Η ιστορία που θα μοιραστώ μαζί σας, είναι η αιτία που άρχισα να ψάχνομαι για καταστάσεις ανταλλαγής ζευγαριών η παρτουζών!!! Συνέβη πριν περίπου ένα χρόνο και πραγματικά έπαθα ένα μικρό σοκ,και άρχισα να βλέπω εντελώς διαφορετικά το θέμα sex.
Το βασικό πρόσωπο της φάσης είναι η θεία μου.Θεία εξ αγχιστείας δηλαδή και όχι εξ αίματος.
Είναι τώρα 37 ετών,πανύψηλη γυναίκα,ίσως πάνω από 1,80.Εγώ είμαι 1,91, και όταν φοράει τακούνια,εγώ χάνομαι δίπλα της.Έχει πλούσια μακριά μαύρα μαλλιά,πολύ πλούσιο στήθος και σώμα πολύ καλό για την ηλικία της και τις δυο γέννες που έχει!!Λόγω και του κοντινού της ηλικίας μας πάντα είχαμε πολύ καλές σχέσεις και καθημερινή επαφή, αφού μένουμε στην ίδια σχεδόν γειτονιά, μόλις 4 λεπτά ο ένας από τον άλλο.
Σε μια από τις επισκέψεις μου για τον καθημερινό σχεδόν καφέ μετά τη δουλειά, η θεία μου έκανε το "λάθος" να σκύψει για να πάρει κάτι από το ντουλάπι πριν καθίσει στο τραπέζι. Το τζιν της κατέβηκε αρκετά χαμηλά, με αποτέλεσμα ένα πραγματικά μικρό string να φανεί.Το δικό μου το φετίχ είναι τα προκλητικά εσώρουχα, και μόλις είδα το μαύρο κορδονάκι κόντεψα να φωνάξω!!!Μου μπήκε η περίεργη ιδέα να ψάξω στο συρτάρι με τα εσώρουχά της λοιπόν!!!

Η ευκαιρία δεν άργησε να έρθει.Ένα σαββατοκύριακο λοιπόν έμαθα ότι θα πηγαίνανε μια εκδρομή.Και εμείς και αυτοί έχουν κλειδιά από το σπίτι για κάθε ενδεχόμενο αφού και κοντά μένουμε και οι σχέσεις μας είναι πολύ στενές.

Αρπάζω λοιπόν τα κλειδιά και σχεδόν έτρεξα στο σπίτι της.Μπήκα με μεγάλη προσοχή μέσα στη κρεβατοκάμαρα για να αφήσω τα πάντα εκεί που τα βρήκα και άνοιξα το συρτάρι με τα εσώρουχα... Το θέαμα ήταν απλά παράδεισος!!! Δε βρήκα ούτε ένα βρακάκι που να μην είναι string, πολλά δαντελωτά και μεταξωτά, αλλά τα περισσότερα πρόστυχα. Βλέποντας λοιπόν τα εσώρουχα ένα ένα,έπιασα κάτι που σίγουρα δεν ήτα εσώρουχο.. Μια φωτογραφία με τη θεία να φοράει ένα από αυτά τα φορεματάκια των sex shop που απλά δεν κρύβουν τίποτα!! Δεδομένου ότι είναι πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, άρχισα να αυνανίζομαι γιατί πραγματικά δεν άντεχα άλλο. Σκέφτηκα μήπως έχει και καμία άλλη φώτο και ξαναγύρισα στο συρτάρι. Εκεί βρήκα και μια βιντεοκασέτα.Χωρίς να το πολύ-σκεφτώ την έβαλα στο βίντεο και άφησα να παίζει. Η πρώτη σκηνή που φάνηκε ήταν ένας πούτσος στο μουνί και ένας στον κώλο!!! Εδώ είμαστε σκέφτηκα και σταμάτησα αμέσως τη κασέτα για να την γυρίσω από την αρχή. Αφού την γύρισα και πάτησα το play, ήρθε το σοκ!!!! Αναγνώρισα αμέσως το σπίτι της ενώ η κάμερα πήγαινε προς την εξώπορτα. Η πόρτα άνοιξε και είδα ένα γνωστό πρόσωπο, ένα φίλο της θείας και του θείου που κάνανε πολύ παρέα..

-Αυτό είναι, είπε ο φίλος της.Έτσι πρέπει να είναι οι γυναίκες, και πήρε την κάμερα.
Ήταν λοιπόν η θεία μου, φορώντας ένα λευκό sexy φόρεμα που ήταν πάρα πολύ εφαρμοστό πάνω της. Ένα σκίσιμο στο πλάι έφτανε μέχρι τη μέση της,ενώ το μπούστο της ήταν όλο έξω με το μεγαλύτερο μέρος του τεράστιου στήθους της απ\'έξω.Παίρνοντας μια πολύ ναζιάρικη έκφραση η θεία μου ρώτησε αν ήταν καλή,ενώ αυτός της χάιδεψε ελαφρά τη χωρίστρα του στήθους της. -Οι άλλοι έρχονται, είπε αυτός.
Όλη αυτή την ώρα κοιτούσα σαν χαμένος και δεν ήξερα τι να σκεφτώ.. Ποιοι άλλοι εννοούσε αυτός, τι γίνετε τέλος πάντων;;;
Το βίντεο σταμάτησε όπως σταματάει όταν δε θέλουμε να γράψουμε και όταν ξανάρχισε, την κάμερα την κρατούσε αυτός και η θεία μου ήταν στο θυροτηλέφωνο.

-Πόσοι είναι; ρώτησε
-5 απάντησε αυτός. Ήθελες παραπάνω;
-Θα δούμε.απάντησε. Τους ξέρω;
-Μπα δε νομίζω, δεν είναι από Θεσσαλονίκη, οπότε... άφοβα της είπε ενώ ακούστηκε η πόρτα.
Η θεία άνοιξε και μπήκαν μέσα 5 άντρες, αναφωνίζοντας με ενθουσιασμό βλέποντας την προκλητική εμφάνιση της. Κάθισαν στο σαλόνι και μέσα από τις συστάσεις ακούστηκε η φωνή του φίλου να λέει πως αυτή είναι η κυρία που σας έλεγα,που ήθελε να κάνει ταυτόχρονα sex με πολλούς.
Η θεία μου κάνανε πολλές φορές ανταλλαγές συντρόφων με φίλους όπως έμαθα από το βίντεο και της μπήκε η ιδέα να πάει με πολλούς άντρες ταυτόχρονα.

Όση ώρα μιλούσε αυτός, η θεία ήταν όρθια, για να δείξει καλύτερα τα πλούσια προσόντα της, παίρνοντας διάφορες εκφράσεις στο πρόσωπό της. Ξαφνικά γονάτισε μπροστά από τον ένα και άρχισε να του παιδεύει τη πούτσα πάνω από το παντελόνι. Κάποιος ρώτησε γιατί υπάρχει κάμερα και η θεία μου απάντησε πως θέλει να το δείξει στον άντρα της γιατί έτσι είχαν αποφασίσει. Τα παλληκάρια ήξεραν γιατί πήγαν και δεν έχασαν χρόνο. Κατέβασαν τα παντελόνια τους και η θεία μου βρέθηκε ανάμεσα σε 5 πούτσους. Αμέσως έβαλε έναν στο στόμα της και άρχισε να τον ρουφάει άπληστα. Μόλις του τη σήκωσε καλά έβαλε άλλο, ενώ αυτοί την χούφτωναν όπου έβρισκαν. Ο ένας τη σήκωσε και άρχισε να τη γδύνει. Ένα μικροσκοπικό λευκό διάφανο βρακάκι εμφανίστηκε ενώ ένας άλλος άρχισε να της γλύφει τ μουνί. Ξυρισμένη στην εντέλεια η θεία πήρε άλλο πούτσο στο στόμα της ρουφώντας και γλείφοντάς τον. Έκατσε στα τέσσερα και ο ένας πήρε θέση στο πρόσωπό της. Ένας άλλος σηκώθηκε να φορέσει προφυλακτικό όταν άκουσα τη θεία μου να λέει

-Εγώ δεν έχω καμιά αρρώστια. Δε νομίζω να έχει κανείς σας τίποτα;;
Γέλασαν και είπαν βέβαια όχι. Όλοι τους ήταν παντρεμένοι με παιδιά, οπότε..
-Ωραία, απάντησε η θεία. Γιατί όλοι σας θέλω να χύσετε στο στόμα μου!!
Ο ένας άρχισε να τη γαμάει και το μουνί της ήταν γεμάτο υγρά. Ο ένας μετά τον άλλο πήρε τη σειρά του στο μουνί της ενώ αυτή κρατούσε πάντα το στόμα της γεμάτο. Ένας από τη παρέα κάθισε στο καναπέ και τράβηξε τη θεία πάνω του. Τράβηξε το κιλοτάκι της στο πλάι και άρχισε να τη γαμάει.Αυτή κουνιόταν με ένταση πάνω κάτω, βγάζοντας φωνές ηδονής.Τα βυζιά της ήταν μόνιμα χουφτωμένα και το στόμα της πάντα γεμάτο από κάποιο πούτσο. Ξαφνικά ένας ακόμη πούτσος πλησίασε από πίσω και άρχισε να παίζει με την κωλοτρυπίδα της. Εκείνη γύρισε με ένα πλατύ χαμόγελο και τον ρώτησε γιατί περιμένει.

-Βάλτον όλο μέσα παιδί μου, του είπε.
Αυτός έβαλε σιγά σιγά την πούτσα του μέσα της , αλλά αυτή με μια γρήγορη κίνηση τον κάρφωσε μέχρι το τέλος βγάζοντας μαι κραυγή πόνου.
-Γαμήστε με πιο σκληρά φώναζε όταν δεν είχε κάποιο πούτσο στο στόμα της.
Αφού όλοι την γάμησαν από παντού, έκανε ο πρώτος την αρχή και είπε ότι θέλει να χύσει. Αμέσως πήρε τη πούτσα του στο στόμα της και τον έβαλε όσο πιο βαθιά μπορούσε. Όταν άνοιξε το στόμα της είχε τα χύσια του μέσα και κοιτώντας τον προκλητικά τα κατάπιε. Αυτό έγινε με όλους. Δεν άφησε έξω ούτε μια σταγόνα. Βέβαια η παρτούζα αυτή συνεχίστηκε για πολύ ώρα ακόμη πάντα έχοντας 3 πούτσες μέσα της.Τελειώνοντας η όλη φάση, η θεία μου είχε σπέρμα στο πρόσωπό της,στο μουνί, στα μαλλιά...

Όταν κάθισαν όλοι γυμνοί και λαχανιασμένοι,η θεία μου είπε ότι ο άντρας της ήταν αυτός που της το είχε προτείνει,να πάει δηλαδή με πολλούς. Στην αρχή δεν της άρεσε καθόλου η ιδέα. Παρόλο που είχαν αρκετές εμπειρίες με άλλα ζευγάρια, αυτό της φαινόταν δύσκολο. Ο φίλος την έπεισε να το κάνει κρυφά, με άτομα που δεν ήξερε η θεία, να το γράψουν σε κασέτα και να το δείξει στο θείο μου σαν έκπληξη. Είπε πως ήταν καταπληκτικό και ότι της άρεσε πάρα πολύ. Ανανέωσαν το ραντεβού τους πιθανά για την επόμενη εβδομάδα, με τη προοπτική να μαζεύονταν σε ένα σπίτι περισσότεροι.Δέχτηκε να την βγάλουν φωτογραφία με τα κινητά τους για να τη δείξουν και σε άλλους και αυτή δέχτηκε με ευκολία.
Εγώ, μη ξέροντας τι να αισθανθώ,αφού πέρασα το σοκ,σκέφτηκα πως η ερωτική ζωή του καθένα είναι καθαρά δικό του θέμα. Αφού σαν ζευγάρι αποφάσισαν να ζήσουν νέα και διαφορετικά για πολλούς πράγματά, δικαίωμά τους. Έτσι και εγώ έγινα θετικός στην ανταλλαγή ζευγαριών και φανατικός λάτρης της παρτούζας!!!

Click here for more!