Η εμπειρία που θα σας περιγράψω είναι πέρα για πέρα αληθινή και έλαβε χώρα πρόσφατα (αρχές καλοκαιριού). Θα πρέπει να θεωρηθεί συνέχεια της πρώτης εμπειρίας

Στην επόμενη συνάντηση με την φίλη μου συζητήσαμε όσα είχαν συμβεί και η ανάμνηση τους μόνο, μας έφτιαξε και κάναμε παθιασμένα έρωτα. Συμφωνήσαμε όμως να μην κανονίσουμε κάτι πάλι μαζί τους γιατί πρέπει να φυλαγόμαστε, σαν παράνομο ζευγάρι που είμαστε,. Παλαιοτέρα συζητώντας τις φαντασιώσεις μας, μου περιέγραψε ότι συχνά (όταν παίζει μόνη της) έρχεται με μία συγκεκριμένη σκηνή. Φαντάζεται ότι την παίρνουν δυο - τρεις άγνωστοι, την δένουν, την φιμώνουν, της κλείνουν τα μάτια και την χρησιμοποιούν βάναυσα σαν πόρνη. Κάτι σαν ψευτοβιασμός δηλαδή.

Ένα διαμέρισμα που ενοικιάζω, πρόσφατα άδειασε και έχω έναν εργάτη (τον Ηλία ας πούμε) από την Αλβανία. Αλβανός μεν, αλλά γαμώ τα παιδιά. Εκτός του ότι είναι εξηγημένος, εργατικός και όχι κλεφτάκος (ο λόγος του είναι συμβόλαιο) είναι και φιλέλληνας. Με τον γιο του πηγαίνει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου με ελληνική σημαία και την κρεμάει μάλιστα και στο μπαλκόνι του. Για αυτόν τον λόγο και εγώ του συμπεριφέρομαι άψογα. Μαζί του λοιπόν βάφαμε το διαμέρισμα τα απογεύματα.

Γνωριστήκαμε έτσι καλύτερα και πάνω στην συζήτηση, μεταξύ των άλλων, μου εξομολογήθηκε ότι τα είχε και μία ελληνίδα ζωντοχήρα. Τον είχε για μάστορα (ηλεκτρικά, υδραυλικά, βαψίματα κλπ). Όμως, σχεδόν σε σταθερή βάση, μία φορά την εβδομάδα της κάλμαρε και τις σεξουαλικές της ορέξεις. Μου περιέγραψε μάλιστα και σκηνές με την ελληνίδα φίλη του, που ήθελε άγρια γαμήσια. Αμέσως το μυαλό μου πήγε και στην δική μου περίπτωση, αλλά κρατήθηκα και δεν είπα κουβέντα. Με την σκέψη όμως να τον βάλλω στο παιχνίδι με την φίλη μου, ερεθίστηκα τόσο πολύ που όταν πήγα σπίτι και είδα ότι τα παιδιά έλειπαν, έβαλα κάτω την γυναίκα μου και της έβγαλα τα μάτια έξω.
Ξαφνιάστηκε που αν και κουρασμένος είχα τέτοια διάθεση, αλλά που να της πω την αλήθεια και τα μπάλωσα πρόχειρα. Την άλλη φορά που πιάσαμε πάλι την συζήτηση για την φίλη του, του φανέρωσα τον μακροχρόνιο παράνομο δεσμό μου με μία παντρεμένη. Με ενδιαφέρον με ρώτησε λεπτομέρειες κλπ και αντιπαρέβαλε τις δικές μου εμπειρίες με αυτές που είχε και αυτός με την ζωντοχήρα. Του περιέγραψα και την παρτούζα που είχαμε με το άλλο ζευγάρι.

Συζητώντας γενικά για τις σχέσεις μας του φανέρωσα και την φαντασίωση της φίλης μου. Αυτός μου απάντησε ότι κάπως έτσι είναι και η δικιά του, επειδή πολλές φορές της δένει τα χέρια όταν την πηδάει. Βλέποντας πόσο άνετος ήταν του πρότεινα την επόμενη φορά να έρθει μαζί μου για να ικανοποιήσουμε την φαντασίωση της φίλης μου. Αυτός όχι μόνο δέχτηκε, αλλά είπε ότι μπορεί να μιλήσει με την ζωντοχήρα και εάν εκείνη δεχθεί, να κάνουμε ένα παρτάκι οι τέσσερίς μας.

Την προηγούμενη Τρίτη είχα ραντεβού με την φίλη μου. Είχα συνεννοηθεί από πριν με τον Ηλία και ήρθε ενωρίτερα. Του έδωσα οδηγίες πως να συμπεριφερθεί, τι να αποφύγει κλπ, και τον έκρυψα σε ένα δωμάτιο. Όταν τελικά με την φίλη μου ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, έφερα εντέχνως την συζήτηση στις φαντασιώσεις της και όπως ήταν ξαπλωμένη της έδεσα τα χέρια χωριστά, με δύο μακριά κορδόνια με τα πόδια του κρεβατιού, χωρίς αυτή να φέρει αντίσταση. Ακολούθως της έδεσα τα μάτια με ένα πανί και την προέτρεψα να συνεχίσει την αφήγηση της φαντασίωσής της. Η φωνή της είχε γίνει πιο βραχνή και άρχισε να κλείνει και να παίζει με τα πόδια της προσπαθώντας να τριφτεί γιατί προφανώς είχε ερεθιστεί.

Όση ώρα μου περιέγραφε, εγώ το μόνο που έκανα είναι να την χαϊδεύω και να της πιπιλάω τις σκληρές ρόγες. Σε λίγο άρχισε να με παρακαλάει να την ελευθερώσω, να μην την βασανίζω άλλο και να της δώσω τον πούτσο μου να τον πάρει τσιμπούκι. Αντιθέτως της έλεγα πόσο θα μου άρεσε να την βλέπω να την παίζουν δύο άλλοι πούτσοι όπως είναι έτσι δεμένη και στο τέλος αφού τους πάρει στο στόμα να την πηδήξουν άγρια. Αυτό έμοιαζε με βενζίνη στην φωτιά γιατί άρχισε να κουνιέται πέρα δώθε, να σφίγγει κλειστά τα πόδια της και να μουρμουρίζει όλο καύλα για το τσιμπούκι που ήθελε να μου κάνει και το πόσο πολύ ήθελε να την γαμήσω κλπ. Τότε έκανα νόημα στον Ηλία που ήδη παρακολουθούσε ήρεμα από την πόρτα, να πλησιάσει. Αυτός χωρίς θόρυβο έβγαλε τα ρούχα του.

Ήταν ήδη και αυτός φτιαγμένος και λίγο πριν έρθει στο κρεβάτι, πληροφόρησα απλά την φίλη μου ότι θα την πήδαγαν δύο πούτσοι εκείνη την ημέρα. Ή δεν το κατάλαβε ή δεν με πίστεψε γιατί φώναξε (μάλλον μούγκρισε) "ναι ναι δύο μαζί". Όταν όμως αισθάνθηκε την επαφή από την άλλη πλευρά το κρεβατιού και το βάρος ενός άλλου σώματος στο κρεβάτι, τινάχτηκε και ρώτησε φοβισμένη τι συμβαίνει. Πριν προλάβω να της εξηγήσω ο Ηλίας πλησίασε δίπλα της και με το ένα χέρι στον σηκωμένο πούτσο του και το άλλο κάτω από το κεφάλι της προσπάθησε να της το χώσει στο στόμα λέγοντάς της ότι υπάρχει και ο δικός του πούτσος που θέλει περιποίηση από τα πουτανιάρικα χείλη της. Αυτή στην αρχή αντέδρασε και προσπάθησε να τον αποφύγει αλλά αυτός άρχισε να τρίβεται στο πρόσωπό της λέγοντας ότι όλες οι πουτάνες έτσι κάνουν στην αρχή αλλά στο τέλος παρακαλάνε. Μετά από λίγες τέτοιες κινήσεις κατόρθωσε να της τον χώσει στο στόμα παρ' όλες τις διαμαρτυρίες της και άρχισε να την προτρέπει να του τον ρουφήξει γερά.

Παρατήρησα ότι παρ΄ όλο που η φίλη μου κάτι μουρμουρούσε, με τον πούτσο του Ηλία να εξαφανίζεται στο στόμα της δεν αντιδρούσε πλέον πολύ και έκλεινε τα χείλη της δίνοντάς του κανονικό τσιμπούκι. Έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της, διαπιστώνοντας πόσο υγρή ήταν, έσκυψα στο αυτί της και της ψιθύρισα ότι ήταν σκέτη καύλα να την βλέπω να την τσιμπουκώνει κάποιος άλλος. Το θέαμα με είχε ερεθίσει πολύ και έκανα νόημα στον Ηλία να απομακρυνθεί και πήρα την θέση του, χωρίς καμία αντίσταση αυτή την φορά. Αυτός χώθηκε ανάμεσα στο πόδια της και άρχισε να της δίνει ένα περιποιημένο γλείψιμο. Της έβγαλα το πανί που της έκλεινε τα μάτια, της έλυσα τα χέρια και χωρίς να τον βγάλει από το στόμα της έσκυψε να δει τον άλλο. Ήταν τόσο πολύ καυλωμένη που έσπρωξε πιο βαθιά το κεφάλι του Ηλία ανάμεσα στα πόδια της. Φαίνεται πως αυτός ήξερε καλά τι να κάνει και ενώ μου τον έπαιρνε ακόμα τσιμπούκι, ξαφνικά σταμάτησε, με έσπρωξε απότομα μακριά της, έσπρωξε με δύναμη με τα δύο χέρια τον Ηλία ανάμεσα στα πόδια της, έτριψε το μουνί της στο στόμα του, κοκάλωσε και με σπασμούς και βαθύ βογκητό ήρθε.

Ο Ηλίας όμως δεν έχασε καιρό. Σχεδόν αστραπιαία φόρεσε προφυλακτικό και πριν προλάβουμε να το καταλάβουμε της είχε σηκώσει τα πόδια πάνω στους ώμους του και άρχισε να την πηδάει. Της έκανε τόσο σκληρό γαμήσι, μπαίνοντας όλος μέσα και έξω, που δεν μπορούσε να μου κάνει τσιμπούκι. Ήταν πολύ ερεθιστικό το θέαμα με τον άλλον να της πετάει τα μάτια έξω, λέγοντας πόσο του αρέσουν οι ελληνίδες γιατί ξέρουν να γαμιούνται και αυτή να τρίβει άγρια τις ρόγες της και να βάζει το χέρι της ανάμεσα στα πόδια της και πότε να παίζει με τα μουνόχειλά της και πότε να του πιάνει τον πούτσο και να τον ξαναβάζει μέσα της. Δεν άντεξα άλλο και έχυσα πάνω στο στήθος της και την κοιλιά της.

Ακολούθησε και ο Ηλίας με δυνατό σπασμό. Η έκπληξη ήρθε αμέσως μετά γιατί προχωρώντας προς το μέρος της, έβγαλε το προφυλακτικό και είπε ότι αυτή η καυλιάρα πρέπει να πάρει και τα δικά του χύσια. ¶δειασε το περιεχόμενο του προφυλακτικού εκεί που είχα χύσει και εγώ και όπως ήταν μούσκεμα και μισοσηκωμένος ο πούτσος του, τον έσπρωξε στο πρόσωπό της και την διέταξε να του τον γλύψει καθαρό. Προς μεγάλη μου έκπληξη, αυτή κοιτώντας με στα μάτια, τον έβαλε όλον μέσα και τον άφησε μόνο αφού τον καθάρισε.

Σηκώθηκε, πήγε να καθαριστεί στο λουτρό και έφυγε χωρίς να την ξαναδούμε. Στο τηλέφωνο με ευχαρίστησε για την εμπειρία, αλλά με παρακάλεσε να μην επιχειρήσω τίποτα άλλο πάλι, χωρίς να το ξέρει.

Click here for more!