Με λένε Δημήτρη 20 ετών και και με την κοπέλα του αδερφού μου είχαμε πολύ καλές σχέσεις έως πάρα πολύ καλές μπορώ να πω. Βγαίναμε συνέχεια ή για ταινίες στο σινεμά ή σε club και το πουτανάκι φορούσε πάντα ξέκωλα και μίνι και φοράει μόνο string.

Έχει μικρά βυζιά αλλά πολύ στητά και ύψος κάπου στο 1.75. Αυτό το καλοκαίρι είχαμε πάει διακοπές και έκανε μπάνιο topless και με ένα string μαγιό από κάτω. Δεν είχα δώσει και μεγάλη σημασία αν και καύλωνα συνέχεια.

Οι διακοπές κύλησαν ήρεμα μέχρι να έρθουμε Αθήνα. Μια μέρα γυρνώντας από προπόνηση στο μπάσκετ μου είπαν αν θέλω να πάμε για ταινία και φυσικά εγω δέχτηκα. Μέσα στην αίθουσα καλοκαιρινές μέρες δεν είχε και πολύ κόσμο και είπαμε να κάτσουμε όπου θέλουμε διαλέγοντας θέσεις πίσω δεξιά στην αίθουσα και η Χ έκατσε ανάμεσά μας. Ξεκινάει το έργο και σε κάποια στιγμή έδειχνε ένα ζευγάρι να γαμιούνται και εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα κάτι στο πόδι μου και έτσι όπως κοιταώ βλέπω το χέρι της να αρχίζει να χαιδεύει τον πούτσο μου και έτσι όπως φορούσα και φόρμα (αφού πήγα κατευθείαν από προπόνηση) δεν ήταν και δύσκολο να βάλει το χέρι της μέσα από την φόρμα.

Εγώ την κοιτούσα επίμονα ενώ αυτή συνέχιζε να κοιτάει την ταινία αδιάφορη και εκείνη τη στιγμή πρόσεξα το άλλο χέρι της που ήταν μέσα από το παντελόνι του αδερφού μου που δεν έπρεπε να είχε καταλάβει για μένα γιατι η Χ μου είχε εξομολογηθεί ότι το είχαν κάνει κιόλας μέσα στην αίθουσα μια άλλη φορά οπότε αυτό για τον αδερφό μου δεν έπρεπε να ήταν τίποτα.
Σε κανένα 5λεπτό η ταινία τελείωσε και εγώ έμεινα με έναν καυλωμένο πούτσο και έτσι όπως φορούσα και την φόρμα ήταν φως φανάρι αλλά ευτυχώς που δεν είχε πολύ κόσμο. Οι μέρες περνούσαν ήσυχα ώσπου ήρθε μια παρακευή βράδυ με μία βαλίτσα και μας είπε ότι θα μείνει για σαβ/κο σπίτι.
Ο αδερφός μου όμως το Σάββατο βράδυ είχε συμβούλιο με συνεταίρους από την δουλειά του και έτσι αφού έφυγε μείναμε μόνοι μας. Από το απόγευμα είχαμε πάει στο video club και είχαμε νοικιάσει αρκετές ταινίες για να περάσει η ώρα. Αφού ξεκινάμε να βλέπουμε τις ταινίες στην πρώτη είχε μια φάση με γυμνούς ανθρώπους να γαμιούνται και εκείνη την στιγμή άρχισε να χαιδεύει την ψωλή μου.
Εμένα μου ήρθε στο μυαλό η φάση όταν είχαμε πάει για ταινία και αφού με μια απότομη κίνηση την σταμάτησα την ρώτησα γιατί το κάνει αυτό αφού είναι με τον αδερφό μου 6 χρόνια τώρα και θα πήγαιναν για γάμο. Μου απαντάει ότι πολύ καιρό με γουστάρει και ότι έστω θέλει να το κάνει μαζί μου πριν παντρευτεί τον αδερφό μου, εγώ έμεινα κόκαλο και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο και σιγά – σιγά αρχίζει να με ξεντύνει αποκαλύπτοντας μια ψωλή καυλωμένη που με ελαφριές κινήσεις άρχιζε να την ξεζουμίζει βαζοντάς την όλη μέσα στο στόμα της και μετά από κανένα δεκάλεπτο δεν άντεξα και έχυσα στο πρόσωπό της και τα κατάπιε όλα η πουτάνα.
Ήταν η δική μου σειρά να την ξεντήσω και αφού είδα ένα φρεσκοξυρισμένο μουνάκι, της έκανα ένα τρομερό γλυφομούνι που η Χ αντέδρασε με σπασμούς στην συνέχεια της είπα αφού ήθελε να με γαμήσει ας το έκανε επιτέλους και έκατσε πάνω στην πούτσα μου αναστενάζοντας συνέχεια. Ύστερα από πολύ ώρα τρελού γαμησιού ξαπλώσαμε έτσι όπως ήμασταν γυμνοί και κάναμε ένα τσιγάρο.

Μετά από αρκετή ώρα συνεχίσαμε ώσπου δεν αντέχαμε άλλο πήγαμε κάναμε ένα μπάνιο και ξαπλώμένοι έτσι όπως ήμασταν βάλαμε την ταινία να δούμε αλλά ύστερα από τέτοιο γαμήσι τι ταινία να δεις και πέσαμε πτώματα να κοιμηθούμε. Το πρωί είδα το αδερφό μου που είχε έρθει, να φιλιέται με την Χ που πιστεύω ότι δεν του έχει πει τίποτα γιατί τον αγαπάει πολύ και αφού πήγαιναν για γάμο δεν θα ήθελε με τίποτα να χωρίσουν για αυτό.

Click here for more!