Είμαι μαθήτρια στην τρίτη τάξη Λυκείου. Ο Πάνος είναι συμμαθητής μου και κολλητός μου, κάνουμε παρέα τα τελευταία δύο χρόνια και είναι γαμάτο παιδάκι. Στις αρχές που κάναμε παρέα δεν πήγαινα συχνά σπίτι του γιατί ντρεπόμουνα.

Έμενε με τον μπαμπά του γιατί είχαν χωρίσει οι γονείς του και η μαμά του έμενε πια με τη νέα της οικογένεια.

Όταν ήταν τα γενέθλια του Πάνου είχε κανονίσει πάρτι στο σπίτι και εκεί ήταν που πήγα για πρώτη φορά. Φόρεσα τα σέξι ρουχαλάκια μου γιατί εκεί θα ήταν και ένας συμμαθητής μας, που μου άρεσε πολύ. Φόρεσα λοιπόν ένα λευκό φορεματάκι αρκετά κοντό με ντεκολτέ και από μέσα (σκόπιμα), ένα μαύρο στρινγκάκι. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήμουν πολύ σέξι και στο δρόμο που πήγαινα άκουσα διάφορα σχόλια.

Έφτασα νωρίς για να βοηθήσω τον Πάνο με τις ετοιμασίες και εκεί τον βρήκα με τον πατέρα του να προσπαθούν να φτιάξουν το χώρο. Με το που με είδε ο Πάνος τα έχασε λιγάκι και μου είπε ότι ήμουν κούκλα. Φυσικά ο Πάνος δεν με έβλεπε πονηρά!! Και τότε με σύστησε στον πατέρα του, έναν ψηλό γύρω στα σαράντα, ωραίο άντρα με την τυπική εμφάνιση ώριμου άντρα που ξελογιάζει κοριτσάκια σαν και μένα. Τον είχα ερωτευτεί!! Τον κοίταζα και δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη, ήταν κούκλος! Είχα χαθεί στα καταγάλανα του μάτια.
-    "Εσύ είσαι η Μαρία, που μου λέει συνέχεια ο Πάνος;" με ρώτησε χαμογελαστά και τα μαγουλάκια μου κοκκίνισαν με μιας.

Με κοίταγε αδιάκριτα από πάνω μέχρι κάτω και το βλέμμα του είχε κολλήσει για ώρα στο στήθος μου… προσπάθησα να κάνω κάτι να του αποσπάσω την προσοχή. Με κοίταξε και μου χαμογέλασε πονηρά και έφυγε από το δωμάτιο.

Καμιά ώρα μετά οι καλεσμένοι είχαν έρθει, και ο συμμαθητής που μου άρεσε ήταν εκεί και δεν έπαιρνε τα μάτια του από μένα αλλά ήμουν πλέον παγερά αδιάφορη. Σκεφτόμουνα συνέχεια τον μπαμπά του Πάνου και ήθελα να τύχει κάτι για να του μιλήσω και να βρεθώ κοντά του. Δεν έτυχε όμως εκείνο το βράδυ. Τελείωσε το πάρτι και πήγε ο καθένας σπίτι του.

Από εκείνη τη μέρα όμως πήγαινα συνέχεια στο σπίτι του Πάνου προφασιζόμενη διάφορες χαζές δικαιολογίες και φορούσα ότι πιο σέξι είχε η ντουλάπα μου, ούτως ώστε αν πετύχαινα τον πατέρα του να έκανα εντύπωση. Ένα Σάββατο βράδυ λοιπόν καθόμασταν στο σπίτι και βλέπαμε ταινία με τον Πάνο. Ο μπαμπάς του ήταν μέσα στο γραφείο του και κάθε τόσο ερχόταν να ρωτήσει κάτι τον Πάνο ή να του ζητήσει να κάνει κάτι και μου έκλεινε κρυφά το μάτι.
Κάποια στιγμή τον φωνάζει και δύο λεπτά μετά μου λέει ο Πάνος ότι θα πεταγόταν με το μηχανάκι στη γιαγιά του να της πάει κάτι από τον μπαμπά. Μου είπε ότι δεν θα αργούσε, κανένα μισαωράκι θα έκανε, και πως μπορούσα να κάτσω να δω την ταινία και να τον περιμένω. Με το που έκλεισε η πόρτα και ακούστηκε το μηχανάκι να φεύγει, μπήκε ο μπαμπάς του στο σαλόνι και έκατσε δίπλα μου και μου είπε:


-    "Το έχω παρατηρήσει πως όποτε έρχεσαι φοράς πολύ σέξι ρούχα, και είσαι μια καύλα! Το ξέρω πως δεν γουστάρεις το γιο μου, γιατί αν τον γούσταρες θα ήσασταν στο δωμάτιο να πηδιέστε τώρα και όχι να βλέπεται ταινία..."

Κοκκίνισα, όχι απλά κοκκίνισα είχα γίνει σαν ώριμη ντομάτα!! Τι να έκανα; Τι να έλεγα; Να το έπαιζα σέξι και όποιος αντέξει ή να έκανα την αδιάφορη;;

Ο μπαμπάς του Πάνου κατάλαβε τη θέση μου και μου είπε:

-    "Μην πεις τίποτα απολύτως!", και με πήρε στην αγκαλιά του.

Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό απαλά και μετά με φίλησε στο στόμα και έβαλε τη γλώσσα του όσο πιο βαθιά γινόταν. Εγώ ανταποκρίθηκα φυσικά και βρεθήκαμε να φιλιόμαστε με πάθος στον καναπέ. Τα χέρια του γλίστρησαν αργά στο στήθος μου και το χάιδευε αργά και μετά πιο έντονα, με χούφτωνε και με φιλούσε φανερά καυλωμένος πλέον.. Μετά κατέβασε τα χέρια του πιο χαμηλά στην κοιλιά μου και ένιωθα πλέον να ηλεκτρίζομαι, είχα ερεθιστεί πολύ. Φόραγα μια κοντή φουστίτσα..

Έβαλε το χέρι του στα μπούτια μου και σιγά-σιγά ανέβαινε προς το μουνάκι μου.. Άρχισε να το χαϊδεύει έντονα.. μου κατέβασε το βρακάκι μου και έπαιζε με έντονο ρυθμό την κλειτορίδα μου μέχρι που τελείωσα πάνω στο χέρι του. Μετά έβγαλε τον καυλωμένο του πούτσο από το παντελόνι και τον χάιδεψε για λίγο, με ξάπλωσε στον καναπέ και μπήκε μέσα μου βίαια και με γαμούσε πολύ δυνατά. Κατά τη διάρκεια μου έλεγε πόσο καύλα ήμουν και πόσες φορές τον είχε παίξει για πάρτι μου... Μου έλεγε πως καύλωνε τόσο πολύ όποτε με έβλεπε που κόντευε να τρελαθεί.

Με ερέθιζαν τόσο αυτά που μου ψιθύριζε που τελείωσα για ακόμη μια φορά πού έντονα. Αυτός βαριαναστέναζε και κάποια στιγμή έβγαλε τον πούτσο του από το μουνί μου και τον έπαιξε μέχρι να χύσει. Όταν καθαρίσαμε τα χύσια του από πάνω μου, με φίλησε για ακόμη μια φορά και μου είπε πως ήταν υπέροχα.

Πάνε δυο μήνες από τότε, όποτε βρω ευκαιρία και είναι μόνος στο σπίτι αυτός πάω στο σπίτι του και γαμιόμαστε. Είναι τέλεια μαζί του και είμαι πολύ ερωτευμένη αν και δεν έχουμε σχέση. Αυτός το ξεκαθάρισε πως μαζί μου μόνο για σεξ!! Δεν έχω κανένα πρόβλημα μ' αυτό!! Φυσικά δεν το ξέρει κανείς!

Click here for more!