Σήμερα θα σου πω μια ιστορία που μου έτυχε στο εργασιακό μου χώρο. Δουλεύω σε μία μεγάλη εταιρία με αρκετούς όμορφους και μη συναδέρφους. Μία μέρα αποφάσισε η εταιρία να μας βγάλει έξω να γλεντήσουμε και κανονίσαμε να πάμε στην Πάτρα. Εκεί κλείσαμε στο Ριο ένα μεγάλο ξενοδοχείο. Είμασταν 5 γυναίκες και 7 άντρες. Όταν φτάσαμε εκεί πείγαμε να ξαπλόσουμε για λίγο και το βραδάκι θα βγαίναμε να πάμε για κανά ποτό. Σημείωση ότι δεν είχα ξαναβγεί έξω με κανέναν από την δουλειά μου. Στο δωμάτιο μου με έπιασαν κάτι τρομερές καύλες οπότε άρχισα να παίζω με το μουνάκι μου και την κωλοτρυπίδα μου. Ευτυχως είχα πάρει και τον δονητή μου μαζί. Μία τον έβαζα στο μουνί μου και μία στον κώλο μου. Όταν έχυσα φώναξα τόσο δυνατά που σίγουρα με άκουσε όλο το ξενοδοχείο.

Αυτό όμως δεν είταν τίποτα σε αυτό που θα μου συνέβαινε το βράδυ. Πείγα και έκανα ένα μπανάκι , ξύρισα γουλί το μουνάκι μου και έβαλα μία αρκετή κοντή φουστίτσα με ένα κοντό μπλουζάκι. Από κάτω δεν φόραγα ούτε σουτιέν αλλά ούτε και κιλοτάκι και αυτο είξερα ότι θα με ερεθίσει παρα πολύ. Οταν συναντίθηκα με τα άλλα τα παιδιά, όλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα μιας και δεν με είχαν ξαναδεί ποτέ έτσι. Πείγαμε σε ένα σκυλάδικο και αφού πρώτα είπιαμε κανά δυο ποτά αρχίσαμε να χορεύουμε. Οταν ανέβηκα πάνω στο τραπέζι τότε διαπιστώσαν όλοι ότι δεν φόραγα απολύτως τύποτα.

Ένας που καθόταν δίπλα στο μπαρ αποφάσισε να έρθει να μου μιλίσει και για να μην στα πολυλογώ φύγαμε μαζί για το ξενοδοχείο. Οταν μπείκαμε στο δωμάτιο άρχισε να με φιλάει μου έβγαλε την μπλούζα , μου έγλειφε της ρώγες ένω ένα του δάχτυλο είχε αρχίσει κιόλας να μου ψαχουλεύει την τρυπούλα μου. Εσκυψε και μου έκανε ένα τρομερό γλυφομούνι έχυνα σαν τρελή είχα ανατριχιάσει ολόκληρη και δεν είθελα να τελιώσε με τίποτα αυτό που γινόταν. Μετά από αυτό όμως είταν και η σείρα μου. Αφου του κατέβασα το παντελόνι είδα κάτι αρκετά μεγάλο να εξέχει και δεν είχα άδικο η πουτσα του ήταν τεράστια. Πρέπει να ήταν πάνω από 30 πόντους και αρκετά χοντρή. Αρχισα να την γλύφω να παίζω με τα αρχίδια του αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να τιν βάλω όλη μεσα στο στόμα μου. Από το τσιμπούκι που του έκανα έχυσε και αυτός μια φορά και φυσικά δεν άφησα να πάει τίποτα χαμένο. Συνέχισα να του την γλύφω και μετά από μερικά λεπτά είταν και πάλι αυτό το τεράστιο εργαλείο που είχα δει στην αρχή.
Πήγαμε στο κρεβάτι μου άνοιξε τα πόδια και μπείκε όλος μέσα, πως χώρεσε όλο αυτό το πράγμα ήθελα να ήξερε. Στην αρχή με πονούσε αφάνταστα αλλά μετά άρχισε να μου αρέσει. Τον έβαλα μετά από κάτω και αφού μου άνοιξε τα μουνόχειλά μου μπείκε όλος μεσα. Αρχισα να αναβοκαταιβαίνω πάνω κάτω και να χύνω συνέχεια. Αυτός δεν ήταν πούτσος ήταν πραγματικό τρυπάνι. Μετά αφού με έστεισε στα τέσσερα άρχισε να μου γαμάει και πάλι το μουνάκι μου ενώ ένα δάχτυλό του έψαχνε να βρει την κωλοτρυπίδα μου. Του είπα ότι είμαι αρκετά στενή και ότι δεν θα μπορούσα να αντέξω το πόνο να μπει από πίσω αλλα αυτός το ήθελε παρα πολύ, οπότε έβγαλα ένα βαζάκι με βαζελίνη που είχα και αφού άλειψα του πούτσο του, τον έβαλα να μου αλείψει και την κωλοτρυπίδα μου. Μετα από αρκετή ώρα και μέτα από πολύ πόνο κατάφερε να μπεί όλο εκείνο το πράγμα μέσα μου. Η κωλοτριπίδα μου είχε αρχίσει να ματωνει αλλα παρόλο που του ζητουσα να σταματήσει δεν το έκανε με τίποτα. Η συνέχεια είναι γνωστή με γάμαγε μέχρι που έχυνε συνέχεια μέσα στον κώλο μου. Πρέπει να έχυσε πάνω από 5 φορές έτσι. Στην τελευταία φορα πριν χύσει πειρα ένα ποτήρι και του ζήτησα να χύσει εκει μέσα. Αφού το έκανα πείρα το ποτίρι και τα είπια όλα. Το πρωί μας ξύπνησε μια συνάδερφός μου και χωρίς να καταλάβω της άνοιξα την πόρτα, όταν είδε τον πούτσο του ......θα σας το πω κάποια άλλη φορα τι κάναμε.

Πάντως μετα από αυτό το γαμίση και μιλάω ειλικρινά δεν μπορούσα να κάτσω για 2 εβδομάδες, μέχρι που έβαζα τον φίλο μου να μου κάνει μασάζ στην κωλοτρυπίδα μου για να χαλαρώσω και να μπορώ να κάτσω, Για γαμίση ούτε λόγος από πίσω πονάω πάρα πολύ αυτήν την στιγμή και πρέπει να μου περάσει.

Click here for more!