Πολλά πράγματα σου συμβαίνουν όταν δεν τα περιμένεις!
 
 Πριν παντρευτώ τα είχα με μια πιτσιρίκα την Σοφία που ήτανε τρελά ερωτευμένη μαζί μου, αλλά επειδή δεν με πήγαιναν οι δικοι της κάπως τα χαλάσαμε και οι δυο μας χαθήκαμε για καιρό!
 
 Πάντα όμως φρόντιζα να μαθαίνω τι κάνει! Μου στοίχισε πολύ όταν έμαθα ότι παντρεύτηκε και περίμενε και μωρό!!!! Πριν ένα χρόνο γέννησε, η σχέση μας είχε τελειώσει εδώ και επτά χρόνια όμως πάντα όταν συναντιόμασταν τυχαία τα βλέμματα μας δεν ξεκόλλαγαν, την αγαπάω και με αγαπάει ακόμα αλλά εκτός από κανα τηλέφωνο δεν έγινε ποτέ τίποτα!
 
 Πριν δυο εβδομάδες χτύπησε το τηλέφωνο στο γραφείο μου και για μεγάλη μου έκπληξη ήτανε οι Σοφία! Γεια σου μου λέει πρέπει οπωσδήποτε να σε δω θα τρελαθώ δεν μπορώ άλλο έτσι! Πρέπει να πω πως μια μέρα πριν συναντηθήκαμε τυχαία σε ένα μπαράκι εγώ με την δική μου και παρέα και αυτήν με τον άντρα της και κάτι φίλους! Δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι μου λέει, σε αγαπάω θα τρελαθώ! ¶κου το Σάββατο ο άντρας μου φεύγει στην Ελλάδα επειδή ο πατέρας του δεν είναι και καλά, πέρνα αργά το βράδυ από το σπίτι να μιλήσουμε!!!!! Τα συμφωνήσαμε, εγώ είπα ψέμα στο σπίτι ότι θα πήγαινα με τον ξάδελφο μου σε ένα Club και ξεκίνησα για τη Σόφη! Ήτανε γύρω στις δέκα όταν χτύπησα το κουδούνι, αμέσως άκουσα το κουμπί της πόρτας! Μόλις την αντίκρισα τα έχασα, τι ομορφιά ήτανε αυτή, πως μπορούσα να ξεχάσω αυτή τη γυναίκα; Είναι σκέτος άγγελος ,Ψηλή με καλοστητο βυζί και κάτι γαλάζια μάτια που είναι σαν κοιτάς το αιγαίο όταν έχει φουρτούνα! Δεν είχε πολύ φως και μου είπε :ψσς σιγά μόλις κοιμάται η μικρή !

Κάτσαμε στο σαλόνι, χωρίς κουβέντα σηκώθηκε και μετά από ένα πεντάλεπτο επέστρεψε με έναν φραπέ στο χέρι! Τραβάω μια τζούρα και εκεί μου λέει: Γλυκός με γάλα και παγωμένος! Τα έπαιξα η γυναίκα μου σε εφτά χρόνια γάμου, ακόμα τον καφέ μου τον σκατώνει πολλές φορές! Μιλάγαμε για τα παλιά, και με διακόπτει μέσα στο λόγο και μου λέει: Τι Θα κάνουμε; Εγώ θα τον αφήσω τον μαλάκα δεν μπορώ να πηδιέμαι μαζί του και να σκέφτομαι εσένα ( πρέπει να σας πω ότι τα είχαμε τέσσερις μήνες τότε αλλά δεν την είχα πηδήξει επειδή γνώριζα καλά τους δικούς της και ήτανε και μόλις μόνο 16 ετών)! Μου κατάστρεψες τη ζωή ρε το ξέρεις; Θα πάρω το παιδί μου και θα τον αφήσω!!!!

Μιλάγαμε πολύ ώρα για τις σχέσεις μας και δεν άργησε πολύ να βρεθούμε να φιλιόμαστε πάνω στο καναπέ!!!!! Το φιλί της ήτανε σκέτη φωτιά, με φιλούσε τόσο παθιάρικα που μου ήρθε ζαλάδα, το στομάχι μου έκανε σπασμούς και οι καρδιά μου βάραγε λες και θα έβγαινε από το στήθος μου! Εκεί μου λέει: Πιασε να δεις την καρδιά μου, έτσι χτυπάει πάντα όταν σε σκέφτομαι !!!! Η καρδιά της βάραγε πιο δυνατά από την δική μου! Ήμασταν και οι δυο ηφαίστεια έτοιμα να εκραγούνε! Της έβγαλα το πουκάμισο και τράβηξα το σουτιέν της πάνω, τα στήθια της πετάχτηκαν καμαρωτά και σφιχτά, τα έπινα και τα ζουλούσα ενώ φιλιόμασταν και εκείνη μου έτριβε τον πούτσο πάνω από το παντελόνι, δεν άργησε να με απελευθερώσει από το παντελόνι μου, και τώρα βρισκόμασταν γυμνοί ο ένας να χαζεύει το κορμί του άλλου χωρίς κουβέντα! Γονάτισε μπροστά μου και άφησε τον πούτσο μου σιγά σιγά στο στόμα της: θέλω να πιω τα χυσια σου! Και με αυτά τα λόγια άρχισε το πιο υπέροχο τσιμπούκι που μου κάνανε ποτέ! Έγλυφε και ρούφαγε όλο το μήκος του πούτσου μου ενώ εγώ χάιδευα τα βυζομπαλα της, δεν άντεξα πολύ και ένα κύμα καυτού σπέρματος πετάχτηκε στον λάρυγγα της! Το ήπιε όλο και συνέχιζε να με βασανίζει με γλώσσα και χείλια: αυτό δεν του το έκανα και να μου το ζήταγε μου λέει!

Φιληθήκαμε και την γύρισα να ξαπλώσει στο καναπέ, άνοιξα τα πόδια της και κάρφωσα τα χείλια μου στα μουνοχυλα της μούγκριζε: μμμμχχχχχχ ααααααα μμμμχχχχχχχχχ ναιεεεεεε! Ενώ την έγλυφα με τον πιο καλό τρόπο ένα δάχτυλο μου εξέταζε τα τοιχώματα του μουνιού της! ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ μμμμχχχχχχχ μεεεεεεεεε ααααα! Τα βογκητά της όλο και πιο έντονα μέχρι που με ένα δυνατό ουρλιαχτό μου έδωσε να καταλάβω ότι χύνει:αααααααχαχχαχαχαχχχχχχχχ μχχχχχχχχχχ χυυυυυυυνοοοοοοοοο!

Όταν συνήρθε με έπιασε από το χέρι και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα που μοσχοβολούσε τριαντάφυλλα!!! Έλα μου λέει να με κάνεις εντελώς δικιά σου, έλα αυτό θέλω τώρα να με πηδήξεις όπως δεν πήδηξες ποτέ καμία άλλη! Κάθισε στο κρεβάτι με τράβηξε κοντά της και άρχισε πάλι το φοβερό και καυτό της τσιμπούκι! Γλήγορα βρεθήκαμε σε στάση 69, πετούσα επιτέλους θα πηδούσα την γυναίκα που αγαπάω, μεν παράνομα αλλά αυτό δεν με ενδιέφερε πλέον!!! Την έστησα στα τέσσερα και σιγά σιγά της χάιδευα το μουνί : δεν χρειάζεσαι προφυλακτικό μου λέει, τα έχω κανονίσει όλα, απόψε θα μου γεμίσεις του μουνί μου με το σπέρμα σου μέχρι να μου βγει από τη μύτη! Και μη φοβάσαι δεν θέλω να σε παγιδέψω, απλώς θέλω αυτό που μου ανήκει! Εκεί δεν κρατήθηκα και της τον κάρφωσα ως τον πάτο: ΑΑΑΑΑ ναι πήδα με έτσι δώστα μου όλα έλα αγάπη μου!

Η Σοφία και παλιά όταν την πασπάτευα ούρλιαζε, τώρα που την πήδαγα είπα θα ξεσηκώσει όλη την πολυκατοικία! Ναιεεεε αχχχχ πιδααααα σκίσε με αγάπη μουυυυυυυυ! Πηδιόμασταν σαν τα ζώα, την κάρφωνα τόσο δυνατά λες και είχα να γαμήσω δέκα χρόνια, και εκείνη με τον τρόπο τις με έφτιαχνε τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στο κόσμο! Δεν ξέρω πόση ώρα πηδιόμασταν έτσι μέχρι που μου είπε: τώρα αγάπη μου τώρα θα χυσοοοοοοο αχχχχχχχ ελααα γέμισε με το σπέρμα σουυυυυυυυυυυυ ααααααα!! Τι να σας πω αυτός ο οργασμός δεν προγράφετε είπα θα μείνω, τις ώρα που το σπέρμα μου σαν να έβγαινε από αντλία πεταγότανε μέσα τις μουγκρίζαμε σαν τα ζώα και τρέμαμε λες και είχαμε 40 πυρετό!!!! Κάναμε πολύ ώρα να συνέρθουμε! Μόλις συνήρθα λίγο κοίταξα το ρολόι είχε πάει 1:30 ! Θα φύγεις με ρώτησε κάπως απογοητευμένη; Όχι έχουμε πολύ ώρα ακόμα, αλλά θα έρθει οι ώρα που θα φύγω! Εκεί ξέσπασε στα κλάματα! Που θα πας; Ξέρεις; Ξέρεις τι αφήνεις πίσω; Σε αγαπάω δεν αντέχω να σε βλέπω με αυτή ενώ ξέρω ότι εμένα ζητάς!!! Είχε δίκιο και την ήξερε, αλλά εγώ παντρεμένος, ένα μωρό μόλις ενός χρόνου, αυτή παντρεμένη επίσης ένα μωρό! Τι κάνουμε;

Ξαπλώσαμε αγκαλιά και χωρίς κουβέντα χαζεύαμε το ταβάνι κλαίγοντας!!!! Κατά τις Ξ έφυγα με σκυμμένο το κεφάλι και με δάκρια στα μάτια! Τις υποσχέθηκα ότι αύριο θα ξαναπερνούσα! Στο αμάξι μόνη παρηγοριά μου ο Γονιδης και ο Νότης να τραγουδάνε τα χάλια μου! Οι επόμενη μέρα δεν πέρναγε με τίποτα, εγώ προσπαθούσα να είμαι όπως πάντα! Αλλά μέσα μου έκαιγε μια φωτιά , τι να σας πω, άμα δεν το έχεις ζήσει!!!!!!! Το βράδυ κατά τις Θ είπα στην γυναίκα μου ότι έχω ραντεβού με φίλους( δόξα το θεό με εμπιστεύεται, είχε και Champions League),

Και έφτασα πάλι στο διαμέρισμα τις Σοφίας! Με περίμενε με χαμόγελο, με αγκάλιασε λες και κράταγε θησαυρό, πάλι φραπέ πάλι κουβέντα, και πάλι γρήγορα βρεθήκαμε στην κρεβατοκάμαρα! Φιλιόμασταν και απολαμβάναμε ο ένας τα χάδια του αλλουνού! Μου πήρε πάλι μια φοβερή πίπα και εγώ για ανταμοιβή για πολύ ώρα της έγλυφα το ολόφρεσκο τις μουνάκι που μοσχοβόλαγε καύλα για μένα!!!! Της άνοιξα σιγά τα μπούτια και καρφώθηκα μέσα της καρφώνοντας την γλώσσα μου στόμα της! Το αίσθημα δεν μπορώ να το περιγράψω, τέτοια καύλα δεν ένοιωσα με καμία γυναίκα ποτέ! Κάθισε πάνω στο πούτσο μου και με γαμούσε με τέτοιο πάθος που είπα θα λιποθυμήσω! Μη ξεχνώντας να φροντίζει να με φιλάει παθιασμένα! Μου ζήτησε να τι στήσω στα τέσσερα και να τι ξεσκίσω: έλα αγόρι μου πήδα με σαν σκύλα ελαααααα!

Σάλιωσα ένα δάχτυλο και καρφώνοντας της το στο κωλαράκι, εισέβαλα στο μουνί της : αχχχχχχχχχ τι κανειιιιιιις εκειιιιιιιι; Με πεθαίνεις! Την ρώτησα αν θέλει να τη γαμήσω στο κώλο: κανέναν δεν θα άφηνα αλλά εσύ είσαι οι ζωή μου, μόνο μη με πονέσεις! Την είχα καυλώσει τόσο που έσταζε στα σεντόνια! Της ζήτησα βαζελίνη και μου έφερε ένα βαζάκι με μια κρέμα! Της πασπάτευα καλά τον σφικτήρα και σιγά σιγά όλο το μάκρος του πούτσου μου χάθηκε μέσα στο άντερο της: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ τι καύλα σκίσε με χυυυυυυσεεεεεεε μεεεεε! Της άρεσε και έτσι κατάφερε να χυσει πρώτη φορά στη ζωή της με πούτσα στον κώλο! Πονούσε αλλά από αγάπη δεν μου διαμαρτυρήθηκε, όταν ήμουνα έτοιμος να χύσω της τον έχωσα πάλι στο μουνί και την πλημμύρισα με το σπέρμα μου!!!! Από αυτές τις μέρες βλεπόμαστε συχνά και πηδιόμαστε και αγαπιόμαστε σαν τρελοί, το τι θα κάνουμε δεν αποφάσισα ακόμα, πάντως η Σοφία θα βάλει μπροστά για διαζύγιο, δεν περνάει και καλά όπως μου λέει! Τώρα το τι θα κάνω εγώ;

Την έχασα μια φορά, δεύτερη δεν θα την αφήσω να χαθούμε την αγαπάω, αλλά χρειάστηκε πολύ καιρός για να το καταλάβω, η, μάλλον να το παραδεχτώ!!!!!!

Click here for more!