Με λένε Αλέξη. Είμαι 21 ετών και θα σας πω μία ιστορία που αφορά εμένα και την πρώτη ξαδέλφη μου, την Βάσω.

Η Βάσω είναι 26 χρονών, μέτριου αναστήματος, λεπτούλα με ωραίο στήθος και πολύ ωραία μέση/κώλο. Την γουστάρω απ' όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Είναι μία κοπέλα που το παίζει «αγαθούλα» και αυτό είναι που με καβλώνει τόσο πολύ. Έχω τραβήξει πολλές μαλακίες σκεπτόμενος τι ωραία θα ήταν να μπορούσα να γλύψω το μουνάκι της, να παίξω με τις βυζάρες της και να χύσω στο στοματάκι της.

Τελικά, μετά από πολλά χρόνια αναμονής αυτό έγινε πριν από μερικούς μήνες και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας ...

Με την ξαδέλφη μου μένουμε πολύ κοντά και σαν οικογένειες είμαστε πολύ δεμένες. Εγώ είχα 2 ημέρες που είχα γυρίσει από την Πάτρα που σπουδάζω, για μια εβδομάδα. Ήταν Κυριακή πρωί και όλοι λείπανε από το σπίτι μου. Εγώ είχα ψιλοξυπνήσει αλλά καθόμουν στο κρεβάτι μου. Κάποια στιγμή άκουσα κάποιον να χτυπάει την πόρτα αλλά βαριόμουν να ανοίξω και δεν έκανα τίποτα.
Σε μια στιγμή άκουσα την πόρτα να ανοίγει οπότε υπέθεσα ότι θα ήταν ο ξαδερφός μου ή η ξαδέρφη μου αλλά δεν είπα/έκανα τίποτα και πάλι. Άκουσα την φωνή της Βάσως σε μία στιγμή να φωνάζει αν είναι κάποιος στο σπίτι και να πλησιάζει προς το δωμάτιό μου. Με μισάνοιχτα μάτια (χωρίς να με καταλάβει) την είδα να ξεπροβάλλει από την πόρτα του δωματίου μου. Φορούσε ένα κολλητό παντελόνι και μία μπλουζα που τόνιζε το στήθος της και ένα μπουφανάκι από επάνω. Ήταν πολύ σέξι όπως την έβλεπα. Μόλις με είδε έκανε ένα περίεργο μορφασμό που με έκανε να αναρωτηθώ γιατί τον έκανε και τότε κατάλαβα ότι ήμουν καβλωμένος και ότι όπως ήμουν ξαπλωμένος διαγραφόταν η πούτσα μου στο πάπλωμα. Την είδα να δαγκώνει κάπως τα χείλη της και να πλησιάζει φωνάζοντας σιγανά το όνομα μου να ξυπνήσω. Εγώ κατάλαβα ότι αν είχα μία ευκαιρία να κάνω κάτι μαζί της αυτή ήταν και προσπάθησα να σκεφτώ γρήγορα κάτι να την εκμεταλλευτώ.

Όπως πλησίαζε είχε φτάσει πάνω από το κεφάλι μου και έριχνε κλεφτά ματιές στον πούτσο μου και μου έλεγε «Αλέξη ξύπνα» με μία φωνή σιγανή. Εγώ τότε είπα «Βάσω, άσε με μωρό μου να κοιμηθώ λίγο ακόμη, και μετά θα σου έχω ένα δωράκι» και το είπα έτσι ώστε να φαίνεται ότι το είπα στον ύπνο μου. Αυτή μου λέει για να κάνει πλάκα μιας και δεν είχε ιδέα ότι κοιμόμουν «τι δωράκι μου έχεις ;» και εγώ τότε κατεβάζω το χέρι μου προς τον πούτσο μου, τον πιάνω και της λέω «αυτό μωρό μου, ξέρω πόσο θέλεις να το βάλλεις στο στόμα σου» με νόημα αλλά και πάλι το έπαιζα μισοκοιμισμένος.

Η Βάσω δεν περίμενε τέτοια απάντηση και ψιλοσοκαρίστηκε και όπως ήταν σκυμμένη από επάνω μου τραβήχτηκε λίγο. Εγώ τότε έκανα πως ξύπνησα και μετά από μερικά δευτερόλεπτα έκανα ότι συνειδητοποίησα τι είχε γίνει και ανασηκώθηκα στο κρεβάτι για να κρυφτεί και η κάβλα μου και είπα στην Βάσω «συγνώμη νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο».

Εκείνη μου είπε το κατάλαβε, αλλά είπε επίσης ότι δεν πειράζει μιας και δεν έκανα κάτι κακό. Μετά από λίγη ώρα αμηχανίας με ρώτησε πια Βάσω ονειρευόμουν και εγώ της είπα ότι ονειρευόμουν εκείνη μιλώντας κάπως ένοχα. Είχα πάρει θάρρος από το όλο σκηνικό και της είπα ακόμη ότι εδώ και αρκετά χρόνια είναι η ερωτική φαντασίωσή μου και θα ήθελα πάρα πολύ να περάσω ένα βράδυ μαζί της.

Εκείνη κοκκίνισε κάπως, και μου είπε ότι και αυτή έχει σκεφτεί αρκετές φορές πως θα ήταν αν περνούσαμε ένα βράδυ μαζί αφήνοντας με έκπληκτο μιας και πίστευα ότι δεν ενδιαφερόταν ερωτικά για εμένα. Μόλις μου το είπε αυτό η Βάσω, έπιασα το χέρι της, την τράβηξα προς εμένα και την φίλησα. Μόλις ακούμπησα τα χείλη μου πάνω της την ένιωσα να βγάζει ένα απίστευτο πάθος και άρχισε να ανταποδίδει τα φιλιά μου πολύ δυνατά χώνοντας την γλώσσα της όσο πιο μέσα μπορούσε στο στόμα μου και χαϊδεύοντας τα μαλλιά μου. Εγώ την άρπαξα από την μέση την σήκωσα και την έβαλα να κάτσει πάνω μου και άρχισα να την χαϊδεύω ενώ συνεχίσαμε να φιλιόμαστε.

Μόλις έκατσε πάνω μου άρχισε να κουνιέται και να τρίβεται πάνω στον πούτσο μου, πράγμα που με έκανε να καβλώσω ακόμη περισσότερο. Βίαια έβγαλα το μπουφανάκι της ,σήκωσα την μπλούζα της, και άρχισα να χουφτώνω τα υπέροχα βυζιά της και να τα γλύφω παραμερίζοντας το σουτιέν της. Την άκουγα να αρχίζει να βγάζει μικρά βογκητά και να λέει πόσο καιρό το ήθελε αυτό. Κατέβασε μετά το χέρι της και μου έπιασε τον πούτσο πάνω από το πάπλωμα και άρχισε να μου τον χουφτώνει και να τον αφήνει. Ένιωθα τον πούτσο μου να θέλει να εκραγεί από την κάβλα.

Την σήκωσα από το κρεβάτι, και ενώ φιλιόμασταν άρχισα να την γδύνω. Της έβγαλα το παντελόνι, την μπλούζα της και την άφησα με τα εσώρουχα της ενώ εκείνη μου έβγαλε το μπλουζάκι μου και το εσώρουχό μου και με άφησε τελείως γυμνό. Ξάπλωσα και την τράβηξα να έρθει πάνω μου. Οι ρώγες τις ήταν τεράστιες και το μουνάκι της είχε υγρανθεί εδώ και ώρα. Έκατσε πάνω μου και χωρίς να βάλει τον πούτσο μου μέσα της άρχισε να τρίβει το μουνί της πάνω του. Ήθελα να την ξεσκίσω όπως τόσες φορές ονειρεύτηκα. Ξάφνου μου λέει «θέλω να γίνω η πουτάνα σου, κάνε με ότι θέλεις, γάμα με, βρίσε με, χύσε με».Μόλις την άκουσα να λέει αυτά τα λόγια ένιωσα μια απίστευτη κάβλα. Δεν περίμενα ποτέ να άκουγα κάτι τέτοιο από το στοματάκι της.

Την έβαλα από κάτω μου κατέβηκα χαμηλά και άρχισα να γλύφω την μουνάρα της. Την είχε περιποιημένη και πριν ακόμη αρχίσω να την γλύφω ήταν κατακόκκινη και έσταζε από τα υγρά της. Με το που ακούμπησα την γλώσσα μου στα μουνόχειλα της άρχισε να βογκάει και να κουνάει δειλά δειλά την μέση της στον ρυθμό που την έγλυφα. Της το έκανα αυτό αρκετά λεπτά και μετά μου λέει «έλα μωρό μου θέλω το δωράκι που μου έταξες πριν ».Της είπα να σηκωθεί και ξάπλωσα εγώ αυτή την φορά και την έβαλα να κάτσει πάνω στο πρόσωπό μου. Αυτή υπάκουσε, και μόλις έκατσε και εγώ άρχισα να την γαμάω με την γλώσσα μου, έσκυψε μπροστά και άρχισε να γλύφει γύρω γύρω τον πούτσο μου. Ξεκινούσε από την βάση του και έγλυφε τον κορμό γύρω ΄γυρω μέχρι που έφτανε στο κεφαλάκι και το έβαζε μέσα στο στόμα της και το ρούφαγε με απίστευτη τέχνη.

Ήθελα να χύσω αυτό το στοματάκι όσο τίποτα άλλο στον κόσμο αλλά είχαμε πολύ χρόνο μπροστά μας. Όπως με πίπωνε, και την γάμαγα με την γλώσσα μου , της άνοιξα το απίστευτο κωλαράκι της και άρχισα να την γλύφω γύρω από την κωλοτρυπίδα της. Από ότι κατάλαβα πρέπει να ξετρελάθηκε γιατί άρχισε να μπαινοβγάζει τον πούτσο μου στο στόμα της ακόμη πιο γρήγορα. Αναγκάστηκα να την σταματήσω γιατί δεν ήθελα και πολύ ακόμη για να χύσω. Της είπα «ήρθε η ώρα να γαμήσω το μουνάκι σου μωρό μου» και αυτή με κοίταξε με ένα ναζιάρικο ύφος και με παρότρυνε. Σηκώθηκα και την ξάπλωσα στο κρεβάτι μου, της άνοιξα τα πόδια και άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου γύρω από το μουνάκι της. Αυτή κουνιόταν και με παρακαλούσε με τον τρόπο της να μπω.

Την έπιασα από το λαιμό σφιχτά και της είπα «τώρα θα σε γαμήσω όπως κανένας άλλος πουτάνα, τόσα χρόνια ονειρευόμουν να σε σκίσω και τώρα θα πραγματοποιηθεί.», και μόλις τελείωσα την φράση μου έβαλα τον πούτσο μου με δύναμη στο μουνάκι της και άρχισα να την καρφώνω .Είχε καβλώσει τόσο πολύ που μόνη της έπιανε το χέρι μου και το έσφιγγε στον λαιμό της ενώ σήκωνε την λεκάνη της και μου φώναζε «έτσι, γάμα με δυνατά, σκίσε με πούστη». Δεν άργησε να αρχίσει να χύνει μέσα σε βογκητά κάβλας και μόλις το κατάλαβα άρχισα να της ρίχνω χαστούκια και να την βρίζω. Ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει από τον οργασμό της.

Συνέχισα έτσι και εκεί που νόμιζα ότι είχε αρχίσει να υσηχάζει αρχίζει ξανά να φωνάζει και να μου λέει ότι χύνει ξανά. Έτσι όπως έχυνε για δεύτερη φορά άρχισα με το άλλο μου χέρι να παίζω με την κωλοτρυπίδα της και αυτό έκανε τον οργασμό της ακόμη δυνατότερο. Και εγώ είχα καβλώσει τόσο πολύ που δεν ήθελα και πολύ ακόμη, και της είπα ότι θέλω να με κάνει να χύσω. Αυτή μου είπε τότε να σταματήσω να την πηδάω και με έβαλε να κάτσω στα τέσσερα με ανοιχτά τα πόδια μου. Το έκανα και έβαλε το κεφάλι της κάτω από τον πούτσο μου και άρχισε να τον ρουφάει ενώ τα δάχτυλά της τρίβανε την κωλοτρυπίδα μου. Κάθε λίγο σταματούσε να μου παίρνει πίπα, έβαζε στο στόμα της τα αρχίδια μου και τα έγλυφε ενώ μου τον έπαιζε και έφτανε με την γλώσσα της μέχρι την κωλοτρυπίδα μου όπου και επέμενε και με έγλυφε. Δεν κρατήθηκά πολύ και της είπα ότι θα χύσω και μου λέει με νάζι «χύσε στο πρόσωπο μου ,γέμισε με με τα χύσια σου», και εγώ άρχισα να παίζω τον πούτσο μου ενώ η Βάσω μου χάιδευε τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα μου και έχυσα στο όμορφο προσωπάκι της τόσο πολύ που είχε γεμίσει ολόκληρη με τα χύσια μου.

Μόλις τελείωσα, έτριψε το σπέρμα μου στα βυζιά της και με αγκάλιασε και μείναμε έτσι αρκετή ώρα.

Μόλις είχα εκπληρώσει την πιο κρυφή φαντασίωσή μου και απ ότι φαίνεται το μέλλον προβλεπόταν πολύ ευοίωνο, όπως και αποδείχτηκε

Click here for more!