Ήμουν παντρεμένη μόνο πέντε μήνες και ήδη είχα αρχίσει να βαριέμαι αυτόν τον τρόπο ζωής. Περνούσα ατελείωτες ώρες μοναξιάς και επίσης ο άχαρος ρόλος της νοικοκυράς δε μου πήγαινε καθόλου. Μέχρι τότε ήμουν ένας χαρούμενος τύπος με έντονη διάθεση, αλλά η συζυγική ζωή με είχε κάνει να χάσω ακόμα και το λαμπερό μου χαμόγελο. Ο άνδρας μου περνούσε στην επιχείρηση του πολλές ώρες και δεν ήταν λίγες οι φορές που επέστρεφε στο σπίτι πολύ αργά. Το πεινασμένο μουνάκι μου γούσταρε άγρια γλειψίματα, αλλά εκείνος ήταν τόσο κουρασμένος που αποκοιμόταν στη στιγμή.

Τον πρώτο καιρό τον τσιμπούκωνα απολαυστικά προσδοκώντας σε απίθανα γαμήσια. Εκείνος όμως, μόλις άδειαζε το σπέρμα του στο βάθος του πρόθυμου λαιμού μου, με άφηνε στα κρύα του λουτρού! Μια μέρα αποφάσισα να γραφτώ στο γυμναστήριο της γειτονιάς μου και άρχισα να περνάω εκεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας μου. Αποτέλεσμα αυτής της συστηματικής άσκησης ήταν η θεαματική αλλαγή του κορμιού μου. Τα μεγάλα βυζιά μου έδειχναν πιο στητά από ποτέ, η μέση μου λέπτυνε και τα μπούτια μου έσφιξαν.

Ξαφνικά άρχισε να μου αρέσει ο καινούριος τρόπος ζωής μου και σταμάτησα να ασχολούμαι με τον άνδρα μου. Άρχισα να μαλακίζομαι τα πρωινά που ήμουν μόνη μου στο σπίτι κι έφτανα πάντα σε απολαυστικούς οργασμούς.

Εκείνο το πρωί ήταν η μοναδική φορά που βρήκα το γυμναστήριο με λίγο κόσμο. Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και φαίνεται πως οι περισσότεροι είχαν προτιμήσει τη βόλτα από τη σωματική άσκηση. Άρχισα να κάνω βαράκια μέχρι που κάποια στιγμή ίδρωσα και έβγαλα το πάνω μέρος της φόρμας μου. Έμεινα μόνο με ένα κίτρινο ελαστικό μπουστάκι που μόλις κάλυπτε τα μεγάλα βυζιά μου. Λίγα λεπτά μετά πρόσεξα τους τύπους που με κοιτούσαν πρόστυχα από την άλλη γωνία του γυμναστηρίου. Φορούσαν στενά σορτσάκια και όσο και αν δεν ήθελα να τους δώσω σημασία, οι θεόρατες ψωλές τους ήταν πράγματι εντυπωσιακές. Τα πουτσοκέφαλα τους λίγο ήθελαν να βγουν έξω, ενώ οι τεράστιοι λεκέδες στον καβάλο τους πρόδιδαν το μέγεθος της ηδovής τους.

Βρισκόμουν ξαπλωμένη σε ένα στενό κρεβάτι και συνέχιζα τις ασκήσεις όταν τους είδα να έρχονται προς το μέρος μου. Ήμασταν μόνοι στο χώρο, αλλά δε φοβήθηκα καθόλου γιατί ήξερα πώς να αναχαιτίζω επίδοξους γαμιάδες έτσι και δεν τους γούσταρα. Καθώς όμως με πλησίαζαν με βλέμμα γεμάτο πόθο, αναρωτήθηκα μήπως τελικά θα έπρεπε να παίξω το παιχνίδι τους. Η μoυνότρυπα μου ανοιγόκλεισε απαιτητικά όταν άθελα μου φαντάστηκα τις πλατιές γλώσσες τους στο βάθος του φιλήδονου κόλπου μου. Εκείνοι στάθηκαν πάνω από το κεφάλι μου με ορθωμένα καυλιά και με κοίταξαν πεινασμένα Έκανα να σηκωθώ, αλλά και οι δυο μαζί με υποχρέωσαν να μείνω στη θέση μου. Ο ένας, ο πιο ψηλός, με μια απότομη κίνηση έβγαλε το παντελόνι της φόρμας μου και έμεινε ακίνητος κοιτάζοντας εκστατικά το άτριχο μoυνί μου. Ο άντρας μου με είχε κάποτε υποχρεώσει να το ξυρίσω και αφού είχα ικανοποιήσει την επιθυμία του είχα διαπιστώσει πως πραγματικά ένιωθα πιο θηλυκό διαθέτοντας βελούδινο μουνάκι. Οι δυο τυπάδες στήθηκαν ο ένας δεξιά και ο άλλος αριστερά από το ξαπλωμένο κορμί μου και πέταξαν έξω τα τεράστια καυλιά τους. Πάντα είχα αδυναμία στις θεόρατες ψωλές και στη θέα τους κάθε προσπάθεια αντίστασης μου έπεσε στο κενό. Άλλωστε θα ήταν κρίμα να μη γευτώ αυτά τα μακριά παλούκια που έσταζαν ασταμάτητα από ηδονή για πάρτη μου! Λύγισα τα πόδια μου ανοιχτά και ανασήκωσα τη λεκάνη μου ψηλά. Εκείνοι τρελοί από καύλα άρχισαν να χαϊδεύουν παντού το κορμί μου. Ο ένας επικέντρωσε το ενδιαφέρον του στα τεράστια μπαλόνια μου, ενώ ο άλλος προτίμησε να χώσει δυο από τα χοντρά του δάχτυλα στο βάθος της στενής τρύπας μου. Άνοιξα το πρόθυμα στόμα μου και άρχισα να πιπιλάω εναλλάξ τους χαρισματικούς πούτσους τους.

Αφού τύλιγα σφιχτά τα σαρκώδη χείλη μου γύρω από τον κορμό της μεγάλης ψωλής, τραβούσα όλο το μήκος της αργά στο βάθος του καυτού λαιμού μου. Αυτό τους έκανε να τρελαθούν από καύλα και να χαϊδεύουν όλο και πιο ερεθιστικά το κορμί μου. Όταν μάλιστα λίγη ώρα αργότερα άρχισαν να μου πετούν πρoστυχόλoγα, ο πόθος μου έγινε ανεξέλεγκτος. Ο επιβήτορας που χάιδευε το μoυνί μου έσπρωξε ταυτόχρονα ένα τρίτο δάχτυλο στη στενή κωλοτρυπίδα μου, κάνοντάς με να βογκήξω από καύλα. Ο φίλος του ζούληξε απαλά τις βυζάρες μου κι αμέσως μετά έστριψε αργά και ηδονικά τις καυλωμένες ρώγες μου. Το μουνάκι και η κωλοτρυπίδα μου συσπάστηκαν απαιτητικά και με δυσκολία κρατήθηκα να μη χύσω, μια και ήθελα να απολαύσω για λίγο ακόμα τις περιποιήσεις των δύο μπρατσαράδων.

Φυσικά κι εγώ όμως δεν τους άφηνα παραπονεμένους. Ρουφούσα άπληστα το κοντάρι του ενός και μαλάκιζα ταυτόχρονα του άλλου μέχρι να έρθει η ώρα να κάνω το αντίθετο. Αφού έγλειψα άπληστα και για πολύ ώρα τα χοντρά πουτσοκέφαλα τους, σήκωσα τα πόδια μου ενωμένα ψηλά και τους προκάλεσα να γαμήσουν την κωλοτρυπίδα μου. Τότε ο πιο ψηλός πίεσε τα πόδια μου προς το στήθος μου και ακούμπησε το σκληρό παλούκι του στην είσοδο του κώλου μου. Μούγκρισα από ευχαρίστηση όταν αισθάνθηκα το παλούκι του να γλιστράει σα χέλι στο βάθος του κώλου μου. Ταυτόχρονα ένιωσα τα ακροδάχτυλα του να πασπατεύουν την κλειτορίδα μου και η καύλα μου έφτασε στο απροχώρητο. Τρελή από ηδονή ζούληξα τα αρχίδια του φίλου του που εξακολουθούσε να στέκεται πάνω από το κεφάλι μου και όταν τον άκουσα να φωνάζει από πόνο έμπηξα τα μακριά ,μου νύχια στη μαλλιαρή σάρκα τους. Εκείνος για αντιπερισπασμό ζούληξε δυνατά τα πρησμένα από καύλα βυζιά μου αλλά όταν είδε πως δε μου έκοψε τη φόρα με χαστούκισε δυνατά.

Αυτή η βία με άναψε ακόμα πιο πολύ και όταν έχωσα τα νύχια μου στον κορμό της ψωλής του, ο τύπος σταμάτησε να με χτυπάει και παραδόθηκε στις ορέξεις μου. Στο μεταξύ ο άλλος ξέσκιζε αλύπητα το κωλαράκι μου. Όταν ο πούτσος του περίελουσε την κωλοτρυπίδα μου με άφθονο ψωλόχυμα, βρήκα την ευκαιρία και πήρα την κατάσταση στα χέρια μου. Ζήτησα από το φίλο του να γονατίσει μπροστά μου και κόλλησα το μουνάκι μου στα παχιά χείλη του. Εκείνος κράτησε ανοιχτά τα μουνόχειλα μου και έχωσε τη γλώσσα του στο βάθος του κόλπου μου. Αναστέναξα από ευχαρίστηση όταν στη συνέχεια μου έκανε ένα απολαυστικό γλειφομούνι. Ο άλλος γονάτισε πίσω μου και ακούμπησε τη γλώσσα του στην οπή του κώλου μου.

Ταυτόχρονα οι δυο τύποι βαρούσαν τα καυλιά τους και το θέαμα που παρουσίαζαν με ηδόνιζε ακόμα πιο πολύ. Πρώτη φορά πήγαινα με δυο άνδρες ταυτόχρονα και η αίσθηση που μου χάριζαν οι γλώσσες τους ήταν υπέροχη. Έχυσα δυνατά προσπαθώντας να πνίξω τις κραυγές της ηδονής μου και το χύσιμο αυτό ήταν το πιο απολαυστικό της ζωής μου. Έπειτα γονάτισα μπροστά τους και πιπίλησα εναλλάξ τα παλαμάρια που ήταν ξετρελαμένα από καύλα. Μου άρεσε να ρουφάω τα κόκκινα πουτσοκέφαλά τους και στη συνέχεια να γλείφω τα μαλλιαρά τους αρχίδια. Όταν οι τύποι πέταξαν ταυτόχρονα το ψωλόχυμα τους πάνω στο πρόσωπό μου έγλειψα με βουλιμία όσες σταγόνες βρήκα γύρω από τα χείλη μου. Δεν ξέρω τι με έπιασε αλλά προτού επιστρέψω στο σπίτι πέρασα από ένα κατάστημα ερωτικών αντικειμένων και αγόρασα ένα τεράστιο δονητή. Παρά τα χυσίματα που είχα κάνει ανυπομονούσα να βρεθώ μόνη στο σπίτι και να μαλακιστώ ασύστολα, σκεπτόμενη την εμπειρία που μόλις είχα ζήσει. Μπήκα φουριόζα στο σπίτι και έτρεξα κατευθείαν στο μπάνιο.

Λίγα λεπτά μετά μπήκα στο υπνοδωμάτιο μου φορώντας μόνο το μπουρνούζι μου. Πλησίασα με αργό βήμα το κρεβάτι και πήρα στα χέρια μου το αντικείμενο του πόθου. Τα χείλη μου στέγνωσαν απότομα και πέρασα τη γλώσσα μου γύρω τους για να τα υγράνω. Αυτή όμως η κίνηση άναψε το μουνάκι μου και το ένιωσα να πάλλεται απαιτητικά. Αρκετά καυλωμένη κοίταξα το είδωλό μου λες και το αντίκριζα πρώτη φορά. Τα σαρκώδη χείλη μου ήταν μισάvoιχτα ενώ τα σκούρα μάτια μου έμοιαζαν βασιλεμένα. Ένας δυνατός αναστεναγμός φούσκωσε στο στήθος μου. Με αργές κινήσεις έβγαλα το μπουρνούζι μου και χούφτωσα τις βυζάρες μου. Τις ένιωσα να σκληραίνουν μέσα στις ιδρωμένες παλάμες μου ενώ οι χοντρές ρώγες μου ορθώθηκαν καυλωμένες.

Ένας γλυκός πόνος βασάνισε χαμηλά την επίπεδη κοιλίτσα μου και δίχως δισταγμό ακούμπησα το ένα μου χέρι στην πρησμένη κλειτορίδα μου. Η καύλα, που εξουσίασε εκείνη τη στιγμή το κορμί μου ξεπέρασε κάθε άλλη φορά και μη μπορώντας να σταθώ άλλο όρθια κάθισα στο στο σκαμπό με τα πόδια ανοιχτά. Το βελούδινο μουνάκι μου άνοιξε προκλητικά και τα απαλά μουνόχειλά μου κρέμασαν προς τα κάτω. Τα κράτησα ανοιχτά με τα ακροδάχτυλά μου έχοντας πάντα το βλέμμα μου καρφωμένο ανάμεσα στα ορθάνοιχτα μπούτια μου. Ρίγη ηδονής διέτρεξαν το αρμονικό κορμί μου και καθώς ο χρόνος είχε σταματήσει για μένα το μόνο που κυριαρχούσε στη σκέψη μου ήταν η ατελείωτη ικανοποίηση της μουνότρυπάς μου.

Πήρα το πλαστικό παλούκι και άρχισα να το τσιμπουκώνω λες και ήταν αληθινό. Ήμουν τόσο απορροφημένη με αυτό που έκανα, που δεν κατάλαβα την παρουσία του άνδρα μου στο δωμάτιο. Η φωνή του όμως με επανάφερε στην πραγματικότητα και τα μαγουλά μου φλογίστηκαν μόλις τον αντίκρισα από πάνω μου .

«Κακό κορίτσι, τι κάνεις εδώ;» ρώτησε χαϊδεύοντας με τον αντίχειρα του την ορθωμένη ψωλή του που φούσκωνε κάτω από το παντελόνι του. Προσπάθησα να σηκωθώ αλλά εκείνος ακούμπησε την παλάμη του πάνω στα βυζιά μου και με ακινητοποίησε στη θέση μου. Πήρε το δονητή από τα χέρια μου και τον εξαφάνισε στο βάθος της τρύπας μου. Αφού τον μπαινόβγαλε ερεθιστικά μέσα μου, τον τράβηξε έξω και πλησιάζοντας τον στα χείλη μου, με έβαλε να γλείψω από το πλαστικό πέος όλους τους χυμούς μου. Καθώς περιέστρεψα τη γλώσσα μου ερεθιστικά γύρω του, έσπρωξε δυο δάχτυλα στο βάθος του μουνιού μου, φουντώνοντας περισσότερο την καύλα μου.

«Τι φιλήδονο μουνάκι είναι αυτό και έχω καιρό να το γαμήσω», είπε και κάρφωσε τη ψωλάρα του στο βάθος του κόλπου μου. Ήμουν μπουκωμένη με το ψεύτικο καυλί αλλά αυτό δε με εμπόδισε να βογκήξω ηδονικά. Ο άνδρας μου στερέωσε τα πόδια μου πάνω στους τετράγωνους ώμους του, ώστε να έχει πρόσβαση και στις δυο μου τρύπες. Ο έρωτας που κάναμε ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και άναψε καινούρια φλόγα στα κορμιά μας. Ποτέ δεν του αποκάλυψα την εμπειρία που είχα ζήσει με τους δυο τύπους στο γυμναστήριο. Άλλωστε δεν είχε πια καμιά σημασία αφού η έγγαμη ζωή μας μέρα με τη μέρα γινόταν καλύτερη.

Click here for more!