Διάβασα μερικές από τις ιστορίες σας και μου άρεσαν πολύ. Αποφάσισα να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας, κάποιες δικές μου ιδιαίτερα καλές στιγμές.
Για αρχή, σκέφτηκα να σας διηγηθώ μια από τις πιο τρελές εμπειρίες που έζησα με την φιλενάδα μου την Δάφνη. Δυσκολεύτηκα να διαλέξω ποια θα σας πω, γιατί μαζί, ζήσαμε και ζούμε πολλές ωραίες στιγμές. Βλέπετε, τέτοιο σεξουαλικό πλάσμα, αχόρταγο στον έρωτα, δεν έχω ξανασυναντήσει.
Πριν 2 χρόνια περίπου, δούλευε σε μια ασφαλιστική εταιρία. Έτρεχε συνεχώς για να βρει πελάτες και έτσι γνώριζε συνεχώς πολύ κόσμο. Μια μέρα, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είχε γνωρίσει ένα ζευγάρι. «Είναι πολύ καλοί και θέλουν κι αυτοί να σε γνωρίσουν» μου είπε. «Έκλεισα δωμάτιο στο ξενοδοχείο μας για το απόγευμα. Θα έρθεις;», με ρώτησε. Περιττή βέβαια η ερώτηση. Πότε της είχα αρνηθεί για να το κάνω τώρα;

Το απόγευμα, συνεπής στο ραντεβού μας, την βρήκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. «Είναι λίγο νωρίς» μου είπε. «κάνε ένα ντουζάκι και αν προλάβουμε θα σε περιποιηθώ εγώ πρώτα» μου είπε μόλις βρεθήκαμε. Τρέχοντας σχεδόν, έκανα όπως μου είπε και σε λίγο βρέθηκα γυμνός στο κρεβάτι. Έσκυψε από πάνω μου και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Άρχισε να μου παίρνει πίπα και όπως κάθε φορά, να με τρελαίνει. Εκείνη όμως τη στιγμή, άκουσα την πόρτα να χτυπάει. «Ήρθαν τα παιδιά, περίμενε να τους ανοίξω» είπε και πετάχτηκε στην πόρτα.

Αμέσως μετά, ενώ ήμουν ολόγυμνος στο κρεβάτι, μπήκε στο δωμάτιο, έχοντας αγκαζέ έναν νεαρό και μία κοπέλα. "Να σας συστήσω" είπε. "Ο Παναγιώτης και η Κατερίνα, οι καινούριοι μου φίλοι...κι από εδώ ο Μπάμπης... που νομίζω ότι πρέπει να τον γνωρίσετε από κοντά." Χαμογελώντας, τα δύο παιδιά, πλησίασαν και κάθισαν στο κρεβάτι δίπλα μου. "Χαιρόμαστε για την γνωριμία", μου είπαν, ενώ ταυτόχρονα, άπλωσαν και οι δύο τα χέρια τους και άρχισαν να χαϊδεύουν το κορμί μου. "Κι εγώ χάρηκα" μουρμούρισα, ενώ το χέρι της Κατερίνας χούφτωσε τον πούτσο μου, που αμέσως ανταποκρίθηκε και σκλήρυνε μέσα στα ζεστά της δάχτυλα. "Καλέ, δες τον" φώναξε και σκύβοντας από πάνω του, τον πήρε στο στόμα της. Με ρούφηξε ολόκληρο μέσα της και άρχισε μετά να κουνάει αργά αργά το κεφάλι της πάνω στον πούτσο μου. Ένοιωθα τα δόντια της να με δαγκώνουν απαλά και τα χείλη της να με ρουφούν σαν βεντούζα, κάνοντας τον πούτσο μου να σηκωθεί πανέτοιμος. Σε λίγο σταμάτησε και σηκώθηκε χαμογελώντας μου. "Νόστιμος είναι" σχολίασε, "δες κι εσύ" είπε στον Παναγιώτη. Χωρίς να διστάσει εκείνος, έσκυψε και ρούφηξε όλο τον πούτσο μου στο στόμα του. Άρχισε να με γλύφει κουνώντας το κεφάλι του πάνω κάτω στο ερεθισμένο μου όργανο, ενώ τα χέρια του χάιδευαν τ'αρχίδια μου. Ήξερε καλά τι έκανε και ένοιωσα τον πούτσο μου να σκληραίνει, έτοιμος να χύσει γι'άλλη μια φορά, την ώρα που απέναντί μου, έβλεπα την Κατερίνα, να ξεντύνει με γρήγορες κινήσεις την Δάφνη και μετά να καρφώνει με μανία τα δάχτυλα στο μουνί της.
Το κατάλαβε κι αυτός ότι θα έχυνα και αμέσως τραβήχτηκε. "Μη βιάζεσαι" μου είπε χαμογελώντας, "έχουμε ώρα μπροστά μας. Να βολέψουμε τα κορίτσια και μετά συνεχίζω...κι εγώ θέλω να σε γευτώ". Αφού με χάιδεψε για λίγο ακόμη με το χέρι του, έκανε νόημα στην Δάφνη, να αναλάβει. Τα παιδιά είχαν αρχίσει κιόλας να ξεντύνονται, την ώρα που ένοιωσα το χέρι της να χώνεται ανάμεσα στα πόδια μου και να με χουφτώνει, ενώ την ίδια στιγμή μου ψιθύριζε στο αυτί ότι ήθελε να την πάρω. Από δίπλα μου, είχα αρχίσει κι όλα να ακούω τις λαχανιασμένες ανάσες της Κατερίνας και του Παναγιώτη και έτσι αποφάσισα να δράσω κι εγώ. Επιτέλους σκέφτηκα, αφού θέλει δράση, θα την έχει.

Γλίστρησα από κάτω της και έχωσα τη γλώσσα μου στο μουνάκι της, που ήταν ήδη μούσκεμα και με περίμενε. Ήξερα ότι της άρεσε και φρόντισα να της το προσφέρω όσο καλύτερα μπορούσα, γλύφοντας την κλειτορίδα της και χαϊδεύοντας ταυτόχρονα τις ρώγες της. Ένοιωθα το κορμί της να τρέμει από την ηδονή και την κατάλληλη στιγμή, σάλιωσα το δάχτυλό μου και το έχωσα στην κωλότρυπά της. Οι σιγανοί αναστεναγμοί της, αντικαταστάθηκαν αμέσως με βογκητά, καθώς άρχισε να χύνει, με το κορμί της να σπαρταράει από την καύλα. Οι αναστεναγμοί που άκουγα από τους "συγκάτοικους" μας, δεν άφηναν καμία αμφιβολία για το τι κάνανε και αυτοί. Σε λίγο, η Δάφνη σηκώθηκε και σκύβοντας μπροστά μου, άρχισε να μου παίρνει τσιμπούκι. Δίπλα μας είδα την Κατερίνα να σηκώνεται ολόγυμνη και να τραβάει τον Παναγιώτη στο πάτωμα. Αμέσως μετά, κάθισε πάνω στον πούτσο του και άρχισε να τον πηδάει, με το βλέμμα της καρφωμένο επάνω μας. Απολάμβανα τα χείλη της Δάφνης στον πούτσο μου, ενώ ταυτόχρονα, δίπλα μου, έβλεπα ολοζώντανη τσόντα. Ήταν φοβερές στιγμές και ο ερεθισμός μου είχε γίνει απερίγραπτος. Τα βογκητά μας, γέμιζαν το δωμάτιο και άναβαν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα. Έτσι, κάποια στιγμή, η Δάφνη, γύρισε το κορμί της και κατέβηκε απ' το κρεβάτι , χωρίς να σταματήσει να με ρουφάει. Βρέθηκε έτσι πεσμένη στα τέσσερα δίπλα στα παιδιά, και αμέσως τα χέρια της Κατερίνας, άρχισαν να την χαϊδεύουν ανάμεσα στα πόδια. Το χέρι της Κατερίνας, το ακολούθησε σε λίγο και του Παναγιώτη και λες και ήταν το σύνθημα που περιμένανε, άρχισαν τα κορίτσια να χύνουν μαζί, τρελαίνοντας μας. Αμέσως μετά, χωρίς να χάσουν στιγμή, κάνανε ανταλλαγή. Έτσι, βρέθηκα πεσμένος ανάσκελα στο πάτωμα, μπλεγμένος σ'ένα "69" με την Κατερίνα. Η Δάφνη, πεσμένη στα τέσσερα, την έγλυφε και αυτή στο μουνάκι της, ενώ την ίδια, την πηδούσε από πίσω ο Παναγιώτης. Η Δάφνη, μέσα σε λίγα λεπτά είχε φτάσει και πάλι σε οργασμό. Σηκώθηκε όρθια και ζήτησε απ'τον Παναγιώτη να χώσει τον πούτσο του στο μουνί της φίλης της, για να "δοκιμάσει κι αυτή τους χυμούς της".

Πράγματι, ο Παναγιώτης, πλησίασε και την ώρα που έγλυφα το μουνί της Κατερίνας, κάρφωσε μέσα της τον πούτσο του. Βρέθηκα έτσι να γλύφω και την κλειτορίδα της Κατερίνας, αλλά και τον πούτσο και τ'αρχίδια του Παναγιώτη, την ώρα που μπαινόβγαινε μέσα της. Την ίδια στιγμή, η Δάφνη, παραμέριζε το στόμα της Κατερίνας απ'τον πούτσο μου και ανοίγοντας τα πόδια της, κάθισε πάνω του, αρχίζοντας να με πηδάει, ενώ η γλώσσα της φίλης της, ταξίδευε πάνω στο στήθος της. Ένοιωθα τόσο καυλωμένος, με τον πούτσο μου μέσα στο σφιχτό και ζεστό μουνάκι της Δάφνης, με την γλώσσα μου χωμένη στα υγρά μουνόχειλα της Κατερίνας και τον πούτσο του Παναγιώτη να τρίβεται πάνω στα χείλη μου, που με δυσκολία κρατιόμουν για να μην χύσω. Σε λίγο, τα κορίτσια μας, άρχισαν και πάλι να χύνουν μαζί, με βογκητά που κόλαζαν και άγιο. Αμέσως μετά, γελώντας, ανέβηκαν στο κρεβάτι και αφήνοντάς μας με τους πούτσους όρθιους, άρχισαν να φιλιούνται, να χαϊδεύονται και να τρίβει η μία το μουνί της άλλης. Ήταν ένα θέαμα πρωτόγνωρο και τόσο ερεθιστικό που αρχίσαμε και εμείς να τραβάμε μαλακία χαζεύοντας τες. Με τον Παναγιώτη είχαμε ανάψει και κοντεύαμε πια να τελειώσουμε. Μας πρόλαβαν όμως και πάλι τα κορίτσια που έχυσαν η μία στο στόμα της άλλης, με τα ιδρωμένα τους κορμιά να σπαρταρούν πάνω στο κρεβάτι.

"Τώρα είναι και πάλι η σειρά μας" είπε ο Παναγιώτης και ετοιμαστήκαμε να ορμήσουμε. Μας σταμάτησε όμως η Κατερίνα. "Είναι η σειρά σας" μας είπε, "εμείς θα βλέπουμε τώρα" και με τα λόγια αυτά, πήρε το χέρι του Παναγιώτη και το έβαλε πάνω στον πούτσο μου. "Εμπρός, τί περιμένεις, χάιδεψε τον" του είπε, ξαπλώνοντας και πάλι στο κρεβάτι. Ένοιωσα το χέρι του να με σφίγγει και να αρχίζει να με χαϊδεύει, ενώ τα κορίτσια, γελώντας, μας έβλεπαν ενώ ταυτόχρονα, χάιδευε η μία το κορμί της άλλης. Κάθισα στην άκρη του κρεβατιού και ο Παναγιώτης γονάτισε μπροστά μου. Συνέχισε να χαϊδεύει τον πούτσο μου και με απαλές και παιχνιδιάρικες κινήσεις της γλώσσας του έγλυφε το πουτσοκέφαλο. Την ίδια στιγμή με το άλλο του χέρι τραβούσε μαλακία. Κρίμα να ταλαιπωρείται μόνος του, σκέφτηκα και άφησα το κορμί μου να γλιστρήσει δίπλα του. Άπλωσα το χέρι και έπιασα σφιχτά τον ερεθισμένο πούτσο του. Σφίγγοντας τον γερά, άρχισα να του τον παίζω νοιώθοντας τον να σκληραίνει όλο και πιο πολύ μέσα στο χέρι μου. Κάποια στιγμή, χωρίς να το πολυσκεφτώ, την ώρα που κατάλαβα ότι ο Παναγιώτης κόντευε να χύσει, έσκυψα μπροστά στον πούτσο του και τον πήρα στο στόμα μου. Ξαφνιάστηκε, αλλά δεν τραβήχτηκε. Άρχισα να του παίρνω τσιμπούκι όσο καλύτερα μπορούσα, ρουφώντας τον βαθιά και γλύφοντας το κεφαλάκι του με την γλώσσα μου. Το θέαμα ενθουσίασε και τα κορίτσια. Η Δάφνη επιτάχυνε τις κινήσεις του χεριού της, ενώ η Κατερίνα, σηκώθηκε, τρύπωσε ανάμεσα στα πόδια μου και παραμερίζοντας το χέρι του Παναγιώτη που με χάιδευε, άρχισε να μου παίρνει πίπα Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι αρχίσαμε να χύνουμε όλοι μαζί. Ο Παναγιώτης, μ'έναν τελευταίο σπασμό, άρχισε να αδειάζει το σπέρμα του στο στόμα μου, ενώ κι εγώ έχυνα το φορτίο μου στο στόμα της Κατερίνας. Δίπλα μας η Δάφνη, έχυνε κι αυτή, με τα δάχτυλά της βαθιά χωμένα στο μουνάκι της. Κατάπια και την τελευταία σταγόνα, νοιώθοντας την γλυκόπικρη γεύση του σπέρματος να με γεμίζει, αλλά δεν σταμάτησα να τον ρουφάω. Τον ήθελα και πάλι σκληρό για να συνεχίσουμε το παιχνίδι μας.

Την ίδια ώρα, η Κατερίνα, άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο με το ένα χέρι και με το άλλο, αφού σάλιωσε πρώτα τα δάχτυλα, άρχισε να μου βάζει κωλοδάχτυλο. Σε λίγο ένοιωσα τον πούτσο του Παναγιώτη να σκληραίνει και πάλι μέσα στο στόμα μου. Είχα αποφασίσει για το επόμενο βήμα μου και ήξερα ότι και οι άλλοι περίμεναν κάτι τέτοιο. Σταμάτησα να τον γλύφω και σηκώθηκα με τον πούτσο μου έτοιμο ξανά για δράση. Έβαλα την Κατερίνα να γονατίσει μπροστά μου και με μία απότομη κίνηση, έχωσα τον πούτσο μου στο μουνάκι της. Άρχισα να την πηδάω με απότομες κινήσεις, κάνοντάς την να βογκάει από την ηδονή. Ταυτόχρονα, η Δάφνη, με πλησίασε από πίσω και άρχισε πάλι να μου βάζει κωλοδάχτυλο. Ένοιωθα τον πούτσο μου έτοιμο να εκραγεί καθώς το δάχτυλό της μου μάλαζε τον προστάτη. Γύρισα και κοίταξα τον Παναγιώτη με νόημα. Με κατάλαβε. Σε λίγο, ενώ όλη αυτή την ώρα τραβούσε μαλακία, με πλησίασε από πίσω και παραμέρισε την Δάφνη. Γονάτισε και αμέσως ένοιωσα τον πούτσο του να τρίβεται πάνω στην τρύπα μου. Το περίμενα...και το ήθελα. Για να τον βοηθήσω, έριξα την Κατερίνα μπρούμυτα στο πάτωμα και ξάπλωσα επάνω της μ'ανοιχτά τα πόδια, συνεχίζοντας να την πηδάω. Η Δάφνη, κάθισε με τα πόδια ανοιχτά μπροστά στο στόμα της Κατερίνας κι αυτή άρχισε αμέσως να την γλύφει. Ταυτόχρονα, ένοιωσα τον πούτσο του Παναγιώτη, να χώνεται σιγά σιγά μέσα μου. Ήταν πελώριος και περίμενα να με πονέσει, αλλά η Δάφνη είχε κάνει καλή δουλειά και έτσι μπήκε μέσα μου εύκολα και ανώδυνα. Ο πούτσος του ήταν υπέροχος. Τον ένοιωθα να μπαινοβγαίνει μέσα μου όλο και πιο γρήγορα, ανοίγοντάς με όλο και πιο πολύ και άρχισα να βογκάω από την καύλα. Συγχρονίσαμε τις κινήσεις μας και βρέθηκα έτσι να πηδάω την Κατερίνα, την ώρα που με πηδούσε ο Παναγιώτης. Ένοιωσα την ηδονή να φτάνει στο κατακόρυφο. Σαν μέσα σε όνειρο θυμάμαι τον πούτσο του να με διαπερνά και να χύνει μέσα μου, την ώρα που ξεσπούσα κι εγώ γεμίζοντας το μουνί της Κατερίνας με το σπέρμα μου.

Πέσαμε κατάκοποι στο κρεβάτι, προσπαθώντας να βρούμε ξανά την αναπνοή μας. Τα κορμιά μας ιδρωμένα και μπλεγμένα, γυάλιζαν μες το δωμάτιο. Σε λίγο, αρχίσαμε να συνερχόμαστε. Κάποια χέρια άρχισαν να χαϊδεύουν ότι έπιαναν και σιγά σιγά , χωρίς να πει κάποιος κάτι, ο ερεθισμός άρχισε να μεγαλώνει. Κοίταξα ανάμεσα στα πόδια μου και είδα τον Παναγιώτη και την Κατερίνα να με γλύφουν μαζί. Ο πούτσος μου άρχισε πάλι να σκληραίνει ανάμεσα στα χείλη τους. Η Δάφνη, ξαπλωμένη ανάμεσά τους, τους κοίταζε, χαϊδεύοντας απαλά την φίλη της ανάμεσα στα πόδια. Μετά από λίγο, αποφάσισα να κάνω την αρχή. Τράβηξα την Κατερίνα και την έβαλα να καθίσει αργά αργά πάνω στο ερεθισμένο μου όργανο. Μόλις μπήκα μέσα της, έβγαλε έναν αναστεναγμό και μετά άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω μου, με μικρά κοφτά βογκητά. Τότε μου ήρθε και μια ιδέα. Την έβαλα να γείρει πάνω μου και μετά είπα στον Παναγιώτη να της τον καρφώσει από πίσω. Δεν περίμενε να του το ξαναπώ. Γονάτισε πίσω της και με μια αποφασιστική κίνηση, τον έβαλε μέσα της. Μόλις συντονίσαμε τις κινήσεις μας και αρχίσαμε να την ξεσκίζουμε, τρελάθηκε από την ηδονή. Φώναζε, βογκούσε και μας παρακαλούσε να μην σταματήσουμε. Δίπλα μας η Δάφνη, έπαιζε το μουνάκι της, ερεθισμένη από το θέαμα. Ένοιωθα το μουνάκι της Κατερίνας να με σφίγγει καυτό και ταυτόχρονα ένοιωθα τον πούτσο του Παναγιώτη να τρίβεται πάνω στον δικό μου. Ούτε που κατάλαβα πόση ώρα πέρασε. Κάποια στιγμή, άκουσα τον Πάνο να φωνάζει ότι θα χύσει. Τραβηχτήκαμε από μέσα της, γονατίσαμε από πάνω της και αρχίσαμε να χύνουμε πάνω στο κορμί της. Μόλις αδειάσαμε το φορτίο μας, ήρθε μπροστά μας και η Δάφνη. ¨Άρχισε να γλύφει το σπέρμα από τους πούτσους μας, με το χέρι της καρφωμένο στο μουνάκι της. Σε λίγο, έχυσε και αυτή και χορτασμένη πια, έπεσε δίπλα μας στο κρεβάτι.

Ήμουν τελείως εξαντλημένος και επιπλέον η ώρα είχε περάσει. Έπρεπε να φύγω για να μην αρχίσουν τα προβλήματα απ’ το σπίτι. Σηκώθηκα και τους αποχαιρέτησα. Αυτούς όμως δεν τους είδα και τόσο έτοιμους να το διαλύσουν. Την συνέχεια μου την περιέγραψε την επόμενη μέρα η Δάφνη. Αυτή όμως είναι μια άλλη ιστορία.

Click here for more!