Η ιστορία που σου στέλνω έγινε στις 12-7 σε μια παραλία της Αττικής το όνομα μου είναι Ακης και της γκόμενας που γάμησα Μαρία. Ηταν Σάββατο κατά τις 9 όταν έφτασα και δεν είχε πολύ κόσμο. σε αυτό το μέρος είχα σταμπάρει ένα γκομενακι που πρέπει να ήταν από την Αλβανία.

Στις 9:45 την είδα να σκάει μύτη με την οικογένεια της. (16 είναι αυτή και εγώ 18) μετά από πολύ ώρα ηλιοθεραπείας αποφάσισε να μπει στη θάλασσα. Εγώ είχα μπει 2-3 λεπτά νωρίτερα και ετοιμαζόμουν με την μάσκα να μαζέψω κοχύλια. Καθώς κολυμπούσα την είδα ξαφνικά μπροστά μου. Κάθισα και χάζευα το καλόγυμνασμένο κωλαρακι και τα στητά της βυζάκια. Αυτή με κατάλαβε και με μια απότομη κίνηση κατέβασε το κόκκινο μαγιό της αποκαλύπτοντας το εντελώς ξυρισμένο μουνί της και τον κώλο της. όλα αυτά καθώς κολυμπούσε.

Σηκώνομαι από αυτή την ευχάριστη έκπληξη και την ρωτάω αν αυτό το κάνει σε όλους. Ερχεται κοντά μου και πιάνοντας τα αρχίδια μου, λέει "όχι αλλά για πάρτη σου έχω τραβήξει αρκετές μαλακίες". χωρίς δεύτερη σκέψη της πιάνω το ένα βυζί και της λέω σε 5' να πει στους δικούς της πως πάει μια βόλτα στα βράχια. Βγαίνω και παίρνω τις καπότες που έχω στο πορτοφόλι μου για κάτι τέτοιες στιγμές και πηγαίνω στα βράχια.

Σε λίγο ήταν εκεί, γεμάτο καύλες απ' ότι κατάλαβα από τις σκληρές της ρόγες που διαγράφονταν στο εφαρμοστό μαγιό της. Αφού δεν υπήρχε κανείς γύρω μας ξαπλώνω και αυτή έρχεται από πάνω μου.
Βάζει την γλώσσα της στο στόμα μου και σιγά σιγά βρέθηκε να μου παίρνει μια τρελή πίπα. Την έβλεπα να προσπαθεί να βάλει όλο το καυλί μου στο στόμα της ρουφώντας το και γλύφοντας το πουτσοκεφαλο μου. Εγώ πότε της έπιανα τα βυζιά και πότε το μουνί της. Αφού έχυσα στο στόμα και στο πρόσωπο της, πίνοντας μερικά , την πίεσα να συνεχίσει να με πιπωνει μέχρι να μου ξανακαβλωσει. Η παλιοπουτανα συνέχισε μέχρι που τον ξανάκανε τουρμπο..... της λέω σειρά μου και την γυρνάω ανάσκελα. Βάζω τα μπούτια της στους ωμούς μου και κάνω γλυφομουνι στο στενό της μουνάκι. Της έχωνα με μανία την γλώσσα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα σε γρήγορους ρυθμούς. Μου λέει να σταματήσω γιατί ήθελε να κατουρήσει αλλά εγώ συνέχιζα. αχχχ αχχχχ αχχχχχχχ φώναζε και τα χυσια της γέμισαν το πρόσωπο μου. Είχε νιώσει τι σημαίνει γυναικείος οργασμός.

Χωρίς να χάσω χρόνο σηκώνω τα ποδιά της πιο ψηλά στους ωμούς μου και μπαίνω όλος μέσα της. Τα βογκητά της ξεπαρθενιας από πούτσα κράτησαν για λίγο ώσπου το στενό μουνί της να συνηθίσει το μέγεθος του πούτσου μου. Με εκλιπαρούσε να την γαμάω όσο πιο γρήγορα μπορούσα και έτσι έκανα. μετά από κάνα δεκάλεπτο της είπα να σηκωθεί και να στηθεί στα τέσσερα ανοίγοντας τα ποδιά της μέχρι να βλέπω καλά το ξεχαρβαλωμένο πια μουνί της. Της το ξανακαρφωνω βίαια ως τον πάτο του μουνιού της χωρίς να βγάλει μιλιά. η μικρή ήταν τόσο καυλωμένη που μπορούσα να την γαμάω ως το πρωί χωρίς καμία αντίσταση. αυτό σκέφτηκα και είπα να γαμήσω κι εγώ για πρώτη φορά ένα ωραίο και καλοσφιγμενο κωλαρακι. Αυτή είναι η ευκαιρία μου σκέφτηκα από μέσα μου και θα φάει το καυλί μου είτε το θέλει είτε όχι. της λέω να τουρλώσει το κωλαρακι της και την ρώτησα αν τον έχει φάει από πίσω. Αυτή εκτελώντας την διαταγή μου, μου απάντησε με κόφτη ανάσα πως είχε τραβήξει μόνο μαλακίες στο μουνί της. Ακούγοντας τα όλα αυτά με καύλωσε περισσότερο γιατί μπροστά μου είχα ένα παρθένο κώλο που με φώναζε να το εξερευνήσω.

Βγάζω την πούτσα από το μουνί της και της γλύφω την κωλοτρυπίδα. Είχε στενέψει τόσο πολύ που φοβήθηκα πως δεν θα της μπει ποτέ. Σαλιώνω δυο δάκτυλα και της τα βάζω με προσοχή. Γυρνάει τότε η Μαρία και μου φωνάζει" καλά πόσο μαλάκας είσαι? ποιος σου είπε να προχωρήσεις τόσο πολύ?" Νευρίασα τόσο πολύ που την πιάνω από τα μαλλιά και της χτυπάω το κεφάλι στην αμμουδιά λέγοντας της "σκάσε μωρή καριόλα και κοιτά να το απολαύσεις" της ρίχνω 5-6 κωλοσκαμπιλα μέχρι να ηρεμήσει από τα νεύρα και να χαλαρώσει τα κωλομέρια της. Κρατώντας της ακόμα τα μαλλιά βάζω το άλλο χέρι μου χαμηλά στη μέση της και με τα ποδιά μου της "κλειδώνω" κατά κάποιο τρόπο τα δικά της. Ετσι όπως ήμασταν και οι δυο στα τέσσερα της ανοίγω πανηγυρικά και για πάντα την πίσω πόρτα. Ο κώλος της ήταν πραγματικά τόσο σφιχτός που ούρλιαζε από τον πόνο. φώναζε και έκλεγε αλλά έχω συνέχισα να την γαμάω αλύπητα. κατά κάποιον τρόπο ήταν σα να τη βίασα. Στο τέλος αφού είδε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα πια, της άρεσε και μου ζήτησε να την γαμάω μέχρι να την χύσω μέσα της. (όχι που δεν θα της άρεσε)λίγο πριν την χύσω έχυσε εκείνη για δεύτερη φορά. όταν τελειώσαμε μου είπε πως παρ'ολο που ξέφυγα από τα όρια ήταν ότι καλύτερο της είχε συμβεί και πως ήθελε να συνεχίσουμε.

Ανταλλάξαμε τηλ. και έφυγα. στην μανά της είπε πως ήπιε καφέ με ένα παλιό της φίλο που συνάντησε. φυσικά κάθε βδομάδα θυμόμαστε εκείνες τις ώρες..........;)

Click here for more!