Πριν 10 χρόνια είχα πάει επίσκεψη σε μια ξαδέλφη μου στην νέα Σμύρνη,όπου με γουστάριζε πολύ αλλά δεν μπορούσε να μου το πει,όταν πήγα στο σπίτι της ήταν εκεί και η ανιψιά της 18 ετών περίπου και αφού κοιτάζαμε ο ένας τον άλλο καταλήξαμε να πω στην ανιψιά της αδελφής μου (όπου η μικρή η φαν της άλλης ξαδέλφι κόρη) και είχε έλθει από το χωριό βόλτα στην Αθηνά ,να της πω να έλθει το βράδυ να κοιμηθεί σπίτι μου.

Εγώ ήμουν αρραβωνιασμένος με μια 18 ετών κοπέλα και αυτή δέχτηκε αλλά με την ξαδέλφη μου να με κοιτάει παράξενα λες και ήξερε τι θα γινόταν. Αφού την πήγα σπίτι την γνώρισα με την αρεβωνιαστηκια μου και καθίσαμε και παίξαμε χαρτιά, όπου κάποια στιγμή η ανιψιά άρχισε να μου χαϊδεύει το πόδι μου κάτω από το τραπέζι.

Εγώ είχα καυλώσει πολύ και βιαζόμουν ποτέ θα την ξέσκιζα,μετά από λίγο της είπε η γυναίκα μου που θα κοιμηθεί και πήγαμε για ύπνο,η αρραβωνιαστικιά μου κατάλαβα ότι κάτι ψυλλιάσθηκε αλά εγώ από την καύλα δεν υπολόγιζα τίποτα. όταν πήγα και ξάπλωσα ήρθε η γυναίκα μου και άρχισε να με ρωτάει για την μικρή (γιατί την έφερα σπίτι,αν έχω κάτι μαζί της κλπ) και εγώ βέβαια το έπαιζα παγώνι. όταν γδύθηκε άρχισε να μου χαϊδεύει την πούτσα μου όπου ήταν μισοκαυλωμενη και να μου την παίζει,όπου και μου είπε ότι είμαι φτιαγμένος από πολύ ώρα γιατί η πούτσα μου έκανε μπακ έξω από το παντελόνι, άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια μέχρι που άρχισαν να μου βαραίνουν από την καύλα.

εγώ είπα ότι πρέπει να την γαμήσω και να κοιμηθεί όπου μετά θα πήγαινα στην μικρή να συνέχιζα. Αφού μου τον σήκωσε καλά την έβαλα στα τέσσερα και άρχισα να την ξεσκίζω,όπου η πουτάνα άρχισε να μουγκρίζει δυνατά και εγώ είπα δεν γαμιέται ας ακουστούμε στην μικρή και τι έγινε; αφού την γαμούσα είδα με την άκρη του ματιού μου από τον καθρέφτη την μικρή να παρακολουθεί. αφού την έχυσα την δικιά μου και πλυθήκαμε πέσαμε για ύπνο,αλλά εγώ που να κοιμόμουν αφού είχα το μυαλό μου στην μικρή.
μετά αφού κατάλαβα ότι κοιμήθηκε η γυναίκα μου πήγα σιγά σιγά στο σαλόνι που κοιμόταν η μικρή,όπου ήταν και ξύπνια,όταν με είδε μου χαμογέλασε και έκανε χώρο να ξαπλώσω!! είχε μεγάλα βυζομπαλα και άρχισα να την γλύφω και όταν έβαλα το δάκτυλο στο μουνάκι της διαπίστωσα ότι ήταν μούσκεμα από την καύλα!!!

Τότε αφού είδα ότι ήταν έτοιμη να γαμηθεί της έβαλα το πούτσο στο στόμα για να μου τον φτιάξει καλά,δεν βιαζόμουνα γιατί είχα ψιλοξεκαυλωσει με την γυναίκα μου και το ευχαριστιόμουνα καλύτερα.

Τότε την κατέβασα από το κρεβάτι και ξάπλωσα ανάσκελα στο πάτωμα και ανέβηκε πάνω μου στην αρχή σιγά σιγά γιατί έχω πολύ χοντρό πούτσο και αφού τον συνήθισε άρχισε να χτυπιέται και να μουγκρίζει!! όταν κουράστηκε την έβαλα στα τέσσερα και άρχισα το πισωκολητο όπου μετά από 20 λεπτά το μουνάκι της άρχισε να στεγνώνει και να πονάει!!!αφού πονούσε άρχισε να μουγκρίζει δυνατά όπου και κάποια στιγμή ένιωσα πίσω μου κάτι να υπάρχει!!!

ήταν η αρραβωνιαστικιά μου και χάιδευε το στήθος της εγώ το έπαιξα ψύχραιμος και της έκανα νόημα να έλθει και αυτή. Η μικρή στην αρχή κόμπλαρε αλλά με το πρώτο χάδι άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες και άρχισαν να γλείφονται και εγώ να γαμάω πρώτα την μια και μετά την άλλη. Το μόνο που θυμάμαι καλά είναι ότι δεν μπορούσα να χύσω και γαμούσα σαν τρελός!!!

μετά από αυτό αρχίσαμε να πηγαίνουμε με ζευγάρια όπου περάσαμε πολύ καλά!!Τώρα είμαι παντρεμένος με μια άλλη που είναι για σπίτι δουλεία και γαμήσι κάθε 10 μέρες!!!

Click here for more!