Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή. Είμαι 25 χρονών πρίν 3 χρόνια όταν ήμουν στρατιώτης και υπηρετούσα στο πεντάγωνο, είχα και έχω συνήθειω να διαβάζω εφημερίδες. Βέβαια στο στρατό απαγορέυται η ανάγνωση εφημερίδων αλλά επειδή ήμουν σε γραφείο δεν μου έλεγαν τίποτα.
 
 Λοιπόν κάθε μεσημέρι πήγαινα στο περίπτερο που είναι απο το πενταγώνο και έπαιρνα εφημερίδες, στο οποίο ήταν μια κυρία μελαχρινή 38 χρονών 1.60 ύψος με ωραίο στήθος μετα πολλά πιάσαμε κουβέντα . Με ρώταγε πόσο χρονών είμαι που μένω με τη ασχολούμαι ,αυτή η επικοινωνία κράτησε περίπου 10 μέρες ώσπου μια Δευτέρα της λέω¨δε μου δίνεται το τηλέφωνο του σπιτιού σας  και μου το γράφει πάνω στην εφημερίδα.Ξέχασα να πω ότι η περιπτερού ήταν χωρισμένη με 2 παιδιά.
 
 Εκείνη την ημέρα είχα υπηρεσία κατά το απογευματάκι την πέρνω τηλέφώνο συζητάμε για διάφορα θέματα και της λέω να περάσω απο το σπίτι,  έγινε  μου λέει . Ετοιμάζομαι το σπίτι της ήταν στη πετρούπολη την κοπανάω απο το γραφείο είχα βέβαια ενημερώση το συνάδελφο, βρίσκω ένα ταξί και πάω σπίτι της χτυπάω το κουδούνι μου ανοίγει φόραγε ένα μαύρο μινάκι κολλητό είχε κάνει και το μπανάκι της σκέτη καύλα. Καθόμαστε στο καναπέ πίναμε το καφεδάκι μας και τα λέγαμε εκεί που τα λέγαμε της πιάνω το μπούτι μου λέει  όχι εδώ πάμε στο δώματιο του γιού μουπάμε και αρχίζουμε τα πιασίματα άρχιζα να της γλείφω τα βυζιά της με πολλή πάθος μετά κατέβηκα στο τριχώτο μουνί της, της έβαλα δάχτυλο και ταυτόχρονα της έγλειφα τη κλειτορίδα της.
 
 Μέσα στη κάυλα η κυρία μου έτριβε τη πούτσα μου κατεβάζει το παντελόνι και μου πέρνει μια πίπα άλλο πράγμα και τώρα  μου λέει σκίσε με παιδιά της έσκισα όλες τις τρύπες τι κώλο,τι μουνί ξανά πίπα μιλάμε για τρελλό γαμήσι. Πηδιότανε σαν σκύλα ώσπου την έχυσα μέσα στο στόμα

Click here for more!