Ερωτικές Ιστορίες - Με λένε Μπάμπη και είμαι ένας άντρας 25 ετών. Είμαι εμφανίσιμος και πάντα είχα γκομενοδουλειές να ασχολούμαι. Είτε πρόκειται για να γαμησάκια της στιγμής είτε για σοβαρές σχέσεις.
Σε όλο αυτό το σκηνικό είχα δυο σχέσεις με μια κοπέλα 18 ετών (σφιχτό κωλαράκι) και μια άλλη 24άρα (η πίπα). Δίνω αυτά τα σχόλια στις παρενθέσεις για να καταλάβετε γιατί δεν παράτησα καμία από τις δυο. Όλα κυλούσανε καλά και με τις δυο, αν και κάποιες φορές, έτρεχα να γαμήσω την μια μετά την άλλη.

Η πιτσιρίκα, η Νάντια, είχε το συνήθειο να μου γράφει γραμματάκια και αυτό ήταν που με πρόδωσε στην Βίκυ (την 24άρα). Έτσι έβγαλα το μπουφάν και το άφησα στον καναπέ και πήγα να κάνω ένα μπάνιο. Η Βίκυ έψαξε μάλλον τις τσέπες μου γιατί την έπιασα να το κρατάει με υφάκι όταν βγήκα από το μπάνιο. Εξηγούσα τα ανεξήγητα, έλεγα ότι ήταν μια πιτσιρίκα κολλημένη μαζί μου και μου έστελνε γράμματα αλλά δεν με πίστευε. Τελικά περάσαμε δυο εβδομάδες αμίλητοι και κυρίως αγάμητοι. Εγώ δεν πήγαινα στην πιτσιρίκα για να δείξω πόσο πιστός είμαι αλλά ούτε να μου τον παίξει δεν ήθελε. Εκεί που είχα απογοητευτεί, γυρνώντας από το συνεργείο (εκεί δουλεύω), την είδα να κάθεται με ένα χαμόγελο στον καναπέ. Σκέφτηκα: «Ωραία! Ζητάει πούτσο».  Πλησίασα και μου είπε:

-    "Το σκέφτηκα καλύτερα και θέλω να μου γνωρίσεις την κοπέλα… και ποιος ξέρει; Μπορεί να σε ικανοποιήσουμε μαζί…"

Νόμιζα ότι με δουλεύει αλλά δεν άργησα να πειστώ ότι το εννοεί, όταν είδα δυο τσάντες με κυλοττάκια που με έκαναν να θέλω να χύσω. Έτσι, κάλεσα την Νάντια σπίτι μας (συζούσα με την 24άρα), και της εξήγησα. Η Νάντια αντί να θυμώσει φάνηκε καυλωμένη με την ιδέα και είπε ότι θα ερχόταν. Έτσι κανονίστηκε.

Το Σάββατο είχα παρφουμαριστεί και είχα βάλει το μπουρνούζι μου. Η κοπέλα μου (η 24άρα) με κοιτούσε κάθε λίγο και γελούσε με την έκφραση του χαζοχαρούμενου που είχα. Χτύπησε το κουδούνι και άνοιξε η κοπέλα μου. Ήταν ένα όνειρο! Η Νάντια και η Βίκυ μαζί να μου χαμογελάνε καυλιάρικα… καθίσαμε στον καναπέ και βάλαμε ποτάκια. Όταν αρχίσαμε να χαλαρώνουμε, η Βίκυ σηκώθηκε και είπε:

-    "Ας καυλώσουμε λίγο το αγοράκι μας. Ε, Νάντια;" Η Νάντια σηκώθηκε και είπε:

-    "Αμέ!"

Και ήρθαν και η δυο και γονάτισαν, μου έλυσαν το μπουρνούζι και ξεκίνησε η Νάντια το γλύψιμο στον πούτσο ενώ η Βίκυ έπιασε τις μεγάλες αρχιδάρες μου.
Είχα αρχίσει να αναστενάζω… ξέρω μοιάζει ψεύτικο, αλλά σας λέω συνέβη και όπως θα ανακαλύψετε παρακάτω δεν είναι όλα ρόδινα.

Ο πούτσος μου έπεφτε από το στόμα της Βίκης στο στόμα της Νάντιας, και μετά άρχισαν να μου τον παίζουν. Έχυσα πάνω στα καλωπισμένα χεράκια τους, και μου γλύψανε και τα χύσια. Σηκωθήκαμε να πάμε για το μεγάλο φινάλε της βραδιάς στην κρεβατοκάμαρα. Η Νάντια έκατσε να μου κάνει χαδάκια. Η Βίκη ήρθε στην κρεβατοκάμαρα με δυο σκοινιά από αυτά που απλώνουμε. Άρχισα να καταλαβαίνω ότι θέλανε σκληρό γαμήσι. Έτσι, με δέσανε χωρίς να αντισταθώ. Μετά η Νάντια έφερε κάτι χαπάκια και μου τα έδωσε στο στόμα:

-    "Πάρτα!" Είπε. "Είναι για να καυλώσεις και άλλο…"

Έτσι, εγώ τα πήρα χωρίς δεύτερες κουβέντες. Μετά από κανένα 20λεπτο φιλιών και χαδιών, άρχισα να νιώθω αδύναμος. Κάτι μου είχαν δώσει η σκύλες! Με δυσκολία κουνούσα τα χέρια μου. Τελικά, όλα ξεκαθαρίστηκαν όταν με γύρισαν μπρούμυτα και εγώ ανίκανος να κουνηθώ τις έβλεπα να βάζουν στραπ-ον. Αν και αδύναμος η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει! Θα με γαμούσανε οι γκόμενες της ζωής μου αντί να τις γαμήσω εγώ..!

Πριν καν καταφέρω να ολοκληρώσω την σκέψη μου, ένιωσα ένα χέρι να με αλείφει επίμονα στην κωλοτρυπίδα. Είχε έρθει η ώρα. Εγώ προσπαθούσα να μιλήσω αλλά η φωνή μου ακουγόταν χαμηλά… τελικά ένιωσα αργά το πρώτο πλαστικό καυλί να μπαίνει στον κώλο μου και με μια απότομη κίνηση το έβαλαν μέσα. Ήταν η Βίκυ ο πρώτος μου γαμιάς.

Εγώ για πρώτη φορά μετά τα χάπια φώναξα δυνατά. Με πόνεσε πολύ! Οι γκόμενες δεν ήθελαν να με καυλώσουν αλλά να με τιμωρήσουν και αυτό φαίνεται παρακάτω που μου λένε διάφορα. Εγώ προσπαθούσα να αντέξω το πλαστικό καυλί… η καρδιά μου κόντευε να σπάσει! Προσπάθησα να πω ένα: "αφήστε με" και η Νάντια ήρθε και μου έχωσε το πλαστικό καυλί της στο στόμα με δύναμη! Κόντεψε να με πνίξει. Η Βίκυ έχωνε από πίσω σαν μανιακή και έλεγε με μίσος, όχι με καύλα:

-    "Σκυλί! Τώρα θα σε γαμήσουμε για να μάθεις να ξενοπηδιέσαι!"

Η Νάντια πάλι με εκδικούνταν για άλλο λόγο… έλεγε:

-    "Έτσι Βίκυ! Γάμα τον από τον κώλο γιατί όταν του έλεγα ότι πονάει έλεγε ότι δεν τον αγαπάω για να με αναγκάσει να του δώσω κώλο!" 

Όσο η Βίκυ άκουγε τα κατορθώματα μου στην Νάντια, τόσο γάμαγε πιο δυνατά. Ο κώλος μου με είχε πεθάνει! Μετά αλλάξανε βάρδιες. Ήρθε η Βίκυ στα μούτρα μου και μου έχωσε το πλαστικό καυλί στο στόμα, ενώ η άμαθη Νάντια έχωσε το δικό της πλαστικό καυλί στον ήδη ταλαιπωρημένο κώλο μου. Η Νάντια με γάμησε πιο μαλακά από την άλλη ωστόσο ο κωλαράκος μου άρχισε να βγάζει στάλες αίματος, και η Βίκη αναφώνησε σαν τρελή:

-    "Τον ξεπαρθενιλασαμε από πίσω!!!"

Η Νάντια συμπλήρωσε:

-    "Για να δούμε αν θα ξανακάνει μαλακίες μαζί μας!" 

Με άφησαν δεμένο και πήγαν στο σαλόνι να κουβεντιάσουν. Τις άκουγα αλλά το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το άμοιρο κωλαράκι μου και η ξεφτίλα που θα έτρωγα αν μάθαιναν όλοι ότι οι δυο γκόμενες με γάμησαν.

Τελικά, όταν βρήκα τις δυνάμεις μου (πέρασε η επήρεια του χαπιού), λύθηκα μόνος μου και με δυσκολία περπάτησα ως το μπάνιο. Η Βίκυ και η Νάντια κάθονταν στο σαλόνι γελώντας που με έβλεπαν έτσι. Ήθελα να τις πλακώσω αλλά με απείλησαν να με ξεφτιλίσουν δείχνοντας την κασέτα τους σε γνωστούς. Και αλήθεια έλεγαν… η κασέτα υπάρχει και καμιά φορά την βλέπει η Βίκυ όταν θέλει να καυλώσει για να την γαμήσω...

Από τότε, μονογαμία.

Click here for more!