Θα σου πω για την εμπειρία που είχα πριν 2 μέρες...

Είμαι 18 χρόνων...! προχθές έκανα μπάνιο.. και ήταν στο σπίτι η ξαδέρφη μου ... κάνουμε πολύ παρέα..

Είναι 18 χρόνων με γεμάτες καμπύλες κοκκινομάλλα και πράσινα μάτια..! Καθώς έκανα μπάνιο.. και ήμουν κάπως "αναμμένος".. άρχισα να τρίβομαι... Θεώρησα πως η αγαπημένη μου ξαδερφούλα έβλεπε τηλεόραση.. όταν ήμουν στο σημείο να χύσω.. έμεινα με ανοιχτό το στόμα γιατί μπήκε μέσα στην τουαλέτα γυμνή !
Πάω να την εξηγήσω.. αλλά πλησίασε και μπήκε μέσα στην μπανιέρα.. και ξάπλωσε ανάμεσα στα πόδια μου.. μου είπε να κλείσω τα μάτια μου και να απολαύσω αυτό που θα μου κάνει.. εγώ νομίζω πως θα μου έκανα τσιμπούκι και ανοίγω τα πόδια μου για να το απολαύσω.. αλλά ξαφνικά νιώθω να μου τρίβει την κωλοτρυπίδα έχοντας βάλει σαμπουάν στο δάχτυλο τις...τι λέω "τι κάνεις εκεί"?? και απαντάει λέγοντας ότι μας κάνετε και εσείς...! και νιώθω το δάχτυλο τις μέσα στο κώλο μου να μπαινοβγαίνει με ρίχνει πίσω και μου λέει να το απολαύσω.. άρχισε να μου βάζει ένα δάχτυλο με δύναμη και βογκούσα από τον πόνο.. μμ ήταν πολύ κάβλα.. μου άρεσε και μου έβαλε κι άλλο δάχτυλο... άρχισε να μου παίρνει πίπα .. όταν είδε ότι ήμουν έτοιμος να χύσω.. πήρε ένα στυλό γρήγορα που ήταν στην τουαλέτα και μου το έβαλε και με γαμούσε με το στυλό.. έχυσα μέσα στο στόμα της και τα κατάπιε όλα!!!!

Με ρώτησε αν μου άρεσε... και είπα ότι μου άρεσε πάρα πολύ! και απαντάει ότι πάντα ήθελε να γαμήσει τον κώλο μου επειδή της άρεσε από παλιά... !

Click here for more!