Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory - sex stories - Ήταν καλοκαίρι. Η ζέστη έξω ανυπόφορη. Ήμουν μόνος σπίτι φορώντας μόνο ένα καυτό σορτσάκι. Απογευματάκι και χτυπάει η πόρτα. ανοίγω και βλέπω μια φίλη της αδελφής μου. Της λέω να περάσει μέσα. Ήθελε την αδελφή μου για κάποιο CD. Της είπα πως λείπει αλλά αν ήθελε μπορούσε να την περιμένει. Συμφώνησε και της πρόσφερα παγωμένο χυμό πορτοκάλι.

Της είπα να νιώθει άνετα σαν να είναι σπίτι της. αμέσως έβγαλε τα παπούτσια της και την αράξαμε μαζί στον καναπέ. Την μικρή την ήξερα περίπου δύο χρόνια. Ήταν 15 χρονών πλέον. Χωρίς να έχω πονηρές σκέψεις για αυτήν αδιάφορα συζητούσαμε. Πρόσεξα όμως ότι είχα καρφώσει το βλέμμα της στο σορτσάκι μου. Για να είμαστε πιο άνετα ξάπλωσε στην αγκαλιά μου. Χωρίς να το καταλάβω καύλωσα. Σίγουρα ένιωθε το καυλί μου στην πλάτη της. Φορούσε ένα μπλε τιραντάκι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και ένα μαύρο κολάν εξίσου μικροσκοπικό. Παρά το νεαρό της ηλικίας της ήταν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη με νούμερο σουτιέν 4. Χωρίς να το καταλάβω τα χέρια μου άγγιξαν το στήθος της επάνω από το τιραντέ μπλουζάκι της. Πρόσεξα πως δεν αντέδρασε θεωρώντας το φυσικό. Ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί. Της χάιδεψα τα μαλλιά και γυρνώντας της το κεφάλι προς εμένα τη φίλησα. Ευθύς αμέσως τα χέρια μου μπήκαν μέσα από το μπλουζάκι & άγγιξαν τα στητά βυζιά της. Μη χάνοντας δευτερόλεπτο γύρισε και ανέβηκε πάνω μου. Της έβγαλα το μπλουζάκι και άρχισα να γλύφω με μανία το στήθος της. Βογκούσε από καύλα. Σηκώθηκα όρθιος και της έβγαλα το κολάν. Φορούσε ένα μαύρο δαντελωτό στρινγκάκι ιδιαίτερα προκλητικό.

Με μια κίνηση μου κατεβάζει το σορτς αντικρίζοντας τον καυλωμένο πούτσο μου καταπρόσωπο. Τον αρπάζει και το γλύφει με μανία χουφτώνοντας τα πρησμένα από την καύλα αρχίδια μου. Ήξερα καλά από την αδελφή μου ότι ήταν παρθένα και πως δεν είχε καμιά σεξουαλική εμπειρία, τουλάχιστο σοβαρή. Απόρησα με το τσιμπούκι που μου έκανε. Ήταν τόσο καλό που νόμιζες ότι ήταν επαγγελματίας. Το φουσκωμένο μου καυλί δεν άντεξε άλλο. Τραβήχτηκα για να μην χύσω και παίρνοντας την αγκαλιά την οδήγησα στην κρεβατοκάμαρα. Την ξάπλωσα και της έβγαλα τα δαντελένιο στρινγκάκι της. Αντίκρισα το πιο τρυφερό μουνάκι που είδα ποτέ μου. Έπεσα με τα μούτρα. Άρχισα να το γλύφω παθιασμένα. Ένιωθα τα υγρά της σε όλο το πρόσωπο μου. αναστέναζε βαριά σχεδόν μουγκρίζοντας από καύλα. Βρέθηκα πάνω της και την ρώτησα αν θέλει να το κάνουμε. Ήξερα πως μετά από τέτοιο γλυφομούνι ήταν αδύνατο να μου αρνηθεί. Μου είπε ντροπαλά πως δεν έχει κάνει έρωτα ποτέ ως τώρα και πως ήθελε πάρα πολύ να είμαι ο πρώτος της. Πριν το καταλάβει άρχισα να χώνω το καυλί μου σιγά σιγά μέσα της. Δυσκολεύτηκε να μπει στην αρχή αλλά μετά από λίγο μπήκα βαθιά μέσα της σπάνοντας την παρθενιά της. Την έσκιζα με μανία για αρκετή ώρα. Της άρεσε πολύ και μου έλεγε συνέχεια ψιθυριστά - "ναι, ναι".
Οπότε μου ερχόταν να χύσω σταματούσα και τραβιόμουνα λιγάκι. Το μουνάκι της ήταν τόσο σφιχτό που κάθε φορά το ένιωθα να με σφίγγει περισσότερο. Την έβλεπα να ανασαίνει όλο και πιο βαριά. Της είπα να χύσει φωνάζοντας το όταν της έρθει. Έτσι και έγινε. Καθώς εξερευνούσα τα βάθη του τρυφερού μουνιού της σφίχτηκε πάνω μου φωνάζοντας - "χύνω, χύνω".

Δεν κρατιόμουν άλλο. αφού με έχυσε και ένιωσα το μουνάκι της να ανοίγει και να γίνεται μούσκεμα τραβήχτηκά περιλούζοντας τη με τα καυτά χύσια μου σε όλο της το σώμα. Δεν τελείωσε όμως εκεί η φάση. Είχα ξανακαυλώσει. Δεν έλεγε να μου πέσει με τίποτα. Μόνο και μόνο στη θέα αυτού του μωρού με το τρυφερό μουνάκι καύλωνα όλο και πιο πολύ. Το ξανακάναμε. Ξανά και ξανά. Δεν με βαστούσαν πια τα πόδια μου. Την είχα χύσει παντού. Στο σώμα, στην πλάτη, στο πρόσωπο. ακόμα και στο στόμα. Δεν κώλωνε πουθενά.

Σηκωθήκαμε και ντυθήκαμε με όση δύναμη μας είχε απομείνει μετά από σχεδόν τρεις ώρες ονειρεμένου γαμησιού. Τότε πρόσεξα το σεντόνι. Καταλήξαμε και οι δύο με ένα σφουγγάρι στο χέρι ο καθένας και αρκετό απορρυπαντικό να καθαρίζουμε το σεντόνι που είχε κοκκινίσει από το αίμα σε αρκετά σημεία. Από τότε και μέχρι σήμερα ξεσκιζόμαστε σε κάθε ευκαιρία.

Click here for more!