Θά σας διηγηθώ τι μου συνέβη πριν περίπου 2 εβδομάδες μόλις γύρισα από τις άδειες!!!!!

Όπως πάντα το Σάββατο βγήκα αργά κατά τις 11 για κανα ποτό στην αγαπημένη μου pub, για μεγάλη μου έκπληξη συνάντησα εκεί την κουμπάρα μου με μια φίλη της! Η κουμπάρα μου είναι 26 ετών και από ότι άκουσα από τον κουμπάρο μου δεν υπάρχει καλύτερο τσιμπούκι στον πλανήτη, την φίλη της την ήξερα επίσης είναι γύρω στα 36 παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών! και η δυο σκέτες κούκλες, μόνο ελάττωμα στην φίλη της κουμπάρας μου πολύ μικρό βυζί, αλλά για αντάλλαγμα η κουμπάρα κουβαλά κάτι τεράστιες και στητές βυζαρες που πολλές φορές όταν φοράει ντεκολτέ βαθύ με έχουν ερεθίσει!

Μόλις με αντίκρισαν στη pub με κάλεσαν να τους κάνω παρέα και εγώ δεν αρνήθηκα, παρέα ήθελα και εγώ! που να ήξερα σε τι θα κατέληγε αυτή η συνάντηση !!!
Με τη κουμπάρα έχω πολύ καλές σχέσεις και πολλές φορές έχουμε μιλήσει για πήδημα και διάφορα αλλά ποτέ δεν έδωσε ο ένας στον άλλον αφορμή!! Η φιλενάδα της με εξέταζε με το βλέμμα της από πάνω μέχρι κάτω, και φαίνονταν να της άρεσε αυτό που έβλεπε!! μιλάγαμε για διάφορα και οι κοπέλες από τις βότκες είχανε φτιαχτεί και είχαν αρκετό κέφι. Εγώ δίπλα καθισμένος από την κουμπάρα μου δεχόμουνα τα πιασίματα που έκανε συνεχώς στο μπούτι μου όταν έλεγα κανα αστείο, ο πούτσος μου είχε το κέφι του και με κάθε αγκισμα της όλο και σκλήραινε λίγο παραπάνω! Τα υπόλοιπα έκανε και το ντύσιμο που είχαν τα μανάρια μου κοντές φούστες και μπλούζες με βαθύ ντεκολτέ, αυτά τα βυζομπαλα της κουμπάρας μου έμοιαζαν να θέλουν να βγουν έξω!! επειδή καθόμασταν σε μια απόμερη γωνία έξω, και καλυμμένοι από ένα τοιχάκι και κάτι πρασινάδες, η κουμπαρούλα πήρε θάρρος και τώρα " τυχαία κανα δυο φορές αγκιξε τον πούτσο μου! Το βλέμμα τις μόλις κατάλαβε την στύση μου έδειχνε πονηρό!! αυτό μου έδωσε το θάρρος και εγώ να αρχίσω να της χαϊδεύω τα μπούτια κάτω από το τραπέζι!

Σιγά σιγά πήρα θάρρος και το χέρι μου κατάφερε να χωθεί στο εσώρουχο της, η κοπέλα ήταν μούσκεμα και από την καύλα της έπεσε το τσιγάρο από το χέρι!! Ρε παιδιά ας πάμε σε εκείνο το καινούργιο μαγαζί το παραλιακό λέει τότε η φίλη της, που έπαιρνε μάτι και μάλλον ήθελε και αυτή λίγο χάδι, εγώ σηκώθηκα πλήρωσα και πήγα προς το αμάξι. Τις είπα να περπατήσουν ως το στενό πιο κάτω και εκεί θα τις παραλάβαινα για να πάμε παραλία!

Μόλις μπήκαν στο αμάξι η κουμπάρα κάθισε στην θέση του συνοδηγού, κάθε φορά που άλλαζα ταχύτητα πασπάτευα τα μπούτια της, μετά από κανα 10 χιλιόμετρα δεν άντεξε άλλο μου άνοιξε το φερμουάρ, έχωσε το χέρι της μέσα και άρχισε να τρίβει απαλά και καυλιάρικα τον πούτσο: αυτό είναι πούτσα λέει στη φίλη τις, και απόψε είναι δικιά μας, με μια κίνηση μου τον τραβάει από το παντελόνι να στέκετε καμαρωτός λίγο κάτω από το τιμόνι! Η Ντίνα η φίλη της κουμπάρας μου γύρισε και της απαντά!!! Ωραίος και μεγάλος είναι αλλά από γεύση τι λέει??? εκεί τα έχασα η κουμπαρούλα μου με μια ρουφηξιά τον πήρε όλον μέχρι το λάρυγγα , και τον άφησε σιγά σιγά πάλι έξω: Σκέτο γλύκισμα είναι, αυτό απόψε θα το φάμε, θα του βγάλουμε κάθε σταγόνα!!!! Ήδη εγώ τα είχα παίξει, η καρδιά μου βρόνταγε σαν τρελή και με κάθε της χτύπημα ο πούτσος μου πάλλονταν στον αέρα μέχρι που η κουμπάρα μου άρχισε πάλι το βασανιστικό και απολαυστικό της τσιμπούκι!!!

Ττότε ακούω την Ντίνα να λέει: ΕΕΕΕ λυσσάρα μην τον κάνεις να χύσει θέλω και εγώ να γευτώ πούτσα! Δεν άντεξα άλλο, έκοψα σε ένα στενό, πάρκαρα το αμάξι, έπιασα την κουμπάρα μου και φιλιόμασταν σαν μανιασμένοι, με είχε ανάψει η παλιοπουτανα, και τώρα και αδερφή να την είχα το γαμήσι δεν το γλίτωνε, βγήκαμε από το αμάξι και πήγαμε ως την αμμουδιά, εκτός από κάτι ψαρόβαρκες δεν υπήρχε τίποτα γύρω μας! Έβγαλα το παντελόνι μου και ζήτησα στην Ντινα να γονατίσει: Έλα τώρα να δοκιμάσεις και εσύ! αμέσως τον άρπαξε και άρχισε να μου τον ρουφάει και να τον γλύφει!! δεν είχε όμως το ταλέντο της κουμπάρας μου, που της είχα σφηνώσει τη γλώσσα μου στο στόμα και άνοιγα το σουτιέν της για να φτάσω στα παιχνίδια τον ονείρων μου! όταν έβγαλε την μπλούζα τις έμεινα, είχε τέτοιο όμορφο και στητό βυζί που είπα θα έχυνα μόνο που θα το αντίκριζα!!!

Η Ντινα συνέχισε να μου κάνει τσιμπούκι ενώ η κουμπάρα αφήνονταν στο μαστοθιλασμο που της πρόσφερα ζουλώντας τα στήθια της σαν να ήμουν παιδάκι που δεν θέλει να χάσει το παιχνίδι του!! μετά από λίγο έσκυψε και η κουμπάρα μου και άρχισε μαζί με τη φίλη τις το καλύτερο και μαστορικό τσιμπούκι που μου κάνανε ποτέ: έλα αγόρι μου δώσε μας τα χυσια σου, χύσε μας σαν πουτάνες, ααααχ σε λίγο θα μας γαμήσεις! με ρούφαγαν με έγλυφαν τα αρχίδια με είχαν κάνει λιώμα δεν άντεξα και τα χυσια μου τινάχτηκαν, στα στόματα τους, λες και δεν έτρεχε τίποτα συνέχιζαν λέγοντας: πω πω φαίνεται να έχει αρκετό ακόμα χυσι για τα μουνιά μας!

Έπεσα στη αμμουδιά ανίκανος να συνέρθω από το καλύτερο οργασμό τις ζωής μου! Τα μανούλια για να καθαριστούνε πέσανε στην θάλασσα και απολαύσανε νυχτερινό μπάνιο! μετά από λίγο βλέποντας τις δυο μουναρες μες στο φως του φεγγαριού, πετάχτηκα και εγώ για μια βουτιά! αμέσως με πλησίασαν και άρχισαν να με χαϊδεύουν και να τρομπερνουν τον πούτσο, τώρα η γλώσσα εξερευνούσε το στοματάκι της Ντίνας που είχε πολύ σαρκώδη χείλη μεταξωτά! βγήκαμε στην αμμουδιά και για να μη λερωθούμε την αράξαμε σε ένα σκέπασμα από ψαρόβαρκα! Ξάπλωσα στην μέση και έτριβα τα μουνιά τους: ναι ααααα τι καύλα ναι !!!! Ήτανε φωτιά και οι δυο, κατέβηκα και άρχισα το γλιφομουνι στην Ντινα, που ούρλιαζε :ααααχ ααααχ ναι ρουυυυφα με καριολι! η κουμπάρα χάιδευε την πλάτη μου με τα βυζομπαλα της, ενώ το χέρι της έξυνε τα αρχίδια μου με ενα τρυφερό μασάζ, η Ντινα χτυπιότανε και με τράβαγε από τα μαλλιά χύνοντας στο στόμα μου: ΑΑΑΑΑΑΑ καριολι χυυυυυνοοοοο με εφτιακσεεεες αααααααα! τότε γύρισα και αφιερώθηκα στα βυζομπαλα της κουμπάρας μου! τα ρούφαγα τα έγλυφα, και σιγά σιγά έφτασα στο ξυρισμένο τις μουνάκι, μόλις άγγιξα την κλειτορίδα τις έβγαλε ένα βογκητό: ααααχχχχχ νεεεε! την έγλυφα δυνατά και με ένα δάχτυλο να βασανίζει τα τοιχώματα του κόλπου της, Η Ντινα δεν είχε συνέρθει ακόμα από τον οργασμό της και έτσι ζήτησα την κουμπάρα μου σε στάση 69, με πέθανε με το τσιμπούκι της!

Δίκιο είχε ο κουμπάρος μου που έλεγε για τις πίπες που του παίρνει!! Ξέρει ακριβός το υμιο στο βάλανο που πεθαίνει από καύλα, μέχρι και η δύναμη του ρουφήγματος είναι μοναδική και έτσι όπως την ονειρεύεται ένας άντρας!

Για να μη χύσω τραβήχτηκα την γύρισα και συνέχισα να τη γλύφω μέχρι που τελείωσε με ουρλιαχτά σαν κτήνος:ΜΜΜΜΜΜΧΧΧΧΧΧΧ ΑΑΑΑΑ ΜΜΜΧΧΧΧ Χυυυυυνοοοοο.

Το τι έγινε ακόμα εκείνο το βραδάκι? σύντομα θα μάθετε!!!!!

Click here for more!