Ερωτικές Ιστορίες - Η πρώτη μας συνάντηση... Το ραντεβού είναι στο σπίτι μου στις 11 το πρωί. Χτυπάς το κουδούνι με πέντε λεπτά καθυστέρηση και σου ανοίγει ο Μάνος. Δεν ανταλλάσετε καμιά κουβέντα, απλά σε οδηγεί στο δωμάτιό μου.
Με βλέπεις καθισμένη στην πολυθρόνα μου και λες:

-    «Γεια σας, είμαι η Ράνια»

-    «Δεν είσαι καμιά Ράνια εδώ μέσα τσουλάκι» σου απαντάω.

-    «Εδώ μέσα το όνομα σου είναι Ξεφτιλισμένη Καριόλα» σου απαντάω και σου ζητάω να έρθεις δίπλα μου.

Επιθεωρώ το κορμί σου με τα χέρια μου και σου ζητάω να σκύψεις το κεφάλι σου προς το μέρος μου. Μόλις το κάνεις σου ρίχνω ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο.

-    «Αυτό γιατί άργησες πέντε λεπτά Ξεφτιλισμένη! Πήγαινε στο κρεβάτι και άρχισε να γδύνεσαι» σου λέω.

-    «Και εσύ Μάνο έλα μπροστά μου και κατέβασε το παντελόνι σου» διατάζω τον σκλάβο μου που υπακούει αμέσως.

Καθώς βγάζεις το σακάκι και την φούστα σου έχω ήδη αρχίσει να του χαϊδεύω τον σφικτό του κώλο με αποτέλεσμα να έχει μισοσηκωθεί ο πούτσος του.
Από αμηχανία σταυρώνεις τα χέρια στο στήθος σου και μας κοιτάς.

-    «Σε έπιασαν τώρα οι ντροπές καριόλα;» σε ρωτάω. «Όλα αυτά που έγραφες στα Mail σου τα εννοούσες τσουλάκι ή τσάμπα ήρθες Αθήνα;» σου λέω και σπρώχνω τον Μάνο μακριά μου. «Πέσε στα τέσσερα τώρα καριόλα» σε διατάζω «και δείξε μου τις ρώγες σου»

Δειλά-δειλά πέφτεις στα τέσσερα σαν σκύλα και κατεβάζεις το σουτιέν σου. Διατάζω τον Μάνο να σου βάλει ένα μανταλάκι στην δεξιά σου ρώγα και μόλις το κάνεις εσύ διαμαρτύρεσαι.
Σηκώνομαι όρθια και σου λέω να ακουμπήσεις το κεφάλι σου στο πάτωμα. Με τον φόβο να φαίνεται στα μάτια σου σκύβεις και τότε πατάω τον αυχένα σου με το αριστερό μου τακούνι.

-    «Και τώρα σαν μια κοινή σκύλα σήκωσε το κεφάλι και άρχισε να γλύφεις την σόλα του παπουτσιού μου» σου λέω.

Η γλώσσα σου αρχίζει να καθαρίζει το παπούτσι μου ενώ σκύβω και σου περνάω το κόκκινο κολάρο σου. Βγάζω τα παπούτσια μου και αρχίζεις να γλύφεις τα πόδια μου πάνω από το διχτυωτό καλσόν που φοράω. Όλη αυτή την ώρα ο Μάνος στέκεται με το παντελόνι κατεβασμένο στους αστραγάλους του στην γωνία του δωματίου.

Αφού σε αφήνω να γλύψεις για κανένα πεντάλεπτο αφού μου έχεις γράψει πως είσαι μια βρωμιάρα που γουστάρει να γλύφει δάχτυλα σου λέω:

-    «Πήγαινε να πάρεις τσιμπούκι στον σκλάβο μου. Αλλά φρόντισε να βάλεις όλον τον πούτσο του στο στόμα σου ειδάλλως θα σε μαστιγώσω καριόλα»

Προσπαθείς αλλά πνίγεσαι και τραβιέσαι. Έρχομαι δίπλα σου, σε κλωτσάω και πέφτεις στο πλάι.

-    «Να σου δείξω πως κάνουν τσιμπούκια άχρηστη» σου λέω και χώνω όλο τον πούτσο του σκλάβου στο στόμα μου.

Ο Μάνος με πιάνει από το κεφάλι και μου το σπρώχνει για να πνιγώ. Σάλια βγαίνουν από το στόμα μου, γυρνάω προς το μέρος σου και σε φτύνω.

-    «Πασαλείψου με τα σάλια μου δασκαλίτσα του κώλου» σου λέω και νιώθεις τέτοια ντροπή που κοκκινίζουν τα μάγουλά σου.

Βγάζω το παντελόνι του σκλάβου μου καθώς και την φούστα μου και στηνόμαστε και οι δύο στα τέσσερα με τα κωλαράκια μας μπροστά στα πασαλειμμένα μούτρα σου.

-    «Και τώρα γλύψε μας τους κώλους ώσπου να λάμπουν» σου λέω.

Και σε τραβάω από την αλυσίδα ώστε να χωθεί το πρόσωπό σου στην ξυρισμένη μου τρύπα.

-    «Γλύφε παλιό πουτάνα και τους δυο μας» σε διατάζω! «Γλύψε μωρή καριόλα»

-    «Μάλιστα κυρία» σας λέω και αρχίζω να γλύφω με πάθος.

-    «Έτσι καριόλα, έτσι!»

Πιέζω την γλώσσα μου στην τρυπούλα σου προσπαθώντας να την βάλω μέσα και μετά γλύφω γύρω-γύρω από την τρυπούλα σου. Γλύφω έτσι για κανένα πεντάλεπτο και μετά με διατάζεις να γλύψω τον Μάνο. Παίρνω την θέση μου και αρχίζω να κάνω το ίδια στην άλλη πουτάνα σου. Του αρέσει πολύ και φαίνεται από τον πούτσο του που σηκώνεται. Με αφήνεις να γλύφω τον κώλο του κι έρχεσαι από πίσω μου με το μαστίγιο και αρχίζεις να με χτυπάς στον κώλο και στην πλάτη.

-    «Γλύψε μωρή καριόλα, γλύψε παλιοξέκωλο'' ενώ το μαστίγιο, μου κοκκινίζει τα κωλομέρια.

Ο πούτσος του Μάνου γίνεται κάγκελο. Με διατάζεις να τον πάρω όλο στο στόμα μου. Προσπαθώ, πνίγομαι. Εκείνος αρχίζει να γαμάει το στόμα μου πιάνοντας το κεφάλι μου. Όποτε σταματάει για λίγο τα σάλια μου τρέχουν για να μην πνιγώ. Με πιάνεις από τα μαλλιά και μου λες:

-    «Πουτανάκι τώρα θα μας γλύφεις και τους δυο μέχρι να χύσουμε!»

Στήνεσαι και φωνάζεις τον Μάνο. Αρχίζει να μπαινοβγαίνει ενώ εγώ γλύφω πότε το κουμπάκι σου, πότε τον κώλο σου και πότε τα αρχίδια του Μάνο. Σας χαϊδεύω και σας γλύφω μέχρι να χύσετε και οι δυο. Μόλις τελειώσετε με διατάζεις να σας καθαρίσω με την γλώσσα μου. Γλύφω το μουνάκι σου και ρουφάω τα χύσια και μετά τον πούτσο του Μάνο. Γλαρώνετε και απολαμβάνετε το απαλό γλύψιμο μου.

-    «Τα πόδια μου σκλάβα! Γλύψε τα πόδια μου καριόλα και ευχαρίστησε με!»

Κατεβαίνω στα πόδια σου και γλύφω σχολαστικά τα δαχτυλάκια σου και τις πατούσες ενώ σου λέω:

-    «Ευχαριστώ πολύ κυρία».

Μετά από 10 λεπτά σηκώνεσαι με τραβάς από την αλυσίδα και πηγαίνουμε στο μπάνιο.

-    «Ξάπλωσε καριόλα στην μπανιέρα».

Ξαπλώνω κι έρχεσαι όρθια από πάνω μου και... ο καταρράκτης σου πέφτει πάνω στο στήθος μου, στο μουνί μου και στο πρόσωπο μου... Τελειώνεις και φεύγοντας με διατάζεις ήρεμα:

-    «Πλύσου και έλα μέσα πουτανάκι».

Μετά το μπάνιο έρχομαι κοντά σου και με διατάζεις:

-    Βρες και φέρε μου την διχτυωτή μου κάλτσα μωρή βρώμα!»

Τις βρίσκω και σου φέρνω την μια. Την παίρνεις και μου λες:

-    «Άνοιξε πουτανάκι το στόμα σου!»

Μου βάζεις την κάλτσα στο στόμα.

-    «Τώρα θα ντυθείς και θα πας στο super market να αγοράσεις καφέ γιατί τελείωσε. Την κάλτσα όμως δεν θα την βγάλεις από το στόμα σου. Έτσι καριόλα;»

-    «Μάλιστα κυρία!»

Υπακούω σε όλα και μετά από μισή ώρα είμαι πίσω και φέρνω τον καφέ.

-    «Τώρα βγάλε και την κάλτσα μου καριολίτσα!»

-    «Μάλιστα κυρία»

Και βγάζω την βρεγμένη από το σάλιο μου κάλτσα από το στόμα μου.

-    «Ωραία, δασκαλίτσα μου! Φτιάξε τώρα κι ένα καφεδάκι να πιούμε. Ήσουν καλό σκλαβάκι....»


Click here for more!