Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory -Sex Stories - Και εγώ με τη σειρά μου εδώ μέσα θα σας διηγηθώ μία εμπειρία που είχα στο χώρο της δουλειάς μου όπου από τη φύση της με φέρνει μεμονωμένα πολύ κοντά με κόσμο (άντρες και γυναίκες) δίνοντάς μου και αρκετό χρόνο για συζήτηση. Η εικόνα μου είναι ενός παντρεμένου 42 ετών από Αθήνα (που διακριτικά το κάνει το «ψυχικό») με κοντό σγουρό μαλλί, πράσινα μάτια, σαρκώδη χείλια, έντονα χαρακτηριστικά προσώπου, 1.83 ύψος, 102 κιλά.

Τη λέγανε Άννα περίπου 37 ετών παντρεμένη με παιδιά γύρω στο 1.70 ίσως και κάτι ύψος, με σπαστό καστανό μαλλί λίγο ποιο κάτω από τους ώμους, λευκή επιδερμίδα, λίγο αφρατούλα, μάτια καστανά, έντονα μαγουλάκια, ερυθρά πεταχτά χειλάκια, ανοιχτούς ώμους, στήθος μπορώ να πω μεγαλούτσικο, μέση χαρακτηριστική όπου συνέχιζε προς τα κάτω σε μία αναλογική του σώματος περιφέρεια και στο πίσω μέρος ένα αφράτο ομοιόμορφο τουρλωτό κωλαράκι.

Η συζήτηση περιφερόταν σε διάφορα θέματα όπου κάποια στιγμή με το θάρρος της κουβέντας ήρθε και στα προσωπικά. Με τις ανάλογες «μπηχτές» και το σκυθρωπό του προσώπου της κατάλαβα ότι πρέπει να ήταν λίγο παραμελημένη από τον άντρα της.

Όπως καθόμασταν και δίπλα δίπλα επιχείρησα το πρώτο τυχαίο αλλά παρατεταμένο άγγιγμα με το χέρι στον μηρό της αφού έβλεπα ανεκτικότητα. Εκεί που γύρισε το κεφάλι της και με κοίταζε στα μάτια με κάποια ίσως λίγο ανακούφιση έγειρα και εγώ ακουμπώντας τα χείλια μου ψιλά στο λαιμό της βγάζοντας μία ζεστή ανάσα. Το πράγμα συνέχισε σαν από μόνο του με τρυφερές αγκαλιές και φιλιά αποφασίζοντας να συνεχίσουμε σε ένα διακριτικό ξενοδοχείο για να μην είμαστε επιρρεπείς σε τυχαίες επισκέψεις και συμβάντα.

Περνώντας την πόρτα του δωματίου αγκαλιαστήκαμε φιλώντας ο ένας τον άλλον στο στόμα με ασυγκράτητο πάθος. Βγάζοντάς της το σκούρο μπλουζάκι με το μεγάλο ντεκολτέ αποκαλύφτηκε το πλούσιο στήθος της με το λευκό κλασικό στηθόδεσμο που βγάζοντάς το και αυτό βρέθηκα στη θέα ενός μεγάλου στήθους, στητού, με ερεθισμένη ροζέ ρόγα έχοντας χαρακτηριστική περιφέρεια (στάμπα). Εάν σας πω ότι συγκρατήθηκα και δεν χώθηκα σε αυτό θα ήμουν ψεύτης. Κατεβαίνοντας προς τα κάτω φιλώντας την και παίζοντας με τη γλώσσα μου στο κορμί της την ένιωθα να τρέμει βγάζοντας μικρά βογκητά. Σηκώθηκα και αφού γδυθήκαμε η ματιά της έπεσε με ένα χαμόγελο θαυμασμού στο επίμαχό μου σημείο που είχε φτάσει στα ύψη και αν και δεν έχω πιάσει ποτέ τη μεζούρα σας λέω ότι είναι πλούσιο και διόλου ευκαταφρόνητο εργαλείο. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και μετά από λίγες περιπτύξεις βρέθηκα να πλησιάζω την περιοχή του αιδοίου που ήταν περιποιημένο αλλά με πυκνό τρίχωμα βουτηγμένο μες στα υγρά. Πρώτα έπαιξα γλύφοντας με τα χείλια και πιπιλώντας ελαφριά την γύρο από αυτό περιοχή, βγάζοντας η Άννα μακρόσυρτα τραγουδιστικά μουγκρητά λικνίζοντας ταυτόχρονα το κορμί της. Πλησίασα με την γλώσσα μου την κλειτορίδα της, την έγλυψα, την φίλησα, την ρούφηξα μαλακά, μετά επιτάχυνα το ρυθμό μου αρχίζοντας να νιώθω την Άννα να «σπαρταράει». Στη συνέχεια βύθισα τη γλώσσα στο μουνί της ρουφώντας το ενώ με το δεξί το χέρι μάγκωνα ελαφριά με τον δείχτη και τον αντίχειρα την κλειτορίδα ενώ ταυτόχρονα με το αριστερό έτριβα εξωτερικά την κωλοτρυπίδα ενώ η Άννα είχε αρχίσει ήδη να βγάζει λαχανιασμένες κραυγές. Την γύρισα στο πλάι, της άνοιξα τα πόδια και άρχισα παίζοντας τη γλώσσα πέρα δώθε να την γλείφω ταυτόχρονα από την κλειτορίδα μέχρι και μετά την κωλοτρυπίδα ξανά και ξανά ώσπου σε λίγο ένιωσα την Άννα να σηκώνετε και με το δεξί της το χέρι στο στήθος μου να με πετάει στο κρεβάτι.

Κρατώντας μου τα χέρια ανοιχτά άρχισε να με φιλάει και να με γλείφει σε όλο μου το σώμα και όταν έφτασε στον πούτσο μου τον ρούφηξε όλον μέχρι τη ρίζα σας λέω τον σάλιωνε και τον ρούφαγε από την μία άκρη μέχρι την άλλη άνευ προηγουμένου. Βέβαια δεν κράτησε για πολύ γατί από ότι διαπίστωσα δεν κρατιότανε, σηκώθηκε, καταλαβαίνοντάς την φόρεσα το προφυλαχτικό και με μιας έκατσε κατ’ ευθείαν απάνω στον πούτσο μου, άρχισε να πάλετε μπρος πίσω κάνοντάς τον να χτυπάει στα τοιχώματα του μουνιού της, οι φωνές της και οι κραυγές να ακούγονται μέχρι τους διαδρόμους του ξενοδοχείου, έχοντας απανωτούς οργασμούς ένιωθα τα υγρά της να κυλάνε από τα αρχίδια μου στα μπούτια μου και να μουσκεύεται το σεντόνι. Εγώ βέβαια να τα έχω δει όλα, γυρνάμε έχοντάς την στα τέσσερα και εγώ στα γόνατα μπαίνω πισωκολλητά ταυτόχρονα τρίβω με τον αντίχειρα την κωλοτρυπίδα και τον βάζω λίγο λίγο μέσα.

Βλέποντας την Άννα να το απολαμβάνει κρίνοντας από τα αγκομαχητά της ετοιμάζομε να μπω από πίσω. Μπαίνοντας με έπιασε ένα ντελίριο ένα τρέμουλο το κάτι άλλο, ένα τέλειος αφράτος κώλος που μέσα του ένιωθα το κωλάντερο να μου βυζαίνει τέλεια τον πούτσο με την παλινδρομική μου κίνηση. Μη μπορώντας να κρατηθώ άλλο τραβήχτηκα έβγαλα το προφυλαχτικό και πλησιάζοντας το πρόσωπό της το πιάνει με τις χούφτες και των δύο της χεριών, παίζοντάς τον, τον ακουμπάει στα χείλια και στα μάγουλά τις βγάζοντας ταυτόχρονα εγώ από μέσα μου ποταμούς. Αυτό ήταν ένοιωσα να μου κόβονται τα πόδια, ήταν κάτι το τέλειο.

Με την Άννα βρεθήκαμε καθ’ αυτόν τον τρόπο άλλες δύο φορές.

Click here for more!