Με τη θεια είχαμε και έχουμε τηλεφωνική επαφή. Μάλιστα σε ένα τηλέφωνο μου εκμυστηρεύτηκε πως και η άλλη μου η θεια καύλωνε με τη σκέψη μου. Το μυαλό μου ούτε που μπορούσε να το φανταστεί. Η Μ που είναι μια τόσο σοβαρή γυναίκα? Δεν πίστευα στα αυτιά μου. .

Η Μ είναι μια γυναίκα γύρω στα 50 με 55. . πάντα σοβαρή. Το ντύσιμο της πολύ συντηρητικό. φούστα η φουστάνι πάντα κάτω από το γόνατο η μέχρι αυτό και πουκαμισάκια η μπλουζάκια πάντα κλειστά. . από τη στιγμή όμως που έμαθα αυτά τα πράγματα άρχισα να αναστατώνομαι.

Στο μυαλό μου τριγυρνούσε πάντα η ιδέα να την ξεσκίσω. . . και βρήκα τον τρόπο. . .
Ο άντρας της(θειος μου) και ο γιος της(ξάδερφος) δούλευαν στην εταιρία που ήμουν προσωπάρχης. . εδώ και καιρό μου ήρθε λίστα για μείωση προσωπικού. . . τα ονόματα τους δεν ήταν βέβαια μέσα. . μα κανένας δεν το ήξερε. . .

Ένα βράδυ λοιπόν ενώ είχα πάει από το σπίτι τους ήρθε η συζήτηση γύρω απ το θέμα και τους είπα πως ήταν μέσα στους προς απόλυση τα ονόματα τους. . . μα τους είπα πως θα κάνω ότι μπορώ. . και ότι είχα τον τρόπο μου. . στο τραπέζι άρχισαν να με περιποιούνται με ξεχωριστό τρόπο. . . Ο ξάδερφος μου μετά το φαγητό βγήκε βόλτα. . εγώ με το θειο μου καθόμασταν στον καναπέ και του έλεγα τι χαρτιά χρειαζόταν να έχω ως πρόσθετα για να μην απολυθούν. . έπρεπε την άλλη μέρα μετά τη δουλειά να πάει με τον ξάδερφο μου στο χωριό να πάρουν κάτι χαρτιά προϋπηρεσίας που τους είχα ζητήσει. . . έτσι θα είχα Παρασκευή και σ/κ όλο δικό μου. . . Η θεια όπως πάντα περίεργη με ρώτησε ποιος είναι αυτός ο τρόπος. . . αν φτιάξεις καφέ θα σου πω αύριο της λέω χαμογελώντας. . . Όντως την άλλη μέρα μετά τη δουλειά πήγαμε απ το σπίτι τους. . Οι δυο τους έφυγαν για το χωριό. . . και εγώ κάθισα με τη θεια για τον καφέ. . Αυτή όπως πάντα σεμνή. . φορούσε ένα πουκάμισο και μια φούστα μέχρι το γόνατο. . .
«λοιπόν ανιψάκι μου πως τα βλέπεις τα πράγματα?». . .
«κοίτα θεια όλα εξαρτώνται». . . λέγοντας αυτά πήγε στην κουζίνα να μου φτιάξει τον καφέ. . . μπαίνω και εγώ στην κουζίνα. . . ήταν στο νεροχύτη . . . πήγα από πίσω της. .
«από τι λοιπόν εξαρτώνται όλα ανιψάκι μου?». . «από σένα της ψιθυρίζω στο αυτί». . . τα χέρια μου της χούφτωναν τα μπούτια ενώ είχα κολλήσει πάνω της. . .
«μα τι λες?». . . «τι κάνεις?». . . «είσαι ανιψιός μου». . . «μη» . . . «σταμάτα». . «τρελάθηκες?». . . .
τα χέρια της προσπαθούσαν να απωθήσουν τα δικά μου που της σήκωναν τη φούστα. . εγώ άρχισα να τη φιλάω και να τη γλύφω στο λαιμό. . .

«μουναρα μου από σένα εξαρτάται αν θα απολυθούν». . . εκείνη συνεχώς κουνιόταν για να ελευθερωθεί. . . «όχι. . μη. . σταματά δεν θέλω. . . »τότε την έπιασα απ τα μαλλιά και της γύρισα το πρόσωπο προς τα μένα. . . «λοιπόν καριόλα θέλεις να απολυθούν. . ε. . θέλεις. . ?». «όχι όχι. . μα είσαι ανιψιός μου. . είμαι παντρεμένη. . »άρχισα να τη φιλάω στο στόμα και να της λέω το πόσο με καύλωνε και ότι όλα ήταν στα χέρια της. . . τότε ήταν που ενέδωσε. .

Γύρισε πάλι πλάτη και ακούμπησε τα χέρια της στο νεροχύτη. . «αν είναι και εξαρτάται από μένα τότε δεν έχω άλλη επιλογή». . . «γιατί δεν θες καυλιάρα μου. . . δεν σ αρέσει?. . . »τα χέρια μου της χάιδευαν τα μπούτια και της σήκωναν τη φούστα. . «ε ναι. . μμμ ναι. . . μα είμαι θεια σου αχχχ. . . »η φούστα της είχε σηκωθεί μέχρι τη μέση και φαινόταν οι μπουταρες και η κολάρα της. . . φορούσε ένα μαύρο καλσόν. . . εγώ συνέχιζα να τη γλύφω στον αυχένα μέχρι το πρόσωπο. . . τότε τα χέρια μου έπιασαν και πίεζαν τις βυζαρες της. . με μια μου κίνηση της έσκισα το πουκάμισο. . . «μμμ ανιψάκι μου. . . ναι. . »

Σε λίγο οι βυζαρες της ήταν μέσα στις παλάμες μου. . . αυτή γύρισε και άρχισε να τρίβετε πάνω μου και να με φιλάει με μανία. . «γλυψτα μου καυλιάρη ανιψιέ μου γλυψτα μου. . . »της έγλυφα και της δάγκωνα τις ρόγες ενώ αυτή βογκούσε συνέχεια. . . με τη γλώσσα μου κατέβηκα μέχρι το μουνί της. . άρχισα να της σκίζω το καλτσόν και το στόμα και το δάχτυλο μου χώθηκαν στη υγρή μουναρα της. . αυτή απολάμβανε το γλυφομουνι. . σιγά σιγά άρχισε να χύνει στο στόμα μου. . . «παρτα πούστη. . . γλυψτα καριολη τα χυσια μου. . ναι αχχχ. . »τα μπούτια της έτρεμαν. . . έχυνε συνέχεια. . . εγώ σηκώθηκα όρθιος και αυτή με μανία με έγδυνε , με έγλυφε και με δάγκωνα. . . μου έβγαλε έξω τον πούτσο και άρχισε να τον παίζει. . . «πουτσαρά μου έλα ξέσκισε την πουτάνα τη θεια σου. . έλα καυλιάρη μου. . . »

Την έπιασα και την έβαλα πάνω στο νιπτήρα. . . ο πούτσος μου άρχισε να μπαίνει σιγά σιγά στο μουσκεμένο μουνί της. . . . οι κινήσεις γινόταν ολοένα και πιο γρήγορες. . . την γάμαγα βίαια. . . «ξεκωλιάρα νιώσε το καυλί μου που σε ξεσκίζει. . . παρτον μέσα σου πουτάνα. . . »άρχισε πάλι να τρέμει ολόκληρη απ την καύλα. . . βόγκαγε δυνατά. . . . μέχρι που δεν άντεξα άλλο. . έχυσα μέσα στο ζεστό μουνί της. . . «παρτα καριόλα παρτα. . . » «ναι καύλα μου χύσε μέσα μου. . αχ ναι. . . . με ξεμουνιασες την πουτάνα. . . »τραβήχτηκα και έβλεπα τα μπούτια της να τρέμουν και τα χυσια μου να τρέχουν απ το μουνί της στο σκισμένο καλσόν της και στη φούστα της. . . .


Αρχισα να ντύνομαι. . . αυτή όταν άρχισε να ήρεμη κάπως συμμάζεψε τα σκισμένα ρούχα της και πήγε προς το μπάνιο. . . «μα τι έκανα. . τι έλεγε. . . με τον ανιψιό μου. . . ?» λέγοντας αυτά άρχισε να τρέχει προς το μπάνιο. . εγώ πήγα και κάθισα στο σαλόνι. . . μετά από λίγο την είδα να βγαίνει με την πετσέτα και να πηγαίνει στο δωμάτιο της. . . «λοιπόν τι έγινε αυτός ο καφές θεια. . . κόκαλα έχει. ?. . . »γύρισε και με κοίταξε. . . «είσαι ένα παλιόπαιδο το ξέρεις. . ?». μου λέει χαμογελαστά. . . «εγώ. . . επειδή ζητάω έναν καφέ. . . ?» «περίμενε ανιψάκι μου λίγο και σε σερβίρω. . . » μου λέει πονηρά. . .

Η βραδιά προμήνυε πολύ ερωτισμό. . και όντως έτσι ήταν

Click here for more!