Γεια σας. Είμαι ο Γιάννης (ψεύτικο όνομα) 24 χρονών και θέλησα να μοιραστώ την πιο ανώμαλη εμπειρία που είχα ποτέ. Πριν από 2 χρόνια γνώρισα την Έλενα (ψεύτικο όνομα) σε ένα chat.
Κουβέντα με την κουβέντα, φτάσαμε και στο ζουμί, όπως γίνεται συνήθως σε πολλές περιπτώσεις. Καταλήξαμε στο τηλεφωνικό σεξ, όπου διαπίστωσα ότι η Ελένη είχε πολύ καύλα φωνή. Από τότε μιλούσαμε κάθε μέρα στο ίντερνετ και κάναμε όλο και πιο πολύ τηλεφωνικό. Είχαμε φτιαχτεί και οι δυο. Ο ένας είχε μάθει τα βίτσια του άλλου και δώσαμε ραντεβού από κοντά για να γαμηθούμε.

Εκείνη τη μέρα ήμουν καυλωμένος από το πρωί. Είχα τρελαθεί στην καύλα. Θα την έκανα να μην μπορούσε να κάτσει...
Βρεθήκαμε. Η Ελένη ήταν όπως στις φωτό: λίγο πιο χοντρούλα, κάτι που δεν με χάλαγε καθόλου. Μόλις βρεθήκαμε, έμαθα τα δυσάρεστα. Είχε περίοδο και δεν μπορούσαμε να πηδηχτούμε. Ξενέρωσα, αλλά λέω δεν γαμιέται θα την βγάλουμε με καμιά πίπα.

Πάμε σπίτι μου και σε λίγο, με τα ποτά που κατεβάσαμε, αρχίζουμε τη φάση. Μου κατέβασε το παντελόνι και μου έκανε μια απίστευτη πίπα… μέχρι που τα πήρε όλα στο στόμα της.

Συνεχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο και πολλές φορές τη βγάζαμε σε κάποιο ξενοδοχείο. Αλλά ακόμα δεν την είχα γαμήσει.
Παράξενο ε; Είχε ένα πρόβλημα στο μουνί της και όποτε πήγαινα να το βάλω πόναγε πολύ. Μόνο πίπες και γλυφομούνια.

Μια μέρα όμως όλα ήταν διαφορετικά. Καυλωμένοι και οι δυο και την ώρα που μου έπαιρνε πίπα, άρχισε να μου χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα. Παραξενεύτηκα λίγο αλλά δεν την απώθησα. Σε μια στιγμή μου λέει:

-    Γύρνα!
Κοιτάζω απορημένος...
-    Γύρνα είπα! Λέει με αυταρχική φωνή.

Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Γύρισα.
Η Ελένη με τα δυο της χέρια μου έχει ανοίξει τα κωλομάγουλα και γλύφει την τρύπα μου. Μετά άρχισε να μου ρίχνει χαστουκάκια στον κώλο και μου λέει:

-    Σου αρέσει μανάρι μου αυτό; Ε;
-    Ναι, πολύ! Απαντάω.

Και συνέχισε να το κάνει πιο γρήγορα. Είχα πεθάνει από καύλα. Μια στιγμή, νιώθω στην κωλοτρυπίδα μου ένα δάχτυλο να την χαϊδεύει, όπως και πριν. Εκείνη την ώρα και μετά από πολύ γλύψιμο και ενώ ο κώλος μου ήταν υγρός, μου βάζει ένα δάχτυλο (ίσα - ίσα). Και άρχισε να με γαμάει.

Ήμουν στα τέσσερα σαν πουτάνα και η Ελένη με γαμούσε. Ήρθε δίπλα στο αυτί μου και μου έλεγε διάφορα ενώ με γαμούσε. Μετά μου έπιασε τον πούτσο, μέχρι που έχυσα. Ήταν η πρώτη μου τέτοια εμπειρία.

Η καλύτερη φορά όμως ήταν όταν βρεθήκαμε μετά από ένα κλαμπ. Ήμασταν και οι δυο φτιαγμένοι από το ποτό. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και όλα τα σχετικά.
Εγώ ήμουν ανάσκελα και η Ελένη μου έπαιρνε μια τέλεια πίπα. Μου έγλυφε τα αρχίδια και ξαφνικά, μου σηκώνει τα πόδια και άρχισε να μου γλύφει την κωλάρα (μμμμ… τι καύλα ήταν...)! Τότε της λέω:

-    Μωράκι μου θέλω να με γαμήσεις...!
Και μου χώνει απότομα ένα δάχτυλο στον κώλο καθώς συνέχιζε την πίπα. Το έκανε όλο και πιο δυνατά και ξαφνικά μου βάζει και δεύτερο. Και με γάμαγε. Σαν πουτάνα! Και μου τον έπαιζε. Είχα τρελαθεί...!!! Μια γκόμενα μου άνοιγε τον κώλο... Με ξέσκιζε!
Της λέω:

-    Μωρό μου πονάω.
-    Σκάσε! Απαντάει. Έτσι πρέπει μωρό μου. Οι πουτάνες πονάνε. Πάρτα καριόλα. Έτσι σε γαμάω εγώ μαλάκα. Πάρτα!

Τα είχα δει όλα. Δεν άντεχα άλλο. Με γάμαγε, με έβριζε και με πίπωνε μέχρι που έχυσα απίστευτη ποσότητα σπέρματος μέσα στο στόμα της.
Από τότε χαθήκαμε. Πήγαινα για να γαμήσω και βγήκα γαμημένος.

Από τότε, έχω συνέχεια φαντασιώσεις να με γαμάνε γυναίκες και θέλω να το κάνω ξανά. Αν είναι και μεγάλη ακόμα καλύτερα.

Click here for more!