσως άρχισε να εκσφεντονιζεται το παχύρρευστο υγρό, ενώ έτριβα το πουτσοκεφαλο στα χειλάκια της , λερώνοντας τον καναπέ και λίγο το μάγουλο της . Όταν ηρέμησα και έμεινα ακίνητος άνοιξε τα χείλη της και ρούφηξε το πουτσοκεφαλο χαϊδεύοντας το απαλά με τη γλώσσα της . έμεινα για λίγο έτσι απολαμβάνοντας το χάδι της γλώσσας της και μετά τον τράβηξα έξω . Έγλειψε λίγο τα χείλη της και με ρώτησε
-Το έκανα καλά?
-Πολύ καλά μωρό μου . Σε λίγο θα το κάνεις τέλεια . Εσένα σ αρεσε ?
-Ναι

Πήγαμε στο μπάνιο και σαπούνιζα το κορμί της απαλά και γλυκά και όταν έφτασα στο μουνάκι της άνοιξε πιο πολύ τα πόδια απολαμβάνοντας το χάδι μου. Επέμεινα λίγο εκεί και μετά το χέρι μου πήγε στο κωλαρακι της μέσα στη σχισμή τους και έτριψα για αρκετή ώρα την κωλοτρυπίδα της . έδειξε να της αρέσει. μετά ανέλαβε αυτή και όταν έφτασε στον πούτσο και τα αρχίδια τα σαπούνιζε και τα περιεργαζόταν για αρκετή ώρα .
-Πάμε μέσα να το χαϊδέψεις με την ησυχία σου , είπα
ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισε να χαϊδεύει πρώτα τις τρίχες μου μετά πήρε στο χέρι της τα αρχίδια μου και αφού τα έπαιξε αρκετή ώρα έπιασε τον πούτσο μου και τον χάιδευε. Νιώθοντας τον να ζωντανεύει άρχισε να φυλάει απαλά και να τον γλύφει . μετά τύλιξε τα χείλη της στο πουτσοκεφαλο και με τη γλώσσα της χάιδευε την άκρη του . Ο πούτσος πήρε φωτιά και η Ελενίτσα βλέποντας τον στα χαι του τύλιξε το χεράκι της στη βάση του και τον έβαλε πιο βαθιά στο στόμα της . αφού το κράτησε για λίγο έτσι άρχισε μια διαδρομή με τα χειλάκια πάνω κάτω με έναν πολύ αργό αναγνωριστικό θα έλεγα ρυθμό .

Παρακολουθούσα το στοματάκι της να καταπίνει το πουτσοκεφαλο και καύλωνα . Κάποια στιγμή , ασυνήθιστη όπως ήταν , έβγαλε τον πούτσο και πήρε μια βαθιά αναπνοή και με κοίταξε .
-Σειρά μου τώρα , της είπα

Ξάπλωσε ανάσκελα και της σήκωσα τα πόδια λυγισμένα και έτσι εκτός από το μουνάκι της έβλεπα και τη μικρή τρυπούλα του κώλου της . αφού έριξα μερικές πινελιές στο μουνάκι της κατέβηκα στην κωλοτρυπίδα της . Γύρω γυρω στην αρχή και μετά την έχωσα στην τρυπούλα και να τη γαμάω με τη γλώσσα . Της άρεσε και αναστέναζε ηδονικά ενώ από το μουνάκι της κυλούσαν σταγόνες και πότιζαν την κωλοτρυπίδα της . Ξαναγύρισα στο μουνάκι χώνοντας τη γλώσσα μου αυτή τη φορά στη μουνοτρυπα της και άρχισα ένα δυνατό γλείψιμο όταν ένοιωσα ένα δάχτυλο στο πηγούνι μου . Η Ελενίτσα είχε βάλει το χέρι πίσω και προσπαθούσε να βάλει δάχτυλο στο κωλαρακι της . Φαίνεται το έκανε τακτικά όταν χαϊδευόταν μόνη της .

-¶στο σε μενα μωρό μου , της είπα και τράβηξα το χέρι της
-λίγο βάλτο μου ψιθύρισε
Πασάλειψα το δάχτυλο μου με τα υγρά της και αφού χάιδεψα λίγο την κωλοτρυπίδα της το έσπρωξα σιγά σιγά μέσα ενώ η γλώσσα μου συνέχισε το πινέλο στο μουνάκι της . Στην αρχή το δέχτηκε ευχάριστα αλλά όταν μπήκε το μισό μέσα της πόνεσε και σφίχτηκε
- Αχχχχχ . .πονάει

Το τράβηξα λίγο έξω και συνέχισα να χώνω τη γλώσσα μου στη μουνοτρυπα της . Όταν χαλάρωσε η κωλοτρυπίδα της άρχισα να τη γαμάω απαλά μόνο με την άκρη του δάχτυλου μου ενώ η γλώσσα μου χωνόταν όσο μπορούσε στο μουνάκι της . Αυτό την τρέλανε και άρχισε να βογκάει δυνατά νοιώθοντας την ηδονή και στις δυο τρυπούλες της

Σε λίγο ένοιωσα την κωλοτρυπίδα της να σφιγκεται και η λεκάνη της να τινάζεται πάνω κάτω . Η Ελενίτσα τελείωνε μέσα σε ένα παραλήρημα οργασμού που όμοιο του ούτε στα όνειρα της δεν φανταζόταν.
Αααααααα. . . . . .αααααααααααααα. . . . . . . αααααααααααα. . . . . . . . . ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ. . . .αααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ
ξάπλωσα πάνω της και αγκαλιαστήκαμε για λίγη ώρα . Όταν συνήρθε ένοιωσε τον σηκωμένο πούτσο μου να πιέζει την κοιλίτσα της
-Σειρά μου να σε ικανοποιήσω, είπε με ένα χαμόγελο όλο ευτυχία
-Θέλω να ικανοποιηθώ με το κωλαρακι σου
-Μα. . .
- Δε θα στο βάλω μέσα . Όπως με το δάχτυλο

Διστακτικά γύρισε και την έστησα στα τέσσερα και την έδειξα πώς να πάρει την κατάλληλη στάση με τον κώλο της τουρλωμένο. άνοιξα λίγο τα κωλομέρια της και έβαλα το πουτσοκεφαλο στην κωλοτρυπίδα της που στο άγγιγμα της ο πούτσος μου σκίρτησε . έμεινα για λίγο έτσι απολαμβάνοντας την αίσθηση της κωλοτρυπίδας της και τα κωλομέρια της που αγκάλιαζαν τρυφερά το πουτσοκεφαλο. Η καύλα είχε γίνει μεγάλη και ο πούτσος σκληρός , ήθελε να αδειάσει ότι είχε μέσα του . Πίεσα λίγο την κωλοτρυπίδα της και το πουτσοκεφαλο άνοιξε λίγο την τρυπούλα και η άκρη του χώθηκε λίγο μέσα . Στο αχχ της Ελενίτσας τραβήχτηκα , ένοιωσα τον κώλο της να σφιγκεται .

-Μη φοβάσαι δεν το βάζω μέσα
- πόνεσε λίγο
- λίγο μωρό μου , κάνε υπομονή

Ξαναπιεσα πιο λίγο αυτή τη φορά την κωλοτρυπίδα της και μετά ξανά και ξανά . Η Ελενίτσα χαλάρωσε πάλι και άρχισα πάλι να δυναμώνω την πίεση άρχισε πάλι το πουτσοκεφαλο να ανοίγει την κωλοτρυπίδα της να χώνεται λίγο η άκρη μέσα και να ξαναβγαίνει Η Ελενίτσα βογκούσε πάλι αλλά έμενε χαλαρή . Πονούσε λίγο αλλά πρέπει να της άρεσε . . εγώ συνέχισα αυτές τις πιέσεις νοιώθοντας την κωλοτρυπίδα της να ανοίγει λίγο λίγο και να μπαίνει περισσότερο πουτσοκεφαλο μέσα . Έσκυψα πάνω της και έπιασα το στήθος . ¶κουγα τα βογκητά της κάθε φορά που πίεζα την κωλοτρυπίδα της και καύλωνα πιο πολύ

-Σ αρεσει μωρό μου , της είπα χώνοντας λίγο περισσότερο από το μισό πουτσοκεφαλο στην κωλοτρυπίδα της
-Αχχχχ. .μ αρέσει . . . .αλλά . . . πονάει . . . . . . ααααχχχχχ
Τα λόγια της με καύλωσαν τόσο που δεν άντεχα άλλο μερικές πιέσεις ακόμα και ένοιωσα το σπέρμα μου να ξεχύνεται από τα αρχίδια για τη μεγάλη έξοδο . έχωσα πάλι το πουτσοκεφαλο στην κωλοτρυπίδα της αλλά αυτή τη φορά το άφησα εκεί , ενώ το χέρι μου πήγε στο μουνάκι της και το χάιδευε .
-Αχχχχ. .αχχχ. . ααχχ. .ποναειιιιιι
Ένοιωθα την κωλοτρυπίδα που αγκάλιαζε όσο πουτσοκεφαλο είχε μπει και με τρέλαινε
- Χύνω μωρό μου τώρα . . . χχχυυνωωωω
Και άρχισα να ρίχνω με δύναμη τις ριπές μέσα στο κωλαρακι της .
Η Ελενίτσα άρχισε να κουνάει το κωλαρακι της γρήγορα φωνάζοντας
-Ααααχχχχ. . . .κι εγώ . . . . . . ααααααααχχχχχχχχ . . . . . . . . . . . ααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ. . . . . . . .ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Οι ριπές στον κώλο της από τη μια και το χέρι στο μουνάκι της από την άλλη την έφεραν πάλι σε οργασμό .

Ξαπλωμένος μετά το μπάνιο έχοντας την Ελενίτσα από πάνω μου με τα βυζάκια της κολλημένα στο στήθος μου χάιδευα την κωλοτρυπίδα που πονούσε λιγάκι και την έβαλα βαζελίνη για να μαλακώσει.
-ήταν ωραία μωρό μου ?
-Ναι αλλά πόνεσε από πίσω
-σιγά σιγά θα το συνηθίσεις και δε θα πονάει .

Τη φίλησα τρυφερά στο λαιμό ενώ συνέχεια χάιδευα την κωλοτρυπίδα της . Ο πούτσος άρχισε πάλι να ζωηρεύει. Το κατάλαβε όταν τον ένοιωσε να σαλεύει ανάμεσα στα μπουτάκια της . Γλίστρησε σιγά σιγά κάτω και τον πήρε στα χείλη της , έγλειψε λίγο το πουτσοκεφαλο , και μετά τον πήρε στο στόμα της . αφού δοκίμασε να βάλει όσο μπόρεσε μέσα άρχισε μετά ένα ηδονικό ανεβοκατέβασμα τον χειλιών της σε έναν αργό ρυθμό ρουφώντας τον δυνατά κάνοντας με να καυλώσω πολύ . Κάθε φορά που τα χείλη της γλιστρούσαν από το πουτσοκεφαλο προς τα κάτω , τέντωνα τη μέση προς τα πάνω και ο πούτσος πήγαινε να σπάσει από καύλα . Δεν άντεξα πολύ και άρχισα να χύνω στο στόμα της Η Ελενίτσα συνέχισε να ρουφάει μέχρι που ηρέμησα και έμεινα ακίνητος . μετά πήγε στο μπάνιο και γυρίζοντας μου χάιδεψε τα μαλλιά και είπε
-Πάω να μην έρθει ο αδερφός μου . Σ ευχαριστώ για όλα.

Δεν άνοιξα τα μάτια , απλά της χαμογέλασα με φίλησε και έφυγε

Δεν ξέρω αν θα έχουμε συνέχεια , ήταν όμως από τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής μου αν όχι η ωραιότερη .

Κι εγώ σε ευχαριστώ Ελενίτσα

Click here for more!