Με την κολλητή μου είμαστε από επαρχία αλλά ζούμε πολλά χρόνια Θεσσαλονίκη. Πριν από καιρό λοιπόν η Μαρία είχα ένα βρει ένα γκόμενο τον Γιάννη ο οποίος ήταν πολύ καλό παιδί και πολύ παίδαρος κάτι το οποίο δεν σταματούσε να το λέει και να το λέει η Μαρία η οποία με τον καιρό άρχισε να διαφημίζει και τις άλλες χάρες του Γιάννη. όπως για το μέγεθος του την διάρκειά του την αντοχή του και άλλα τέτοια.

Το ματάκι του Γιάννη είναι η αλήθεια ότι έπαιζε το είχα δει το έβλεπα πολλές φορές όταν βγαίναμε έξω. Να μην σας κουράζω ήθελα να πηδηχτώ μαζί του! Μάλιστα όσο πιο γρήγορα γινόταν τόσο το καλύτερο. Μια μέρα βγήκαμε για καφέ οι τρεις και δεν σήκωνε τα μάτια του από τα μπούτια μου ως που πήγε για τουαλέτα η Μαρία. και του άνοιξα επιδειχτικά τα πόδια για να δει το βρακάκι μου. Τον ήθελα και προσπαθούσα από την φίλη μου να μάθω όσο περισσότερα για αυτόν κάτι το οποίο έγινε με ευκολία μια και η καημένη με εμπιστεύεται τυφλά! Μια μέρα έμαθα ότι η Μαρία θα πάει στο χωρίο για κάνα δυο μέρες οπότε κατάλαβα ότι ήταν η ευκαιρία μου! Τα παιδία συζούσαν όποτε με ένα ανώνυμο τηλέφωνο έμαθα πως ήταν μόνος στο σπίτι και αμέσως είπα να πάω να τον επισκεφτώ όποτε βρέθηκα στο σπίτι τους. Χτύπησα το κουδούνι και όταν μου άνοιξε μου είπε ότι λείπει η Μαρία αλλά του είπα δεν πειράζει και ότι βέβαια δεν το ήξερα αλλά του είπα ότι θα κάτσω λίγο να ξεκουραστώ και καλά ( ήμουν ντυμένη έτσι ακριβώς μου έλεγε η Μαρία ότι γουστάρει με καυτό μίνι μαύρο καλσόν και άσπρο πουκαμισάκι που τόνιζε το στήθος μου)! Άρχισα με καφέ αλλά περνούσε η ώρα και αρχίσαμε και τα ποτά ενώ κουβεντιάζαμε διάφορα καθόμασταν δίπλά δίπλα στον καναπέ και είχαμε χαλαρώσει τελείως και παρατήρησα ότι όλη την ώρα δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω μου.

Σε λίγο χτύπησε το τηλέφωνο και μου λέει ότι είναι η Μαρία οπότε σκύβω προς το μέρος του και του λέω καλύτερα να μην μάθει η Μαρία ότι είμαι εδώ και ταυτόχρονος αρχίζω να του χαϊδεύω το μπούτι και πλησιάζοντας έβαλα το χέρι μου από μέσα από την φόρμα και έβγαλα έξω τον πούτσο του και άρχισα να του τον παίζω και τον έβαλα στο στόμα μου ενώ αυτός μιλούσε στο τηλέφωνο ατάραχος . Μιλούσε και εγώ τον πίπωνα μέχρι που έχυσε στο στόμα μου και τα ήπια ολαααααααα!!!! Έκλεισε το τηλ και με άρπαξε και άρχισε να με φιλάει ενώ το χέρι του ήταν ήδη και έτριβε το μουνί μου και μόλις ήταν πάλι έτοιμος πήγαμε μέσα στο κρεβάτι όπου τα πετάξαμε όλα και με γαμούσε με δύναμη σε λίγο με γύρισε και προσπάθησε να γαμήσει τον κώλο μου κάτι που με πονούσε αλλά δεν ήθελα να τον κόψω μέχρι που έχυσε και μου γέμισε την κωλοτρυπίδα με χύσια.

Ξεκουραστήκαμε για λίγο και ακολούθησαν και άλλα γαμήσια μέχρι το πρωί όταν κοιμηθήκαμε αγκάλιτσα. Συνολικά έχυσε 5 φορές και μία πίπα συνολικά έξι άρα δίκαιο έχει η Μαρία που τον διαφημίζει αλλά ας πρόσεχε!!!

Click here for more!