Παιδιά σας χαιρετώ κι εγώ. Σας στέλνω μια ιστορία που μου έτυχε πρόσφατα και που ποτέ δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα μου τύχαινε.Είμαι παντρεμένος αλλά η γυναίκα μου αν και πολύ καλός άνθρωπος στερείται πλήρους επιθυμίας για σεξ ότι κι αν έχω κάνει για να την παρακινήσω. Έχω λοιπόν μια γκόμενα μου τη Μαίρη, παντρεμένη αλλά πολύ κακογαμημένη και τρελλή για τον πούτσο μου κι όχι μόνο. Τρελλαίνεται να τη γλύφω με τις ώρες κι όταν δεν αντέχει άλλο από την κάβλα να τη γαμάω για πολύ ώρα (μπορώ να κρατιέμαι για πάνω από μια ώρα πολλές φορές) και να χύνει συνέχεια. Μπορεί να χύνει μέχρι και 15-20 φορές σε 2 ώρες!!!!!!!!!!! Κάτι τέτοιο δε μου χε ξανατύχει. Ξέρω ότι φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αλήθεια.Η Μαίρη έχει έναν άντρα πουτσαρά (μιλάμε για παλαμάρι 21 πόντους, μου έχει δείξει φωτό) αλλά δυστυχώς χύνει αμέσως. Ούτε ένα λεπτό δε μπορεί να τη γαμήσει κι έτσι για 20 χρόνια (είναι 42 τώρα) ήταν αγάμητη ουσιαστικά. Όταν την πήδησα για πρώτη φορά έχυνε συνέχεια και από τότε (κανά χρόνο τώρα) τη γαμάω όποτε μπορώ και δε σταματάει να χύνει. Ωστόσο έμαθε χοντρά τον πούτσο και θέλει κι άλλο.

Έτσι συζητάμε για παρτούζα και χύνουμε σαν τρελλοί στην πιθανότητα παρουσίας ενός τρίτου ατόμου στα γαμήσια μας. Πριν καμιά 10ρια μέρες συζήταγε με τη φίλη της την Εύα (βυζαρού 43 ετών) για τις επιδόσεις μου. Αυτή, κακογαμημένη μετά 16 χρόνια γάμου, με άντρα 55άρη που δεν τη γαμάει καθόλου, δεν πίστευε ότι μπορώ να γλύφω και να πηδάω στην ηλικία μου για 1-2 ώρες χωρίς να χύνω (είμαι 40 κι εγώ) και να είμαι και πάλι οπλισμένος μετά. Έτσι η Μαίρη της είπε να ρθει σε μια συνάντησή μας και να δει. Και οι δυο τροφαντές με βυζάρες και κωλάρες για χοντρά χυσίματα. Σημειωτέον η Εύα δεν με είχε ξαναδεί ποτέ πριν, ενώ εγώ είχα δει φωτό από τη Μαίρη. Βρεθήκαμε στο γνωστό μας μέρος. Εγώ φόραγα ένα στενό τζιν όπου άφηνε την φαντασία των γυναικών να οργιάζει, ενώ κι οι δύο γκόμενες είχαν μπλούζες με αβυσαλέα ντεκολτέ που είναι αδυναμία μου και στενά τζινάκια που αναδείκνυαν τις τροφαντές τους κωλάρες. Μετά τις αρχικές συστάσεις αρχίσαμε τα ποτάκια και συζητήσεις για γαμήσια και πούτσες. Η Εύα μας είπε ότι έχει να γαμηθεί σωστά πάνω από 2 χρόνια κι έχει λαχταρήσει μια σκληρή πούτσα.

Στο χώρο μας, μια μικρή γκαρσονιέρα, είχα και μερικά τσοντοπεριοδικά με τρίο που έκαναν τις γυναίκες να κοκκινήσουν στα μάγουλά τους, σε συνδυασμό και με το ποτό. Η Εύα κοίταγε τις πουτσάρες και είχε ανάψει για τα καλά. Ήταν φανερό ότι ήταν πολύ καβλωμένη. Τότε πρότεινα στις γκομενάρες να παίξουμε ένα παιχνίδι με χαρτιά, απλό: ο καθένας παίρνει από 15 φύλλα και αντιστρέφει με τη σειρά από ένα. Όποιος ρίξει το ίδιο με τον προηγούμενο κερδίζει και οι άλλοι δυο βγάζουν από ένα ρούχο. Δεν επιτρέπονται αγγίγματα ενώ ο νικητής, που θα ήταν αυτός που θα είχε έστω κι ένα ρούχο πάνω του ενώ οι άλλοι δυο θα ήταν γυμνοί, θα αποφάσιζε τι θα κάνει με τους άλλους 2 που ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν.
Οι γυναικάρες δέχτηκαν με ενθουσιασμό. Ήξερα ότι η ώρα της παρτούζας είχε πλέον φτάσει.Την πρώτη και τη δεύτερη φορά ήμουν κωλόφαρδος και οι οι γυναίκες έβγαλαν μπλούζα και παντελόνι κι έμειναν με τα εσώρουχα. Μόλις είδα τους βύζους της Εύας η πούτσα μου πήρε την ανηφόρα και με ενοχλούσε στο στενό μου τζιν που φορούσα. Με συνεχόμενες νίκες της Εύας και της Μαίρης εγώ έμεινα με το κολλητό μου σλιπ που διέγραφε σχεδόν πλήρως τη σηκωμένη ψωλή μου ενώ τα κορίτσια απελευθέρωσαν τις βυζομπαλάρες τους.

Ήθελα σαν τρελλός να τις αγγίξω αλλά οι κανόνες το απαγόρευαν. -Μαιρούλα πολύ καλός ο δικός σου, είπε η Εύα καρφώνοντας τη ματιά της στην σηκωμένη πούτσα μου που ασφυκτιούσε στο σλιπάκι.-και πού να τον φας να δεις τι κάνει, της είπε η Μαίρη.Στο μεταξύ εγώ άρχισα να έχω πρόβλημα από την πολύ κάβλα, τ' αρχίδια μου έβραζαν. Ευτυχώς τη στιγμή εκείνη κέρδισα. Τα κορίτσια γδύθηκαν. Σύμφωνα με τους κανόνες θα μπορούσα να κάνω ότι ήθελα. Τους λεώ λοιπόν: κορίτσια θα με πιπώνεται εναλλάξ ανά 3 λεπτά κι όποια με κάνει να χύσω θα τη γαμήσω μετά αφού τη γλύψω πρώτα για μισή ώρα. Τα κορίτσια τρελλάθηκαν. Είχαν καβλώσει κι οι δύο πολύ. Η Μαίρη έβγαλε το χρονόμετρο.Η Εύα φώναξε: Βγάλε πιά την πούτσα σου έξω. Εγώ είμαι γυμνή τόση ώρα κι εσύ τίποτα, Πούτσα δεν έχω δει. Μόνο φαντάζομαι. Τότε η Μαίρη της λέει: Άντε φιλενάδα, άρχισε εσύ πρώτη. Η Εύα πλησίασε, και με το στόμα της τράβηξε το σλιπάκι μου κάτω. Η πούτσα μου πετάχτηκε μπροστά στο στόμα της.

Μια θεσπέσια πίπα ξεκίνησε, ενώ η Μαίρη άρχισε να χρονομετρεί. Η Εύα με έγλυφε και ρούφαγε το κεφάλι με δύναμη ενώ μου έπαιζε δυνατά την πούτσα. Ήθελε να με κάνει να χύσω απεγνωσμένα. Ρούφαγε όσο πιο δυνατά μπορούσε και με πίπωνε βαθιά. Πραγματικά κρατιόμουν με δυσκολία βλέπωντας και τη Μαίρη να παίζει τη μουνάρα της. Ξαφνικά η Μαίρη λέει: φιλενάδα τέλος χρόνου. Σειρά μου τώρα.Η Μαίρη που ξέρει και τα γούστα μου ξεκίνησε αργά-αργά. Πιπίλησε και ρούφηξε ένα-ένα τα πραγματικά μεγάλα αρχίδια μου (ο πούτσος μου είναι κανονικός 17-18 πόντους, αλλά τ' αρχίδια μου είναι σα μεγάλα αυγά και ξυρισμένα όπως τα έχω οι γυναίκες θέλουν πάντα να τα γλύφουν), και σιγά-σιγά ανέβαινε προς τα πάνω πέρνωντας την πούτσα μου βαθιά στο στόμα της. Τελείως άλλη αίσθηση που σε έστελνε στον ουρανό. Και ξαφνικά η Μαίρη αρχίζει να ρίχνει σκαμπιλάκια στις αρχίδες μου, κάτι που ξέρει ότι με τρελλαίνει, ενώ ταυτόχρονα ρουφάει δυνατά την ψώλα μου. Μωρό μου δε θα αντέξω πολύ έτσι της λέω. Έχω τρελλαθεί. Μετά από λίγο σταματάει και ξανά αργή πίπα. Τέλος χρόνου φωνάζει η Εύα. Σειρά μου πάλι.Ώστε αγριάδες θέλουν οι αρχίδες σου? μου λέει η Εύα. Τώρα θα δεις. Και χωρίς να με πιπώνει αρχίζει να μου ρίχνει σκαμπιλάκια στ' αρχίδια εναλλάξ με δυνατές μαλλάξεις. Ενώ αν αυτό μου το έκανε κάποιος σε ηρεμία θα πέθαινα σε πόνο, τώρα που ήμουν καβλωμένος με τρέλλαινε. Θέλω να χύσω φώναζα.

Πίπωσέ με να χύσω. Σταμάτα να παίζεις με τις μπάλλες μου και πίπωσέ με, της λέω. Όχι αγορίνα, μου λέει. Θα υποφέρεις. Δεν έχει πίπα. Μόνο μαλλάξεις στ' αρχίδια. Μαίρη συμφωνείς να τον τρελλάνουμε έτσι? Αμέ, λέει η Μαίρη, τρέλλανέ τον τον καργιόλη να μη μας κουνιέται ότι ξέρει να κρατιέται πολύ ώρα.Η Εύα συνέχιζε να ρουφάει τις αρχίδες μου και που και που να ρίχνει καμιά ξόφαλτση γλυψιά στο κεφάλι της πούτσας. Είχα πεθάνει από κάβλα. Βόγγαγα σα ζώο. Οι πουτάνες είχαν βρει το κουμπί μου.Σειρά μου και πάλι, λέει η Μαίρη. Τέλος χρόνου.Η πούτσα μου ήταν κάγκελο. Σηκωμένη, τούρμπο με ένα κεφάλι κατακόκκινο από την κάβλα. Κι όμως ούτε η πουτάνα μου με πίπωσε. Κι αυτή άρχισε να μαλάζει τα μπαλάκια μου και να τα χτυπάει που και που. Κορίτσια δεν αντέχω άλλο. Θα τον παίξω εγώ. Δε μπορώ θέλω να χύσω. Άντε ρε Εύα, έλα δω, της λέει η δικιά μου. Η Εύα πλησίασε κι οι δυό μαζί άρχισαν να μου γλύφουν με τις γλωσίτσες τους το κεφάλι της ψώλας μου. Η Εύα έπαιζε την πούτσα μου κι η Μαίρη ζούλαγε τις αρχίδες μου. Ε, δεν άντεξα άλλο. ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΑΡΓΙΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ, ΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Τόνοι χύσια βγήκαν από την πούτσα μου σε μια έκρηξη ηφαιστείου. Βόγγαγα σα πούστης που τον γαμάνε χύνωντας. Κι οι δυο έγλυφαν την πούτσα μου και κατάπιαν ότι χύσι έβρισκαν. ΑΦΟΥ ΗΡΕΜΗΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ? Οι δυο γκομενάρες έπαιζαν τις μουνάρες τους μπροστά μου και μου πρότειναν τις βυζάρες τους για να τις γλύψω. Δεν ήξερα με ποια να ξεκινήσω αλλά η πούτσα μου είχε διαλέξει. Ήθελε νέο αίμα. Γούσταρε την Εύα.Έλα εδώ Ευούλα της λέω. Ήρθε πρόθυμα και ξάπλωσε δίπλα μου. Αφού φιληθήκαμε με πάθος άρχισα να της γλύφω τις βυζάρες αργά και λάγνα και να τις ρουφάω σιγά-σιγά. Είχα χύσει κι είχα όλη την υπομονή να παίζω μαζί της.-Καβλώνω η πουτάνα αγόρι μου, φώναζε η Εύα καθώς κατέβαινα προς τη μουνάρα της. Της έγλυψα τις μπουτάρες αλλά απέφευγα τη μούνα της. -Έλα παλιοκαργιόλη, χώσε τη γλώσσα σου μέσα στη μούνα μου. Μ’ έχεις τρελάνει την πουτάνα. Δεν αντέχω άλλο. Έχω καβλώσει σαν παλιοπουτάνα.Τα λόγια της με είχαν καβλώσει και πάλι. Η πούτσα μου είχε γίνει τούρμπο και ξαφνικά νοιώθω τη γλώσσα της Μαίρης πάνω της να αρχίζει ένα τσιμπούκι από αυτά που με παθαίνουν. Αργό, υγρό και βαθύ.Ξαναμένος από την κάβλα σταμάτησα το μαρτύριο της Εύας. Έχωσα τη γλώσσα μου βαθιά στη μουνάρα της, έγλυφα και ρουφούσα κάθε σπιθαμή του μουνιού της που κατέβαζε τόνους υγρά. Το όλο σκηνικό ήταν εικόνα από ταινία σκληρού πορνό με τη διαφορά ότι οι πρωταγωνιστές είμασταν εμείς, άνθρωποι της διπλανής σας πόρτας. Η Εύα είχε κορώσει, βόγγαγε και χτυπιόταν στο κρεβάτι. ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΒΛΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ? ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ. ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΓΑΜΙΟΛΑ ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ.

-Και τώρα θα τρελαθείς με την ψώλα του, της λέει η δικιά μου. Έλα γαμιά μου κάντη να χύσει η γαμιόλα με την πουτσάρα σου. Δείξτης τι μου κάνεις κι ακούγομαι σ’ όλη την πολυκατοικία όταν με γαμάς. Η Ευούλα στήθηκε στα τέσσερα, καθώς η Μαίρη, όπως μου είπε αργότερα, της είχε πει ότι ήταν η αγαπημένη μου στάση. Πιάνω την κωλάρα της και χώνω την πούτσα μου με δύναμη στη μουνάρα της που ήταν πλημμυρισμένη από τα χύσια της. Ήταν πολύ στενή δείγμα ότι είχε να γαμηθεί πολύ καιρό. Άρχισα το μπες βγες αργά, βασανιστικά στη αρχή και σιγά-σιγά ο ρυθμός γινόταν ολοένα και πιο γρήγορος.-ΑΧ ΚΑΡΓΙΟΛΗ, ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΙ ΠΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΜΟΥ ΓΕΜΙΣΕΣ ΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ. ΞΕΣΚΙΣΕ ΜΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. ΓΑΜΑ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΥΝΑΤΑ. Τα λόγια της με άναβαν κι άλλο και τη γάμαγα πολύ δυνατά πλέον. Τα κωλομάγουλά της είχαν γίνει κόκκινα από τις ξυλιές που της έριχνα αλλά γούσταρε. -ΓΑΜΑ ΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕ, φώναζε ξαναμένη η Μαίρη που έπαιζε τη μούνα της σαν αφηνιασμένη. ΓΑΜΑ ΤΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΡΩΕΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΓΑΜΗΤΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ. ΔΩΣ ΤΗΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗ. ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑ. Δε νομίζω ότι υπάρχει άντρας που να ακούει αυτά τα λόγια από τις 2 αφηνιασμένες φοράδες και να μη νοιώθει την κάβλα να τον πλημμυρίζει. Κινιόμουν με όση δύναμη είχα σε ένα άγριο, ζωώδες, γεμάτο δύναμη και πάθος γαμήσι που το ένστικτο είχε καλύψει οτιδήποτε άλλο. Η Εύα δεν άντεξε άλλο. ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΥΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ. ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΤΙ ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. ΛΕΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ. ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Η ΚΑΡΓΙΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΗΘΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Φιλενάδα αρκετά, είπε η Μαίρη. Έφαγες πολύ καλά κι εγώ είμαι ακόμη νηστική. Στήθηκε στα τέσσερα, και της έχωσα με μιας την κατακόκκινη κι έτοιμη να σκάσει ψωλάρα μου, που δεν την είχα ξαναδεί τόσο καβλωμένη ποτέ. ΓΑΜΑ ΜΕ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΜΟΥ. ΓΑΜΑ ΜΕ ΝΑ ΧΥΣΩ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ. ΘΕΛΩ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ. Την πήδαγα με απίστευτη δύναμη, χτυπώντας τα κωλομάγουλά της όπως της άρεσε. Στο μεταξύ η Εύα κοίταγε με μάτια γουρλωτά κι έπαιζε τη μούνα της και πάλι. Τότε η μαίρη έκανε αυτό που δεν το αντ’εχω με τίποτα και κάνειντα αρχίδια μου να εκραγούν. Βάζει το χέρι της κοντ΄λα στο μουνί της κι αρχίζει να χτυπά με δύναμη τα’ αρχίδια μου. ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ, της λέω. ΣΟΥ ΛΙΩΝΩ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΕΣ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΟΥ ΧΥΣΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ, φώναξε. ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΛΠΑ, της λέω. Κι αρχίζω ένα πήδημα δυναρό καρφώνοντας και 2 δάχτυλα στην κωλάρα της. ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ, ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ, ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ, ΔΕΝ ΑΤΟ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΧΥΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ. ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ, ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΞΕΣΚΙΣΕΣ. Κι ενώ έχυνε η γκομενάρα μου δεν άντεξα άλλο και της γέμισα τη μούνα με χύσια: ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩ ΚΑΡΓΙΟΛΑΑΑΑΑΑΑ, ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ, ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ. ΧΥΝΩΩΩΩΩΩ ΤΟ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟ ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. Κι εκείνη τη στιγμή ακούμε και τη Εύα που τόση ώρα μας έβλεπε κι έπαιζε το ξυρισμένο γατάκι της να χύνει για 3η φορά: ΧΥΝΩΩΩΩ ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ. ΧΥΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΚΑΙ ΧΥΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΧΥΝΩ ΣΑΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.Έχοντας αδειάσει από υγρά έβαλα κάτι να πιούμε για να ξεκουραστούμε από την ένταση του φρενώδους αυτού ξεσκίσματος. Οι γυναίκες όμως είχαν άλλα στο μυαλό τους. Η Μαίρη έβαλε ποτάκια κι έβαλε κάτι στο DVD να δούμε. Ήταν μια άγρια τσόντα όπου ένα μαύρος ψωλαράς πήδαγε δυο ξανθά μουνάκια. Η Εύα θαύμαζε την ψωλάρα του μαύρου, ενώ μας έλεγε ότι έχασε πολλά όλα αυτά τα χρόνια που δεν την πηδούσε ο δικός της και πρέπει να κερδίσει το χαμένο έδαφος. –Μη στεναχωριέσαι φιλενάδα, έτσι ήμουν κι εγώ, της λέει η Μαιρούλα. Όταν έχεις κάβλες θα έρχεσαι μαζί μας και θα γίνεται της τρελλής. Να κοίτα τι θα κάνουμε στον τρελλιάρη μας, και τις δείχνει ένα διπλοτσίμπουκο που έκαναν οι ξανθιές στη μαύρη ψώλα στην τσόντα.Εγώ είχα αρχίσει να ψιλοκαβλώνω και πάλι. Οι γκόμενες με πλησίασαν και δυο καυτές γλώσσες άρχισαν να με γλύφουν από τ’ αρχίδια μέχρι το κεφάλι της πούτσας μου.

Ένα θεικό γλύψιμο, πολύ αργό και υγρό, όπου Μαίρη κι Εύα χρησιμοποιούσαν μόνο γλώσσα και πολύ σάλιο για να εκτοξεύσουν την πούτσα μου και πάλι και να πάρει τις σωστές της διαστάσεις.-Κορίτσια τι μου κάνετε. Με πεθαίνετε. ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ τι κάβλα είναι αυτή. Μου την κάνατε κάγκελο πάλι. Πιάστε τη μου και λίγο. Χώστε την στο στόμα σας. Μη με βασανίζετε άλλο, τους φώναζα. Όμως σαν να ήταν συνεννοημένες συνέχιζαν να με τρελλαίνουν μόνο με τις γλώσσες τους που μπλέκονταν μεταξύ τους και χάιδευαν την πούτσα και τ’ αρχίδια μου, χωρίς να προχωρούν σε ένα πιο δυνατό χάδι που χρειαζόμουν για να μην φτάσω σε κατάσταση τρέλλας. Όμως η Μαίρη ήξερε καλά τα κουμπιά μου και κατεύθυνε την Εύα στο να με τρελλάνουν για να χύσω ξανά. Μετά κανά 10λεπτο χαδιού με τη γλώσσα τους με είχαν φτάσει σε κατάσταση παροξυσμού.-Παλιοπουτάνες, με τρελλάνατε. Αφήστε με να σας ξεσκίσω.-Όχι γαμιά μου, μου λέει η Εύα. Θα τινάξεις τα χύσια σου και πάλι και μετά θα μας ξαναγαμήσεις. Θα σε στραγγίσουμε σήμερα. Δε θα μπορείς να ξαναγαμήσεις για μέρες. Αν θες, αλλιώς σταματάμε και μένεις έτσι. Τι να κάνω λοιπόν. Δέχτηκα να κάνουν ότι ήθελαν με την ψωλή μου, και τα παίδεμα συνεχίζονταν. Ξαφνικά κι ενώ τα βογγητά μου από το πολύ αργό γλύψιμο που μου έκαναν δυνάμωναν όλο και πιο πολύ, και γέμιζαν το δωμάτιο, η Μαίρη πιάνει τη πούτσα μου δυνατά και αρχίζει να την παίζει μανιασμένα, ενώ η Εύα πιάνει τις αρχίδες μου, τις ζουλάει με τέχνη και τους ρίχνει μικρά σκαμπιλάκια. Τρελλάθηκα, τα παιξα. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΙΟΛΕΣ! ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΜΟΥΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΦΑΓΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!! ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!! ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΙΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!! ΧΤΥΠΑ ΜΟΥ Τ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!! Τα βογγητά μου πρέπει να ακούστηκαν σ’ όλη την πολυκατοικία.Οι γκόμενες είχαν κατακαβλώσει. Τα βογγητά μου, η πίπα, τα βογγητά από την ΤV είχαν δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα μέσα στην κάβλα. Πήραν τα χύσια μου και τα άλοιφαν στις βυζάρες τους, ενώ άρχιζαν να πιπιλάνε το καβλί μου που είχε μαραζώσει. Κορίτσια αφήστε με λίγο τους λέω δεν μπορώ άλλο. Θέλουμς γαμήσι φωνάζει η Μαίρη και συνεχίζει τη πίπα της. Όμως ήταν αδύνατο να μου σηκωθεί για 4η φορά αμέσως. Η Μαίρη νευριασμένη φέρνει 2 δονητές κι αρχίζει με νεύρο να χώνει έναν στη μούνα της κι ένα στη μούνα της Εύας. Η Εύα που δεν είχε ξαναδοκιμάσει δονητή τρελάθηκε.

Οι δονήσεις του και το δυνατό γαμήσι που της έκανε μ’ αυτόν η Μαίρη σε συνδυασμό με την κάβλα που είχε από τη φάση που προηγήθηκε και τα δυνατά γαμήσια που διαδραματίζονταν στην οθόνη την οδήγησαν και πάλι σε οργασμό. ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. ΠΑΛΙ ΧΥΝΩ. ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΠΕΘΑΝΑ. ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!! ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!! ΚΑΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παιδιά ειλικρινά με ότι έβλεπα μου σηκώθηκε πάλι. Πιάνω τη Μαίρη, τη βάζω στα 4, κι ενώ έχει το δονητή στη μούνα της τον χώνω στην κωλάρα που έχει ανοίξει για τα καλά από τα πολλά γαμήσια μας. -ΓΑΜΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ. ΓΑΜΑ ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΙΟΛΗ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΗΣ ΦΟΡΑΔΑΣ ΣΟΥ.-ΣΤΗΝ ΣΚΙΖΩ ΜΟΥΝΑΡΑ. ΣΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΥΣΩ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥ. ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΙΟΛΑ. Της φώναζα και τη γάμαγα με όλη μου τη δύναμη. Ξαφνικά νοιώθω μια γλώσσα στην κωλοτρυπίδα μου. Ήταν η Εύα που έβαλε τα δυνατά της να με κάνει να χύσω και πάλι γλύφοντας την τρυπούλα μου και ζουλώντας τ’ αρχίδια μου. Η πρωτόγνωρη αίσθηση και τα κουνήματα της Μαίρης με κάβλωσαν άγρια. Πήδαγα σαν άγριο άλογο. Η Μαίρη με το δονητή μέσα της και την πούτσα μου στον κώλο της δεν άντεξε άλλο-ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. ΜΕ ΞΕΣΚΙΣΕΣ ΚΑΡΓΙΟΛΗ. ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ. ΧΥΝΩ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.-ΚΙ ΕΓΩ ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ. ΧΥΝΩ ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ. ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.Πραγματικά δεν είχα νοιώσει τόσο άδειος άλλη φορά. Ήταν ένα γαμήσι που ποτέ δεν ξεχνάω κι ακόμη κι όταν το περιγράφω ή το φέρνω στη μνήμη μου καβλώνω αμέσως.Αν σας αρέσουν οι ιστορίες μου έχω κι άλλες από τα γαμήσια μου με την Μπέττυ και θα τις γράψω για σας.

Click here for more!