Είναι κάποιες μέρες που λες δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι, δεν θα την παλέψω σήμερα αλλά τελικά όλα αλλάζουν στην πορεία... Ήταν 7μιση το πρωί που χτύπησε το ξυπνητήρι και δεν ήθελα με τίποτα να σηκωθώ από το κρεβάτι μιας και ήξερα τι με περιμένει στο γραφείο.

Δουλειά δουλειά και πολύ δουλειά.

Αφού με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα ετοιμάστηκα και πήγα στο γραφείο και η μέρα κύλησε εντελώς συνηθισμένα χωρίς βέβαια να λείπουν τα πειράγματα μεταξύ συναδέλφων.

Η ώρα κοντεύει 5 και το γραφείο σιγά-σιγά έχει αρχίσει να αδειάζει και συνειδητοποιώ ότι έχουμε μένει λίγοι και καλοί: η κολλητοί μου από την δουλειά η Ρ. και ο πολύ χαβαλετζής αλλά γοητευτικός, ο Κ. Σε γενικές γραμμές οι τρεις μας κάνουμε πάρα πολύ πλάκα και αρκετές φορές ξεπερνάμε τα όρια μέχρι και σήμερα που το πράγμα ξέφυγε παραπάνω από το συνηθισμένο.

Αφού είχαμε εντελώς μόνοι μας αποφασίσαμε να χαλαρώσουμε με ένα ποτάκι αν και νωρίς το σήκωνε η μέρα.

Η Ρ. κι εγώ είχαμε αρχίσει να προκαλούμε τον Κ. ότι και καλά έχουμε βρεθεί ερωτικά οι δυο μας σαν γυναίκες αφού είχαμε την περιέργεια. Ο Κ. χωρίς να χάσει καθόλου τον χρόνο του μας προκάλεσε με την σειρά του, να του δείξουμε κάτι από αυτά που κάναμε.

Ενώ στην αρχή λίγο δειλιάσαμε χωρίς ιδιαίτερη σκέψη κοιταχτήκαμε, πλησιάσαμε η μια την άλλη και δώσαμε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα. Είδαμε τον Κ. να ενθουσιάζεται και το συνεχίσαμε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Άρχισε η Ρ. να μου χαϊδεύει το στήθος μέσα από το λευκό πουκάμισο που φορούσα κι εγώ της έπιασα τον μηρό αρκετά ψηλά όμως. Συνεχίσαμε τα χαϊδέματα μεταξύ μας για αρκετή ώρα χωρίς να έχουμε προσέξει ότι ο Κ. έχει αρχίσει και αυτός να χαϊδεύει τον πούτσο του.

Μόλις το συνειδητοποιήσαμε του δώσαμε την απαραίτητη σημασία και κατευθυνθήκαμε προς το μέρος του. Τον πιάνουμε και τον βάζουμε πάνω στο γραφείο που ήταν δίπλα του φιλώντας τον μια η Ρ. μια εγώ και μεταξύ μας (η Ρ. κι εγώ).
Του κατεβάζουμε το φερμουάρ και αμέσως η Ρ. πιάνει δουλειά κοινώς την φωνητική κι εγώ τον αφήνω να ασχοληθεί με το μουνάκι μου. Κι ενώ μου το έχει γεμίσει σάλια με ύφος αφέντη διατάζει την Ρ. να συνεχίσει αυτή να μου το γλύφει.

Χωρίς να μπορεί να αντισταθεί στην εντολή του, η Ρ. έρχεται συνεχίζει το γλείψιμο και παράλληλα μου βάζει ένα-ένα τα δάχτυλα της μέσα μου ενώ ο Κ. της γαμάει το μουνί.

Η αίσθηση ήταν απίστευτη ένοιωθα το κορμί μου να εκρήγνυται κι η δική μου ικανοποίηση κορυφωνόταν αποφάσισα να ικανοποιήσω και τους άλλους. Αλλάζω θέση με την φίλη μου και αρχίσω να γεύομαι τους χυμούς του μουνιού της ενώ παράλληλα ο Κ. της γαμάει το στόμα.

Κι ενώ η ένταση κορυφώνεται ο Κ. έρχεται και μου καρφώνει την ψωλή του στο τρυφερό μου κωλαράκι κι ενώ πονάω από την ηδονή του καρφώματος νοιώθω την κωλοτρυπίδα μου να γεμίζει από τα ζεστά χύσια του Κ. και ακούγοντας τον να φωνάζει «χύνω» έχυσα κι εγώ.

Από εκείνο το ζεστό απόγευμα του Μαΐου δεν έχουμε ξαναβρεθεί (αν και θα το ήθελα) αλλά τα πονηρά βλέμματα και γελάκια δίνουν και παίρνουν αναρωτώμενοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι τον λόγο.

Click here for more!