Ήμουνα 18 ετών ,καλό σώμα πάνω στα ντουζένια μου .η μαλακία πήγαινε σύννεφο. όπου βρισκόμουνα χτύπαγα και μία να ξεχαρμανίασω. μια έπαιρνα μάτι τα μαστάρια της αδερφής μου ,ποτέ χούφτωνα τα κολομεράκια της μικρούλας μου ξαδέρφης (γι αυτό δεν ξανάρθανε τελικά) πότε άκουγα του δικούς μου να πηδιούνται ..τέλος πάντων η μαλακία σύννεφο.
 
  Η μάνα μου είχε μια φίλη γύρω στα 35 που ο άντρας της ήταν ναυτικός .αυτή πρέπει να ψιλοπηδιότανε γενικώς γι αυτό δεν την άφηνε να έρχεται συχνά σπίτι ,για τον πατέρα μου .βρεθήκαμε τελικά όλοι μαζί στην Θεσσαλονίκη εμείς και αυτή γιατί θα έρχονταν το καράβι του άντρα της και ήταν ευκαιρία να συναντηθούνε και να τον δούμε και εμείς μια που και με αυτόν υπήρχε μια μακρινή συγγένεια. Μετά από τρεις ημέρες τελικά η οικογένεια μου θα έφυγε και αποφασίσθηκε να με αφήσουν στο ξενοδοχείο μαζί της για να γυρίσουμε μαζί στην Αθήνα μια και εμένα μου άρεσε πολύ η Θεσσαλονίκη.
 
 Το πρώτο βράδυ λοιπόν κοιμηθήκαμε μαζί στο ξενοδοχείο, σε αλλά δωμάτια αυτοί αλλά μας χώριζε μια πόρτα. Το γαμήσι πήγαινε σύννεφο. αυτός ήταν στην θάλασσα μήνες και την πήδαγε όλο το βράδυ. η κυρά Ελένη ,έτσι την έλεγαν είχε πολύ καλό σφιχτό σώμα και τρομερό στήθος .από άλλες φορές την είχα πάρει μάτι με το νυχτικό να στέκετε στητό το στήθος της .το ήξερε γι αυτό καμάρωνε και κυκλοφορούσε κορδωτή όποτε ήθελε να προκαλέσει αλλά το προκλητικότερο ήταν οι τεράστιες ρόγες της όταν ερεθιζόταν ακόμη και με το κρύο φαινόταν να καρφώνουν τα ρούχα σαν να θέλουν να πεταχτούνε έξω. ήταν γενικά μικροκαμωμένη ,μελαψή και παιχνιδιάρα. Τα βογκητά πνιχτά στην αρχή με προκαλούσαν .άρχισα να την παίζω αργά αργά συμμετέχοντας νοερά στο γαμήσι της διπλανής πόρτας.. άκουγα που την τσιμπουκονε και την γάμαγε στο στόμα :πάρτα μωρή γαμιολα να χεις να με θυμάσαι τώρα που θα λείπω ,ρουφατα τσιμπουκλού ,όλα μέσα ,τίποτα μην αφήσεις,εκείνη μούγκριζε από τη καύλα και με την πούτσα ,στο στόμα μόνο κάτι μμμμμμμμ μμμμ μμμ ακουγόταν. εγώ είχα καυλώσει και την έπαιζα κανονικά. πλησίασα στην πόρτα που ήταν μισάνοιχτη και παρόλο που ήταν σκοτάδι είδα τι γινότανε .

την είχε γδύσει τελείως ,τα μαστάρια της χάσκανε δεξιά αριστερά ,την είχε βάλει κόντρα στο τοίχο καθιστή στο κρεβάτι και έμπηγε με δύναμη την ψωλή του στο στόμα της ,τα πόδια της ήταν ανοιχτά και έβλεπα το μαλλιαρό μουνί της .ακόμα και τα μουνόχειλα ανάμεσα από τις τρίχες έβλεπα.

Με το ένα χέρι της μάλαζε τα μαστάρια της και με το άλλο κράταγε το κεφάλι καρφωμένο στην πούτσα του .φαίνετε ότι αρκετές φορές κόντευε να την πνίξει από το σπρώξιμο .τότε μπήκε φως από το παράθυρο και φάνηκε ξεκάθαρα το πρόσωπο της .για μια στιγμή αυτή πήγε να μιλήσει αλλά αυτός συνέχισε να την τσιμπουκονει με μανία . mόνο εκείνη μπορούσε να με βλέπει .

O άντρας της συνέχισε να μπαινοβγαίνει στο στόμα της φτάνοντας όσο ποιο βαθιά γινόταν εκείνη συνέχισε να με κοιτάει στα μάτια αλλά τώρα κατάλαβα ότι το ήθελε και της άρεσε να την παίρνω μάτι που γαμιότανε .

Aρχισε να χαϊδεύει το μουνί της και να μαλακίζεται μπροστά μου ,πια με κοίταζε συνέχεια λες και το έκανε για μένα ,να το βλέπω,φαινόμουνα ότι μαλακιζόμουνα και αυτό μάλλον την ερέθιζε κι άλλο. με το άλλο χέρι της άρχισε να χώνει κολοδάχτυλο στον άντρα της . το μπαινόβγαζε επιδειχτικά για να φαίνεται τι ακριβώς κάνεις ,αυτός τούρλωσε τον κώλο του και άρχισε να βογκάει από ηδονή .τώρα ποια δεν έχωνε την πούτσα του αλλά τριβότανε πάνω στο κολοδάχτυλο της γυναίκας του .έχωσε και αλλά δάχτύλα μάλλον γιατί ο τύπος ποια γρύλιζε σα γουρούνι και άρχισε να την χύνει στο στόμα .αυτή πρέπει να τον άρμεξε κανονικά γιατί την άκουγα με καύλα να καταταπίνει τα χύσια .μας άκουσε όλο το ξενοδοχείo.

Περίμενα ότι θα τελείωνε το γαμήσι αλλά η ρουφιάνα ήθελε και αλλά  κοιτώντας με κλεφτά σα να θέλει να μείνω να δω την συνεχεία γύρισε ανάσκελα σε 69 τον άντρα της φέρνοντας το κεφάλι της σε εμένα. τον καβάλησε και του έχωσε το μουνί της στη μούρη του ζητώντας του να της το γλύψει .αυτός χαμένος στο δασύτριχο μουνί της πρέπει να έγλυφε ξέπνοος .αυτή κοιτώντας με στα μάτια και χωρίς καθόλου να κρύβετε ,άλλωστε δεν μπορούσε να την δει τρόμπαρε αργά αργά την κουρασμένη του ψωλή στο στόμα της γυαλίζανε τα χύσια από το τσιμπούκομα .ανεβοκατέβαζε αργά το κεφάλι της καταπίνοντας την πούτσα στο στόμα της .

Επιανε την πούτσα του και την κράταγε σαν γλειφιτζούρι ρουφώντας μόνο το πουτσοκεφαλό και μετά απότομα κατέβαζε το κεφάλι της εξαφανίζοντας την ψωλή στο στόμα της. έκανα πλάκα με το τεράστιο μαλλί της (θυμάστε πως ήταν παλιά οι γυναίκες μετά το κομμωτήριο) που ανεβοκατέβαινε πάνω κάτω. κάθε τόσο έπιανε την τα μαστάρια της τρέμανε από την καύλα .

Οι ρόγες της αυτές οι ρόγες ήταν τεράστιες και μαύρες και μακριές. αυτός πρέπει να της ρούφαγε την κλειτορίδα γιατί άρχισε πάλι να βογκάει από την ηδονή μμμμμμ μμμμμμμμμ ωωωωωωω μμμμμμ, μάλλον άρχισε να της χώνει κολοδάχτυλο ,φάνηκε ότι πόναγε αλλά ,το μόνο έκανε ήταν να χώνει πιο βαθιά την ψωλή στο στόμα της και τώρα ρούφαγε με θόρυβο!!!! με το χέρι της άρχισε να τρίβει τα μαστάρια της αργά και νωχελικά. , χάιδευε τα βυζιά της επιδειχτικά για να τα βλέπω ,σχεδόν μου τα έσπρωχνε σε μένα. εγώ άνοιξα κι άλλο την πόρτα και έπαιζα κανονικά την πούτσα μου εμπρός της . Μας χώριζε μισό μέτρο.

Ακούγοντας τα βογκητά του η καύλα μου δεν έπαιρνε άλλο και επιδειχτικά παίζοντας με δύναμη την πούτσα μου εκσπερμάτωσα στη μοκέτα του ξενοδοχείου.Αυτό πρέπει να ερέθισε παρά πολύ την γυναίκα του γιατί με κοίταζε και συνέχισε να μαλάζει την πούτσα του κάνοντάς τον να φωνάζει από τον πόνο. Την άλλη μέρα τον από χαιρετίσαμε .έφευγε για το ταξίδι. αυτή για να μην κινήσει υποψίες μου μίλαγε αυστηρά και γενικά μπροστά του το έπαιζε αδιάφορη.

Το μεσημέρι πήγαμε για φαί .η συμπεριφορά της ήταν ποια αδιάφορη. γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. έκλεισε την πόρτα πίσω της και πήγε μόνη της στο δωμάτιό της. νόμισα ότι όλα τελείωσαν και είχε ντραπεί ..έκανα λάθος. αφού ξάπλωσα στο κρεβάτι άρχισα να τον παίζω νωχελικά έχοντας εικόνες από την χθεσινό βραδινή ιστορία. Οπότε , απότομα άνοιξε η πόρτα. είχε φορέσει ένα αραχνοΰφαντο νυχτικό με βαθύ ντεκολτέ. τα στήθια της εμφανώς ερεθισμένα φαινόντουσαν ξεκάθαρα .οι ρόγες της τεράστιες καρφονότουσαν στο ανάλαφρο νυχτικό κρατόντας στο στον αέρα. αυτές οι ρόγες ήταν μοναδικές δεν έχω ξαναδεί τέτοιες. από κάτω δεν φόραγε βρακί και το μουνί της ήταν καλυμμένο από ένα δασύτριχο θάμνο. Έτσι όπως άνοιξε την πόρτα εγώ πιάστηκα με τα πόδια ανοιχτά και την πούτσα μου καυλωμένη .σαν αντίσκηνο είχε γίνει το σεντόνι. έκανε ότι δεν έδωσε σημασία.

ήκω σε παρακαλώ να με βοηθήσεις στο μπάνιο που σε θέλω. είπε όλο αυστηρότητα

Η πούτσα μου ίσα που χώραγε. την ακολούθησα στο μπάνιο. έβγαλε την νυχτικιά και έμεινε γυμνή. εγώ τα έχασα. κορμάρα η γειτόνισσα .ο κώλος της ήτανε τέλειος .η μεσούλα της άψογη ,τα μαστάρια της τουρλωτά στο αέρα απειλούσαν να καρφώσουν με τις ρόγες. γέμισε την μπανιέρα με νερό .όπως έσκυψε εγώ της χούφτωσα μαλακά την κολάρα της .τα κωλομέρια της άνοιγαν έτοιμα να δεχτούν ψωλή ανάμεσά τους.

Τι κάνεις εκεί; Τι νόμισες ότι μπορείς να μου κάνεις φώναξε .έμεινα έκπληκτος η τύπισσα ήταν για δέσιμο. δεν άντεξα άλλο .τις έδωσα δύο χαστούκια .έμεινε άφωνη .δεν το περίμενε. μετά την τράβηξα από το μαλλί και την έριξα μέσα στην μπανιέρα με το νερό .άρχισε να φωνάζει.! είχε τρελαθεί τελείως .την ξανά χτύπησα τώρα μέσα στη μούρη με δύο χαστούκια και μετά τις έβαλα την πούτσα μου στο στόμα της .προσπάθησε να φωνάξει αλλά ήταν αργά. η καυλωμένη μου ψωλή ήταν στο στόμα της και τραβώντας τη από το μαλλιά την έσπρωχνα στο λαρύγγι της .

Πάρτα μωρή καριόλα ,πάρτα παλιογαμιόλα να μάθεις να με καυλώνεις και μετά να το παίζεις αδιάφορη. όλα θα ρουφήξεις παλιορουφιάνα .παντού θα σε ξεφωνήσω αν δεν τα πιεις .και στον άντρα σου θα τα πω ,το κερατά, ρουφά τα μωρή ρούφα τα! Το θέατρο καλά πήγαινε . Δήθεν ότι με το ζόρι γαμιόταν η πουτάνα ..

Ναι αγόρι μου ξεφτίλισέ με ,ότι πεις άντρα μου κάνε μου ότι θέλεις την πουτάνα ,μπούκωσέ με σκίσε με ότι θέλεις, θα σου κάνω, όλα τα χατίρια .αγάμητη πουτάνα στα χέρια σου είμαι ,όλες οι τρύπες μου σκίσιμο θέλουνε Και πείρε την πούτσα στο στόμα της. Τέτοιο λυσσασμένο τσιμπούκι ,τέτοιο ρούφηγμα ,τέτοια τρόμπα .. Κόντεψε να μου χάσω τα αρχίδια από την δύναμη που ρούφαγε. γερό πνευμόνι!!!!

Της έχωσα ένα μπουκάλι κολόνιας στο μουνί μπας και συνέλθει αλλά αυτή δεν καταλάβαινε τίποτα .γουστάριζε να πιει ψωλοχύματα. Δούλευε το πουτσοκέφαλο με την γλώσσα της με ένα τρόπο μοναδικό ,γύριζε γύρω γύρω την ψωλή στο στόμα και δούλευε κόντρα την γλώσσα!! έχανες τον κόσμο!!!

Δεν άργησα να της τα δώσω. Τα αρχίδια μου είχαν γίνει παγούρια γεμάτα σπέρματα .από την προηγούμενη νύχτα η καύλα είχε μαζευτεί και πρέπει να έχυνα ασταμάτητα. σπασμοί σπέρματος στο στόμα της έβγαζαν υγρά σε ποσότητα που σπάνια είχα. Κακά τα ψέματα .λίγες γυναίκες τα πίνουν Ο Λ Α .

Αυτή κράταγε , βύζαινε την ψωλή μου και με το χέρι της άρμεγε τα αρχίδια μου προσέχοντας να μην παει τίποτα χαμένο αρμέγοντάς τα .όταν μάζεψε όλα τα χύσια μου στο στόμα της ,όταν είχα αδειάσει τελείως, τα έκανε γαργάρα (αλήθεια) και μετά επιδειχτικά τα κατάπινε!!!! Ήταν εντελώς πεινασμένη τελικά. Δεν έλεγε να με αφήσει. Ήθελε και να την γαμήσω. ?ρχισε να μαλακίζεται με το μπουκάλι που της είχα χώσει

-Μωρή πεινασμένη με τέτοιο μουνί πώς να σε πλησιάσει άντρας? θα σε ξυρίσω σαν προβατίνα .

Βούτηξα ένα ξυράφι και άρχισα να τις ξυρίζω το μουνί. της άνοιξα τα μπούτια ορθάνοιχτα και αυτή μου παραδόθηκε τελείως στα χέρια μου, ενώ αυτή μπαινόβγαζε το μπουκαλάκι στο μουνί της περιμένοντας υπάκουα να τελειώσω. ξύρισα και την περιοχή γύρω από την κωλοτρυπίδα. λυσσασμένη όπως ήταν άρχισε να μαλακίζεται και με το χέρι. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!!! Ότι έπρεπε! πήγαμε στο κρεβάτι .η πούτσα μου είχε ξανά γίνει κάγκελο αλλά βαριόμουνα να γαμήσω .ξάπλωσα ανάσκελα

Ελα μήτρα μου να γαμηθείς τώρα που σε έκανα άνθρωπο ,έλα μούνα μου ,πουτάνα μου θα σε κάνω και θα σε πηδάω όποτε γουστάρω  έκατσε με τα καθαρά της μουνόχειλα να χάσκουνε και να τρέχουν υγρά.

Ωωωωωωωχχχχχχχχχχχ τι ψωλάααρα είναι αυτή ωωωωωωχχχ το πάτο μου ,είμαι στενούλα η κακομοίρα οοοοοοιιιιιι

Πήδαγε επάνω μου και τραντάζονταν τα βυζιά τη πάνω κάτω ,δεξιά αριστερά και οι ρώγες της τεράστιες ,μπορούσες να τις χουφτώσεις και να τις τραβήξεις , -ωωωωχχχχχχ γαμιά μου ,ψωλαρπάχτα σου θα γίνω ,κάνε μου ότι θες μη με λυπάσαι γαμάμε αλύπητα σε χυυυυυυυυυυυυυυυυυυνννννννννννωωωωω ωωωωω ωωωωω χυυυννωωωωω μαλάκα μου η ψώλα μου είχε γίνει κάγκελο αλλά ήθελα ώρα ακόμη για να χύσω. την γύρισα στα τέσσερα ,έφτυσα στην παρθένα ,όπως αποδείχτηκε- κωλοτρυπίδα και επμειξα το πούτσο μου..

χι μαλάκα πονάω ,όχι μηηηηη οχχχιιιι αααααααχχχχ μμμμήηηη αγόρι μου οοοχχχχιιιιιι μωρό μου έφαγε δύο χαστούκια στα κωλομέρια και το βούλωσε.

κάσε γαμιόλα που θα μου γλίτωνε το κωλάντερο σου. κοκορέτσι θα στο κάνω και σκατά θα κλάνει η σούφρα σου

Εχωνα με δύναμη στο άντερο της την ψωλή και έσκουζε από ηδονή .την γαμούσα δέκα λεπτά έτσι μέχρι που δεν την βάσταγαν τα πόδια της .την τράβαγα κόντρα από τα βυζιά της και έχωνα την ψωλή μου στο κωλάντερο της.

Όταν χαλάρωσε αρκετά η σούφρα ξάπλωσα ανάσκελα και την έβαλα να κάτσει πάνω στην ψωλή μου με την κωλοτρυπίδα. τα σκατά άρχισαν να βγαίνουν από το άντερο της αλλά ήταν ποια σχεδόν αναίσθητη την βάσταγα με τα χέρια και πήδαγε επάνω μου συνέχεια. άρχισα να χύνω στον κώλο της .χύσια σκατά και αίματα μπλέχτηκαν .

Θα θυμάμαι την εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για πάντα! Νομίζω ότι και μια επίσκεψη στην καλή γειτόνισσα δεν θα έβλαπτε ;

Click here for more!