Γειά σας είμαι ο Αλέξης και είμαι 20 χρονών. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη το καλοκαίρι που μας πέρασε. Είμαι σχετικά ωραίο παιδί ψηλός με αθλητικό σώμα. Το καλοκαίρι λοιπόν είχαμε κανονίσει με την παρέα μου-εγώ και άλλα 4 αγόρια- να πάμε για τριήμερο να μείνουμε στο εξωχικό του ενός από τους φίλους μου που ήταν έξω από την πόλη σε μικρό σχετικά ύψωμα. Φτάσαμε λοιπόν την Παρασκευή το πρωί εγώ, ο Δημήτρης, ο Μιχάλης, ο Στέλιος, κι ο Άρης. Όλοι είμασταν σχετικά ωραίοι με αρκετή επιτυχία στα κορίτσια. Κατακαλόκαιρο και όπως καταλαβαίνετε η ζέστη αφόρητη έτσι κυκλοφορούσαμεμες στο σπίτι μόνο με τα σόρτς , παίζαμε όλη μέρα τάβλι,ποδοσφαιράκι βλέπαμε τηλεόραση χαζεύαμε κτλ και το βράδυ κοιμόμασταν όλοι μαζί σε τρία κρεβάτια που τα είχαμε ενώσει.

Την πρώτη μέρα το απόγευμα κατεβήκαμε για μπάνιο στη παραλία που ήταν περίπου 20 λεπτά δρόμος με τα πόδια. Αφού παίξαμε άφθονα με τα κύματα και γελάσαμε αρκετά γυρίσαμε κατά τις 7,30 στο σπίτι. Πρώτος για μπάνιο μπήκε ο Στέλιος και μετά ο Δημήτρης. Εν τω μεταξύ ο Άρης έπαιζε κιθάρα κι εγώ με τον Μιχάλη τραγουδούσαμε.Αφού οι δύο πρώτοι βγήκαν κι ετοιμάστηκαν έφυγαν με το μηχανάκι για να πάνε στο σουπερ μάρκετ να αγοράσουν υλικά για να φτιάξουμε κρέπες γιατι πεινούσαμε αρκετά. ¨Μετά μπήκα εγώ για μπάνιο και ύστερα από μένα ο Μιχάλης. Ο Μιχάλης έχει πολύ ωραίο σώμα γυμνασμένο και είναι πολύ ωραίος γενικά. Καθώς ο Μιχάλης έκανε μπάνιο άκουσα το κινητό μου να χτυπάει, αφού το έψαξα αρκετά συνειδητοποίησα ότι χτυπούσε μέσα από το μπάνιο. Το είχα ξεχάσει μέσα. Αμέσως ακούστηκε η φωνή του Μιχάλη.

«Ρε Αλέξη το κινητό σου»

«Ναι το ακούω, το ξέχασα μέσα ο ηλήθιος»

«Άντε άνοιξε να το πάρεις.» είπε

Για μια στιγμή κόλλησα γιατί δεν είχε κουρτίνα η μπανιέρα αλλά την επόμενη στιγμή άνοιξα την πόρτα.

 

 

 

Το θέαμα που αντίκρυσα με ερέθισε αφάνταστα. Ο Μιχάλης είχε αγαλματένιο κορμί. Όταν μπήκα ήταν γυρισμένη η πλάτη του. Το βλέμμα μου καρφώθηκε στο θεσπέσιο σφιχτό κωλαράκι του. Εκείνη τη στιγμή ζήλεψα το νερό που το αγκάλιαζε. Πρώτη φορά τον έβλεπα γυμνό αν και χρόνια φίλοι.. Έπιασα το κινητό μου που είχε σταματήσει πια να χτυπάει.

«Ποιος ήταν» με ρώτησε με γυρισμένη την πλάτη

«Η αδερφή μου» απάντησα δήθεν αδιάφορα αλλά το μάτι μου δεν ξεκολλούσε από το σφιχτό κωλαράκι του. Άρχισε να το τρίβει με το σφουγγάρι. Τότε ήταν που καύλωσα αφάνταστα. Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει σαν τρελή. Έκανα να φύγω για να μην καρφωθώ. Αλλά..

«Περίμενε ρε να σου πω…» είπε και γύρισε μπροστά. Τότε μου κόπηκε η ανάσα. Εκτός από θεικό κορμί είχε και θεικό πούτσο. Μακρύςμε λίγες τρίχες περιποιημένος με το πουτσοκέφαλο να ξεχωρίζει και δύο μεγάλα αρχίδια από κάτω. Η καύλα μου είχε ξεπεράσει τα όρια. Φαινόταν πια. Φορούσα μόνο ένα μαύρο κολλητό μποξεράκι κι έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να μην το παρατήρήσει..

«Καύλωσες ρε;»μου είπε γελώντας.

Για μια στιγμή κόλλησα αλλά ειπα να το παίξω άνετος.

«Απότι βλέπεις» είπα πιάνοντας τον πούτσο μου πάνω από το μποξεράκι.

«Μμ. Μεγάλη την έχεις φιλε. Τόσα χρόνια φίλοι και δεν τις έχουμε μετρήσει ποτέ.»

Είπε κι έκλεισε τη βρύση του ντούς.

Εγώ τα είχα παίξει αλλά δεντο έδειχνα. Βγήκε έξω από τη μπανιέρα ολόγυμνος και ήρθε κοντά μου στάζοντας ολόκληρος.

«Θα μου τη μετρήσεις εσυ;» με ρώτησε και έπιασε το χέρι μου και το έβαλε πάνω στο υγρό αλλά σφιχτό στήθος του κι άρχισε να το κατεβάζει προς τα κάτω. Ότάν έφτασε στον πούτσο του είχε ήδη σηκωθεί. Πλησίασε και με φίλησε στο στομα με κλέιστά στα μάτια. Το φιλί του με μέθυσε. Τα χείλη του ήταν σκληρά αλλά γλυκά ένω τα λίγα γένια του που με γαργαλούσαν με καύλωναν περισσότερο. Οι γλώσσες μας άρχισαν να παίζουν. Του χούφτωσα τα αρχίδια ενώ ο πούτσος μου είχε βγεί έξω από το μποξεράκι. Άρχισε να μου τον χουφτώνει. Αφού μάλαξα τα αρχίδια του καλα του τον έπιασα κι άρχισα να του τον παίζω. Έκανε κι έκέινος το ίδιο. Με το άλλο χέρι χούφτωνα το θεσπέσιο κωλαράκι του. Έσκυψα και του έγλυψα τις ρώγες καθώς αναστέναζε βαθιά κατέβαινα πιο κάτω φιλώντας το υγρό κορμί του μέχρι που έφτασα στον πούτσαρο του.

Θα ήταν τουλάχτιστον 18 εκατοστά. Τον πήρα όλο μες στο στόμα μου. Ήταν η πρώτη πίπα που έπαιρνα και μου άρεσε πολύ. Του ρουφούσα το πουτσοκέφαλο και του χούφτωνα τα μπαλάκια καθώς βογκούσε. Πιέζοντας το κωλαράκι του τον έφερνα προς το μέρος μου και τον έπαιρνα όλο και πιο βαθιά. Σηκώθηκα και τον φίλησα, οι πούτσες μας άρχισαν να τρίβονται.. Μου την έπιασε και άρχισε να μου την παιζει γρήγορα. Το ίδιο έκανα κι έγω μέχρι που χύσαμε ο ένας στην κοιλιά του άλλου. Πλυθήκαμε, σκουπιστήκαμε του φόρεσα ένα κολλητό μποξεράκι, του χόυφτωσα τελευταία φορά τον πούτσο δίνοντας του κι ένα πεταχτό φιλί και βγήκαμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Από τότε είναι όλα καλα και αυτό δεν επηρέασε τη φιλία μας αντιθέτως ήρθαμε πιο κοντα. Όποτε βρίσκουμε ευκαιρία τις παίζουμε μαζί και κάνουμε πλάκα. Είναι τέλεια! 


Click here for more!