Φέτος το καλοκαίρι κάπου στα μέσα τον διακοπών ο συνεταίρος που έχουμε μαζί την δουλεία και ο οποίος είναι ελληνογερμανος με ρώτησε αν γίνετε να όταν παω στο εξοχικό τον γονιών μου το καλοκαίρι να φιλοξενήσω την κόρη του και μια φίλη της, εγώ δεν αρνήθηκα και έτσι κάπου στα μέσα Ιουλίου πήγα να τις πάρω από το αεροδρόμιο και ξεκινήσαμε για Χαλκιδική .

Η Ζενια όπως και η φίλη της ήταν 4 χρόνια μικρότερες μου 18-19 δηλαδή και ήταν και η δυο μελαχρινές προς απογοήτευση μου αλά κατά τα άλλα άριστες . Η Ζενια είχε ένα απίστευτο πεταχτό κολαρακι και στητό όχι πολύ μεγάλο στήθος σε αντίθεση με την φίλη της η οποία είχε αρκετά μεγάλο στήθος για την ηλικία της . Σε όλο τον δρόμο συζητούσαν μεταξύ τους στα γερμανικά και εγώ ξενέρωνα γιατί δεν καταλάβαινα τίποτα και δεν μου έδιναν και τόσο μεγάλη σημασία .

Μετά από μια εντελώς βαρετή διαδρομή φτάσαμε σπίτι και τις έδειξα το δωμάτιο τους ενώ εγώ πήγα να ανοίξω νερά και κάτι τέτοια του σπιτιού όταν γύρισα τις βρήκα στην βεράντα έτοιμες για παραλία με σορτσάκι μπλουζάκι και γιαλακι και μου είπαν ότι περιμένουν να αλλάξω για να παμε για μπάνιο έτσι και έγινε. Όταν φτάσαμε στην παραλία έβαλα ομπρελά κτλ άρχισαν να ξεντύνονται και τότε τα είδα όλα τα πιπίνια φορούσαν μόνο ένα στρινκ μαγιό και τίποτε αλλο με αποτέλεσμα να αρχίσω να καυλώνω απίστευτα αλά η θέση μου ήταν τέτοια που δεν μπορούσα να κάνω και πολλά , αφού καύλωσαν όλοι την παράλια τα πιπίνια και έκαναν ηλιοθεραπεία είπαμε να φύγουμε .
Όταν φτάσαμε πήγανε μαζί για ντους να φυγή η αλμυρά και δεν άντεξα πήγα να κρυφοκοιτάξω , ο τρόπος που έπλενε η μια την άλλη ήταν σαν να χαϊδευόντουσαν και ήταν απίστευτα καυλοτικο εγώ συνέχυσα να κοιτάω ανέμελος ώσπου γυρνάει απότομα η Ζενια και μου λεει τι θα γίνει θα έρθεις εγώ δίστασα να παω λόγο της θέσης μου αλά από την αλί ήμουνα απίστευτα καυλωμένος , τότε ήρθε και με τράβηξε απτό χέρι και τώρα ήμασταν και η 3 μαζί στο ντους .

Αφού δώσαμε μερικά φίλια ταυτόχρονα πιάσανε και μου πέταξαν το μαγιό και η φίλη της ζενιας άρχισε να μου παίρνει τσιμπούκι ενώ εγώ έγλυφα το στήθος της ζενιας δεν άντεξα πολύ και έχυσα . Τις πήρα και πήγαμε καρφί για την κρεβατοκάμαρα με ξάπλωσαν κάτω και τότε η Ζενια με ύφος γύρισε και μου είπε σειρά μου τώρα και άρχισε να μου κάνει τσιμπούκι ενώ η φίλη της ήρθε και κάθισε επάνω στο πρόσωπο μου με το ξυρισμένο μουνάκι της να έχει υγραθη και να δέχεται την γλώσσα μου μετά από Κανά 10 λεπτό σηκώθηκε η ζενια και έκατσε πάνω στον πούτσο μου και άρχισε να κουνιέται πολύ γρήγορα βγάζοντας μικρά βογκητά ενώ η φίλη της είχε κάτσει ανάποδα από εμένα και της έβαζα δάκτυλο. Όλοι είχαμε καυλώσει παρά πολύ και δεν αργήσαμε να χύσουμε με πρώτη την ζενια , με το που σηκώθηκε η ζενια ξάπλωσε και πήγε η φίλη της και την έκανε γλυφομουνι ενώ αυτή έπαιζε με τις ρόγες της και έβγαζε κραυγές ευχαρίστησης μπροστά σε αυτό το θέαμα δεν άργησα να ξαναεπανερθω και έτσι οπός ήταν στα τέσσερα η φίλη της πήγα και της τον έβαλα στο πλημμυρισμένο μουνάκι της ενώ συνέχιζε να γλύφει την ζενια. Την γαμούσα δυνατά και γρήγορα και ενώ έγλυφε την ζενια άφηνε δυνατά βογκητά πρώτη φορά μου συνέβαινε κάτι τέτοιο και το απολάμβανα όσο μπορούσα , ενώ συνεχίζαμε την απίστευτη τριολέτα η ζενια άρχισε να βογκάει και να δείχνει ότι τελειώνει αινώ και η φίλη της άφηνε βογκητά και είδη μου είχε πλημμυρίσει τον πούτσο με τα υγρά της και όπως ήταν φυσικό τελείωσα και εγώ μαζί τους μέσα σε βογκητά.

Αφού κάναμε ένα τσιγάρο να ηρεμίσουμε πήγαμε και ξεπλυθήκαμε και συζητούσαμε τι θα κάνουμε το βράδυ αν θα βγούμε η όχι και αφού αποφασίσαμε η ζενια γύρισε και μου είπε ήρθαμε εδώ για να ξεδώσουμε να είσαι έτοιμος για όλα και πήγε στο δωμάτιο της.

Click here for more!