Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory -Sex Stories - Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήσουνα δίπλα μου και πίναμε καφέ. Είχαμε περάσει πολλές ώρες κουβεντιάζοντας μέσω ιντερνετ και είχαμε ανταλλάξει παρά πολλά γραπτά μηνύματα μέσω των κινητών μας τηλεφώνων.

Ήμουν πολύ χαρούμενη που επιτέλους, μετά από προσπάθεια σε συνάντησα.

Είχα δει αρκετές φωτογραφίες σου αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι η πραγματικότητα ξεπερνούσε κατά πολύ κάθε προσδοκία μου.

Τα μάτια σου ήταν πολύ πιο εκφραστικά απ’ όσο στις φωτογραφίες και το βλέμμα σου ξύπναγε μέσα μου τον πόθο για σένα. Όση ώρα πίναμε καφέ και κουβεντιάζαμε, εγώ άναβα και μόνο στη σκέψη ότι ίσως σε λίγο θα βρισκόμουν στην αγκαλιά σου.

Σε μια στιγμή το χέρι σου άγγιξε το πόδι μου και νιώσαμε και οι δυο σα να μας χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Τραβήχτηκες και πήγες να μου ζητήσεις συγνώμη αλλά εγώ σου είπα ότι δε με πείραξε καθόλου.

Στην πραγματικότητα είχα νιώσει ένα ρίγος σε όλο μου το σώμα, ο πόθος μου για σένα είχε αρχίσει να φουντώνει επικίνδυνα, πονηρές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Έπιασα το χέρι σου, διστακτικά στην αρχή και το οδήγησα και πάνω στο πόδι μου και πάλι. ’ρχισες να χαϊδεύεις το μπούτι μου με αργές και ερεθιστικές κινήσεις. Το χάιδευες μέχρι πάνω, μέχρι εκεί που άρχιζε το κιλοτάκι μου.

Τώρα είχες βάλει το χέρι σου ανάμεσα στα ποδιά μου και χάιδευες το μουνί μου αργά, βασανιστικά και ερεθιστικά. Ένιωθα τις ρώγες μου να γίνονται σκληρές και το μουνάκι μου να αρχίζει να μουσκεύει.

Σε μια στιγμή ένιωσα τα δάχτυλα σου να παραμερίζουν το κιλοτάκι μου και ένα από τα δάχτυλα σου να μπαίνει μέσα στο μουνί μου και να γλιστράει αργά μέσα καθώς το μουνί μου ήταν ήδη μούσκεμα από τον ερεθισμό που μου χάριζαν τα χάδια σου.
Καθώς το δάχτυλο σου ήταν βαθιά μέσα στο μουνί μου, το βλέμμα μου καρφώθηκε πάνω στον πούτσο σου. Μπορούσα άνετα να τον διακρίνω μέσα από το παντελόνι σου. Μπορούσα να καταλάβω πόσο ερεθισμένος ήσουν, αλλά κι εγώ ήμουνα παρά πολύ ερεθισμένη και δεν έβλεπα την ώρα που θα έβγαζες το δάχτυλο σου από μέσα μου και τη θέση του θα έπαιρνε ο πούτσος σου.

Έσκυψες, με φίλησες στο στόμα παθιασμένα και μου είπες να πάμε στην τουαλέτα.

Σηκώθηκες πρώτος και πήγες στην τουαλέτα. Σε ακολούθησα μετά από μερικά δευτερόλεπτα.

Μόλις μπήκα στην τουαλέτα, με έπιασες, με κόλλησες στον τοίχο και άρχισες να με φιλάς με πάθος και να μου χαϊδεύεις τα βυζιά.

Ξαφνικά με γύρισες με το πρόσωπο μου στον τοίχο, μου ανέβασες την φούστα, μου κατέβασες το κιλοτάκι και μου έδωσες δυο σφαλιάρες στα κωλομέρια. Έβαλες το χέρι σου μέσα από τη μπλούζα μου και άρχισες να χαϊδεύεις τα βυζιά μου καθώς ο πούτσος σου άρχισε να μπαίνει στο μουνί μου από πίσω.

Με μια απότομη κίνηση μπήκες μέσα μου και άρχισες να σκίζεις το μουνάκι μου με αργές αλλά δυνατές κινήσεις που γινόντουσαν ολοένα και γρηγορότερες και πιο βίαιες. Η ηδονή που ένιωθα ήταν απερίγραπτη. Ένιωθα τον πούτσο σου να με σκίζει, ένιωθα του μουνί μου να στάζει, ένιωθα τον οργασμό μου να πλησιάζει.

Τώρα οι κινήσεις σου ήταν, γρήγορες, απότομες, κοφτές. Δεν άντεχα άλλο. Μια κραυγή βγήκε από τα χείλη μου και ο οργασμός μου με κυρίευσε. Τα υγρά μου έτρεχαν άφθονα πάνω στον πούτσο σου. βογκούσα σαν τρελή. ’ρχισες να βογκάς δυνατά, να με σκίζεις πολύ αγρία και τότε σε άκουσα να λες πως τελειώνεις.

Δεν πρόλαβες να βγεις από μέσα μου και το καυτό σου σπέρμα χύθηκε στα κωλομέρια μου.

Με αγκάλιασες, με φίλησες και μου είπες να πάμε στο ξενοδοχείο. Εγώ φυσικά δέχτηκα

Φτάσαμε στο ξενοδοχείο.

Όλα όσα προηγήθηκαν στην τουαλέτα της καφετερίας με έκαναν να σε θέλω ακόμα περισσότερα.

Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο, με κόλλησες στον τοίχο και άρχισες να με φιλάς παθιασμένα στο στόμα. Τύλιξα τα ποδιά μου γύρω από τη μέση σου και με τα χέρια μου έπιασα το κεφάλι σου και το πίεζα πάνω μου καθώς εσύ συνέχιζες να με φιλάς παθιασμένα στο στόμα και στο λαιμό.

Το μουνί μου είχε γίνει μούσκεμα και μόνο που με φιλούσες. Σε ήθελα πολύ και το ήξερες. Ήθελα να σε νιώσω μέσα μου ξανά, όπως σε ένιωσα στην τουαλέτα της καφετερίας. Μόνο που τώρα ήθελα να κρατήσει πολύ περισσότερο.

Όπως ήμουν κολλημένη πάνω σου, με πήρες και με οδήγησες στο κρεβάτι.

Με ξάπλωσες και άρχισες να μου βγάζεις ένα τα ρούχα.

Πρώτα μου έβγαλες την μπλούζα και το σουτιέν και άρχισες να παίζεις τις ήδη καυλωμένες ρώγες μου με τη γλώσσα σου ενώ το χέρι σου είχε μπει κάτω από τη φούστα μου και κατέβαζε αργά το κιλοτάκι μου.

Πήρες το κιλοτάκι μου στο χέρι σου, το έφερες κοντά στο πρόσωπο σου και το μύρισες. Μου έβγαλες τη φούστα, μου άνοιξες τα πόδια και άρχισες να γαμάς άγρια το μουνάκι μου με τη γλώσσα σου.

Το πρόσωπο μου είχε την έκφραση της απόλυτης ηδονής καθώς εσύ ρούφαγες με μανία την κλειτορίδα μου και έχωνες τη γλώσσα σου μέσα στο υγρό μουνάκι μου.

Ξαφνικά σε σταμάτησα. Σηκώθηκα από το κρεβάτι και στάθηκα όρθια δίπλα σου όπως ήμουν, γυμνή.

Σου έβγαλα τη μπλούζα, και άρχισα να σε φιλάω στο στήθος και στην κοιλιά.

Γονάτισα δίπλα σου, ξεκούμπωσα το παντελόνι σου, έβαλα το χέρι μου μέσα από το σλιπάκι σου και άρχισα να χαϊδεύω τον καυλωμένο πούτσο σου. Ήταν πολύ σκληρός. Τον έβγαλα έξω από το σλιπάκι σου και άρχισα να στο τον παίζω με αργές κινήσεις ενώ η γλώσσα μου χάιδευε το πουτσοκέφαλο σου που ήταν κόκκινο από την καύλα.

’ρχισα να τον παίρνω στο στόμα μου, να τον ρουφάω αργά, να τον χαϊδεύω με τη γλώσσα μου και να τον δαγκώνω απαλά.

Στο πρόσωπό σου ήταν ζωγραφισμένη η καύλα που ένιωθες.

Ξαφνικά με σταμάτησες. Με πήγες και πάλι στο κρεβάτι, με ξάπλωσες ανάσκελα, μου άνοιξες τα πόδια, ήρθες από πάνω μου, με έπιασες από τα κωλομέρια άρχισες να καρφώνεις τον πούτσο σου με βία μέσα στο υγρό μουνί μου.

Ένοιωθα το μουνί μου να σκίζεται καθώς ο σκληρός πούτσος σου έμπαινε με δύναμη μέσα μου. Η καύλα που ένιωθα ήταν απερίγραπτη. Σε ήθελα πολύ. Δεν ήθελα να σταματήσεις ούτε για ένα δευτερόλεπτο αυτό το βίαιο γαμήσι.

’ρχισα να σου λέω: Σκίσε με μωρό μου!!! Μη σταματάς!!! Σκίσε με!!! Είμαι ένα παλιοκόριτσο που γουστάρει να ξεσκίζεται μαζί σου!!! Μη σταματάς καυλιάρη μου!!! Δείξε μου τι θα πει πραγματικός άντρας!!! Σκίσε στα δύο το μουνί μου!!! Έλα μωρό μου!!! Έλα καυλιάρη μου!!! Ξέσκισέ με!!!

Ήμασταν και οι δυο εκτός εαυτού. Εσύ με ξέσκιζες πολύ άγρια κι εγώ το ήθελα όσο τίποτα άλλο. Όμως ο ερεθισμός μου είχε φτάσει στο απροχώρητο και δε θα μπορούσα να αντέξω για πολύ ακόμα.

Ξαφνικά το μουνί μου άρχισε να συσπάται δυνατά, το ίδιο και οι κοιλιακοί μου. ’ρχισα να φωνάζω: Αχχχ μωρό μου!!! Χύνω!!! Ναι!!! Χύνω καυλιάρη μου!!! Ναι!!! Τι μου έκανες!!! Με ξέσκισες τη γυναίκα!!! Χύνει το μουνί μου!!! Χύνω πάνω στον πούτσο σου!!!

Εσυ συνέχισες να με γαμάς με την ίδια ένταση. Ο πούτσος σου γλυστρούσε βαθιά και απότομα μέσα στο μουνάκι μου που μόλις είχε σταματήσει να χύνει τα καυτά υγρά του και έφτανε μέχρι το βάθος του κόλπου μου.

Η ανάσα σου είχε γίνει πολύ βαριά και τα βογκητά σου γίνονταν ολοένα και εντονότερα. Ήταν θέμα μερικών δευτερολέπτων το να αρχίσει να εκτοξεύεται το καυτό σπέρμα σου.

Και πράγματι, με μια απότομη κίνηση έβγαλές τον πούτσο σου μέσα από το μουνί μου, τον ακούμπησες στα βυζιά μου και άρχισες να αδειάζεις τα χύσια σου πάνω στις ρώγες μου που ήταν ακόμα σκληρές…

Είχε περάσει μια ώρα από την ώρα που το κάναμε και συνεχίζαμε να είμαστε αγκαλιασμένοι. Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα μάτια μας. Δε σταματούσα να κοιτάζω τα καστανά μάτια σου ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Τα χείλη σου έδιναν καυτά φιλιά στα χείλη μου και η καυτή ανάσα σου έκαιγε τον λαιμό μου.

Μου ψιθύρισες ότι θέλεις να το κάνουμε πάλι και άρχισες να με φιλάς. Εγώ σου ψιθύρισα: Θέλω να κάνουμε έρωτα, τρυφερά. Με κοίταξες στα μάτια και μου απάντησες: Κι εγώ το θέλω… Πάρα πολύ…

Τα χειλη μας εννώθηκαν σε ένα τρυφερό φιλί. Το χέρι σου άγγιξε το στήθος μου.

’ρχισες να με φιλάς τρυφερά στον λαιμό και μετά κατέβηκές αργά-αργά προς το στήθος μου. Η γλώσσα σου χάιδευε τις ρώγες μου ενώ τα χείλη σου τις πιπιλούσαν απαλά και ερεθιστικά.

Μετά κατέβηκες στην κοιλιά μου, τη χάιδεψες με τη γλώσσα σου αρκετά και μετά κατέβηκες στο μουνί μου. Ακούμπησες τη γλώσσα σου ανάμεσα στα μουνόχειλά μου και άρχισες να παίζεις την κλειτορίδα μου που ήταν ήδη πολύ ερεθισμένη. Η γλώσσα σου γλιστρούσε απαλά στην κλειτορίδα μου και μου πρόσφερε μεγάλη ευχαρίστηση. Μετά η γλώσσα σου κύλησε αργά μέσα στα μουνόχειλά μου και βρέθηκε στην άκρη της τρυπούλας μου, την έσπρωξες σιγά-σιγά μέσα στο μουνί μου και άρχισες να την κουνάς μέσα έξω, αργά και βασανιστικά.

Η ηδονή που μου χάριζες ήταν απερίγραπτη. Δε μπορούσα να κουνηθώ. Δεν ήθελα να κουνηθώ. Ήθελα μόνο να απολαμβάνω τα χάδια σου.

Η γλώσσα σου συνέχιζε να παίζει το μουνάκι και να μου προσφέρει την απόλυτη ηδονή. Με έκανες να νιώθω πραγματικά υπέροχα. Όση ώρα η γλώσσα σου έπαιζε το μουνί μου, τα χέρια σου χάιδευαν το κορμί μου.

Ένιωθα τα υγρά μου να τρέχουν πάνω στη γλώσσα σου. Δε θα μπορούσα να αντέξω για πολύ αν συνέχιζες να βασανίζεις το μουνάκι μου με τη γλώσσα σου.

Σε μια στιγμή σου είπα: Μωρό μου, δε θα αντέξω για πολύ ακόμα… Έλα… Σε θέλω μέσα μου… Σε θέλω πολύ… Θέλω να κοιτάω τα όμορφα καστανά σου μάτια καθώς θα κάνουμε έρωτα…

Ήρθες από πάνω μου και με φίλησες στο στόμα. Με κοίταξες στα μάτια και μου είπες: Μπαίνω μέσα σου μωρό μου. Είσαι έτοιμη καρδούλα μου?

Εγώ δεν απάντησα. Απλά σου έγνεψα καταφατικά ανοιγοκλείνοντας τα βλέφαρά μου.

Μπήκες μέσα μου αργά, τρυφερά ερεθιστικά. Ένιωσα τον πούτσο σου να γλιστράει απαλά μέσα στο μουνάκι μου που ήταν μουσκεμένο από τα χάδια σου.

Με αργές κινήσεις της μέσης σου, έβαζες και έβγαζες αργά τον πούτσο σου στο μουνάκι μου. Αυτές η αργές κινήσεις ήταν τόσο ερεθιστικές για μένα που δεν μπορούσα να κρατήσω τα βογκητά μου.

Ήμουνα πολύ ερεθισμένη και σε κάθε αργή κίνηση της μέση σου, έφτανα ένα βήμα πιο κοντά στον οργασμό. Τύλιξα τα πόδια μου γύρω από τη μέση σου και ακολούθησα το κορμί σου σ’ αυτόν τον τόσο ερεθιστικό χορό.

Η ανάσα σου είχε γίνει πολύ βαριά και εγώ δε μπορούσα πλέον να ελέγξω τον εαυτό μου. η κινήσεις σου είχαν γίνει λίγο πιο γρήγορες και η ανάσα σου ολοένα και πιο βαριά, ολοένα και πιο γρήγορη. Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ πλέον και ένας δυνατός οργασμός κυρίευσε το κορμί μου. Έσφιξα τα πόδια μου ακόμα περισσότερο γύρω από τη μέση σου καθώς οι συσπάσεις του οργασμού μου συντάραζαν το κορμί μου.

Ή βαριά σου ανάσα μετατράπηκε σε ένα βογκητό. Μου είπες ότι τελειώνεις και πήγες να τραβηχτείς από μέσα μου αλλά εγώ δε σε άφησα. Τελειώναμε ταυτόχρονα και ήθελα να το απολαύσουμε. Σε ήθελα μέσα μου μέχρι να χυθεί και η τελευταία σταγόνα από το σπέρμα σου μέσα στο μουνί μου.

Click here for more!