Θα διηγηθώ μια ιστορία που συνέβη όταν ήμουν 18 χρονών. Τότε έμενα μόνος τον περισσότερο καιρό αφού οι γονείς μου είναι σε κάποιο νησί και δουλεύουν, και τους βλέπω μόνο 1 μήνα το καλοκαίρι και 1 μήνα τον χειμώνα. Ήμουν στο δεύτερο έτος στην σχολή μου και κολοβάραγα ανελέητα! Έμενα σε μια μονοκατοικία από τις εργατικές κατοικίες σε μια περιοχή της Αθήνας, οι γειτονιά συμπαθητική και αμέσως με συμπάθησαν αφού ήμουν εργένης και όλες οι γειτόνισσες (άνω των 50) με πρόσεχαν και μου έφερναν και φαγητό.... Μια από τις γειτόνισσες είχε και μια κόρη.... Την «γειτόνισσα», 28 χρονών χωρισμένη και με υπέροχες, καταπληκτικές καμπύλες και φοβερά μάτια... φαινόταν έμπειρη και πολύ προχωρημένη, άπλωνε τα εσώρουχα της στην αυλή και κάθε φορά που τα έβλεπα τρελαινόμουνα! ώσπου κάποια μέρα της είπα ότι είναι πολύ πρόκληση τα εσώρουχα της κρεμασμένα έτσι και ότι θα της τα κλέψω.

Έτσι και έγινε, έκλεψα ένα και όταν το κατάλαβε με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να της το δώσω... με έλουσε κρύος ιδρώτας και της απάντησα ότι για να το πάρει πρέπει να έρθει και να φύγει φορώντας το... καλά απάντησε και το κλείσαμε.... Οι υπόλοιπες μέρες κυλήσανε ήρεμα, μιλάγαμε μπροστά σε άλλους χωρίς υπονοούμενα αλλά όποτε έβρισκε ευκαιρία και δεν άκουγε κανείς, μου πέταγε ότι «θα έρθω και θα το πάρω!», «θα σου δείξω εγώ..» κτλ, εγώ την έσπρωχνα και της έλεγα ότι όλο λόγια είναι και τέτοια... μετά από λίγο μπροστά σε όλους με ρωτάει για μια ταινία αν είναι καλή και της είπα ότι δεν την έχω δει, και απάντησε να την πάρω σε βίντεο και να την δούμε, συμφώνησα και έτσι έγινε, την επόμενη μέρα πέφτει μήνυματακι ότι έχω και την ταινία και το stringακι... σε περιμένω... απαντάει, θα είμαι εκεί στις 8.00. Έτσι και έγινε, κατά τις 8 ήρθε, εγω είχα κάνει μπάνιο και είχα ετοιμάσει το έδαφος κατάλληλα. Ήρθε με μία λινή μπλε ρομπίτσα που ώμος δεν έβλεπα τίποτα από μέσα, σουτιέν σίγουρα δεν φορούσε, όπως πάντα άλλωστε αφου είχε κάτι στητότατα στήθη με τέλειες ρόγες, αλλά αυτά τα ανακάλυψα αργότερα. Μπαίνει κάθετε στην πολυθρόνα και βάλαμε την ταινία... βαρεμάρα η ταινία και αρχίσαμε να μιλάμε, κατευθείαν στο ψητό εκείνη με ρώταγε που είναι και φερτό μου να μου το βάλεις... Η ρομπίτσα της όμως είχε ανοίξει λίγο και είχα χαζέψει κάποια στιγμή άγρια, και με κοιτάει και μου λέει «τι έγινε αγοράκι?

Δεν έχεις δει παρόμοια?» και ανοίγει την ρόμπα της να φαίνονται μόνο τα στήθη της. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό, δεν μίλαγα, συνεχίζει εκείνη «δεν σου αρέσουν? Είναι καλύτερα των συμφοιτητριών σου? Να τα κρύψω?» και εκείνη την στιγμή την κλείνει την ρόμπα, συνέρχομαι από το σοκ και της λέω, «δεν την ξανανοίγεις, μου φαίνεται ότι θέλουν ρούφιγμα» την πλησιάζω και την ανοίγω μόνος μου, σκύβω και τα φιλάω.... Υπέροχα, τόσο απαλά που θα μπορούσα να τα γλύφω και να τα πιπιλάω όλη την νύχτα, εκείνη μου είχε πιάσει το κεφάλι και το πίεζε απαλά πάνω της, συνεχίστηκε για πολύ ώρα και εγω είχα καυλώσει αφάνταστα, το χέρι μου χάιδευε, χούφτωνε και κατηφόριζε προς το μουνάκι της, δεν κατάλαβα ούτε ίχνος τρίχας, συνέχισα την κατρακύλα μου προς τα κάτω και αισθάνθηκα το μουνάκι της πλημμυρισμένο στα υγρά της και άρχισα να της χαϊδεύω την κλειτορίδα και τα μουνόχειλα της. Υπέροχη αίσθηση, ήταν τόσο απαλά και υγρά που όση ώρα το έκανα αισθανόμουνα τα δάχτυλα μου να μουλιάζουν, μετά από λίγο μου πιάνει το κεφάλι και το σπρώχνει λέγοντάς μου «στάματα αρκετά με καύλωσες, η σειρά μου τώρα» εγώ όμως γούσταρα πολύ να την ακούω να βαριανασαίνει και έτσι της αντιστάθηκα όταν πήγε να σηκωθεί και την έσπρωξα λέγοντας της ότι «δεν τελείωσα ακόμα, περίμενε την σειρά σου», έτσι την γύρισα της άνοιξα τα πόδια και χώθηκα ανάμεσα στα πόδια της, και άρχισα να την γλύφω στο μουνάκι της και ιδιαίτερα στην κλειτορίδα, έβαζα το δάχτυλο μου μέσα της και μετά καθώς την έγλυφα μου λέει να της βάλω και άλλο, στο τέλος της είχα βάλει τρία δάχτυλα μέσα της, βογκούσε και ανάσαινε πολύ βαριά και έλεγε ενδιάμεσα κάποιες οδηγίες του στυλ, πιο γρήγορα, πιο βαθιά, βάλε την γλώσσα σου όλη μέσα, ρούφα μου την κλειτορίδα, μετά άρχισε να αναπνέει πιο γρήγορα και να μου πιέζει το κεφάλι μου στο μουνί της και να φωνάζει δυνατά... σίγουρα ακούστηκε στην γειτονία αλλά λίγο την ένοιαζε, έχυνε για αρκετή ώρα ώσπου όταν τελείωσε με έπιασε από τα μαλλιά με σήκωσε παίρνει το χέρι μου που της είχα βάλει στο μουνί της και βάζει ένα ένα τα δάχτυλά μου στο στόμα της, τα έγλυψε και μου λέει, «τώρα η σειρά μου, θα σου ρουφήξω το μεδούλι και θα σε κάνω να μην μπορείς να περπατήσεις.

Κάθομαι εγώ στον καναπέ και αυτή ανάμεσα στα πόδια μου κατεβάζει το μποξεράκι μου, και λέει «θα φάμε καλά σήμερα, είσαι πολύ μεγαλύτερος απ ότι φαίνεσαι, μου φαίνεται θα σταματήσω να σε λέω μικρούλι» (λόγω ηλικίας). Ήμουν ήδη καυλωμένος και πολύ χοντρός όπως έχω καταλάβει από την μέχρι τώρα εμπειρία μου. Άρχισε και μου τον χάιδευε βλέποντας τον για αρκετή ώρα, μετά τον έγλυφε γύρο γύρο με την γλώσσα και πιπίλαγε το κεφάλι μου, και προσπαθούσε να βάλει και άλλο μέσα αλλά δεν τα κατάφερνε, έκανε καλό τσιμπούκι, αλλά όχι το καλύτερο που μου έχουν κάνει, τότε ήταν από τα πρώτα μου και φυσικά μου άρεσε, τρόμπερνε τον πούτσο μου και μου έγλυφε το κεφάλι, τον κορμό, από πάνω μέχρι κάτω, και έβαζε τα αρχίδια μου στο στόμα της, ήταν σκέτη καύλα! Δεν άργησα να χύσω και εγώ, εκείνη το κατάλαβε και πριν της πω εγώ τίποτα μου λέει «έλα πουτσαρά μου, λούσε με» και μου τον έπαιζε γρήγορα στα στήθια της, έχυσα και την πέτυχα στα βυζιά της και στο πρόσωπο της. Σηκώνετε και μου λέει, «με λέρωσες, πάω να πλυθώ, όταν έρθω θέλω να ξεσκίσεις με αυτήν την πουτσα!». Ανέβηκε στο μπάνιο και εγώ προσπαθούσα να βρω την αναπνοή μου... Όταν κατέβηκε, με βλέπει και λέει «μου φαίνεται ότι σου έπεσε λίγο, κάτσε λίγο ακόμα μέχρι να στην σηκώσω και μετά με σκίζεις» γονατίζει και αρχίζει απαλά και μαλακά να την γλύφει και να την χαϊδεύει ώσπου έγινε πάλι τον διαστάσεων που ήθελε.

Σηκώνετε και ανοίγοντας τα πόδια της κάθεται πάνω μου και λέει «τώρα θα μου αλλάξεις τα φώτα!» ακουμπάει το πουτσοκέφαλο στα μουνόχειλά της και το σπρώχνει μέσα, ή έκφραση του προσώπου της έδειχνε ότι ζοριζόταν να τον πάρει, ανασηκώνεται και ξαναπροσπαθεί, βάζω και εγώ τα δάχτυλά μου και χαϊδεύω την κλειτορίδα της και εκείνη άνοιγε τα μουνόχειλά της. Σιγά σιγά τον πήρε μέσα και κάθισε πάνω μου σαν να είχε κουραστεί, μόνο και μόνο από αυτό, μετά άρχισε να ανεβοκατεβαίνει σιγά σιγά μέχρι να το συνηθίσει μέσα της. Με κρατούσε από τους ωμούς και εγώ της χούφτωνα τα στήθη, μετά έβαλα το ένα μου χέρι χαμηλά στο μουνάκι της και χάιδευα την κλειτορίδα της, άρχισε να το συνηθίζει και να το απολαμβάνει και άρχισε να κάνει μεγαλύτερες κινήσεις πάνω στον πούτσο μου, αισθάνθηκα στον πούτσο μου τόσο ζεστά και απαλά, και με πολύ λίγες εμπειρίες τότε μου ήρθε να ξαναχύσω και την σηκώνω και την βγάζω από τον πούτσο μου και της λέω «περίμενε να φορέσω κάτι που ίσως βοηθήσει» παίρνω και φοράω προφυλακτικό με λιπαντικό, την πλησιάζω την φιλάω και της λέω «γύρνα, αρκετά κουράστηκες εσύ» γυρνάει, βάζει τα χέρια της στον καναπέ και ο κώλος της ψηλά, τον ακουμπάω στο μουνί της και τον σπρώχνω σιγά σιγά, έσπρωχνα απαλά αλλά δεν έμπαινε, μου λέει εκείνη «σπρώχτο με δύναμη!» και το κάνω, ακούστηκε ένα δυνατό ΑΑΑΑΑαααα!!!!!!!! Αλλά δεν βγήκα από μέσα της, άρχισα να κάνω ήρεμες κινήσεις μέσα της, εκείνη ώμος γούσταρε πιο άγρια και άρχισε να κουνάει τον κώλο της πάνω μου, πήρα θάρρος και εγώ και άρχισα να την παίρνω πιο γρήγορα και πιο βαθιά, ακουγόταν ο ήχος του κώλου της στην κοιλία μου και τα αρχίδια μου στο μουνί της, όσο πιο γρήγορα τόσο πιο πολύ βόγκαγε και φτιαχνόμουν και εγώ, αλλάζουμε θέσεις και ξαπλώνει στον καναπέ πάω από πάνω της και μπαίνω μέσα της, πολύ ευκολότερα αυτή την φορά. Όπως την γάμαγα την κράταγα από τους γοφούς και έβλεπα τα στήθη της να ανεβοκατεβαίνουν και το θέαμα με καύλωνε μέχρι τέλους, παίρνει το ένα μου χέρι βάζει το μεσαίο μου δάχτυλο στο στόμα της και μου λέει, «πιο γρήγορα πουτσαρά μου, πιο γρήγορα» η επιθυμία της, διαταγή μου, άρχισα και εγώ να μπαίνω στην τελική ευθεία, με το ένα χέρι μου στο ένα της βυζί να το χουφτώνω και το άλλο μου στο στόμα της να μου το γλύφει, εκείνη με το ένα της χέρι κράταγε το χέρι μου που είχα στο βυζί της και το πίεζε και με το άλλο έπαιζε με την κλειτορίδα της, άρχισε να χύνει δαγκώνοντάς μου το δάχτυλο (για να μην φωνάξει, απ ότι μου είπε μετά) και να αισθάνομαι τις συσπάσεις του μουνιού της στον πούτσο μου, δεν χρειάστηκα πολύ, και έχυσα και εγώ βγάζοντας έξω τον πούτσο μου και βγάζοντας το προφυλακτικό εκσφενδόνισα τα χύσια μου στην κοιλιά της....

Εκείνη με ανοιχτά τα πόδια άλειφε τα χύσια μου στην κοιλιά της και ήταν η σειρά μου να της πώ «σε λέρωσα, πήγαινε πλύσου και σε περιμένω για τον επόμενο γύρο» «επόμενο?!?! Δεν είσαι καλά μου φαίνεται!» καθίσαμε λίγο αγκαλισμένοι και αργότερα σηκώθηκε και πήγε να πλυθεί, γυρίζοντας μου λέει «και που είναι ατό που ήρθα να πάρω?» «δεν σου φτάνει αυτό που ήδη πήρες? Θες κι άλλο?» της απάντησα, μετά από λίγο έφυγε.

Την άλλη μέρα το πρωί μου έστελνε μηνύματα από την δουλεία της, ότι περπατάει λες και τον πήρε από τον κώλο για πρώτη φορά και διάφορα άλλα για μια φίλη της που το πρόσεξε και της είπε την ιστορία και κανονίσανε να με πάρουνε μαζί... αλλά αυτό είναι άλλο επεισόδιο. Το αποτέλεσμα είναι ότι τώρα που έχω μετακομίσει δεν την βλέπω και έμαθα ότι αρραβωνιάστηκε κάποιον, καλά να περνάει και αυτή και αυτός, εμείς πάντως τότε περάσαμε πολύ καλά και όχι μόνοι μας αλλά και με την φίλη της στην παρέα αλλά και με έναν φίλο μου που της άρεσε και ήταν ο μόνος που πήρε από τον κώλο γιατί έλεγε ότι εγώ ήμουν πολύ χοντρός και θα την ξέσκιζα!

Click here for more!