Ένα δροσερό βράδυ του Οκτώβρη του 2001 μου συνέβει ίσως η πιό συγκλονιστική εμπειρία της ζωής μου, τη καλύτερη ερωτική ιστορία. Αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή. Έκανα μιά βόλτα το βράδυ η οποία είχε ξεκινήσει γύρω στις 11:00 μμ.

Αφού είχα πάει σε κάποιο internet-cafe και μετά σε κάποιο κλάμπ με ξένη μουσική στο κέντρο της Αθήνας αποφάσισα γύρω στις 3:00 πμ να πάρω το δρόμο του γυρισμού για το σπίτι μου. Καθώς περνούσα απο την οδό Αθηνάς με το αυτοκίνητό μου στην κατεύθυνση από Ερμού προς Ομόνοια είδα δύο ζευγάρια να κινούνται κάπως "ύποπτα" στην ίδια κατεύθυνση με εμένα. Και τι εννοώ λέγοντας ύποπτα. Οι άντρες είχαν χουφτώσει άγρια τις γυναίκες χωρίς να ενδιαφέρονται καθόλου για τα αυτοκίνητα που περνούσαν από τον δρόμο, πού παρά το προχωρημένο της ώρας ήταν αρκετά. Σκέφτηκα λοιπόν να τους ακολουθήσω με τα πόδια και φυσικά από κάποια απόσταση. Ξαφνικά τα δύο ζευγάρια έστριψαν σε κάποιο κάθετο δρόμο και για λίγο τους έχασα. Αφού άνοιξα το βήμα μου έφτασα και εγώ στην ίδια γωνία που είχαν στρίψει, τους είδα να μπαίνουν σε κάποιο πορνό σινεμά που ήταν ακόμη ανοικτό. Η καρδία μου άρχισε να κτυπά σαν τρελή.

"Είναι σίγουρο ότι είναι έτοιμοι για τρελά γαμήσια" σκέφτηκα και μπήκα και εγώ στο σινεμά.

Η αίθουσα ήταν πολύ σκοτεινή και εγώ δεν τους έβλεπα πουθενά. Αποφάσισα να καθίσω εως ότου συνηθίσουν τα μάτια μου στο σκοτάδι. Στην οθόνη έπαιζε μια σκηνή όπου μια υπέροχη ξανθιά μουνάρα με τεράστια βυζία τσιμπούκωνε ένα αράπη πού είχε ένα τεράστιο καυλί.

Μετά από δύο περίπου λεπτά διέκρινα το περίγραμμα τεσσάρων κεφαλίων που βρισκόντουσαν τρείς σειρές μπροστά απο εμένα. Η ορατότητα που είχα από την θέση που καθόμουνα δεν ήταν καλή, γιατί είχαν χωθεί μέσα στα καθίσματά τους, αλλά το παράξενο ήταν ότι οι γυναίκες βρισκόντουσαν στις εξωτερικές θέσεις.

Το σινεμά είχε το πολύ δέκα με δώδεκα άτομα μέσα. Κάποιος λοιπόν από τους θαμώνες πήγε και κάθισε δίπλα σε μια από τις δύο γυναίκες. Ήμουν περίεργος να δω τι θα γίνει. Δυστυχώς όμως ο τύπος μετά από δύο τρία λεπτά σηκώθηκε και απομακρύνθηκε. Εκεί πάγωσα.
"Τι έγινε ρε, αυτοί είναι έτοιμοι να γαμηθούν. Τόν έδιωξαν;" σκέφτηκα και αποφάσισα να κινηθώ πιο συγκρατημένα. Σηκώθηκα από την θέση μου και πήγα και κάθισα ακριβώς από πίσω τους, για να έχω καλλίτερη θέα. Την στιγμή που καθόμουνα γύρισαν και οι τέσσερις και με κοίταξαν, αλλά εγώ συγκράτησα τα χαρακτηριστικά μόνο της γυναίκας που βρισκόταν πιο κοντά σε εμένα. Είχε μακριά μαλλιά και ένα πολύ γλυκό μα συνάμα καυλιάρικο πρόσωπο. Νομίζω οτι διέκρινα κάποιο χαμόγελο να σχηματίζεται χωρίς όμως να είμαι απολύτως σίγουρος. Ήταν αυτή που φορούσε ένα άσπρο κολάν και ένα δετό λευκό μπουστάκι, που είχα δεί όταν τους ακολουθούσα.

Η γκόμενα είχε υπέροχο σώμα.
Ξαφνικά η γυναίκα με το λευκό μπουστάκι σήκωσε πιο ψηλά το ένα της γόνατο και το κόλλησε στη θέση που βρισκόταν μπροστά της. Τότε είδα ότι είχε κατεβάσει το κολάν της. Πήρα έτσι θάρρος και έβγαλα και εγώ επιδεικτικά τον πούτσο μου έξω απο το παντελόνι μου και αφού φόρεσα προφυλακτικό άρχισα να χαϊδεύω το καυλί μου σιγά σιγά.

Τότε ο άντρας που καθόταν δίπλα της πέρασε το χέρι του στο μουνί της και άρχισε να την χαϊδεύει. Εκείνη έγυρε πίσω το κεφάλι της και αφού γύρισε προς το μέρος μου και είδε για τα καλά το καυλί μου έκλεισε αργά και ηδονικά τα μάτια της λιωμένη από την καύλα.

Πήρα και εγώ θάρρος και έγυρα μπροστά και χούφτωσα τα βυζιά της. Είχε ένα υπέροχο στητό στήθος και τεράστιες καυλωμένες ρόγες. Αφού μείναμε έτσι για λίγες στιγμές η γυναίκα έσκυψε μπροστά και πήρε στο στόμα το καυλί του συνοδού της που ήδη το είχε βγάλει έξω και το έπαιζε με δύναμη. Αυτή η κίνηση μου έδωσε μια καταπληκτική θέα της κωλάρας της.

Σηκώθηκα από την θέση μου και πήγα και κάθισα δίπλα της. Εκείνη κατάλαβε οτι βρισκόμουν δίπλα της αλλά όμως δεν σταμάτησε το τσιμπούκι που έπαιρνε στον άλλο. Το μόνο που έκανε ήταν να τουρλώσει ακόμη περισσότερο την κωλάρα της προς το μέρος μου. Αυτή η κίνηση έφτασε την καύλα μου στα ύψη. Άρχισα έτσι με το ένα χέρι μου να χαϊδεύω τον κώλο της και με το άλλο μου χέρι να παίζω με τον πούτσο μου. Εκείνη τότε με μια γρήγορη κίνηση ήρθε και κάθισε πάνω στο καυλί μου χωρίς όμως να σταματήσει ούτε για μια στιγμή το τσιμπούκι που έπαιρνε στον άλλο. Ο συνοδός της χαμογέλασε και μου είπε με χαμηλή φωνή :

"Είναι πολύ καυλιάρα και της αρέσει να γαμιέται συνέχεια"

"Είναι φανταστική" του απάντησα, με φωνή που έτρεμε από καύλα, ενώ η γκόμενα άρχισε να κινείται πιο γρήγορα πάνω στο καυλί μου.

Ανασηκώθηκα λίγο για να κοιτάξω τι γινόταν και με το άλλο ζευγάρι που καθόταν από την άλλη πλευρά και είδα ένα άλλο θαμώνα του σινεμά ο οποίος είχε πάρει θέση ανάλογη με την δική μου. Είχε πετάξει έξω τα βυζιά της άλλης γκόμενας και της τα έγλειφε με δύναμη, ενώ ο συνοδός της άλλης είχε χώσει βαθειά τα δάχτυλά του στο μουνί της και εκείνη έδειχνε να βρίσκεται στον έβδομο ουρανό από την ηδονή.

Η όλη κατάσταση με είχε κάνει να χάσω το φώς μου. Η γκόμενα που γαμούσα εγώ άρχισε να λέει κάτι χαμηλόφωνα στο συνοδό της. Τότε αυτός γύρισε και μου είπε:

"Χύνει, χύνει με το καυλί σου μάγκα μου, Είδες πόσο γαμιόλα είναι το μωρό μου", ενώ εκείνη άρχισε να χτυπιέται σαν τρελή πάνω στο καυλί μου.

Ρώτησα τότε τον τύπο που καθόταν δίπλα μου:


"Μήπως θέλετε να πάμε κάπου αλλού;"

"Έχεις χώρο;" με ρώτησε.

"Όχι" του απάντησα "αλλά θα μπορούσαμε να πάμε σε κάποιο ξενοδοχείο όλοι μαζί."

Εκείνος μου έγνεψε αρνητικά και μου είπε να πάω να γαμίσω και την άλλη γυναίκα. Του είπα όμως ότι ήταν ο άλλος τύπος και μου είπε "πήγαινε και να δεν θέλει έλα να ξαναγαμίσεις την δικιά μου."

Γαμώτο σκέφτηκα και δεν είχα καν χύσει ακόμη. Σηκώθηκα όμως σιγά σιγά, η γυναίκα φάνηκε να δυσαρεστήθηκε γιατί την είχε καταβρεί επάνω στο καυλί μου, και πήγα από την άλλη πλευρά, όπου καθόταν η άλλη γκόμενα ανάμεσα στους δύο άλλους τύπους, οι οποίοι της είχαν βγάλει εντελώς το πουκάμισο και της είχαν κατεβάσει το παντελόνι μέχρι τους αστραγάλους. Μπήκα και εγώ ανάμεσα στα καθίσματα και πήγα και στάθηκα με το ορθομένο μου καυλί ακριβώς μπροστά στο
προσωπό της έχοντας την πλάτη μου προς την οθόνη. Εκείνη έπιασε με δύναμη τον πούτσο μου και τον έχωσε βαθειά στο στόμα της χαρίζοντας μου στιγμές ατέλειωτης καύλας.

Αφού απόλαυσα για λίγο το τσιμπούκι της με κλειστά μάτια έχοντας στο μαυλό μου συνέχεια το μουνάκι που γαμούσα μόλις πριν απο λίγο, συνειδητοποίησα οτι και οι υπόλοιποι θαμώνες είχαν αρχίσει να πλησιάζουν προς το μέρος μας και ένας τύπος να έχει χουφτώσει τα βυζία της γκόμενας που τσιμπούκωνα, καθισμένος ακριβώς από πίσω της, ενώ τέσσερις πέντε άλλοι παρακολουθούσαν από κοντά. Εκείνη την στιγμή η γκόμενα φαίνεται πως κουράστηκε ή φοβήθηκε ή έχυσε ατελείωτα, ομολογώ πως δεν κατάλαβα τι έγινε, σταμάτησε το τσιμπούκι και κάτι είπε στο συνοδό της. Αμέσως σηκωθήκανε και οι δύο και είπανε στους άλλους οτι φεύγουνε. Ταυτόχρονα σηκώθηκε και η γκόμενα με το λευκό κολάν από τη θέση της. Σκέφτηκα οτι θα φύγουν όλοι μαζί.

Αντί αυτού όμως ήρθε και κάθισε μια σειρά πίσω από τη θέση που στεκόμουνα όρθιος. Πρίν προλάβω να αντιδράσω τέσσερις απο τους υπόλοιπους θεατές την περικύκλωσαν και άρχισαν ο ένας να της χαϊδεύει τα βυζιά, ο άλλος την μουνάρα της και οι άλλοι που βρισκόντουσαν από πίσω της να την τσιμπουκώνουνε. Ομολογώ οτι η θέα που είχα από τη θέση που βρικόμουνα ήταν καταπληκτική και το θέαμα άκρως ερεθιστικό. Καρφωμένος και εγώ στη θέση μου άρχισα να παίζω με τον πούτσο μου, μην μπορώντας να τραβήξω τα μάτια μου από πάνω τους. Ξαφνικά ένας από τους τύπους που την τσιμπούκωναν πρέπει να έχυσε στο προσωπό της γιατί εκείνη ζήτησε από τον συνοδό της χαρτομάντηλα και άρχισε να σκουπίζει το προσωπό της από τα χύσια του άλλου. Στο μεταξύ ο συνοδός της που είχε πλησιάσει και εκείνος αρκετά της είπε:

"Σήκω καυλιάρα μου όρθια και στάσου στην κολώνα να σε γαμήσουν όλοι με τη
σειρά"

Εκείνη χωρίς να φέρει αντίρρηση σηκώθηκε αμέσως και πήγε και ακούμπιε τα χέρια της, σκυμμένη ελαφρώς, πάνω στην κολώνα που βρισκόταν δίπλα μας, στήνοντας έτσι την υπέροχη κωλάρα της η οποία έδειχνε οτι διψούσε για πούτσο. Χωρίς να χάσω χρόνο πήγα και κόλλησα από πίσω της και της κάρφωσα με δύναμη τον πούτσο μου μέσα στην μουνάρα της. Δίπλα της ο συνοδός της μου έλεγε:

"Ξέσκισέ την καριόλα, δεν βλέπεις πόσο της αρέσει" και εγώ άρχισα με μια απίστευτη ταχύτητα να την γαμάω πισοκολλητά. Έσκυψα και άρχισα να της γλύφω το σβέρκο αφού παραμέρησα πρώτα τα μακριά της μαλλιά, τα οποία ήταν γεμάτα από τα χύσια του άλλου τύπου που είχε τελειώσει επάνω της, ενώ με τα δύο μου χέρια είχα χουφτώσει με δύναμη τα στήθια της. Η αλήθεια είναι ότι δεν άργησα να χύσω μέσα στη μουνάρα της το φορτίο μου ενώ εκείνη έλεγε συνέχεια:

"Αχ τι καυλί είναι αυτο που με γαμάει. Με κάνεις να χύνω συνέχεια. Τρέμουν
τα πόδια μου από την καύλα." ενώ δεν σταματούσε καθόλου το κούνημα πάνω στον
πούτσο μου.

Τραβήχτηκα από πίσω της και αμέσως πήρε τη θέση μου ο συνοδός της ο οποίος άρχισε και εκείνος να την γαμάει πισωκολλητά. Κάθισα σε μια θέση ακριβώς δίπλα τους παρακολουθώντας συνέχεια όλη τη φάση από πολύ κοντά. Μετά από λίγες στιγμές γύρισα το κεφάλι μου τριγύρω. Όλοι οι υπόλοιποι που βρισκόντουσαν στο σινεμά είχαν πλησιάσει γύρω από το ζευγάρι που γαμιώτανε στα όρθια εκτός από δύο τύπους που βρισκόντουσαν πέντε με έξι σειρές πιο πίσω, οι οποίοι παρακολουθούσαν από μακριά την δράση και τσιμπούκωναν ταυτόχρονα κάποιον τρίτο άντρα που καθόταν αναμεσά τους.

Ξαναγύρισα και κοίταζα πάλι το ζευγάρι το οποίο συνέχιζε να γαμιέται στα όρθια και φυσικά ο πούτσος μου σηκώθηκε ξανά έτοιμος για δεύρο γύρο. Μετά από λίγο τελείωσε και ο συνοδός της γκόμενας και ήρθε και κάθισε δίπλα μου. Έκανα να ξανασηκωθώ αλλά κάποιος άλλος άντρας με πρόλαβε και έχωσε την πούτσα του μέσα στην μουνάρα της γκόμενας η οποία πλέον πρέπει να είχε πλημμυρίσει από τα χύσια.

"Δεν πρόλαβα" σκέφτηκα "αλλά υπάρχει και άλλος τρόπος" είπα από μέσα μου και με γρήγορες κινήσεις έχωσα τον καυλωμένο μου πούτσο στο στόμα της ενώ ταυτόχρονα της έκανα μασαζ στην πλάτη.Την γαμούσαμε ταυτόχρονα και οι δύο πράγμα που πρέπει, από οτι κατάλαβα να την κάνει να χύνει συνέχεια, ενώ ο άντρας της από δίπλα της έδινε συνέχεια συγχαρητήρια για τις "επιδόσεις" της. Το τσιμπούκι που μου έπαιρνε ήταν καταπληκτικό και έτσι με έκανε να χύσω για δεύτερη φορά. Μόλις τελειώσα σταμάτησε χωρίς να περιμένει τον άλλο που την γαμούσε από πίσω να τελειώσει. Άρχισε να σηκώνει τα ρούχα της και να προσπαθεί να τακτοποιηθεί όπως όπως. Μαζί της σηκώθηκε και ο συνοδός της ο οποίος την πήρε από το χέρι και κατευθύνθηκαν μαζί προς την έξοδο.

Τους ακολούθησα με γρήγορο βήμα. Όλοι οι υπόλοιποι είχαν καρφωθεί στις θέσεις τους αποσβωλομένοι από το θέαμα που μόλις είχαν δει το οποίο πρέπει να ήταν δεκάδες φορές καλλίτερο από αυτό που παιζόταν στην οθόνη του σινεμά.Τους πρόλαβα έξω απο το σινεμά.

"Θέλετε να ξανασυναντηθούμε;" τους ρώτησα.

Τότε γύρισε η γκόμενα, με κοίταξε και αφού μου χαμογέλασε αινιγματικά μου είπε:

"Ποιός ξέρει, μπορεί κάποια μέρα να ξανασυναντηθούμε" και απομακρύνθηκαν προς το αυτοκίνητό τους.

Απογοητευμένος γύρισα προς το αυτοκινητό μου. Κάποιος που βρισκόταν μέσα στο σινεμά είχε παρκάρει ακριβώς μπροστά μου και μιλούσε σε κάποιον στο κινητό και φαινόταν να του περιγράφει τη φάση που είχε συμβεί μέσα στο σινεμά.

"Άσε ρε φίλε" του λέω "Οτι και να του λες στο τηλέφωνο δεν πρόκειται να σε πιστέψει."

"Τι ήταν αυτό ρε φίλε" μου είπε "ήταν απίστευτο."

"Πράγματι" του είπα και πήγα προς το αυτοκίνητό μου.

Κοίταξα το ρολόι μου. Η ώρα ήταν 4:30 πμ.

Click here for more!