Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory - Sex Stories - Η συνάντηση του προέδρου της εταιρείας που εργάζομαι με 2 άλλα στελέχη αναμενόταν να διαρκέσει πολύ ισως και μέχρι το βράδυ ,μέσα σε όλα τα θέματα προς συζήτηση θα ήταν και το θέμα της διαδοχής του Δ/ντή Πωλήσεων της εταιρείας αφού ο κάτοχος αυτής της θέσης τέλος του χρόνου έβγαινε σε σύνταξη Πέντε το απόγευμα καιη σύσκεψη μόλις είχε αρχίσει και ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη να κάτσω μέχρι το τέλος στο γραφείο μου για να μάθω ποιός απο τους 2 υποψηφίους (εγώ και ή 45χρονη Μυρσίνη-Σούλα)θα καταλάμβανε την σημαντική αυτή θέση,άλλωστε οι πιθανότητες οι δικές μου ήταν ελάχιστες αφού η ΜΥΡΣΊΝΗ πέρα πό το μετπτυχιακό που είχε στο μαρκετινγκ μιλούσε και άπταιστα Ισπανικά (από μητέρα μεξικάνα)ενώ εγώ πέρα από ανώτερη εκπ/ση σαν στέλεχος επιχ/σεων που έχω και τα μέτρια αγγλικά δεν έχω άλλα τυπικά προσόντα ,το μοναδικό και ίσως ισχυρό χαρτί ο μεγάλος τζίρος που εχω φέρει στην εταιρεία και μάλιστα τα τελευταία 2 χρόνια σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή.Χαιρέτησα την Μυρσίνη που περίμενε στο διπλανό γραφείο του τμήματος της της ευχήθηκα καλή επιτυχία όπως και αυτή μου ευχήθηκε και εφυγα για το σπίτι.

Στο σπίτι σκεφτόμουν πως τα έφερε τα πράγματα η τύχη,με την Μυρσίνη -Σούλα η συνεργασία μας τόσα χρόνια ήταν άψογη,στο Τμήμα καλλυντικών αυτή στο Τμήμα συμπληρωμάτων διατροφής εγω πάντα την έβλεπα σαν συνάδελφο και τίποτε παραπάνω αν και η Σούλα είναι πολύ μούναρος,κανονικό σώμα με τέλεια αναλογία βάρους και ύψους με μεγάλα σαρκώδη χείλη μελαψό χρώμα και σγουρό μακρύ μαλλί,το μόνο μείον της που έβαζε τη δουλειά πάνω από όλα και το συντηρητικό για την ηλικία της ντύσιμο, χωρισμένη δε πρό 10ετίας με 1 κόρη 18 ετών φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη θα μπορούσε να κάνει μια πιο καλή ζωή .

Αυτά σκεπτόμουνα ώσπου η ώρα πήγε 8,πήγα για φαγητό και κατά τις 10 ήμουνα πίσω σπίτι.Κατά τις 10 το βράδυ ενώ έβλεπα το ποδόσφαιρο (τσάμπιονς λιγκ) κτύπησε το τηλέφωνο Παρακαλώ / Ναι κύριε Κώστα είμαι η ιδιαιτέρα του κ.Προέδρου της εταιρείας,συγχαρητήρια για την νέα σας θέση ,επιλεγήκατε για την Δ/νση Πωλήσεων της εταιρείας μας στη θέση του αποχωρούντος συναδέλφου,θα πάρετε αυριο την γραπτή απόφαση για την τοποθέτησή σας θα ενημερωθήτε για τα καθήκοντά σας από τον αποχωρούντα μέχρι τέλος του έτους και επίσημα αναλαμβάνετε απο 1-1-2005. Εκείνη τη στιγμή το μόνο που μπόρεσα να πω ένα ευχαριστώ στην κοπέλλα που με ενημέρωσε ,έκλεισα το τηλέφωνο και αναρωτήθηκα τι μεσολάβησε για την θέση αυτή που δεν είχα και πολλές ελπίδες γιαυτό και δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα το θέμα.
Εβαλα ένα ποτό και ήπια και σκέφθηκα να και μια καλή στιγμή μέσα σε όλες τις ατυχίες που είχα το τελευταίο εξάμηνο,η προαγωή αυτή θα με ανεβάσει όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά,τη θέση συτή την λαχταρούσα μήνες τώρα αλλά όλα αυτά που στην αρχή ανέφερα για μένα αυτή η θέση ήταν κάτι το απαγορευτικό. Την άλλη μέρα στο γραφείο πιά του Δ/ντη Πωλήσεων έλαβα πολλές ευχές και πολλές ανθοδέσμες από συναδέλφους και φίλους,το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε στιγμή να κτυπάει για ευχές από Αθήνα και από αντιπροσώπους της επαρχίας,κάποια στιγμή ήρθε και στο γραφείο μου και η Σούλα Κώστα τα θερμά μου συγχαρητήρια ομολογώ ότι δεν το περίμενα Ούτε και εγώ Σούλα για να είμαστε ειλικρινείς το περίμενα φαίνεται πως μέτρησαν και άλλα εκτός από τα τυπικά προσόντα Ναι έτσι φαίνεται Κώστα ,αλλά θέλω απόσένα μία χάρη Σ\'ακούω Σούλα και ότι μπορώ θα κάνω για σένα .Η Σούλα έκλεισε την πόρτα πίσω της για να μην ακούσει κανείς τη συνομιλία μας καιμου είπε Κώστα θέλω αν μπορείς να με πάρεις σαν ιδιαιτέρα Δ/ντή στο γραφείο σου ,νομίζω ότι η θέση σου δίνει το δικαίωμα να κανονίσεις εσύ πιά ιδιαιτέρα θα έχεις,ξέρεις μετά το χθεσινό αναπάντεχο συμβάν που όλοι νόμιζαν ότι θα πάρω τη θέση της Δ/ντριας Πωλήσεων δεν μπορώ να κρατήσω τη θέση που έχω σήμερα σαν υπέυθυνη γραφείου,πως θα αντικρύσω το προσωπικό του γραφείου μου που έχασα την θέση από κάποιον που έχει μικρότερα προσόντα από μένα?Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν άξιζες αυτή την θέση εγώ ήδη βρήκα να προτείνω και τον αντικαταστάτη μου στο γραφείο ,γιαυτό σε παρακαλώ σου ζητώ να είμαι ιδιαιτέρα σου ,τα προσόντα άλλωστε δεν μου λείπουν έστω και αν δεν τα εκτίμησε σωστά η διοίκηση της εταιρείας. Οκ κούκλα μου από τώρα είσαι η νέα ιδιαταίρα σήμερα κιόλας θα το ανακοινώσω στην Διοικηση της εταιρείας και από αυριο αναλαμβάνεις Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα μου είσαι τέλειος ήρθε πιο κοντά και με φίλησε στο μάγουλο ,για πρώτη φορά έννοιωσα κάτι το διαφορετικό για αυτή την γυναίκα και παρά το σεβασμόστο πρόσωπό της για την πίκρα που εννοιωσε ήταν η μοναδική στιγμή που την είδα κάτι παραπάνω από απλή συνάδελφο.

Την ίδια μέρα ανέφερα την τοποθέτησή της στην Διοικηση της εταιρείας και μετά από 2 περίπου ώρες έλαβα την πρόσκλησή της να μου κάνει το τραπέζι σπίτι της για την εξυπηρέτηση που της έκανα.΄ Οκ Σούλα θα έρω το βράδυ σπίτι αλλά μην κάνεις τίποτε μεγάλες ετοιμασίες δεν κάνει τίποτε για μένα και δεν θέλω να είσαι υποχρεωμένη Εντάξει Κ΄ωστα και σε ευχαριστώ έλα και βλέπουμε.Από την ώρα που σχόλασα μέχρι το βράδυ αρχισα να νοιώθω μια ταραχη μέσα μου ,και παρα το γεγονός για ότι λέγανε στην εταιρεία για αυτή δηλαδή αγάμητη ανοργασμική κλπ κάτι μου έλεγε ότι πήγαινα για μεγάλο ξέσκισμα.

Εφθασα σπίτι της (Α.Κυψέλη ) γύρω στις 9 το βράδυ με ένα απερτιφ ποτό και ένα κουτί γλυκά,με υποδέχθηκε με ωραίο μοντερνο ντύσιμο και όχι προκκλητικό,και στο βάθος διέκτινα τον μπουφε με εκλεκτούς μεζέδες,ενώ το στερεοφωνικό επαιζε απαλή μουσική. Ωραίο το σπίτι σου Σούλα Και που να δεις και τι άλλο ωραίο σου έχω ετοιμάσει Κώστα Δεν το πουκατάλαβα και πως το ενοούσε το ΄ψραίο αλλά αυτο δεν με πείραξε ,το μόνο που σκεπτόμουνα ήταν οτι θα περναγα καλά.Κάτσαμε έβαλε απόένα ποτό συζητήσαμε διάφορα και μετά αρχίσαμε να δοκιμάζουμε τα περίφημα μεζεδάκια της και πάνω στο κρασί μου είπε Κώστα εχω ακούσει τι έχουν πει στην εταιρεία για μένα ,ότι είμαι ανώμαλη ,δεν έχω σχέση με άνδρα κα άλλα διάφορα εσύ το πιστεύεις αυτό για μένα ?και έβαλε το ένα πόδι πάνω στο άλλο και φάνηκε απο το μετριο σκίσιμο του φορέματός της ή μισή μπουτάρα της που ομολογουμένως έκανε τον πουτσο μου να σηκωθεί απότομα,αλλά εκείνη τη στιγμή τα επαιξα όλα για όλα .Βοηθούμενος και από το κρασί που είχαμε καταναλώσει αντι για απαντηση σε αυτό που με ρώτησε της δίνω ένα ρουφηχτό γλωσσόφιλο διαρκείας που της κόπηκε η ανάσα ενω ταυτόχρονα της κατέβαζα το φόρεμα απο τους ώμους.Βαριανασαίνοντας και οι δύο της έβγαλα όλο το φόρεμα ενω αυτή μου έβγαλε το πουκάμισο, Σου μοιάζω για ανοργασμική Κώστα? Τι είναι αυτά που λες Σούλα μου έλα να γαμηθούμε Σε λίγα δευτερόλεπτα είχαμε πέσει στο κρεββάτι ολόγυμνοι,τελευταίο εφυγε από πάνω της το μικροσκοπικό της στριγκάκι αποκαλύπτοντας ένα καλοξυρισμένο μουνί (το είχε ξυρίσει σε σχήμα λεπτής λωρίδας) άρχισα ένα καταπληκτικό γλυφομουνι και γλυφοκόλι ταυτόχρονα,η Σούλα μουγκριζε από την ηδονή,αργά και βασανιστικά της έγλυφα πότε το μουνάκι και πότε την κωλοτρυπίδα,φώναζε και εχυνε μαζί αααααααα! ααααααααχ! αααααααα! χύνω ! χύνω! χύνωωωωωωωω!Μεγάλη ποσότητα υγρών έπεσαν στη γλώσσα μου ,σε στάση 69 πλέον άρχισε να μου κάνει φοβερό τσιμπούκι ,με ρουφούσε αχόρταγα και ταυτόχρονα μούγκριζε σαν βόδι που το σφάζανε απο το γλύψιμο μουνί και κώλο που τηςέκανα,δεν μπορεσε να κρατηθεί άλλο και μία ακόμη φορά τα υγρά της χύθηκαν στο στόμα μου.Την γύρισα στα τέσσερα και άρχισα να την γαμάω πισσωκολλητα Αχ τύρρανε αχ πως με γαμάς έτσι σκίσε μου το μουνάκι αχ σκίσε μου τη μουνάρα ναι!αχ! αου! αου1 ουχ! ωχ! ναι! ναι! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! έλα χύσε και σύ μαζί μου αχ ούτε εγώ μπορεσα να κρατηθώ τραβήχθηκα αν και βρισκόταν καιρό χωρίς περίοδο και όλη η χυσιά μου έπεσα πάνω στην μελαψή κολλάρα της .

Πήγαμε στο μπάνιο πλυθηκαμε και ξαπλώσαμε να ηρεμήσουμε ,παρατηρούσα όλο το κορμί της μελαψό και σε συνδυασμό με το μεξικάνιο πιο πολύ πρόσωπό της έμοιαζε σαν ινδιάνα,στο γαμήσι δεν ήταν και τίποτε σπουδαία αλλά είχε κάτι τι ξωτικό πάνω της που σε τράβαγε.
Αρχισα να την χαιδέυω πάλι ακόμα και εκείνη τη στιγμή μου μίλησε για την θέση που έχασε κατάλαβα ότι δεν είχε και πολλή όρεξη για νεο γαμήσι,το μόνο που κυριολεκτικά τη τρέλλενε ήταν το γλυφομούνι ,άρχισα νεο γύρο γλυψίματος και σε λίγο έχυσε μέσα σε μουγκρητά και κραυγές για μία ακόμη φορά.

Η ώρα είχε πάει περίπου 1 τη νύχτα σηκωθήκαμε ντυθηκαμε,ήταν από τα πιό ανούσιαγ αμήσια της ζωής μου τίποτε να θυμαμαι,αλλά και η Σούλα δεν πρέπει να ικανοποιήθηκε στο έπαρκο με το γαμήσι που κάναμε,ίσως είχαν δίκο όσοι έλεγαν διάφορα για το άτομό της σκέφθηκα αλλά μπορεί και όχι .
Στη στιγμή και λίγο πριν φύγω ήρθε κοντά μου και ψυθιριστά σχεδον στο αυτίμου είπε Δεν μπορώ για το πήδημα ότι ήταν τέλειο αλλά το γλυφομούνι που μου έκανες ήταν ότι πιο φοβερό μου έχουν κάνει μέχρι σήμερα ,κυριολεκτικά με τρέλλανε και θέλω να μου το επαναλάβεις. Οτι θέλεις καύλα μου,όποτε θέλεις και μου πεις στην διάθεσή σου,οκ Κώστα μου λέει ,πότε θα ξανάρθεις ?Πριν απαντήσω κτύπησε το κινητό της ήταν ο πρώην σύζυγός της που όπως μου ειχε πριν λίγο είχανε καλές σχέσεις λόγω του παιδιού τους Ελα Σούλα σε παίρνω από ώρα και το έιχε κλειστο το κινητό ,ήθελα να σου πώ ότι η Νίκη (κόρη τους) θα μείνει το επόμενο τρίημερο που μεσολαβεί και η αργία της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη μαζί μου αν δεν έχεις αντίρρηση Οκ Διονύση καλά έκανες και με πήρες ......ναι,ναι είχε ξεφορτισθει το κινητό μου και τώρα το πήρα ειδηση και το φορτίζω εντάξει πες της να με πάρει όμως και τηλέφωνο να μου το πεί και η ίδια.

Λίγο πριν φύγω απο το σπίτι η Σούλα μου είπε ότι με τον Διονύση αν και τον είχε κερατώσει μια φορά ο λόγος που χωρίσανε ήταν ασυμφωνία χαρακτήρων, Πάλι σκέφθηκα τι μαλάκες που είμαστε εμείς οι άνδρες για την ταμπακίερα ο πρώην δεν έμαθε τίποτε.
Εφυγα από το σπίτι αλλά κάτι μου έλεγε ότι την 45άρα Σούλα θα την έκανα να λειώνει εκτός από το γλυφομούνι και από το γαμήσι,αυτό το θεωρούσα σίγουρο και ότι σύντομα θα το ξαναεπειχειρούσα γιατί έκτός από τα μουγκρητα και τις κραυγές πάνω στο γλυψιμο που της έκανα ,τα αχ και τα ουχ στο γαμήσι μπορεί να ήταν και προσποιητά.

Click here for more!