Ο ξάδερφός με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί στο χωριό και μένουμε τώρα Αθήνα είναι αστυνομικός και κάνουμε αρκετή παρέα!  Εκείνη τη μέρα έλειπε η κοπελιά του και τον πήρα τηλ να πάμε για κάνα ποτό μετά την δουλεία του. Συνεννοηθήκαμε να περάσει να με πάρει από το σπίτι μου και αφού πάμε σπίτι να αλλάξει να πάμε έξω. Φτάσαμε στο σπίτι και πήγε να αλλάξει αλλά τον είδα που ήταν πολύ κουρασμένος και πρότεινα να μην βγούμε αλλά να κάτσουμε μέσα κάτι το οποίο και έγινε.
 
Καθόμασταν στον καναπέ κα μιλούσαμε όταν τα μάτια μου έπεσαν σε ένα ζευγάρι χειροπέδες που είχε αφήσει διπλά από τον καναπέ. Με το ξάδερφο (Γιάννη ας πούμε) έχουμε πολύ καλές σχέσεις και τα λέμε όλα και ακόμα μιλάμε πολύ ελεύθερα μεταξύ μας για όλα. Aρχισα να τον πειράζω για τις χειροπέδες και για το πώς τις χρησιμοποιεί με την γκόμενα του και άλλα τέτοια τι κάνουν? Τότε λοιπόν μου είπε πως έχει κάτι σπέσιαλ και αφού πήγε μέσα στο δωμάτιο έφερε κάτι άλλες με ένα ροζ γουνάκι τριγύρω που τις είχε πάρει! από ένα περιοδικό! Με αυτές έχω γαμήσει μου λέει με τις δουλείας ποτέ είναι πολύ βρόμικες.
  Καθόμασταν και πίναμε ενώ λέγαμε διάφορα και εγώ είχα τις χειροπέδες στα χέρια μου και τις έπαιζα. Είχαμε πιει αρκετά όταν με ρώτησε αν έχω βάλει ποτέ χειροπέδες κάτι που δεν είχα κάνει. Δεν πρέπει να παίζεις με τέτοια μου λέει γιατί μπορεί να σε δέσει κανείς και μετά να σε εκμεταλλευτεί μου λέει όλο νόημα και μου βάζει την χειροπέδες στο ένα χέρι και μου λέει θα με άφηνες να σε δέσω στον καναπέ(στο στήριγμα- μπράτσο) δέχτηκα χωρίς να σκεφτώ κάτι άλλο. Τώρα μου λέει μπορώ να σε κάνω ότι θέλω για αυτό σου έλεγα να προσέχεις. Σαν τι μπορείς να με κάνεις δλδ του λέω πάνω στο χαβαλέ.

Να ότι θέλω να σε φιλήσω π.χ να σε χουφτώσω και ακόμα ακόμα να σε πηδήξω. Μου φαινόταν όλα πολύ αστεία και τότε του λέω (είπα ότι λέγαμε τα πάντα μεταξύ μας) αν αρχίσεις να με φιλάς άρχισε από κάτω γιατί το έχω ξυρίσει και με τρώει και αν θες να χουφτώσεις ελεύθερα όσο για το πήδημα πρόσεξε του λέω μην με ! πονέσεις! Τότε με κοιτάει και μου λέει θέλείς να το χοντρύνουμε λίγο και έτσι όπως ήμουν δεμένη και πλαγιασμένη στον καναπέ έκατσε από πίσω και άρχισε να με χαϊδεύει στον κώλο μου πάνω από το τζιν! Ξαφνιάστηκα και είδα πως το πράγμα άρχισε να χοντραίνει και αυτός συνέχισε σε λίγο έβαλε το χέρι του από μπροστά προς το φερμουάρ και άρχισε να μου ανοίγει το παντελόνι.

Ήθελα να δω που θα φτάσει έπεσα στα γόνατα μπροστά στον καναπέ και αφού μου έβγαλε όλα άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι. Μου άρεσε πολύ αλλά του είπα να σταματήσει ( ενώ μέσα μου παρακαλούσα να μην το κάνει) κάτι που έκανε και συνέχισε το γλείψιμο μέχρι που άρχισα να βογκάω από καύλα και να κατεβάζω υγρά τα οποία και ρουφούσε. Βρισκόμουν δεμένη με χειροπέδες και ο ξάδερφος μου έγλειφε το μουνί.

Τον παρακάλεσα να με λύσει για να το απολάυσω και εγώ. Με έλυσε και αφού μου τα έβγαλε όλα κάναμε σεξ πάνω στο καναπέ για πολύ ώρα μέχρι που έχυσε και με γέμισε χύσια!!

Click here for more!