Ήμασταν 5 χρόνια παντρεμένοι με τον σύζυγο μου, το σεξ είχε αρχίσει να πέφτει, τα σαββατοκύριακα βλέπαμε ταινίες και είδα και το strapon σε μια φάση. Δεν είναι άσχημη ιδέα να έχω ένα τέτοιο εργαλείο είπα , μέσα μου και να μην πέφτει. Έγραψα και μου εστάλη ταχυδρομικός.
 
Χαρούμενη το έδειξα στον άνδρα μου ο οποίος το δέχτηκε μειδιώντας .Τα παιχνίδια μας τα βράδια ήτανε ανεβασμένα, μια μέρα εκεί που τον έγλυφα με μια απότομη κίνηση το δάκτυλο μου βρέθηκε στην σούφρα του, τινάχτηκε σαν ελατήριο ενώ ο πούτσος του πέτρωσε αμέσως. Το ένα δάκτυλο αφού μπαινοβγήκε αρκετές φορές έγιναν δυο ,έσκύψα και τον πήρα στο στόμα μου όπου κατάπια τους χυμούς του.
 
 Μετά από δυο ημέρες ήμουνα σε φόρμα ,το βράδυ μετά τα ποτά μας τον πήγα στο κρεβάτι του έδεσα τα μάτια με ένα μαντήλι, και άρχισα να τον φιλάω σε ολόκληρο το σώμα. Τον γυρίζω μπρούμυτα ,του δένω τα χέρια τον καβαλάω και αρχίζω να τρίβομε στην πλάτη του και συγχρόνως να τον φιλάω .
 
 Φθάνοντας στα οπίσθια του τα ανοίγω και αρχίζω με την γλώσσα μου να τον γλύφω στην αρχή κυκλικά και μετά να την σπρώχνω όσο μπορούσα πιο βαθιά .Την γλώσσα μου την αντικατέστησε το ένα δάκτυλο μετά δυο .Τι μου κάνεις, βογκούσε από ηδονή ο άνδρας μου .Σταματάω φοράω το STRAPON και το αλείφω με βαζελίνη ,βάζω και λίγη στην σούφρα του και του τον ακουμπάω . Τινάχτηκε σαν ελατήριο, αλλά γυρνώντας έσπρωξα εγώ και του μπήκε πιο πολλή . Ούρλιαξε από τον πόνο αλλά εγώ συνέχυσα σιγά -σιγά να μπαινοβγαίνω μέσα του . Μετά από λίγη ώρα τον είχε πάρει όλον . Μούγκριζε από τον πόνο και την ηδονή , αλλά με τρέλαινε και εμένα και τον γαμούσα πιο δυνατά ,τον άρπαξα από τα μαλλιά «σκάσε πούστη είσαι η πουτάνα εσύ απόψε και εγώ ο γαμιάς σου ,φάτον όλο τον πούτσο μου ,δικός σου είναι». Είχα τρελαθεί στην καύλα ,δεν άντεχα άλλο καθώς αισθανόμουνα ότι θα έχυνα ,πέφτω επάνω του, τον αγκαλιάζω και συνεχίζω να τον γαμώ. «Αγαπούλα είσαι δικιά μου, είμαι ο γκόμενος σου ,του ψιθυρίζω ,χύνω-χύνω» και τον τράνταζα μπαινοβγάζοντας τον πλαστικό πούτσο στον κώλο του ,τον οποίο τώρα το έπαιρνε χωρίς να διαμαρτύρεται .

Φυσικά μας είχανε ακούσει στο διπλανό διαμέρισμα από της φωνές μου. Του έλυσα τα χέρια και συνέχισα να τον φιλάω λέγοντας του. ότι από εδώ και πέρα θα είναι αυτός η γκόμενα της και θα την γαμάει έτσι όποτε θέλει .Την άλλη φορά να τον ντύσω και με γυναικεία αξεσουάρ . Λες να μου αρέσουνε οι γυναίκες ,σκεπτόμουνα ενώ με έπαιρνε ο ύπνος ,με ποια φίλη να το δοκίμαζα .

Click here for more!